Snackbar Airborne in Renkum
- Hotels in de buurt »
- Voorzieningen
- Afhalen
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Er zijn 33 recensies geschreven voor Snackbar Airborne.
Het eindcijfer is 7.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).
Anoniem
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Kom hier geregeld eten, ik heb nog nooit meegemaakt dat het niet lekker is. Nog nooit langer dan een kwartier gewacht zelfs niet in de spits. Personeel mag jong zijn maar altijd heel vriendelijk en hard werkend, zelfs altijd in voor een praatje. Beste eethuys van Renkum en omgeving.
Rita
De lekkerste frites ooit eet ik hier. De keren dat we hier aten was het rustig met vriendelijk en snel personeel. Prachtige locatie voor een snackbar.
Michel
Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Het is een mooi eethuis, personeel vriendelijk en behulpzaam.
Wij hebben er plateservice gegeten en dat is echt super voor die prijs.
Wij komen hier zeker vaker terug!
Mooi versierd met kerstboompje, leuk. -
Denise
Eindcijfer 5,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 6 Service 4 Prijs / kwaliteit 4 Ik heb hier al wel vaker gegeten maar nog steeds is het hier niet top. Het eten is er vrij duur voor een snackbar en je moet ontzettend lang wachten.
Het nieuwe gebouw oogt erg gezellig maar het blijft een snackbar. De service van bemanning mag zeker omhoog, er werken allemaal jongeren omdat dit waarschijnlijk het minst kost maar het doet zeker niet te goed aan de service die wordt geleverd.
Ik zal hier niet snel heen gaan.
Peter
Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Vandaag een carbonade-menu uit de aanbieding. Heerlijk! Je proeft echt dat het vers wordt geleverd door de slagerij. Graag tot de volgende keer.
karel
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 7 Na een rondje Kasteel Dorwerth - Wageningse Berg - Renkums Beekdal gewandeld te hebben.... kom je het bos uit en zie je daar deze fantastische tent. Sorry: geen tent maar een onder architectuur gebouwd eethuisje. Zonnetje op het terras en ondanks dat het 14 nov was en de stoelen al in de winterstand stonden, werden ze voor ons ontsloten om er toch nog even gebruik van te kunnen maken. De chocolade milkshake was top !
Eigenlijk een mooie locatie voor een feestje !
Onthouden !! -
rennie
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 10 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 Heerlijke koffie gedronken met lekkere appeltaart.
Prachtige plek. Goede bediening. Kom zeker een keertje terug.
We hebben een keer eerder een frietje met kroket/kaasburger en salade gegeten. Was allemaal prima!
Met name de kaasburger was erg lekker!Rennie
andre
Eindcijfer 4 op schaal 1-10 Eten & drinken - Sfeer 7 Service 1 Prijs / kwaliteit - Voor de 3e en laatste keer daar besteld. Wachttijd enorm lang omdat personeel niet kan plannen. Locatie prachtig maar dat is niet genoeg. Hoe het eten er nu was weten we niet, na 40 minuten wachten op 2 simpele frietjes vertrokken. Het geld kregen we terug, dit werd op de toonbank gesmeten! Te onprofessioneel om te begrijpen wat service is.
inwonervanrenkum
Eindcijfer 7 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 8 Service 6 Prijs / kwaliteit 7 Het eten is erg lekker, en het nieuwe gebouw ziet er zeer goed uit!
Verder is het er gezellig!
Helaas duurt het wel heel lang voordat u uw eten heeft, een groot minpunt hopenlijk gaan ze hier nog aan werken!
Emma
Eindcijfer 4,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 6 Sfeer 6 Service 3 Prijs / kwaliteit 4 Wat een trieste bedoeling; prachtige locatie en belachelijk chique voor een snackbar en dan laat je de tent runnen door een stelletje kinderen. Laatste keer dat we hier een frietje kwamen eten vroeg het meisje achter de kassa wel 3 keer 'Uh sorry, wat wilde je?' omdat ze constant afgeleid was door een knul achter ons in de rij. De prijzen zijn ook om te huilen, het mag er dan mooi uitzien, het blijft frituur fastfood. Alhoewel de laatste keer spotgoedkoop was omdat de tienerbediening de helft was vergeten af te rekenen. Ga er overigens ook niet met haast heen want alles duurt eeuwen. Wij gaan er niet meer heen.
andre jaspers
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 9 Service 8 Prijs / kwaliteit 9 Prima eten goede service.
qwerty
Eindcijfer 9,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Goed eten en goede sfeer en prijs is laag.
Floor
Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 8 Sfeer 7 Service 6 Prijs / kwaliteit 8 Ziet er mooi uit in nieuw geopend gebouw, de snelheid is niet goed, je moet erg lang wachten voor je de bestelling krijgt, eten is goed, en de lucht blijft (gelukkig) niet in je kleren hangen. Prima snackbar dus.
De Kraaien
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Al jarenlang zijn we trouwe bezoekers van snackbar Airborne en smullen we daar van de overheerlijke berehappen met pindasaus die je nergens anders meer wilt eten als je ze hier geproefd hebt! Deze snackbar is dusdanig verbouwd, dat 'patatrestaurant' de naam meer eer aan zou doen. Een fantastisch mooi gebouw dat volledig in de natuur past en de natuur ook naar binnen haalt door de grote glazen wanden. Je kunt heerlijk binnen en buiten zitten en de kids kunnen een partijtje voetballen op het veld vlakbij. De eigenaar en bediening zijn super gastvrij en in overleg kan alles. Eenmaal thuis heb je niet het idee dat de frituurlucht in je kleren hangt, maar wil je je alleen nog maar bedenken wanneer je daar weer even een hapje kan gaan eten. Airborne: bedankt!
