Recensies van restaurants in Renesse, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Renesse. Gegeten bij een restaurant in Renesse? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Renesse verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Renesse over tijd.
Van Peer Danny
Nederlands · Hoogenboomlaan 38a, 4325 DK, Renesse
Lekker eten voor een eerlijke prijs. Het personeel en de baas is heel vriendelijk en behulpzaam. Meer moet dat niet zijn. Als we nog eens in de buurt zijn, mag je ons zeker en vast weer verwachten.
- Eten / drinken 8
A.Wezemer
Vandaag waren we met de Vespa in Renesse en heb daar heerlijke friet gegeten, de bediening was heel vriendelijk, kunnen veel ondernemers een voorbeeld aan nemen en de Friet was super, laten alle frietverkopers maar in de leer gaan bij deze mensen die weten hoe je friet moet bakken, ik kom zeker terug en vertel het aan al mijn vrienden ook op Face Book.
groeten van Ad en Ria Wezemer uit Goes. Voor mij is dit de beste friet van zuidwest Nederland- Eten / drinken 10
Edwin
Kleine eetwaren · Rampweg Duinovergang Kijkduin, 4325 LG, Renesse
Complimenten aan de nieuwe chef, echt genoten van de heerlijke tomatensoep en sandwich tijdens de lunch. Correcte internationale bediening zonder stress, volgende keer weer? Yes!
Adrie en Lien
Nederlands · Laone 32, 4325 EL, Renesse
Het eten was heerlijk. Een minpuntje is dat de mayonaise bij de friet extra wordt gerekend.
Piet & Ann
Een echte aanrader! De bediening en de service waren top en het eten was verrukkelijk!! Het vlees was ook heerlijk mals!! We werden hartelijk ontvangen en de sfeer was erg gezellig. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker weer terug!
Groetjes uit Ede- Eten / drinken 10
peter v oosten
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Zoals een tijdje terug super gegeten. Nu eens buiten de kaart om. Heb dinsdag bij jullie gegeten, het ging super snel maar ondanks de snelheid was het eten van topkwaliteit. Lekkere zeekraal bij mijn vis.
Dit is voor ons onze vaste stek als wij vanuit Amsterdam naar Zeeland komen, hier word je nog echt verwend. Ook heerlijke streek producten (kaas en mosterd), deze streek producten zouden van mij uitgebreid mogen worden. Tot de zomervakantie.- Eten / drinken 10
diana
Amerikaans · Oude Moolweg 11, 4325 EA, Renesse
Gisterenavond hier heerlijk gegeten, wij waren ook de laatste tafel die weg ging.Wij willen alleen maar positief zijn over deze zaak . Maar het zou toch fijn zijn dat er gedag wordt gezegd als we weg gaan na een extra fooi te hebben gegeven. Zeker een aanrader en we komen weer terug.
familie Hannes - Herman
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Dit weekend waren we voor een paar dagen in Renesse. Toevallig kwamen we bij jullie restaurant terecht toen we 's avonds iets wensten te eten. We hebben genoten van jullie lekkere gerechten. Kraakverse groenten, royale porties, met veel smaak en mooie afwerking, enz. Bovendien willen we alle personeelsleden een dikke pluim geven voor hun correcte, vlotte en vriendelijke bediening. We zijn ook de volgende avonden bij jullie langs geweest ! Een aanrader.
John
Pizzeria · Lange Reke 10, 4325 AA, Renesse
In de meivakantie van 2013 met zes personen (zonder reservering) naar binnen gelopen. Er was nog precies één tafel van zes personen. Na een wat stoeve start bij het binnenkomen, werd al snel de bestelling voor het drinken opgenomen. dat was er zo! Zes verschillende pizza's besteld mét nog afwijkende wensen (geen tonijn wel olijven.etc..) Dit was allemaal mogelijk. Binnen korte tijd hadden we onze pizza's en alles klopte! Smaak van de pizza's was prima, niets op aan te merken.
De rekening viel ook erg mee. Kortom: Een aanrader!- Eten / drinken 7
Tjerk
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Prima plekje om heerlijk even te tafelen. Vriendelijk personeel bedient prima eten!
