We lagen in de haven bij dit restaurant en hebben in het verleden al eens hier gegeten. We komen alvast met 2 van de 5 personen binnen en de juffrouw achter de bar zei niets! Toen zei ik goede avond en met veel moeite kwam er een antwoord.
Wij lopen door naar buiten en daar loopt een ober, ik wijs naar wat vrijstaande tefeltjes en hij knikt oké. Wij lopen naar die tafeltjes en schuiven er 2 aan elkaar waarop de betreffende ober al vanuit de verte roept: "hee, hee waar zijn we mee bezig?" Ik zeg netjes dat we met vijf personen zijn en dat we de tafels aan elkaar willen schuiven. Nog steeds met stemverheffing dat iedereen het goed kon horen zei hij dat het niet de bedoeling was dat iedereen maar met het terras meubilair ging schuiven. Ik zei "nou dat doen we wel vaker" hij zei dat hij de eigenaar was van de tent en dit niet pikte. Ik zei dat we wel verder zouden gaan kijken, dat begreep hij niet en maakte dat ook weer verbaal erg duidelijk. U begrijpt al was het het laatste restaurant ter wereld, daar eten we nooit meer.