- Adres
- www.montaza.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Welkom bij MONTAZA
Proef onze gezellige sfeer en gastvrijheid, heerlijk eten en drinken tegen betaalbare prijzen.
Bij ons vindt je een wereld aan smaken van lekker hollands tot heerlijk oosters!!!
kortom voor iedereen wat wils.
Wij verzorgen ook heerlijke warme en koude bufetten met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen.
voor meer info kijk op www.montaza.nl
- maa 15:00 - 23:00
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Gezellig en huiselijk
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch
- Voorzieningen
- Catering, terras, Wi-Fi en afhalen
- Betalen
42 recensies voor Montaza
Het eindcijfer is 9.1. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
8,4
- Service
9,5
- Prijs / kwaliteit
9,2
jaap
Vooral leuke bediening en leuk dat de kok aan tafel komt, gewoon even kletsen.
9,7 op schaal 1-10
rosalie willems
Ontzetend lekker gegeten, gezellige sfeer, gezellig gesprek, je voelt je thuis. Top restaurant, een aanrader.
robbert
Met zes mensen heerlijk gegeten.
Veel keus en allemaal goed verzorgd, salade's en aardappels bij de gerechten ook prima.
Gepassioneerde vriendelijke kok en actieve bediening. Dit allemaal voor een goede prijs in een sfeervol restaurant.Echt een aanrader.
9,4 op schaal 1-10
Karin
Sfeervol restaurant met vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht van de chefkok. Goed eten voor een goede prijs.
a.v.d.maarel
Donderdagavond 7 feb. voortreffelijk gegeten .
Alles was uitstekend bereid met verse producten.
Beslist een aanrader.
Als wij weer in de buurt zijn gaan wij daar beslist weer eten.- Eten / drinken 9
Christa
Voortreffelijk gegeten en een goeie service
9,7 op schaal 1-10
jeroen
Een heerlijk avondje uit, met goed eten, prima bereid, met de juiste combinatie van goede ingrediënten en heerlijke marinades.
De ruime hoeveelheid friet en gekruide aardappeltjes, met daarbij een rijkelijke salade maakte het tot een feestmaal.De eigenaar komt zelf even kennismaken en de bediening komt bij iedere gang vragen of het allemaal naar wens is.
Kortom een aanrader voor iedereen die betaalbaar wil genieten.
Van drunen
We hebben er onze verjaardag gevierd ,goed verzorgd, leuke locatie. Een aanrader.
8 op schaal 1-10
Gerben en Anneke
Gisteren met z'n 4 en gegeten in dit restaurant, we waren op dat moment de enige gasten. Prima bediening en gastvrije eigenaar en kok die ook nog persoonlijk aan ons kwam vragen of alles naar wens was.
Qua inrichting wel gedateerd. Een metamorfose zou volgens ons meer klanten trekken die dit restaurant zeker waard is!- Eten / drinken 9
Nathalie
Een leuke cafe restaurant waar het personeel enthousiast is en begrijpt waar het om gaat. De kok die ook komt informeren of alles naar wens is. Heerlijke gerechten met een Egyptische 'touch'. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Als we weer in de buurt van Renkum zijn, gaan we er zeker weer eten.
Bettie
Heerlijk gegeten met een groep van 9 personen.
Met z'n allen aan een grote tafel, met sfeer volle verlichting erboven.
Zowel het voor hoofd en na gerecht waren voortreffelijk, ode aan de kok!
Gezellige bediening, niets was de dames teveel.
Kortom, een restaurant om voor een schappelijke prijs lekker te eten.
Bettie Mons- Eten / drinken 9
8,8 op schaal 1-10
Jan van den Bos
Het hoofdgerecht met een duidelijke Egyptische toets en een verrukkelijke vleescombi is al een heel aangename verrassing. Maar wat wil iemand die uit eten gaat nu in het diepst van zijn hart? Welkom zijn en verwend worden. En dat snappen ze bij Montaza helemaal. De goedlachse patroon is de vleesgeworden gastvrijheid. Wat niet wegneemt dat hij ook de kunst verstaat om van een bijgerecht als gebakken krielaardappeltjes een culinair hoogstandje te maken. Samen met zijn team van jonge enthousiaste medewerkers maakt hij Montaza tot een feestelijk en heel smakelijk avondje uit.
Coen van Dijk | D66 Renkum
We waren met een groep van 7 man.
Lekker eten, spontane bediening die je graag wil helpen.
Geen probleem bijvoorbeeld om met een driegangen menu het voorgerecht lekker op terras in de zon op te eten en de rest van het menu binnen.Goede prijs/kwaliteit.
Aanrader.- Eten / drinken 8
8,6 op schaal 1-10
Harry
Maandagavond met 2 personen heerlijk gegeten. Wat opviel was dat de bediening trots was om er te werken en dit getuigde gelijk al van een goede kwaliteit. En die kwaliteit had het ook. Het was goed eten met een goede service. Regelmatig even een gezellig gesprekje gehad met bediening en kok.
