Recensies op Eet.nu
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants op Eet.nu. Gegeten bij een restaurant? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen van de Eet.nu bezoekers verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies op Eet.nu over tijd.
| 19834 |
| 194908 |
| 200277 |
| 205353 |
Marco
Paviljoen 't Lutterzand in De lutte
Heb er een tijdje geleden een tournedos medium besteld. Kreeg vervolgens een hollandse biefstuk/kogel biefstuk doorgebakken (in het midden wel goed maar de platte buitenkant!! niet. Een tournedos moet ook altijd rondom even dik zijn zonder platte zijkanten. Dit aangegeven aan de eigenaresse en ze namen het weer mee naar de keuken, met een kwaad gezicht Toen ze terug kwamen hadden ze de dunne/platte buitenrand eraf gesneden en dezelfde kogelbiefstuk of hollandse biefstuk weer voor me neer gezet, dus geen nieuwe. Dit verhaal heb ik al eerder hier op eet.nu gezet. Ze trekken de recensies hier dus wel na (goede zaak) en bij Het paviljoen beweerden ze toen glashard dat ze geen tournedos meer op de menukaart hebben staan!! Pas weer bij het paviljoen geweest voor kop koffie (eten doe ik daar niet meer!) en ja hoor: tournedos staat gewoon op de kaart. ze kopen die alleen niet in. Ze verkopen daar knollen voor citroenen!!!!
Jan en Jetta
De Muur Oriental Cuisine in Putten
In 1 woord een superwok!!! Ruime parkeerplaatsen en een mooi,net sfeervol restaurant in een oriëntaalse sfeer. Fijne stoelen, ruime plaatsen, vriendelijk en behulpzaam personeel en dan heb ik nog niets over het eten e.d. gezegd. Dat was heerlijk!!! Er is ontzettend veel keuze in voorgerechten (vis, salade,soep,enz.), hoofdgerechten (wok, sushi, dim sum, van de plaat maar ook frites en pizza).....geweldig! En alles werd ruimschoots bijgevuld zelfs na half 10, het zag er goed en vers uit en smaakte prima. Ook in de nagerechten was ruimschoots keuze, ijs, fruit, appeltaart, bavarois enz. En bij de all-inn kreeg je voldoende drinken geserveerd, je glas stond niet leeg. Wij hebben veel wok-ervaring maar deze wok staat bij ons op 1!!! Er is alleen één nadeel.....als je niet kan kiezen, ga je er tonnetje rond vandaan. Oh ja, ook de toiletten zijn netjes en je kan er met een gezelschap eten in een aparte ruimte, en er is voor de kids een ruimte die met zorg is ingericht. Ga zo door!!!
Harold Ottens
Top! Gisteren hebben we met zeven mensen hier gegeten. De ervaring was super! Een leuke sfeer en ambiance. De bediening was erg vriendelijk. Mijn vader wou eerst de zeewolf maar week op het laatste moment af toen hij hoorde van de tapas. Hij kreeg alsnog keurig een mooi stuk zeewolf bij de tapas! Kortom aanrader! Ga zo door!
Wiegels
Chinees Restaurant Kwantung in Rijnsburg
Hebben er voor het eest gegeten door de advertentie in een streekblaadje. All you can eat.
Heerlijke gerechten! Peking eend was echt heerlijk.
Leuk concept en prima om via diverse gerechtjes de keuken te testen.
Voor ons zijn ze prima geslaagd en zien ons weer terug omdat ik geen vetsin-reactie achteraf kreeg!Maretta Bos
Hemels in Amersfoort
Leuke sfeer alleen jammer dat de standaard glazen port 35 cc zijn ( ipv 80 cc dat zouden ze moeten vermelden
Alex
Live Cooking Restaurant Valentino in Ede gld
Bij Valentino moet je zeker eens gegeten hebben. Kwalitatief prima en ook keuze van gerechten is origineel te noemen. De sfeer is aandacht aan besteed, landelijk-modern. Het nog meer richten op jonger publiek zou het restaurant ten goede komen. Wij als 40-ers waren jong vergeleken met de anderen. Graag de muziek aanpassen aan jonger publiek.
smits
Grandcafé Sax and Jazz in Veghel
We hebben erg genoten van het eten hier; heerlijk eten voor weinig geld.
Zoals de carpaccio: smaakte fantastisch! Was qua prijs de helft van een restaurant aan de overkant van de straat: een week eerder daar gegeten en was daar in alle opzichten echt veel minder!Bert
Restaurant De Hoornse Kogge in Hoorn
Gezellig restaurant jammer van de service. Je merkt dat men de tent gaat sluiten.
