- Adres
- Website
- www.balibaru.nl
- Verstuur een e-mail »
21 recensies voor Bali Baru
Het eindcijfer is 9.2. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
9,4
- Prijs / kwaliteit
9,1
dennis en petra
We hebben heerlijk gegeten, is voor herhaling vatbaar.
9,5 op schaal 1-10
Roy Jaquet
We gaan elk jaar naar Bali op vakantie en in geen een restaurant kun je de feeling krijgen maar hier wel. Heerlijk gegeten, mooie foto's komen er voorbij en het personeel zeer vriendelijk en netjes!
Het was gewoon mantap! Terima kassi.
Groetjes Roy en Danielle. Tot snel- Eten / drinken 9
9,6 op schaal 1-10
Marion & Jurgen
Met 4 personen lekker een grote rijsttafel besteld en heerlijk gegeten. Verschillende soorten vlees, saté en naar keuze rijst , bami of nasi erbij. Restaurant vond ik redelijk basic ingericht maar verder netjes. Prima bediening en voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
8,5 op schaal 1-10
Martijn Talboom
1 woord: Perfectie.
Vanavond 15-3-13 in dit restaurant gegeten met mijn vriendin. Eerste indruk, een vriendelijke ontvangst en een gezellige ambiance. Dit restaurant oogt erg gezellig en dat is het ook.
We hebben de grote Bali rijsttafel besteld (aanrader!!) Het waren ruime porties en de smaken verschilde van zoet tot pittig. Het eten zelf was zeer vers en van hoge kwaliteit. Wij hebben dan ook van ieder gerecht genoten. Zoveel variatie voor relatief weinig geld!
De service was helemaal in orde!
Bij deze kan ik stellen dat dit het beste restaurant is waar wij tot nu toe hebben gegeten. Mijn complimenten, als ik een 11 kon geven verdiende dit restaurant een 11.
Wij gaan hier zeker vaker eten.
Koen
We hebben hier erg lekker gegeten. Veel kleine gerechtjes verzameld op 3 warmhoudplaten voor 2 man. Op ons verzoek niet te heet, en daar was ons menu ook wat op aangepast.Ieder zijn keus natuurlijk. Het is een leuk, gemoedelijk restaurant waar de vriendelijke bediening zorgt voor een gastvrij ontvangst. Hier zullen we vaker heen gaan.
Gerard Janssen
Vanavond heerlijk gegeten. Grote rijsttafel voor 2 personen, een absolute aanrader. Zeer lieve en attente bediening. Echt een aanwinst voor Roosendaal
Richard Mouthaan
Authentiek Indonesisch eten met een zeer vriendelijke bediening. Het was net als vroeger, toen je bij oma en/of mammie ging eten. We komen zeker terug en zullen onze ervaring aan vrienden door vertellen.
SAT Berns
Met z'n 2-en de grote Balinese rijsttafel genomen. Heerlijke smaken, verschillend van pittig tot mild-zoet. De satesaus ga ik zelf ook maken, die is voortreffelijk. Bediening helemaal top, kan simpelweg niet beter. Prijs-kwaliteit verhouding zoveel beter dan veel andere restaurants! Echt een aanwinst voor Roosendaal. Ga hier eens naartoe en schrijf een recensie over dit pareltje!
Ad Maas
Voor de eerste keer hier gegeten, 4 man sterk en allemaal heel enthousiast: schotel voortreffelijk en bediening correct en zeer charmant! Wij gaan hier beslist vaker naar toe!
8,9 op schaal 1-10
Lia en Hans Zwanenburg
Dank je wel Bali Baru voor het overheerlijke eten en de leuke bediening.
We komen zeker nog een keer terug!
9,3 op schaal 1-10
Harry de Kievit
Klein, gezellig restaurant . Echte Balisfeer. Wij hadden de grote rijsttafel. Prettige vlotte bediening. Eten voortreffelijk. Alles zeer goed op smaak (van pittig tot zoet).
Wij komen hier zeker nog een keer terug.