Kortom een plek om vaker naar toe te gaan!- Eten / drinken 8
8,5 op schaal 1-10
H. Hille
Zaterdagavond hebben we met 4 personen in dit restaurant gegeten. Het zag er netjes en gezellig uit. De bediening was uitstekend. De voorlichting was goed en eerlijk. Er was voldoende keuzemogelijkheid, zowel traditioneel als bijzonder. Een aanrader voor wie voor een redelijk prijs goed wil eten.
9,1 op schaal 1-10
wim lambeek
Afgelopen zaterdagavond 21 juli 2012 heerlijk gegeten bij dit restaurant.
Wij hadden heerlijke tomaten soep en daarna een lekker stuk varkenshaas met championssaus en ijs met slagroom na.
De sfeer was heel ontspannend en de kok/eigenaar vroeg tussen de gerechten of wij tevreden waren.
Tenslotte wil ik de aardige bediening ook een compliment geven voor haar vrolijke en leuke bediening.
Al met al een aanrader voor een betaalbare prijs te kunnen eten, helemaal top.
wim- Eten / drinken 10
Mariëlle
Leuk restaurant met lekker eten en goede prijzen. We konden gezellig op het terras zitten en de kok kwam ons in alle wensen tegemoet. Aanrader!!
9,8 op schaal 1-10
Gusto
Wij hebben hier lekker gegeten op een rustige vrijdagavond .
Voor deze omgeving nog betaalbaar ook .
Gastvrij ontvangen door de eigenaar en bediend door een leuke jonge dame .
Als we weer eens in de buurt zijn komen we hier weer eten .- Eten / drinken 8
7,5 op schaal 1-10
Corina Grotenhuis
Fantastische prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service. Een open keuken (altijd een goed teken!) en zeer betrokken chefkok.
E. van der Berg
Een gezellige knusse locatie. De kok is erg vriendelijk en klantgericht. En nog belangrijker, hij kan uitstekend koken. We hoefden niet lang te wachten op onze Egyptisch gekruide (hete)kip en hebben heerlijk gegeten.
8,9 op schaal 1-10
Mw. Rutten
Afgelopen 30 dec 2011 heb ik ivm een feest het gehele restaurant af kunnen huren. Alle wensen waren mogelijk en de hapjes die geserveerd werden waren uitstekend.
Mede dankzij de service en de goede bediening was het een zeer geslaagd feestje. De grootte en het uiterlijk van het restaurant verleende zich hier prima voor, een aanrader voor feestjes en partijen!!!- Eten / drinken 10
Claudia
Wij hebben hier zaterdag 28 april gegeten. Het eten was heerlijk, vooral de egyptische kip is een aanrader! Ook de bediening was erg vriendelijk en het is ook erg leuk dat de kok zelf ook even langs komt. Bij een volgend verblijf in de buurt van Renkum komen we hier zeker terug!
9,4 op schaal 1-10
Dineke
Vrijdagavond met z'n vieren voor het eerst bij Montaza in Renkum gegeten. Aangenaam verrast. Zelden zo'n mals stukje zalm gegeten. En op verzoek kregen we behalve de knapperige sla en de krokante aardappels ook nog verse groenten er bij. Bijzonder vriendelijke eigenaar die ons tot slot trakteerde op koffie vanwege ons eerste bezoek in zijn zaak. Een aanrader! En ook nog eens heel betaalbaar. We komen beslist terug!
8,8 op schaal 1-10
sonja
Zondag weer heerlijk gegeten bij dit gezellige eetcafe.
Wij eten hier geregeld en het is altijd zeer goed eten voor een betaalbare prijs.
Ook de gastvrijheid en het vriendelijke personeel is er super.
De kok en tevens eigenaar komt ook altijd even persoonlijk informeren of alles naar wens is.
Zeker een aanrader voor iedereen die lekker en niet te duur uit eten wil.- Eten / drinken 10
Wobma
Heerlijk gegeten, perfecte service. Personeel toont oprechte interesse in haar gasten. De kok komt persoonlijk aan tafel om te vragen of alles in orde is. Goede porties, goede kwaliteit. Echt een aanrader voor een goed prijs/kwaliteit verhouding!
9,9 op schaal 1-10
Lejeune
Heerlijk gegeten, perfecte service. Zeer attente kok. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede porties.
8,9 op schaal 1-10
mdaalder
21 januari zijn we er met z'n tweeen gaan eten en werden erg verrast door het heerlijke eten en de gastvrijheid. De maaltijd was erg uitgebreid met extra groente en salade zodat we heerlijk hebben genoten. De chef kwam driemaal aan tafel om zijn belangstelling te tonen, waar heb je dat nou nog?
Prima, ga zo door en als we in de buurt zijn dan komen we zeker weer lang. Een aanrader!- Eten / drinken 9
8,7 op schaal 1-10
Aw
Vandaag zijn vader en 2 zoons een dagje uit geweest.
Het ontvangst was goed. Goed uitziende bar.
eenvoudige tafels, aankleding is huiselijk.