- Eten / drinken 7
Frans en José van Pul
Tijdens onze vakantie in Renesse 4 keer gegeten in De Babbel! Voor een zeer schappelijke prijs een heerlijke maaltijd: vooral de sliptong is ons uitstekend bevallen (twee prachtige visjes per persoon!). Sfeer ook heel gezellig. Prima bediening.
We komen hier zeker nog eens terug!
Hartelijk dank!
José & Frans van Pul
Daniël
Regionaal · Hogezoom 139, 4325 CH, Renesse
Heel vriendelijke bediening. Lekker eten en uitgebreide drankkaart. Op wandelafstand van het transferium.
M. Witvliet
Zeerust is een café restaurant op een mooie locatie aan de rampweg in Renesse onder een duinovergang naar het strand. Het interieur doet je denken aan een oud Bruin café. Grote diversiteit aan dranken. Verder een goede kaart om te eten.
Tot zover het positieve want het is inderdaad jammer dat er op zo'n locatie met zulk onervaren personeel gewerkt wordt. Zoals al eerder aangegeven is er op het mannelijk personeel weinig aan te merken, aangezien deze wat meer op leeftijd zijn en daarom blijkbaar meer ervaring hebben.
Wij hadden echter helaas een van de eerdergenoemde jongere dames. Hoewel we over vriendelijkheid niet te klagen hadden is het inderdaad bijzonder moeilijk hun aandacht te trekken als je wat wilt bestellen.
Toen we de aandacht hadden hebben we om de kaart gevraagd waarna wij weer bijzonder veel moeite hadden de aandacht te trekken van de bediende die bezig was met bestek of zo. NA het eten gekomen was moesten we nog eens goed om ons heen kijken. Zaten we nou in een bruine kroeg of in een 5 sterren haute-cuisine restaurant, zo summier waren de porties. voor 2 bourgondische mannen een paar dobbelsteentjes vlees, een schaaltje ter grootte van een dessertkommetje met frites en 2 vingerkommetjes met groente. De smaak was echter voortreffelijk dus misschien de verkeerde chef-kok in het verkeerde etablissiment, aangezien de prijzen voor de hoeveelheid eten ook behoorlijk aan de maat waren.
Kortom, het is altijd bijzonder teleurstellend hoe sommige horecabedrijven finaal de plank misslaan. of je bent een haute-cuisine restaurant, maar dan pas je je bedienend personeel en interieur aan, of je bent een laagdrempelig horecabedrijf waar mensen gezellig wat kunnen eten en drinken voor een redelijke prijs, de uitstraling die zeerust heeft. En daar is helemaal niets mis mee, zeker niet op Renesse.
En doe alsjeblieft ook wat aan dat slootwater wat jullie koffie noemen. Voor 2 euro mag je toch in ieder geval een goede kop koffie verwachten i.p.v dat slappe brouwsel wat we kregen. We hebben het teruggestuurd, en we kregen netjes een nieuwe, maar dat was net zo'n slap bakkie als de voorgaande.
Kortom, bijzonder jammer van zo'n locatie. Maar goed, de toeristen komen toch wel, toch?
- Eten / drinken 6
Denny Jansen
Frans · Laone 2 - 4, 4325 EK, Renesse
Samen met mijn vrouw en mijn dochter op een vrijdagavond wezen dineren in restaurant ''Le Marquis'' wat overigens een restaurant is dat in het Badhotel Renesse is gevestigd,mijn vrouw a la carte en mijn dochter en ik, het dagmenu,nou het was voortreffelijk, fijne smaken en lekker bereid.
Wat er ook erg goed is ,is het personeel,echte gentemen's en dan ook nog met vakkennis en een grapje op zijn tijd.
Wij gaan zeker terugkomen deze zomer en plakken er dan een verblijf aan vast in het hotel!
groetjes, Denny,Sanne en Daisy- Eten / drinken 9
Tjeu & Josette
Afgelopen weekend waren we in Renesse en hebben we heerlijk gegeten bij de Babbel.
