Restaurant de Gelegenheid in Roermond

7 1
8 5
9 4
10 9

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 24 recensies geschreven voor Restaurant de Gelegenheid.

Het eindcijfer is 8.7. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Maurice

Eindcijfer 8 op schaal 1-10

Ik heb hier Prima gegeten samen met dochter.
    Wij komen snel terug met ons vieren.

2. J.W. Geerdink

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Van de week heerlijk gegeten in dit restaurant:
    voortreffelijk voorgerecht en super kabeljauw als hoofdgerecht: zo lekker hebben wij deze vis nog nooit gegeten.

Onze hartelijke dank en .........

Wij komen beslist terug.

3. Guido

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Zaterdag 10-Juli voor het eerst de Gelegenheid in Roermond bezocht. Ik kan gewoon niet anders zeggen dan dat wij een top avond hebben gehad, een echte aanrader.

De kaart houdt rekening met vis, vlees en vegetarische liefhebbers, is duidelijk en klein (geen 200 gerechten). Men kan ook kiezen voor het maandmenu (3/4 gangen) welke goed geprijsd zijn.

Wij hadden gekozen voor a la carte en ieder gerecht was top en voldoende. Goede presentatie, lekkere smaakcombinaties en borden zijn goed gevuld.

De bediening (+gastvrouw) is vriendelijk, geeft uitleg bij het serveren van het gerecht, zorgt dat de glazen gevuld zijn (wat ik super vind) en vraagt regelmatig of alles naar wens is.

Zeker het terugkomen waard!

4. Durbank

Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10

Het eten was gewoon echt goed, zeker voor de prijs (3 gangen 30 euro) krijg je echt een prima maaltijd. De amuses waren oke, daar zou ik een 7 voor geven. Voorgerecht was gewoon top, een 8,5. Hoofdgerecht had ietsje meer mogen zijn, maar was verder goed, een 8. Van desserts hou ik niet zo, maar toch vond ik het een 8 waard. De bediening zelf was aardig en behulpzaam.

Opmerking: De gastvrouw vond ik afdoen aan de service en sfeer. Ze kwam zich na het voorgerecht plotseling voorstellen, door zomaar een hand uit te steken en "hallo" te zeggen, we mochten maar raden wie zij was. Vreemd dus. Toen mijn partner een wijntje wilde bestellen (ze heeft daar niet zo veel verstand van en, ik ook niet) kreeg ze een arrogant commentaar, waarna ze zelf terugliep "om even te kijken" . Vervolgens kreeg ze een glas van bijna de duurste wijn op de kaart, asociaal en ongepast dus.

5. Jack en Anja

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Na veel te lang niet uit te zijn geweest, zijn we lekker gaan eten in de Gelegenheid. En het was lekker. Eten wordt met zoveel liefde bereid en geserveerd.

Een gezellig knus restaurant waar met ontzettend veel plezier de gasten worden ontvangen en verwend.

Het was weer heerlijk.

6. Marco en Lonneke

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten, met passie gemaakte gerechten met een duidelijke Franse stijl. Ik had zalige bloedworst met bieten vooraf maar de amuse met venkel (altijd bah) hebben we laten staan. Goede hoofdgerechten. Bediening is netjes en gastvrij, maar aanwezig.

Bij ons volgende bezoek aan Roermond gaan we er weer heen.

7. Jurgen

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10

Altijd prettig en smakelijk om er te eten. Het restaurant heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding!

8. Lieke

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Dit is absoluut ons favoriete restaurant in Roermond! Knus en gezellig en het eten is altijd verrukkelijk! Absoluut een aanrader! Zeer goede prijs-/ kwaliteitverhouding!

9. Rachel

Eindcijfer 4,7 op schaal 1-10

De gerechten lieten erg lang op zich wachten. De coquilles smaakten alsof ze uit de diepvries kwamen. Hoofdgerechten en nagerechten waren in orde, echter niet in verhouding met prijs -kwaliteit. Ook moet gezegd worden dat de gastvrouw erg opdringerig en neerbuigend (onzekerheid?) overkwam, en dat niet ten goede kwam aan de sfeer. We verlieten het restaurant met een onprettig gevoel. Is dus niet meer voor herhaling vatbaar.

10. rein

Eindcijfer 6,9 op schaal 1-10

Over het eten niets dan lof, zowel de vormgeving als de smaak waren goed. Minder professioneel was de ´gastvrouw´, die haar gebrek aan sociale vaardigheden compenseerde met een overdosis aan assertiviteit. Mijn vraag over de betekenis van ´brandade´ werd bits beantwoord met de opmerking dat het een erg gangbare term was in de horeca! Ik ga veel uit eten en kende hem niet. Trouwens, dan nog blijf je klantvriendelijk i.p.v. neerbuigend. Ook mijn zus overkwam dit even later bij een andere vraag. Dit soort mensen hoort niet thuis in een gastfunctie!

11. Sandra

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Het eten is hier werkelijk verrukkelijk! Smullen...smullen...smullen. Net ff anders, net iets verfijnder.

Een absolute aanrader!

12. lois

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Altijd lekker om hier te eten! Dagmenu is een aanrader en de toetjes......MMMMMMMMM!!!
    Goede wijn, behoeft geen krans!

13. Patrique & Monique

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Geweldig gegegeten, erg goeie sfeer, super bediening.

14. John & Iris

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Zeker ons lievelingsrestaurantin Roermond

15. truus

Eindcijfer 5,8 op schaal 1-10

het eten is erg lekker, alleen de sfeer en de bediening is minder.

16. guy

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Voor vaderdag hier gegeten en alles was super.
    Bedankt voor alles.

17. Ingrid

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Heerlijk gegeten en de bediening is super! Het verrassingsmenu is inderdaad een aanrader!

18. Meyken en Bart

Eindcijfer 7,9 op schaal 1-10

Prima eten, goed bediening, prettige sfeer en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ze hebben er twee fans bij!

19. Peter Hendrixpi

Eindcijfer 9,9 op schaal 1-10

Het is een mooi maar ook een culinaire uitdaging!!

20. Maartje & Joep

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Wij gaan nog maar in 1 restaurant in Roermond eten en dat is de gelegenheid! De kwaliteit is super! Een echt aanrader is het verrassingsmenu.
    groetjes,
    Maartje & Joep

21. Cindy Lardenoije

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

We zijn hier op onze eerste afspraak komen eten. Alles was super, zowel het eten, de ambiance als de bediening. We hebben erg genoten en komen graag nog eens terug.

22. syba nederland

Dec 2005 met personeel hier heerlijk gegeten. Erg vriendelijke bediening, een volgende keer beslist waard.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt