Long Sing in Roermond
- Diëten
- Glutenvrij
- Voorzieningen
- Afhalen
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 29 recensies geschreven voor Long Sing.
Het eindcijfer is 9.1. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
J.W. GeerdinkEindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Ter afsluiting van onze vakantie opnieuw laten verrassen door de chef-kok, de eigenaar Pang, himself.
En het mag gezegd worden: "Alles was dik in orde."
Bediening, spijzen en dranken, entourage en last but not least kunnen de geweldige gerechten vermeld worden.
Veel variaties, creatief en zeer smakelijk.
En ook nog betaalbaar! -
de rijck reuver
Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Ik heb hier altijd goed gegeten en service is altijd zeer goed.
Ine Bexkens- vervuurt
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 We zijn al jarenlang klant!! Goed restaurant, goed eten, fijne mensen, prima bediening!
Bert Janssen
Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Op zaterdag 21 januari met een zeer gemêleerd gezelschap van negen personen heerlijk gegeten bij Long Sing. Onze vragen werden zeer naar tevredenheid beantwoord en een van de gasten met een allergie werd zeer duidelijk te woord gestaan met prima adviezen. Onze keuze viel op een Cantonese rijsttafel voor negen personen. Het smaakte geweldig, elk gerecht had zijn eigen typische smaak. De bediening had zeker voldoende tijd voor ons en deed uitstekend en op zeer prettige wijze hun best.
Van ons allen was dit een zeer prettige eetbeleving en we gaan er zeker nog eens terug. Dit was overigens niet de eerste keer dat we er waren. Niet te vergeten; Chapeau voor de kok! -
P. Vilters
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Betreft gewoon een geweldig restaurant waar je super lekker kunt eten. Zeer vriendelijke bediening.
Ger
Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Altijd trouwe klant geweest maar de laatste tijd loopt de kwaliteit inderdaad terug en zijn de gerechten niet meer wat het was.
Het wordt een beetje afgeraffeld de laatste tijd.
Christie de neef
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Wat een verrassing is dit restaurant. Wij hebben in tijden niet zo lekker gegeten, we hadden een menu voor twee personen en alle gerechten waren voortreffelijk van smaak, elk gerecht had duidelijk een eigen smaak. Er wordt met verse produkten gewerkt en dat is duidelijk te proeven. En het verhaal dat een Chinees-restaurant geen lekkere nagerechten kan maken wordt hier te niet gedaan. We hebben een extra lekker nagerecht geserveerd gekregen dat de smaakpapillen streelde. Maar boven al moet ik mijn complimenten geven aan het personeel. Zeer vriendelijk, attent, beleefd en gewoon heel aardig. Wij hadden een leuke avond.
rogier
Eindcijfer 5 op schaal 1-10 Eten & drinken - Sfeer - Service - Prijs / kwaliteit 5 We waren altijd fan van Long Sin, weliswaar met bedenkingen over sommige 'standaard' gerechten, maar doorgaans toch wel een dikke voldoende. Vorige maand weer eens een Indische rijsttafel voor twee personen afgehaald. Verschrikkelijk slecht, veel te zoete vleesgerechten, slecht vlees, veel te veel bindmiddel, niets smaakte, zelfs de pisang goreng leek oud en opgewarmd. De gevraagde nasi goreng zonder vlees bestond uit witte rijst met wat ei en prei, niet gebakken! Van ergernis gebeld, klachten werden telefonisch in ontvangst genomen en vergoeding (vervangende maaltijd) toegezegd. Gisteren hiervan gebruik gemaakt. Eigenaar wilde niet ingaan op de klachten, terwijl die toch best omvangrijk en heel serieus waren. Bestelde lams saté als altijd zeer goed en lekker. De mihoen met kip en groente, zo flauw als wat, waterig en eerder niveau kant en klaar maaltijd AH, dan een chinees restaurant waardig. De nasi goreng net als de vorige keer, witte rijst met wat toevoeging, weer niet gebakken. Nu maar even geen Long Sing meer. Cijfer voor gisteren, dankzij de lams saté, een 6-, maar dat is natuurlijk onvoldoende voor een restaurant met de reputatie van Long Sing.
R&C
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 25-12-2010
Speciaal Kerstmenu gereserveerd. En tja, zoals gewend door de vele vele jaren heen. Altijd goed!
