Recensies bij Zefyros in Ridderkerk Reviews RSS

Schrijf een recensie »

1. voor Zefyros Door Ton & Marijke

De keuken is inderdaad top, maar men kan op diverse kleine dingen toch nog wel verbeteren, zoals de dranken & wijnkaart (de eerste mist zelfs), iets leukers bij de koffie etc. Wij sluiten ons behoorlijk aan bij de recensie van Peter zo te zien.

Eindcijfer 8,2 op schaal 1 - 10
  2. voor Zefyros Door Cynthia

Wij eten hier geregeld en elke keer is het weer een genot.

Nee, wij zijn hier voorlopig nog niet uitgegeten, veel te lekker.

Bediening is overigens super en zeer attent.

Eindcijfer 8,9 op schaal 1 - 10
  3. voor Zefyros Door Peter Peter

Zefyros heeft een warme gezellige uitstraling. Deze kan nog wel iets verbeterd worden. Nu kijk je het hele restaurant door, juist tussen de banken is er ruimte voor afscheiding. De bediening is vriendelijk en rustig. Je echt welkom voelen, nee dat is 't net weer niet. De wijn ziet er goed uit, maar hebben we niet gedronken. De gyros is uitstekend maar wat aan de droge kant, hier valt winst te halen. De bifteki is ook erg lekker. De salade is niet echt goed, er zit te veel komkommer in. De koffie is prima en 't is erg aardig, zo'n heel klein boterkoekje er bij!

Zefyros is gewoon goed, maar ook niet meer dan dat!

Eindcijfer 7 op schaal 1 - 10
  4. voor Zefyros Door Coen en Lieke Coen en Lieke

Wij hebben hier vorige week met vrienden gegeten.

De sfeer was heel relaxed en alles van de menukaart leek ons heerlijk dus kiezen was moeilijk. We hadden allemaal verschillende gerechten en alles was even lekker.

Dit restaurant is zeker aan te raden.

5. voor Zefyros Door Roos en Peter

Prima tent, niks op aan te merken.

Gezellig ingericht, vlotte vriendelijke bediening.

Heerlijke gerechten, wij hadden de mezes en hebben ons laten verrassen.
    Ook het grand dessert was helemaal lekker.

Met kortingsbon hebben wij samen voor nog geen 60 euro gegeten en een heerlijk Samos wijntje gedronken.

6. voor Zefyros Door An

Heerlijk gegeten, zaak zat vol, maar niet rumoerig. Eén van de bediening was nors, de ander vriendelijk. Een glas water bij je andere consumpties was niet mogelijk. Groot minpunt voor verder zo'n goed restaurant. Daarom voor de service een 4.

Eindcijfer 7,6 op schaal 1 - 10
  7. voor Zefyros Door Marieke

Misschien het verkeerde gerecht gekozen. De moussaka was niet warm en smakeloos. Ik vroeg om naast de bestelde wijn een kannetje kraanwater. Dit was niet mogelijk. Het personeel loopt voortdurend rondjes langs de tafels. Leggen geen contact, informeren niet of alles naar wens is. Bij binnenkomst wordt je jas weggebracht en bij het verlaten van de zaak moet je maar zien of je je jas weer kunt vinden.

Eindcijfer 4,6 op schaal 1 - 10
  8. voor Zefyros Door Wvanderstel

Wij hebben er heerlijk gegeten, voor een schappelijke prijs.

Er is genoeg keus, ook als je niet van grieks eten houd, is er keuze zat.

Vriendelijk personeel, goede bediening.

Inderdaad het is er wel rumoerig.

9. voor Zefyros Door nienke nienke

We komen er al een paar jaar, het eten is altijd goed. Het is wel jammer dat de kaart niet zo uitgebreid meer is. Zelf moet je het ook wel gezellig maken vind ik, dat scheelt al een stuk in je beleving. Vriendelijk personeel.

10. voor Zefyros Door alex

Ik zeg TOP heerlijk eten en niet duur.
    Mixed grill super zacht en mals vlees.
    Vriendelijke bediening.

Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10
  11. voor Zefyros Door mirelle

heerlijke giros,klantvriendeliek,echt goed te eten.

Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10
  12. voor Zefyros Door suusje

altijd gezelig eten zeer goed vooral de mezes

13. voor Zefyros Door xx

De verhouding prijs en kwaliteit is niet in evenwicht. Hoe langer wij er komen, hoe slechter en duurder het wordt. Voor 4 personen 1 klein schaaltje patat en salade, dat kan toch niet. Schandalig hoe duur en gierig ze in de loop van de jaren zijn geworden. Het is de laatste keer dat ze ons daar hebben gezien!!! ij waren nl schrik niet €160,00 kwijt voor eigenlijk helemaal niets bijzonders en xcl. dessert of wijn.

Eindcijfer 3,9 op schaal 1 - 10
  14. voor Zefyros Door Hans

Kleine kaart, variaties zijn niet mogelijk (ook niet bij navragen). Duur, karig (voor 10 personen 2 bakjes voorgebakken friet en 1 schaaltje salade)en smaakloos. Er worden nauwelijks kruiden gebruikt. Rumoerig en de griekse sfeer is ver te zoeken. Afrader!!!!

Eindcijfer 3,6 op schaal 1 - 10
  15. voor Zefyros Door dennis

het eten was lekker maar ik werd wel erg zenuwachtig van de bediening dat was wel een minpunt.

Eindcijfer 6 op schaal 1 - 10
  16. voor Zefyros Door Daan

geweldig eten en mooie wijnen. modern ambiance. eindelijk niet alleen giros op de kaart.

17. voor Zefyros Door Brigitte de Jong

De varkenshaas was niet weg te krijgen en de kipfilet was nog rauw aan de binnenkant. Slechte ervaring dus!

Eindcijfer 2,3 op schaal 1 - 10
  18. voor Zefyros Door Jacob D.

Vanaf de opening was de mediterrane smaak veelbelovend, die is nu helaas weg. Jammer.

Eindcijfer 4,1 op schaal 1 - 10
  19. voor Zefyros Door s.verschoor

Wij zijn voor de eerste keer wezen eten bij zefyros en zijn zeer tevreden over het eten en de bediening.De kwaliteit prijs verhouding is dan ook goed.Mooie zaak met een prima sfeer. Een echte aanrader voor iedereen!!!

Eindcijfer 9,9 op schaal 1 - 10
  20. voor Zefyros Door S.A. van Enkhuyzen

Begrijp de recensie van jacco echt niet. Denk dat hij niet meer is gewent dan een prakkie van zijn moeder. Kom hier bijna iedere week. Deze mensen weten juist hoe ze de klant moeten behandelen.Je kan hier buiten de traditionele gerechten ook de eigen creaties proeven. En die zijn zeker een aanrader.WEL RESERVEREN.Want 't zit regelmatig bomvol!!

21. voor Zefyros Door Linda

Helemaal goed! mooie inrichting,goede bediening, super eten.Perfect!

22. voor Zefyros Door Jacco

Arrogante gastheer.
    Karig in de bijgerechten, 8 gebakken aardappeltjes, en een lepeltje geroerbakken ratatuille,(voor 2 personen)geen bestek voor het opscheppen van de bijgerechten,geen rauwkost aanwezig, alleen na vragen gekregen. Karige maaltijd,voor relatief veel geld.

Eindcijfer 4,2 op schaal 1 - 10
  23. voor Zefyros Door gerda

eten prima,personeel ook goed,jammer, ondanks de goede afzuiging van de rook vooral als ze een tafel naast je zitten met een sigaar.prijzen voor de drankjes zijn te hoog, twee slokjes appelsap voor 2.25(4.75gl)is belachelijk.ook vond ik het erg rumoerig.Zonder rook kom ik misschien nog eens terug.

Eindcijfer 6 op schaal 1 - 10
  24. voor Zefyros Door A. Gerde

De goede reputatie die Zefyros geniet, is zeer beslist welverdiend. Uitstekend eten, vlotte en vooral vriendelijke bediening en een goede ambiance. Mijn eerste bezoek aan Zefyros zal dus zeker niet mijn laatste zijn!

Eindcijfer 9,6 op schaal 1 - 10
  25. voor Zefyros Door D. Van Ree

Vond het heel gezellig. En de uitstraling van het bedrijf was ook zeker goed. Het personeel Was heel aardig. Was er wel toen het opzich rustig was dus weet niet met drukte

26. voor Zefyros Door C.Bos

Vanaf de opening ontelbare keren er gegeten en het was elke keer weer TOP.Attente bediening en een gezellige moderne inrichting.

Schrijf een recensie

Recensie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.
Beoordeling nvt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurants in provincie