Het eten was vers, smaakvol en ook veel zelf gemaakt! Je kon dit proeven en ruiken.
De salades en groenten waren fris en vers. De vis en garnalen waren smaakvol. De dressing en sauzen zijn zelfgemaakt. Vraag gerust naar de zelfgemaakte knoflooksaus! Dit is een aanrader. De gebakken aardappeltje waren zeer goed van smaak, zelf gemaakt en zelf bereid. Buitenkant was bruin krokant en binnenin heerlijk zacht en zeer smaakvol.
Het vlees kon niet beter! Goede temperatuur, goede smaak en zeer goed gekruid en gemarineerd. Dit geldt voor de spareribs en Egyptische gekruide kipstukjes.
Na het voorgerecht en diner was er geen plek meer voor dessert. Het was voortreffelijk. Er werd door de kok nog gratis koffie aangeboden. Hij was zeer gastvrij, vriendelijk en belangstellend.
We komen zeker weer terug! Frank waarschijnlijk volgende week alweer.- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Max
Met 9 volwassenen en 4 kinderen (3 -7 jaar) hier mijn verjaardag gevierd. Bediening was vriendelijk en correct en daardoor was de sfeer ook prettig en ontspannen. We komen hier beslist nog een keer terug.
G.Veenbrink-Dales
Zaterdag hebben we de 81ste verjaardag gevierd van m'n man in besloten kring, we vonden het super gezellig en sfeervol!
We hadden gekozen voor een lopend buffet heerlijk in een woord gezegd!
De drank werd goed geserveerd vaak kom je tegen dat de wijn te koud is!
Zeker een aanrader met kleine kinderen!- Eten / drinken 10
Toon en Romy
Een super eetcafé, we gaan hier graag naar toe.
Voor iedereen is er wel iets lekkers te kiezen.Het buffet is ook een aanrader als je iets te vieren hebt.
Aardige bediening in een gezellige sfeer.
Dirk-Jan & Anne
Dit Egyptische eetcafé heeft iets studentikoos, wat wij gisterenavond als gezellig en ongedwongen hebben ervaren. Het eten (denk aan Pub food) en de wijntjes waren lekker (soepel), de bediening erg vriendelijk en behulpzaam en de eigenaar heeft echt hart voor zijn vak. Hij kwam zelfs persoonlijk nog een praatje met ons maken en legde ons het e.e.a. uit over zijn Egyptische gerechten. Kortom: vriendelijk, ongedwongen & lekker eten. Bedankt :D!!
8 op schaal 1-10
v W
Leuk eetcafe waar de prijs kwaliteitverhouding goed te noemen is. De bediening is leuk en de kok komt na afloop altijd een praatje met je maken.
Een echte aanrader voor wie goed, lekker en betaalbaar wil eten. Wie wil dat niet in deze tijd?- Eten / drinken 8
8,4 op schaal 1-10
R.Bos
Tijdens een nachtje weg in het Bilderberg hotel hier heerlijk gegeten. Voor ieder wat wils en voor een betaalbare prijs. Verse salade en warme groente. Zelfs de chef kwam nog een praatje maken en was zeer gastvrij. Als we weer in de buurt zijn komen we hier zeker nog een keer om lekker te eten.
fam Niessen Blerick
Tijdens onze vakantie voortreffelijk en niet duur gegeten!
We werden heel gastvrij ontvangen en de bediening was perfect.
Een gezellig en keurig eetcafé!
Zeker aan te raden!
Familie Onck
Vandaag lekker bij Montaza gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is prima! Klein en knus restaurant met vriendelijke bediening en een goede Chef kok. Komen hier beslist vaker!
8,4 op schaal 1-10
bianca
Personeel erg vriendelijk.
En je kunt er echt super lekker eten.
Echt een aanrader.
9,6 op schaal 1-10
Fam. B.
Wij waren hier niet eerder geweest. We waren met onze hele familie en zochten een restaurantje waar het niet al te formeel zou zijn met kleine kinderen, maar waar je toch lekker kon eten tegen betaalbare prijzen. Je kunt hier dus prima naar toe, want de eigenaar en de rest vd bediening deed er alles aan om het je zoveel mogelijk naar de zin te maken! We hebben er prima gezeten en gegeten.
8,2 op schaal 1-10
doperz
Ook deze keer weer heerlijk gegeten, we hebben een gezellige avond gehad.
We gaan zeker een keer terug.
Hans
Heerlijk eten tegen betaalbare prijzen. Gevarieerde menukaart, er zit voor iedereen wel iets bij. Lekker warm stokbroodje vooraf. Maandmenu was varkenshaas champignonroomsaus, erg lekker. De kok kwam vragen of alles naar wens was en de jongeman die ons bediende was erg vriendelijk.
Omdat het mooi weer was hebben we op het terras gezeten maar binnen zag het er ook gezellig uit. We komen zeker nog een keer terug.
8,1 op schaal 1-10
Christa
Heel erg lekker,zou het iedereen aanraden
Restaurants in de buurt
522m · Renkum · Eetcafé en Afhaal en bezorg