Recensies op Eet.nu
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants op Eet.nu. Gegeten bij een restaurant? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen van de Eet.nu bezoekers verdeeld zijn.
Het aantal recensies op Eet.nu over tijd.
| 19974 |
| 32000 |
| 119214 |
| 195216 |
| 200430 |
| 205589 |
P dekker
Snackbar-Automatiek Het Plein in Nijkerk gld
Homemade bami/nasiballen , softijs héérlijk !!
Wat betreft service ..... TOP !!Alyssa
Brasserie BovendeRivieren in Sleeuwijk
Ik eet hier vaak met mijn gezin of met de familie. Meestal nemen we het verrassings menu, dat is altijd heerlijk! Het eten is hier altijd super lekker!! De bediening is altijd erg vriendelijk! Ik vind dit echt een top restaurant. Het uitzicht en de sfeer vind ik ook erg goed, en heel mooi. De prijs vind ik ook zeer zeker bij de kwaliteit passen van het eten en waar je zit. Als je hier eet, dan kan je nergens over klagen!
N
Pizzeria Safero in Barendrecht
Na 1,5 uur werd het bezorgd.
Koud, de saus bij de kapsalon was vergeten.
De patat was ijskoud.
Nooit meerAlyssa
Ik had de recensies gelezen op deze site en ik vond een 7,3 best goed voor een restaurant. Daarom ben ik hier ook gaan eten, maar het viel mij echt tegen. Er zat bijna niemand binnen. De sfeer vond ik niets. Er hingen niet eens gordijnen, en het zag er heel goedkoop uit, behalve de stoelen en tafels. Op de foto zag het er heel sjiek uit. Het personeel was wel vriendelijk. Ik vond het eten prima, maar niets bijzonders. De prijs vond ik te duur voor dat simpele eten. Ik had een biefstuk als hoofdgerecht en daar zat een aarbei bij. Dit vond ik erg raar?! En de mayonaise zat in een ijshoorntje?? Pak daar gewoon een bakje voor. Ik vond het erg matig.
Marielle
Pizzeria-Ristorante La Luna in Den Haag
Wij hebben weer heerlijk gegeten. Lekkere pizza's en de toetjes met vers fruit. Ook de tiramisu was echt heerlijk. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt in het italiaans. Het was gezellig druk.
Na afloop lekkere koffie met een likeurtje.
We komen zeker terug.Helena
Ik vind de frieten niet te eten.. De snacks, mwuhaa.. gaat wel. Wel vind ik
het personeel vriendelijk. Woon in de buurt en ga er vaker voor wat snoepjes of
cola te halen. Kreeg laatst nog een gratis softijsje!De heer Dassen
Frieten waren niet lekker ook weinig saus! Kroket was aan beiden zijde helemaal hard, in het midden was
hij helemaal zacht en week. Alsof iemand met zijn vuist erin had gezeten. De frieten braken gewoon af als je ze vast had. Bij de friet speciaal had je uien erin als tennisballen. Niet eens fatsoenlijk gesneden. Was meer ui dan friet. De satésaus was erg ver te zoeken.natasha
IJssalon Capriccio in Den Haag
Zeer klant-onvriendelijke bejegening. We wilden een kop koffie drinken en kozen een tafeltje. De kinderen liepen naar de vitrine om een smaak te kiezen.Uiteindelijk kozen we allemaal een hoorntje en wilden nog daarna nog een kop koffie. We mochten het ijs niet aan het tafeltje eten ook al wilden we nog koffie bestellen. We werden pas van de regel op de hoogte gesteld nadat we betaald hadden. Daarnaast was de toon waarop de vraag gesteld zo onvriendelijk dat dit verder onze dag aardig verpestte. We waren reeds verplaatst naar het bankje en toen ik toelichting wilde geven aan de eigenaar waarom deze houding van het personeel mij zo tegenstond was er weinig wil om naar mijn klacht te luisteren.
Ingrid Stapel
Brasserie in de Verleeden Tijd in Hoorn
Vandaag hebben we (moeder en drie dochters) een overheerlijke high tea genuttigd bij De Verleeden tijd! Het was een echte gevarieerde verrassing met een perfecte mix van hartige en zoete gerechten. De bediening perfect. We komen zeker nog een keer terug.
Elly CCarbo
Eet- en drinkcafé 't Trefpunt in Geijsteren
Ik wilde even bedanken voor de goede service,en de sfeer was heel goed.Voor ons was het een gezellig dagje Geijsteren bedankt Elly Carbo en familie en vrienden
Siska
Als fervent watersporter kom ik graag naar de prachtige plaats Joure. Vanuit de jachthaven is deze pizzeria dan een van de mogelijkheden om op loopafstand te gaan eten. Vorig jaar waren we hier al eens en vonden we de maaltijden wat tegenvallen gezien het prijsniveau.
