Recensies van restaurants in Rockanje, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Rockanje. Gegeten bij een restaurant in Rockanje? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Rockanje verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Rockanje over tijd.
Demeulemeester D.
Restaurant en hotel voelen wat aan als een Amerikaanse lodge met veel hout en een (gas) haardvuur in het midden met gezellige zetels en banken. Veel oog voor detail.
Ruime eetzaal waardoor het niet te snel druk aanvoelt.
Ruime kaart met voor elk wat wils aan eerlijke prijzen.
Wij hebben er verschillende malen zeer lekker gegeten. De drankenlijst is wel wat duur.René
Hier onlangs gegeten toen ik toevallig in de buurt was. Gekozen voor de visschotel als hoofdgerecht, een goede keuze. Prima bediening ook, nergens over te klagen. Hoewel het een betrekkelijk ruim opgezet restaurant is, waar overigens ook gasten van het bijbehorende hotel eten, kwam het toch niet al te druk en lawaaiig over. Zeker de moeite waard om te eten of gewoon voor een drankje.
Niels
Restaurant De Bodega in Rockanje
Klein maar zeer gezellig en sfeervol restaurant! Vlakbij de kust. Voldoende keus en variatie op de kaart.
Zeer lekker eten, en ook nog eens erg betaalbaar en voldoende. Wij hadden allebei een 4-gangen diner voor slechts 25 Euro. Ook de bediening is correct en de gastheer en -vrouw erg vriendelijk en gastvrij. Kortom, een aanrader en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.René
Leuk gelegen (bij het natuurgebied Tenellaplas) en leuk ingericht restaurant waar je ook terecht kunt voor een kopje koffie. Ik was hier voor de lunch en koos voor het broodje rosbief. Niet heel spectaculair, wel lekker. Koffie was ook prima. Locatie maakt deze gelegenheid zeer geschikt voor een korte stop maar dus ook voor een lunch en diner, ook met mooi weer want er is een groot terras.
Ed van Dort
Kerstdiner In Lodgers is echt een ervaring. Professioneel en uiterst snel personeel waarbij een klein foutje snel wordt gecorrigeerd. Vreemd blijf het grote aantal in- en uitgangen dat nu wederom tot enige discussie leidde. Onze complexe tafel, met zowel vegetarisch, vis als vlees werd echter foutloos uitgeserveerd met een uitstekende kwaliteit.
Kortom, een aanrader.
Ans Jedeloo
Vergane glorie, slechte bediening, slecht eten maar wel een hoge prijs vragen, chocoladetaart (zelfgemaakt) is volvette vieze bavarois, ijscoupe wordt op tafel gekwakt zonder onderbord, zonder bestek. het is er redelijk druk dank zij de hotelfunctie, niet dank zij de kwaliteit of vriendelijke bediening.
Geen aanrader.gerd müller
Restaurant De Bodega in Rockanje
It is a very nice place, the service always take a look out for our wishes and the menu was delicious.
Pien
Dit basic restaurantje bied, een eenvoudige maaltijd van super kwaliteit! Basis smaken, waardoor alles goed tot zijn recht komt! Mijn man heeft hier beter biefstuk gegeten, dan bij andere restaurants in Rockanje! En voor nog geen 15€.
Ik at slibtongen vers van de Stellendamse afslag en dat was te proeven! Voor 15€ een volwaardige maaltijd.
Mijn zoontje wilde graag sate eten in plaats van een ander kindermenu. De prijs werd aangepast naar de hoeveelheid, echt keurig! De sate was goed van smaak!
Echt een aanrader als je voor weinig geld even een lekker simpel hapje buiten de deur wilt eten!Bob en Kim
Restaurant de Houten Paardjes in Rockanje
Wij hebben hier 25-02 heerlijk gegeten.
Het was rustig en romantische sfeer, eten en bediening was helemaal top.
Wij gaan zeker vaker hier eten.wally w c dalmollen
Wij zijn verschillende keeren bij u uit eten geweest en ook eten af wezen halen en het is iedere keer weer voortreffelijk. Dit is zeker voor iedereen een aanrader.
fam weerd
25-07-2011 wezen eten met familie het eten was erg goed en de bediening was super goed en erg vriendelijk mens en een goede kok en een leuk restaurant erg super.
Charlotte
Restaurant De Bodega in Rockanje
Ook wij zijn hier toevallig terecht gekomen. We hebben van een heerlijke lunch genoten. Vooral van de tomatensoep. Vriendelijke bediening, zeer correct. Zullen zeker terugkomen om 's avonds te eten.
rietveld
Zaterdag 9-7-2011 zijn we hier voor de 2e keer wezen eten met vrienden en we hebben net als de 1e keer genoten van het eten.
We hadden het Sun Gardenmenu voor 4 personen gekozen, het was weer voortreffelijk en de bediening was perfect. Het eten is zo veel dat je het echt niet op kunt allemaal.
Maar ik zou zeggen ga zo door, petje af hoor.
Wil Rietveld.
Hendrik en Marije
Restaurant De Bodega in Rockanje
We zijn vanavond onverwacht in De Bodega terecht gekomen en hebben daar absoluut geen spijt van!
Na een aantal teleurstellende culinaire ervaringen hebben we nu eindelijk weer een waar feestje gevonden.
Het eten was echt voortreffelijk, we hebben zitten genieten.
En als dan achteraf de prijs ook nog heel erg meevalt, is dat mooi meegenomen.
Nu nog op zoek naar een vergelijkbaar restaurant in Gelderland, waar we zelf wonen.
Dit is een echte aanrader.
Leny en Karel
Restaurant De Bodega in Rockanje
Bij toeval bij dit restaurant terecht gekomen. Maandmenu mei gegeten, of beter gezegd, genoten. Het was heerlijk. Eigenlijk maar een woord: aanbevolen!
A. Blanken
Restaurant De Bodega in Rockanje
Zaterdag 5 maart 2011 in dit karakteristieke restaurant gegeten.
Zeer sfeervol met een op en top bediening waar het eten echt af was. Een aanrader voor een ieder om dit restaurant eens te bezoeken.
michael
Van de week gegeten met de familie en het eten was super! Ik zelf houd van heel erg pikant en mij werd geadviseerd om de Szechuan Kai te kiezen, extra pikant! Deze heb ik met alle plezier gegeten en heb me verder uitstekend vermaakt. Gezellig restaurant met een mooie, Chinese inrichting. Overigens waren de gastvrouw en haar zoon heel vriendelijk! Zeker een aanrader!
Desiree en Edward
Gisterenavond (zaterdag) zijn wij voor het eerst bij "Het Waaltje" gaan eten. Het is een heel gezellig en stijlvol ingericht restaurant. We hebben een 3-gangen menu gekozen voor Eur 27,50 p.p. Je kunt dan kiezen uit 6 voorgerechten, 6 hoofdgerechten (3 vlees- en 3 visgerechten) en 6 nagerechten. Alle gangen waren heerlijk! Je merkt duidelijk dat er veel aandacht aan de gerechten wordt besteed. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingredienten. Dit restaurant is echt een aanrader!
- Vorige pagina
- 1