Recensies bij Grieks Restaurant Plaka in Ridderkerk
voor Grieks Restaurant Plaka Door
Angela Meerdere malen geweest, altijd even gezellig, lekker eten, goede bediening.
Ik vind het zeker een aanrader! ;)
Eindcijfer 9,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 8 24/08/2010 door Angela
voor Grieks Restaurant Plaka Door
Corina Bijzondere dingen mee gemaakt daar..
Genoten van het heerlijke eten... en de ontzettend lieve mensen die daar werken!
Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 01/06/2010 door Corina
voor Grieks Restaurant Plaka Door
Natascha Janssen Buiten op het terras gegeten in de zon zonder hinderlijke wind.
Sfeerloos terras midden tussen de bebouwing.
Vriendelijk personeel die erg hun best deden. Het eten hadden we bijzonder snel en was lekker! De smaak van de gerechten was prima. Nagerechten waren aan de prijs en de eind afrekening viel tegen. Voor een zaak die het moet hebben van lokale klanten, verwacht je voordeligere prijzen. Pluspunt was de keuze van een drankje van de zaak na afloop. We zullen niet snel weer "even" een hapje komen smikkelen.
Suggestie: 20 % lagere prijzen.
Eindcijfer 6,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 5 Prijs / kwaliteit 5 24/05/2010 door Natascha Janssen
voor Grieks Restaurant Plaka Door
Emmy Kluwen Grieks restaurant. Mooi ingericht, ik mis totaal de echte Griekse sfeer en gastvrijheid. Eten goed en bediening goed, jammer iets meer Grieks.
Je begint vanzelf altijd met een gratis ouzo!
Proberen waard.
Eindcijfer 7,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 6 Prijs / kwaliteit 8 12/05/2010 door Emmy Kluwen
voor Grieks Restaurant Plaka Door
nienke Was heel gezellig, goede bediening, aardig personeel. Een hele vriendelijke eigenaar en zeer zorgzaam. Het eten was wel lekker maar niet bijzonder, het toetje was goed alleen jammer dat er geen echte slagroom gebruikt wordt. De porties waren best groot voor een restaurant. De zaak is mooi maar je moet wel wat later op de avond komen. Want het was er niet erg druk voor de zaterdagavond. Komt waarschijnlijk ook door dat er afgehaald kan worden. Toch wel een leuke avond gehad, gastvrijheid maakt een hoop goed.
Eindcijfer 6,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 6 Service 9 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 6 15/06/2009 door nienke
voor Grieks Restaurant Plaka Door
Martin avondje wezen eten bij Plaka, hartelijk welkom geheten door de eigenaar. Sfeer is op zich goed al hadden we niet de leukste tafel (midden in de zaak vlak bij de keuken/bar). We moesten alleen meer dan een uur op ons eten wachten, dat was niet leuk. Eten was zeker wel smakelijk.
Eindcijfer 6,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 5 Sfeer 5 Prijs / kwaliteit 6 09/01/2009 door Martin
voor Grieks Restaurant Plaka Door
mastrigt van Heel leuk gezellig restaurant. persoonlijk!!
gastvrij!!
Heerlijk gegeten!!!Eindcijfer 8,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 8 18/09/2008 door mastrigt van
voor Grieks Restaurant Plaka Door
Bunk Erg gezellige zaak. Lekker eten en een top bediening. Mevrouw geeft echt om haar zaak en haar klanten. En dat kun je zien.
Eindcijfer 7,3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 10 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 7 08/08/2008 door Bunk
voor Grieks Restaurant Plaka Door
van Es 1 maart 2008 met mijn vrouw naar Plaka Ridderkerk geweest.Vriendelijke bediening en prima eten en niet te duur.Met live muziek vielen wij met onze neus in de boter.Een prima avondje uit!
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 02/03/2008 door van Es
Bekijk nog 1 andere recensie over dit restaurant van deze gebruiker
Van Es Zondag 13-5-2007.
Stokbrood met Kruidenboter en
Uiensoep, daarna Moussaka met salade en Rose daarbij.
Dan ijs en koffie met een likeurtje van de zaak.
Redelijke prijzen en gezellige sfeer.Een aanrader om te doen.
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 14/05/2007 door Van Es