Ook kregen we een lekkere amuse en nog een likeurtje met bonbon toe.
Ineke is een goeie gastvrouw die meedenkt! ( 1 persoon met Tarwe-allergie).
Als we van de zomer in Renesse zijn gaan we zeker bij de Babbel eten.Groetjes uit Weert
Evelien
Nederlands · Laone 32, 4325 EL, Renesse
Wat een leuk restaurant! Poos geleden al eens geweest, maar eigenlijk weer een beetje vergeten. Super aardige nieuwe eigenaar, heerlijk gegeten via vakantieveiling, wij gaan zeker nog eens terug!
bart verwimp
Nederlands · Laone 32, 4325 EL, Renesse
14 dagen geleden zijn wij hier zalig gaan barbequen. Alles prima verzorgd, verse kwaliteit, zeer vriendelijke ontvangst en bediening! Een pluim voor de nieuwe uitbaters!! Doe zo voort.
Anna Stam
Amerikaans · Oude Moolweg 11, 4325 EA, Renesse
ik heb samen met mijn man en kind heerlijk gegeten, we werden als vrienden behandeld.
Ik had samen met zijn zoon spareribs, en die waren heerlijk mals, spicy gekruid met een zoete twist, frietjes erbij, heerlijke coleslaw, en een tomaten salsa, als toetje Mexicaanse Churro`s met kaneelijs, mijn man had een Mixed grill met een Kahlua ijskoffie en mijn zoon had een Vanille ijs met saus naar keuze en slagroom.
We hebben onze buikjes rond gegeten, en tijdens ons eten genoten van alle smaakexplosies die voorbij kwamen.De avond is afgerond met een heerlijke cocktail die er niet alleen prachtig uit zag maar ook heerlijk smaakte.
berrevoets
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Gisteravond bij het wapen gegeten. De vissoep was super, daarna van het vispannetje genoten, de andere gasten aan tafel zag je zichtbaar genieten van de biefstuk (prima bereid) en de ossehaas spies, gevarieerde groente erbij. Het nagerecht, creme de brulee met ijs, was overheerlijk.
chris
Chinees-Indisch · Korte Reke 9-10, 4325 AM, Renesse
Loempiakorst was te taai om door te kunnen snijden. Van de rest van het bestelde was maar 1 gerecht, de mihoen, te eten. De rest heb ik, en veel van de anderen na een paar happen laten staan. Jammer, want het restaurant is mooi ingericht en de bediening is vriendelijk.
- Eten / drinken 3
meijer chantal
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Wij hebben hier dinsdag gegeten. Mooie producten, zeker de gerechten buiten de kaart zijn een lust. Hebben het varkenshaas brochette in cajunmarinade gegeten, super. Deze chef weet wat lekker is.
- Sfeer -
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
sofia
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Super restaurant, goede keuken. Dde enige vissoep die een fijne smaak heeft. Gga zo door je zult ons heel vaak zien, hier word je pas culinair in de watten gelegd.
de brabanders
Nederlands · Hoogenboomlaan 38a, 4325 DK, Renesse
Wij komen hier al jaren met de carnaval. Zeer goede sfeer en goed eten en drinken. Blijf zo doorgaan, dan blijven we nog jaren komen.
Chantal
Nederlands · Korte Reke 1, 4325 AM, Renesse
Wat een opdringerige en onverstaanbare mensen, oud brood niet eens afgebakken, heb om nieuw en vers brood gevraagd en gekregen maar ook dit was helaas koud, droog en hard. Daarna een vissoep, zo zout dat alles hetzelfde smaakt!
Zeker geen aanrader.
- Eten / drinken 1
chantal en mark
Wat een gezelligheid! Overheerlijk gegeten en na het diner nog naborrelen aan de bar!
Ineke en Ben ontzettend bedankt for a night to remember.- Eten / drinken 9
Marc en Monique
Regionaal · Hogezoom 139, 4325 CH, Renesse
Toevallig hier gaan eten tijdens onze eerste avond van een weekendje Zeeland en alle andere avonden teruggekomen. Eten van goede kwaliteit en zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!