Super lekker, vlotte bediening. Oprecht in hun chaotische manier die niet storend is, sterker nog het past bij de zaak. Of ik daar ga afhalen of gewoon eten, nog nooit klachten gehad.
Zo ook met Kerst. Lekker, goed en hoop dat ze het nog jaren zo kunnen blijven doen.
Kort maar krachtig! Goed!
C. Mommers
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Dit is dineren zoals het hoort. Voortreffelijk eten, klasse bediening. Super! De speciaalkaart is aan te bevelen en dan als nagerecht de gebakken ijsbol met sinaasappelsaus...
Manimal
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Zeer goede Chinees. Leuk restaurant om eens gezellig met familie / vrienden te gaan eten. Prijzen zijn redelijk en de mensen vriendelijk. Afhaal kwaliteit is ook altijd goed.
Mijn aanraders: Po Law Kai of Chun Seu Ab.
Schaefer schoonmaakbedrijf
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Zeer goed restaurant, klantvriendelijk en super eten.
Hans
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Ook wij komen hier al meer dan 20 jaar.
En het is nog steeds van dezelfde familie, wat op zich al bijzonder is voor een Chinees - Kantonees restaurant.
Het eten is nog steeds subliem, de bediening zeer vriendelijk.
De garnering met gesneden rettich, wortel of andere groenten is steeds weer zeer creatief, maar ook afwisselend.
Zeer zeker een aanrader voor de liefhebber van Chinees / Kantonees, maar ook als je het eens wil proberen.
Vertel waar je van houdt, en je krijgt een prima advies.
Ook als je eens wat anders wil eten als standaard.
Niet de goedkoopste, maar daar denk je na het eten niet meer aan!
T. op het Veld
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Komen hier al jaren, en vaak. Niets is te vergelijken hiermee. Je proeft meteen als je ergens anders chinees gaat eten. Heerlijk. De Eend, vis (tong) en zeker het lamsvlees is verrassend lekker. Op verzoek worden er gerechten samengesteld. Je krijgt goed advies. Ik durf te zeggen: De beste in omgeving van Roermond!
Roy Bosma
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Voor mij en mijn vrouw is er geen ander Chinees restaurant in Roermond. Mijn vrouw proeft gelijk het verschil. Dus hoef echt niet thuis te komen met Babi Pangang van een andere.
Altijd vriendelijk en goedlachs.
Renate Keuren
Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 8 Al van kinds af aan wordt er gegeten bij meneer Long.....Wij kunnen ons geen enkel Chinees restaurant bedenken waar wij zo ontzettend heerlijk kunnen eten. Mijn complimenten gaan uit naar als eerste natuurlijk het fantastische eten, daarnaast is de bediening zeer vriendelijk.
Prijs/kwaliteit is goed.
Wij zijn zeer tevreden over dit restaurant en willen dan ook via deze weg laten weten dat we er ons altijd weer op verheugen om lekker te gaan uiteten. En mocht dat eens niet mogelijk zijn we graag komen afhalen.
Ga zo door!
JRS
Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 We zijn tot op heden nog nooit wezen eten in het restaurant maar we hebben al vaak eten afgehaald. Ik vind het één van de betere Chinezen van Limburg. De Kantonese rijsttafel is uitstekend en het gerecht met lamshaas is superieur.
Theo
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Komen al jaren bij Long Sing. Bediening is altijd vriendelijk en het eten is voortreffelijk.
Aanrader.
Danny
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Waanzinnig goed! De beste ''Chinees" waar ik ooit gegeten heb.
In de regio kan hier geen enkel restaurant aan tippen!
De gebakken gemarineerde lamshaas smelt bijna op je tong!
De bediening is goed en men is er altijd even vriendelijk.
Don
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 De beste chinees van Roermond en omstreek. Alleen niet zo vaak de prijzen verhogen.
Verder super kwaliteit eten en lekker.
Gina
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 In één woord GEWELDIG!
Tim en Hanny Vogels
Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Prima restaurant goede prijs/kwalitiet en goede nagerechten.
mieke coumans
Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Hét adres voor heerlijk tafelen en lekker verwend worden.
Clara
Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 9 Service 10 Prijs / kwaliteit 9 Wat een kunstenaar in de keuken. Geweldige keuken.