Edith Harbers
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer - Service - Prijs / kwaliteit - Ik spreek nu namens onze nordic-walking groep. Wij hebben daar 26 dec met zijn allen koffie gedronken met een overheerlijk stuk appel gebak..
Mark J
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Goed en lekker eten, wacht ik graag op!
vincent
Eindcijfer 9,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 Erg goede snackbar. Lekker eten en goed vet!
Bep
Eindcijfer 6,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 3 Service 5 Prijs / kwaliteit 6 De snacks en friet zijn er erg goed.
Alleen de snelheid, die is echt vreselijk. Trek er maar gerust minimaal een half uur voor uit als het er iets drukker is (tijdens de spits van ongeveer 18.00-19.00). En zoals voorganger aangeeft, sateh hoort niet gefrituurd te worden. Misschien voor de snelheid even in het vet houden om dicht te schroeien en dan op de afbakplaat afbakken.
Maar al met al is het eten er erg goed.
annoniem
Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 7 Prijs / kwaliteit 9 Erg goed eten. Service is niet al te snel.
De prijs is redelijk goed/goed. (vergeleken met andere snackbars)En er hangt een knus sfeertje.
Annet
Eindcijfer 6,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 4 Service 4 Prijs / kwaliteit 7 Eten is best lekker, service is slecht, sfeer ook, en de prijs gaat.
BK
Eindcijfer 9 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Een uitstekend adres met een prima prijs/kwaliteitverhouding! Een van de betere in de gemeente Renkum. Als sate(h) kenner zie ik echter toch een minpuntje. Deze hoor je namelijk niet te frituren maar te bakken. De beste pindasaus van Gelderland maakt weer wat goed.
Heerlijke (voordelige) maandmenu's! Nu ook depedance in Doorwerth (alleen in het weekeind).
Uitstekende opmaak van gerechten. De lekkerste bereklauwen (met de beste pindasaus) van Nederland. Geloof mij, een aanrader! -
Luca
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Erg goede snackbar. Ze gaan binnenkort verbouwen. Tevens lekkere snacks! Goede prijskwaliteit. Je kunt er over zeuren maar ergens anders is het toch duurder! Service altijd op tijd. Sfeer enorm gezellig.
Philip
Eindcijfer 9,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 10 De beste snackbar ter wereld, echt iets waar Nederland iets aan heeft.
BLUI
Eindcijfer 4,7 op schaal 1-10 Eten & drinken 5 Sfeer 2 Service 5 Prijs / kwaliteit 5 Op zich goed eten (niks speciaals), maar de sfeer was erg matig en de saté zag er niet erg smakelijk uit.
Erik
Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 7 Echt een super tent, het eten is altijd erg lekker. Er hangt altijd een goede sfeer en met het personeel kun je ook altijd lachen. Het duurt af en toe wel even wat langer in de avonddrukte maar dat is dan wel de moeite waard. Prijs-kwaliteit verhouding is ook prima in orde. Kortom: een SUPER tent!
chantal
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 9 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 8 Goed spul, prijs oke, vriendelijke mensen.
Gerrit
Eindcijfer 2,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 2 Sfeer 2 Service 7 Prijs / kwaliteit 2 verkoopt slechte kwaliteit voor een hoge prijs
geert
Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 7 Service 8 Prijs / kwaliteit 8 jammer. vaak erg lang wachten. wel goed spul.
jolanda
Eindcijfer 3,4 op schaal 1-10 Eten & drinken 4 Sfeer 4 Service 2 Prijs / kwaliteit 3 eten is er redelijk, maar behoorlijk duur, en je moet heel lang wachten voordat je geholpen wordt. Ze doen telkens maar 1 of 2 bestellingen tegelijk. jammer
Thomas
Eindcijfer 10 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 10 Service 10 Prijs / kwaliteit 10 Ik vind dit 1 van de allerbeste snackbars waar ik ooit ben geweest (en ik ben al in heel wat snackbars geweest ;-):P)
De klantvriendelijkheid is erg hoog, de mensen zijn aardig, netjes en altijd in voor een praatje of een geintje. Het smaakt er zeker lekker en de prijs is gewoon normaal. Kwaliteit is daarentegen enorm hoog. Zodoende heb ook ik een zeer hoge beoordeling gegeven.
TOP SNACKBAR!! -
lis
Eindcijfer 6,3 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 6 Service 5 Prijs / kwaliteit 6 De frietjes smaken goed en lekker knapperig!
Tamara
Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10 Eten & drinken 10 Sfeer 8 Service 9 Prijs / kwaliteit 7 Eten is erg lekker, je kunt merken dat het met liefde is bereid. Bediening is klantvriendelijk en soms ook in voor een leuk praatje. Persoonlijk vind ik deze snackbar de beste in Renkum. Ik haal hier graag mijn snacks.
Babette
Eindcijfer 5,9 op schaal 1-10 Eten & drinken 7 Sfeer 5 Service 6 Prijs / kwaliteit 5 Erg goede snacks en friet, maar de verwerkingstijd van klanten duurt e-norm lang. Erg groot -puntje.