Oo was de stank van de Wc te ruiken in het restaurant. Erg jammer mn verwachtigingen waren hoger.els
Culinair Chinees Restaurant De Proeftuin in Enkhuizen
op het menu buiten staat aangegeven dat je japans kan eten. Binnen blijkt dit enkel op specifieke data te kunnen, jammer genoeg niet op de dag dat wij er waren. Eten viel tegen, vet en zwaar op de maag. Jammer, het was al even geleden dat wij aziatisch hadden gegeten. Maar hier komen we zeker niet terug
Jan Wigmans
Wok restaurant Gorkum in Gorinchem
In 1 woord: fantastisch! Ondanks mijn zwaarlijvigheid had ik ruimte genoeg om van mijn maaltijd(eigenlijk maaltijden) vol op te genieten! De ene lekkernij volgde van het een op het andere, zonder enig enkele limiet. En dat voor de prijs van1, terwijl ik normaal gesproken voor 5 man eet. Ja mensen, een ECHTE aanrader voor de grote smulpaap, degene die begrijpt wat lekker is.
GAAN zou ik zeggen, tegen de lekkere dikkerds onder ons!
Andrea
De Boterhal in Breda
Ik vind dit restaurant absoluut geen aanrader. De prijzen zijn veel te hoog voor de kleine porties die je krijgt. Sommige gerechten waren best lekker, maar een aantal vond ik echt niet bijzonder en dan was de prijs-kwaliteit verhouding echt zoek. Met zoveel leuke restaurants in Breda, ga ik hier in ieder geval niet meer eten.
Bart
Gisteren 18-5 heerlijk gegeten bij oloroso. Precies in de drukte kwamen we binnen en het eten was toch zeker op tijd. Geleidelijk ging de avond over op club. Ik vindt het werkelijk ongelooflijk hoe ik bediend ben!
Ik ga zeker vaker terug komen in Oloroso en zal ook zeker andere mensen vertellen van mijn goede ervaring.Andrea
Il Padrino in Breda
Eenvoudig restaurant met heerlijke pizza's en pasta's voor zeer lage prijzen.
Andrea
Humphrey's in Breda
Al meerdere keren naar tevredenheid gegeten. Lekkere, beetje standaard gerechten en goede sfeer. Porties zijn niet altijd even groot, maar na een driegangenmenu met het (gratis) heerlijke oerbrood vooraf, heb ik altijd genoeg gehad.
Aart Kooijman
Café-Restaurant De Oude Waag in Drouwen
Cappuccino gedronken en gelunched in dit gezellige en grote dorpsrestaurant.
De cappuccino was uit een eenvoudige automaat en leek het meest op een kopje Nescafe.
De lunch, 3 boterhammen en een kop groentesoep. Brood met ruim kaas, ham en een croquette was goed. De soep was belegen vermicellisoep met soepvlees met enkele frisse groentesnippers. Ik heb er voor gekozen om daar alleen even van te nippen. Op mijn reden om de soep niet op te eten reageerde de eigenaar dat veel mensen ze heel lekker vinden.vincent stolk
Verleden week gegeten bij Konichiwa in Goes. Wat een toptent, snelle service, onwijs goed eten en een superbediening!
De zaak zat helemaal vol, maar tempo was prima, echt kwalitatief goed eten. Wij gaan vaak naar de Sumo in Rotterdam, maar Konichiwa doet hier absoluut niet voor onder.
Vooral de sushi met garnaal en tonijn, heerlijk!
Ook de rekening was een verrassing, gewoon waar voor je geld hier.
Gezien de vele gasten in dit bedrijf zal het een succes zijn in Goes.Fens&Weert
De Bloemkool in Bergen op zoom
We gaan regelmatig (6-10 keer per jaar) naar de Bloemkool sinds enkele jaren nu.
Het is ons favoriete restaurant geworden en wij kunnen ons dan ook compleet niet vinden in de negatieve recensies?Iedere keer weer staan we versteld van de prijs/kwaliteit verhouding van dit restaurant. Door de prijs durf je ook eens iets te proberen wat je anders nog nooit gegeten hebt. De keuzemenu's wisselen regelmatig en bieden een ruime keuze. Volgens mij wisselen de menu's zo eens in de 2 à 3 maanden. De presentatie van de borden ziet er altijd goed uit en de kwaliteit van het eten is ongekend voor de prijs. Nergens in de omgeving kan je zo lekker eten voor zo'n prijs. tip: kaasplankje als dessert.
Wijn drinken we niet, dus kunnen we ook niet beoordelen. Het (Swinckels) tapbier smaakt mij in ieder geval goed.Zowel de chef, gastvrouw als de dames in de bediening zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Op vragen/opmerkingen wordt altijd netjes gereageerd. We hebben altijd het gevoel hier welkom te zijn.
Zolang je beneden kan zitten voor het diner zit het met de sfeer ook wel snor. Die is huiselijk en gezellig met in de winter een open haardje. Met beneden bedoel ik trouwens ook de verhoging rechts bij binnenkomst. We hebben 1x op de 1e verdieping gezeten dik een jaar geleden en hoewel het eten daar uiteraard hetzelfde smaakt, kwam de sfeer daar (nog?) niet goed tot zijn recht.
Al met al een zeer goed restaurant waar wij in ieder geval terug blijven keren!