Recensies bij Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong in Ridderkerk
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
linda Ik haal regelmatig eten bij Yu Fong en ik moet zeggen het smaakt eigenlijk altijd heel goed, beter dan bij een andere Chinees vind ik.
Eindcijfer 7,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 7 30/08/2010 door linda
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
Mario B. Gastvrouw Paulien verdient een tien, maar het eten is niet meer wat het jaren geleden was.
Eindcijfer 4,9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 5 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 3 05/11/2009 door Mario B.
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
Natascha Janssen Lekker eten is een natuurlijke zaak bij gastvrouw Paulien.
Maakt niet uit wat je neemt, het smaakt altijd erg goed.
Persoonlijke benadering en attente bediening.
Helaas is de prijs wel hoger als diverse andere restaurants in de buurt waar we ook wel eens uit eten gaan.
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 7 18/09/2009 door Natascha Janssen
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
M Beste Chinees ooit! Gastvrouw Paulien is subliem, na 5 weken weet ze nog precies wat je vorige keer gegeten hebt en vraagt (als je het toen lekker vond) of je het weer wilt!
Uitmuntend!Enig minpuntje bij afhaal is dat je tegenwoordig geen "biertje tijdens wachten" meer krijgt....
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 10 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 21/08/2009 door M
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
p SUPER, echt de beste chinees tot nu toe waar ik heb gegeten.
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 03/03/2009 door p
Bekijk nog 1 andere recensie over dit restaurant van deze gebruiker
john perfect eten
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 22/05/2007 door john
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
Lennert goede bediening lekker eten!!
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 30/11/2008 door Lennert
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
Tim Hele vriendelijke bediening. Erg goed eten! Een topper!
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 22/06/2008 door Tim
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
Jan Het eten is goed, alleen was het heel druk. Hele vriendelijke bediening.
Een aanraderEindcijfer 9,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 8 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 14/07/2007 door Jan
voor Chinees Specialiteiten Restaurant Yu Fong Door
J Erg goeie chinees. Vriendelijke bediening in het restaurant en bij de afhaal wordt je snel geholpen.
Eindcijfer 7,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 6 12/11/2006 door J