Steak House The Green Parrot in Renesse

8,2 op schaal 1-10
Overnachten
Hotels in de buurt »
Omgeving
Bij het bos en aan het strand
Ambiance
Romantisch, huiselijk en gezellig
Kinderen
Vermaak, kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
Diëten
Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij
Voorzieningen
Afhalen, bezorgen, catering, all-inclusive, terras, rookruimte en Wi-Fi
Prijzen

7 0
8 5
9 3
10 1

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 11 recensies geschreven voor Steak House The Green Parrot.

Het eindcijfer is 8.2. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Ilse

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Gisteren geweest tijdens ons weekendje Renesse. Een absolute aanrader! Enorm leuke (Mexicaanse) sfeer met zeer vriendelijk personeel. Wij hadden het 'crisis menu' waarbij je 3 gangen voor €19 krijgt. Zeer goede prijs natuurlijk. Echter, de overige gerechten op de kaart vond ik wel wat aan de hoge kant. Aan de andere kant; het eten is het wel waard!

2. Theo en Jolanda

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Eten & drinken -

Leuke tent pal achter centrum renesse.
    Het eten was zorgvuldig bereid en leuk geserveerd kortom lekker gegeten.
    Een aanrader!

3. pieternella

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Hier vorige week zaterdag met 4 man wezen eten. Het lijkt duur maar dan krijg je ook heel wat lekkers en meer dan genoeg .

- puntje lang wachten op dranken (2 man bediening).
    + puntje voldaan ga je naar huis.

4. Erwin

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Afgelopen zondag zijn we hier gaan eten. Op de site van het restaurant staat dat de jarige hier op zijn/haar verjaardag een gratis menu krijgt. Aangezien mijn vrouw jarig was heb ik mooi kunnen trakteren op een gratis etentje. Voor mijzelf en de drank uiteraard wel moeten betalen. Dit is de reden waarom de prijs/kwaliteit zo hoog staat. Indien de volle prijs betaald zou moeten worden geef ik een 7,5.
    Wij kregen de kaart en hierbij had ik gevraagd hoe e.e.a. werkt ivm het gratis menu. Het duurde erg lang voordat iemand hier uitleg over kwam geven. Dat was wat jammer en verklaart waarom de service een 7 krijgt en niet hoger. Ook op de drank was het even wachten.
    Op de kaart staat een keuzemenu van 20 of 25 euro. Hier kan de jarige uit kiezen en hoeft dan niet te betalen. Je kan ook kiezen voor gerechten van de kaart, in dat geval wordt de 20 of 25 (twee of drie gangen) van de totale rekening afgetrokken. Vind ik een keurige regeling.
    We hebben gekozen voor een paar stukjes knoflookbrood en een beef en beans soepje. Stokbrood was lekker en warm. De soep was erg lekker. Helaas zat er weinig van de beloofde beef in. Wel lekkere kidneyboontjes.
    Als hoofdgerecht een portie spare-ribs en kip sizzling fajita`s.
    De spare-ribs waren lekker, ik had de mexicaans gekruide versie.Het vlees was goed gaar maar de hoeveelheid was aan de maat. Net niet helemaal voldoende.
    Mijn vrouw had de sizzling fajita's. Hier krijg je 4 warme tortillas, 3 apart geserveerde sausjes en een zeer hete pan met kip,ui ed. Je kan dus zelf je wrap samenstellen. De sausjes zijn quacamole, zure room en pico de gallo. De quacamole (avocado) is erg lekker evenals de pico de gallo (tomaatblokjes). De zure room gaat ook prima al is deze verder niet op smaak gebracht.
    Voor mijn vrouw was 3 stuks voldoende waardoor ik zelf ook nog prima van een wrap gegeten heb. Vulde meteen de maag wat beter.
    Achteraf hadden we een vanille ijs met verse aardbeien en een vanille ijs met mokka-caramel. Prima, erg lekker.
    Beetje jammer dat op mijn dessert een stukje vuurwerk was aangestoken in plaats van op het dessert van mijn vrouw. Toch wel door ons gewaardeerd.
    Ondanks een paar kleine minpuntjes was de avond prima.
    De entourage is leuk, robuust en toepasselijk voor een texmex. De tafels staan ruim opgesteld, dat hebben we wel eens minder gezien.
    Een leuk restaurant en een absolute aanrader voor een jarige!

5. Danny

Eindcijfer 9,9 op schaal 1-10

Afgelopen weekend gegeten was weer ouderwets lekker, Shrimp Trio, Ribben altijd lekker en de Surf en Turf...twee heerlijke nieuwe gerechten....Super en onze complimenten...
    Danny

6. Rijk

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Elke keer neem ik me voor om eens ergens anders te gaan eten in Renesse.
    Altijd hetzelfde is toch saai zou je zeggen.
    Ik kan de aantrekkingskracht van het eten en de sfeer gewoon niet weerstaan.
    Fantastisch eten!!!
    Komplimenten aan een ieder die daar werkt.

7. Rachel

Eindcijfer 5,6 op schaal 1-10

We gingen vol verwachting naar The Green Parrot, helaas zijn onze verwachtingen niet helemaal waar gemaakt!
    Erg lawaaiige plek, de muziekbox hing boven onze tafel te bulderen en er zat een groep met een stel kinderen die er niet genoeg van kregen om met hun voeten tegen de banken en de tafel te knallen. Heerlijke margeritha gedronken. Goede malse steak, lekkere frites, maar de hoeveelheid coleslaw was een afgang, een ietepieterig "chilisaus-schaaltje" vol.

8. Ruocco

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10

We hebben genoten van alles bij The Green Parrot....Spare-ribs zijn heerlijk en dat je kunt kiezen uit verschillende smaken super....verschillende soorten cocktails en niet te vergeten Salsa muziek de sfeer is echt geweldig...we hebben een leuke tijd beleefd in uw restaurant....bedankt fam.Ruocco uit USA....

9. Brouwers

Eindcijfer 6,4 op schaal 1-10

Op 5 mei gaan eten, primetime, restaurant zat zo'n beetje vol. Via eet.nu gezocht op glutenvrij. Bediening niet echt bekend hiermee. Eten was goed en lekker, alleen was de bestelling van de jongste niet goed doorgegeven aan de keuken. Dit werd hersteld maar gevolg was wel dat hij later zat te eten.
    Minpunt: te weinig personeel in het restaurant (tafels die niet afgeruimd werden en glazen die leeg stonden). Ruim een half uur voordat we drinken konden bestellen en meer als drie kwartier gewacht tot het eten uit de keuken kwam.
    Voor herhaling vatbaar maar de volgende keer reserveren en waarschijnlijk eerder op de avond.

10. John Kruis en Jacqueline Lisman

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Afgelopen zaterdag weer heeeeerlijk gegeten in dit gezellige en gastvrije restaurant.

Als ergens de kwaliteit en prijs goed op elkaar afgestemd zijn is het daar wel.

Het is iedere keer weer een feestje om daar te eten, super!

Jacq en John, april 2011

11. Nijkamp

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

In 2010 een aantal keren daar gegeten, en gaan daar zeker in 2011 vaker genieten in een beetje Caribisch- achtige omgeving.

De gerechten die wij daar hebben mogen nutigen waren stuk voor stuk gewoon heel erg goed, lekker mals en zeer goed van smaak, en wil je pittig?

De bediening is prima en vlot en vriendelijk, wat wil je nog meer.

En dat alles is ook nog zeer betaalbaar.

Hou vol.

Mvg.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt

1. 8 op schaal 1-10 IJssalon Jumbo