Recensies bij De Winsinghhof in Roden
voor De Winsinghhof Door
Nicole C. Wij komen vaak in De Winsinghhof in Roden en iedere keer is het weer een culinaire belevenis. Het personeel is professioneel en vriendelijk en het eten is altijd heerlijk. En niet alleen een avondje heerlijk eten maar ook onze receptie, die wij hebben gehad in De Winsinghof was een geweldige ervaring. Onze gasten hebben genoten en wij zeker ook. Nogmaals enorm bedankt en wij komen zeker vaker langs!
Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 9 20/07/2010 door Nicole C.
voor De Winsinghhof Door
M. van der Heijde Al 2 jaar komen we in de zomer naar Roden om 4 dagen per week op de camping te bivakeren. Sinds die tijd komen we ook al in De Winsinghhof. Het eten is er altijd goed en het personeel is er erg vriendelijk. De sfeer is heel gezellig in het restaurant, maar ook buiten op het terras is het heelijk vertoeven. Net buiten de drukte van het verkeer die je bij de andere restaurants wel hebt. De menukaart wisselt regelmatig en de gerechten zien er zalig uit. We proberen elke keer weer iets anders en het is iedere keer weer waanzinnig lekker en goed klaargemaakt! Je proeft aan alles dat ze met verse produkten werken en alles dagvers bereiden. We zijn blij dat De Winsinghhof er is!
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 04/07/2010 door M. van der Heijde
voor De Winsinghhof Door
pris Bar slecht! Ronduit schandalig, hebben gisteren ons willen laten verwennen maar wat een teleurstelling! Het ( zalige brood) werd geserveerd met kruidenboter die duidelijk niet huisbereid was, gepureerde zontomaatjes als tapenade en een ander duister sausje uit een potje ( was hier aioli bedoeld?). Verder de schotel voor 2 personen besteld met een volkomen doorgeslagen stukje varkenshaas, 2 stukjes verpieterde speklap, spareribs die duidelijk te lang in de steamer waren verbleven om het maar niet te hebben over de 2 mini biefstukjes, ook veel te gaar. Welke inspiratie van de chef(?) tot de combinatie van de salade heeft geleid is mij een raadsel. Een beetje slecht gesneden ijsbergsla met een druif, aardbei gekookt ei? En radijs. De gebakken (?) aardappelen, waren dus een klomp ( ja echt, zat als 1 klomp aan elkaar vast) gefrituurde ranzigheid! Na dit geretouneerd te hebben naar de keuken, werd mij ook nog gevraagd waarom.
Verwachtte echt geen haute cuisine maar dit was voor de nobele prijs van 55, 60 om je rot te schamen!
De bediening was erg vriendelijk maar ook hier waarom moet je er om vragen of alsjeblieft de tafel waar je aan eet (en die duidelijk vies was) mag worden afgenomen? Mij zie je hier dus echt nooit meer terug.En o ja leuk idee om de rekening te presenteren in een aardewerken pot, maar maak ze de volgende keer ff schoon voordat je er pepermuntjes in gooit!
Eindcijfer 1,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 1 Service 1 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 1 01/07/2010 door pris
voor De Winsinghhof Door
Fam. de Bruijn Heerlijk gegeten in de Winsinghof. De ontvangst was zeer vriendelijk en ook het aardige meisje dat ons bediende deed er alles aan om het naar onze zin te maken.
Dat in combinatie met het meer dan heerlijke eten, de smaakvolle opmaak van de borden en de gezellige ambiance deden ons besluiten om de tweede dag van onze mini-vakantie hier weer te gaan eten. En wederom een feestje!
Fam. De Bruijn Twello.
Eindcijfer 8,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 08/03/2010 door Fam. de Bruijn
voor De Winsinghhof Door
Fam. Thalen Afgelopen zondag vierden wij de verjaardag van mijn vrouw in de Winsinghhof. Het was volop genieten van een heerlijk voor- hoofd- en nagerecht, prachtig geserveerd en begeleid door de uiterst correcte en voorkomende bediening (2 dames).
We hebben er weer een aanrader bij op onze kritische zoektocht naar heerlijke eetgelegenheden.
Complimenten aan de locatie, de kok en de bediening.
Fam. Thalen.
Nietap.
Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 10/02/2010 door Fam. Thalen
voor De Winsinghhof Door
Janneke Even 's middags een hapje gegeten. Simpel maar lekker klaargemaakt.
Eindcijfer 7,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 7 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 7 02/11/2009 door Janneke
voor De Winsinghhof Door
fam vd Linden Romantische sfeer, vriendelijke bediening en heerlijk eten.
De varkensmedaillon is een echte aanrader! De spareribs hebben we elders lekkerder gegeten.
Al met al een leuk avondje uit voor een mooie prijs!
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 12/09/2009 door fam vd Linden
voor De Winsinghhof Door
janneke Dit was echt een avondje "uit"
Vriendelijk personeel en heerlijk eten!
Prachtig opgemaakte borden!
Ook het vegetarisch gerecht is een reden om terug te komen!
Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 18/06/2009 door janneke
voor De Winsinghhof Door
Harriëtte Wij hebben een fijne avond gehad en hebben genoten van de uitstekende service. We komen zeker weer! Bedankt.
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 14/08/2008 door Harriëtte