Een jaar later nog maar eens proberen, het voordeel van de twijfel. Deze zaak heeft een prachtige metamorfose ondergaan, het ziet er echt stijlvol en strak uit, maar opnieuw viel het eten ons wat tegen. We aten geen pizza's maar verschillende soorten pasta's.
De smaak is vlak, zonder dat bijzondere Italiaanse vleugje. We vonden het zelfs een beetje smakeloos. Conclusie: Of het bedrijf bespaart op de allerbeste verse ingrediënten, of de koks koken zonder passie.
Aletta
Restaurant 't Achterhuis in Urk
We hebben afgelopen zaterdag gegeten in Het Achterhuis in Urk. De bediening op zich was niets mis mee. Het eten daarentegen was slecht. De soep uit Dusseldorff was lauw. De minestronesoep veel te zout. Zelf heb ik kabeljauw gegeten die erg flauw was. Na een uur wachten werd het eten werd opgediend en er lagen 2 kleine stukjes kabeljauw op van ongeveer 1 cm dik. Er werd direct gemeld "U krijgt zo nog wat erbij hoor" sorry maar serveer dan direct alles goed. Onze gasten hadden tong die veel te hard was aangenbraden en er een verbrande smaak aan zat. Prijs kwaliteit verhouding is gewoon slecht. Ik lees ook dat er mensen zijn die het super hebben ervaren en lekker hebben gegeten maar wij niet. Sorry maar voor ons was dit niet voor herhaling vastbaar.
Mariska de Nijs
IJssalon Emma in Bergen op zoom
Als je van ijs houdt, moet je naar ijssalon Emma's !!! Heerlijk romig en vol van smaak!
P . Floris
Café Restaurant De Kajuit in Sneek
Heerlijk eten! Super aardige bediening. Sfeer geweldig!
We zullen hier vaak terugkomen!!Anja Castermans
Bistro Michiel de Ruijter in Breskens
Zéér lekker gegeten....Maandmenu genomen, zéér lekker en waar voor zijn geld....
Vriendelijke service !!!! Aanrader !!!!Inge
Paviljoen Meerzicht in Midlaren
We hadden ons heerlijk op het terras geïnstalleerd,avondzon over het Zuidlaardermeer. Laat het eten maar komen dacht ik. Hadden we het maar bij een (fris)drankje gehouden, de witte wijn was zijn prijs niet waard en het eten viel zwaar tegen, de biefstuk kon zo mee naar de schoenlapper.
We gaan op zoek naar iets beters of komen terug als er een betere kok is.Fam. Bakker
Prima restaurant! Goed eten voor niet te veel geld, de pizza`s zijn voortreffelijk en de spare-ribs uitstekend! Uitgebreide kaart
Pizza gekruid gehakt is een aanrader. Leuke, aardige, gezellige mensen en het restaurant ziet er gezellig uit. Wij hebben diverse pizzeria`s in de buurt, maar ik rij graag (en vaak) naar Breukelen, gewoon omdat het daar altijd goed is...Brouwers
Gisteren gegeten met 5 personen. Eten is zeer matig, soep veel te zout, pizza's lijken zo van de AH te komen en vegetarisch gerecht was ook niet veel.
De bediening is jong en zeer onervaren. Ze worden niet tot nauwelijks aangestuurd dus de service is niet best.
De sfeer is prima, leuk interieur, gezellig.
Aniek
't Mergelheukske in Valkenburg
Prima: de gastvrijheid en het persoonlijk contact zijn erg prettig. Een heerlijk aperitiefje als warm welkom, waarbij er een alcoholvrij alternatief was voor de dames in blijde verwachting. Attent! Leuk ook, dat de kok bepaalt. Zo blijft het tot het laatste moment een verrassing wat er wordt geserveerd! We hebben lekker gegeten, het menu was gevarieerd en in het seizoen, o.a. asperges. Het restaurant bevindt zich centraal in het gezellige Valkenburg. Klein en daardoor knus.
Aandachtspunten: het interieur is echt al een hele tijd toe aan een enorme restyling. Nu rommelig, viezig en erg gedateerd. De trap in het midden van de restaurant (naar de toiletten) is wat nadrukkelijk en ook onprettig om op naar boven te lopen. Eten was lekker, maar had wat verfijnder gekund. En voor de restaurateur zelf: de portionering. We hadden een 3-gangenmenu besteld, maar dit konden we absoluut niet op omdat de porties te groot waren en het brood op tafel telkens werd aangevuld. Gastvrij, maar niet zo slim. Iets meer aandacht voor drankjes zou ook goed zijn.
Al met al: een hele dikke voldoende, we voelden ons een welkome gast en we komen hoe dan ook graag nog eens terug, omdat dit restaurant zich wel onderscheidt van de meeste grootgrutters in de rest van Valkenburg.
jolanda pit
Pannenkoekenrestaurant De Oude Vesting in Steenwijk
Maandag 2de pinksterdag gegeten bij de oude vesting.
In één woord geweldig,we komen zeker vaker.