9,1 op schaal 1-10
ronald mutsaers
Heerlijk gegeten. Top kwaliteit!
Jos Rampart
Al drie keren heb ik met veel genoegen gegeten in restaurant Bali Baru in Roosendaal. De kleine rijsttafel bevat twaalf uitstekende gerechten, warm en koud. De sausjes erbij zijn heerlijk. Het personeel is vriendelijk en attent. De sfeer in het restaurant is aangenaam. Kortom: ik kom hier graag terug.
9,8 op schaal 1-10
Ben en Annet Lensen
We hebben uitstekend gegeten, met een lekker glas wijn.
Ieder gerecht was een streling in de mond.
Heerlijk gewoon!
De bediening was perfect.- Eten / drinken 9
8,4 op schaal 1-10
Peter Clemens
Vorige week heerlijk gegeten bij "Bali Baru".
Erg onopvallend van buiten, ze schijnen er al even te zitten en dit was ons nog niet opgevallen.
Gezellige sfeer binnen, alleen stond de cd op repeat..
meerdere malen het zelfde liedje gehoord.
Maar dit gaat natuurlijk niet ten koste van het eten!
We hadden een grote en een pittige rijsttafel besteld.
Wat een hoop schaaltjes en hapjes! Maar héérlijk gegeten en veel opgekregen.Nergens in de omgeving hebben wij zo lekker Indisch gegeten als bij Bali Baru.
Geholpen door een aardige jonge man en de eigenaar van de zaak(?).
De service en bediening was erg goed en snel.Wij komen hier zeker nog een keer terug, we hebben er van genoten!
- Eten / drinken 8
8,4 op schaal 1-10
Toine en Linda
Wij komen speciaal uit Tilburg om bij Bali te eten.
Het eten was zoals altijd weer heel erg lekker .Het is echt een aanrader tot gauw
Toine en Linda- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Q&K
Simpele ambiance maar wel gezellig. Zéér attente bediening, en het eten is erg goed. Aanwinst voor Roosendaal
8,8 op schaal 1-10
deneve
Net met 5 personen gegeten.
Alles was zeer goed en compleet.
Ook gezellige en goede service.
Prijs vond ik erg meevallen.
Komen er zeker terug !- Eten / drinken 10
Fam. van der Hulst
Waanzinnig lekker gegeten bij Bali Baru. Men heeft hier echt verstand van de authentieke Indonesische keuken en gebruikt verse ingredienten. Een waar feestje!
9,2 op schaal 1-10
Edwin Matthijssen
Op 7 januari 2012 gezellig met vier personen gegeten. Het restaurant is vrij smal en eenvoudig ingericht. De bediening was snel en vriendelijk al waren niet alle medewerkers even goed op de hoogte van de gerechten. Dit kwam wellicht omdat het restaurant pas is geopend. Om van alles te proberen hebben we de Sumatra en grote Bali rijsttafel genomen. Een perfecte combinatie van pittige en wat meer zoet/zure gerechten. Smaak was werkelijk uitstekend waarvoor onze complimenten. Verder was het letterlijk bijna te veel om op te noemen maar zeker niet teveel om op te eten. De vele schaaltjes met heerlijkheden waren na afloop vrijwel allemaal leeg. Super gegeten voor een prima prijs van circa 30 euro per persoon. We gaan zeker nog eens terug.
8,7 op schaal 1-10
Ron Donkers
Net voor de kerst bij 'Bali Baru' gegeten, en dan is deze recensie ook nog eens de eerste. Een heerlijke ervaring al was het maar dat het erg lang geleden is dat ik Indisch....echt indisch (en dan bedoel ik niet de goedbedoelde chinees) had gegeten. Erg lekker en alle gerechten met liefde en echte indische talenten klaargemaakt. Leuke mensen in de bediening, zaak ziet er goed schoon uit en ik kan maar een enkel tipje geven en dat is dat ik wat meer sathe souce had willen hebben, maar daar had ik gewoon om moeten vragen. Komende week ga ik er nogmaals eten en dat zegt genoeg. Complimenten van een kritische beoordelaar.
8,9 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt