Cynthia
Op mijn verjaardag heb ik hier gegeten met mijn vriend. We hadden een Groupon voor overnachting in het hotel + 4-gangenmenu + ontbijt. Het 4-gangenmenu mochten we zelf samenstellen met behulp van de kaart, sommige gerechten kostten wat extra.
We kregen eerst een schaaltje stokbrood met boter. We hadden net een stukje brood op toen het voorgerecht al werd gebracht (iets te snel dus, naar mijn mening). Als voorgerecht had ik de lende van livar (plakjes varkensvlees) met sla, een frambozensausje en kleine stukjes ei. Het was lekker, vooral de combinatie van die ingrediënten.
Als tussengerecht had ik de velote van spinazie. Dit was een glaasje met een soort van spinaziesoepje, met daarin feta en stukjes bleekselderij. Ik vond het jammer dat er niet meer bleekselderij in zat, want juist dat knappertje maakte het gerecht lekker. Ik vond het apart, maar geen topgerecht.
Als hoofdgerecht had ik het haasje van Bleu Blanc Belge rund. Dit lag op een bedje van aardappelpuree en 'lente'groenten. Er zat een lekkere jus bij waarin onder anderen een Gulpener speciaalbiertje zat verwerkt. Dit smaakte goed!
Het nagerecht bestond uit een botercitroentaartje (soort van cheesecake) met een bolletje ijs en een stukje spekkoek. Dit was allemaal erg lekker en fris. Geslaagd!
De bediening was heel vriendelijk, ik vond dat de tijd tussen de gerechten soms wat te kort was. Sfeer was oke. De prijs kan ik niet goed zeggen omdat ik het etentje cadeau had gekregen, dus die sla ik even over. In het algemeen in ieder geval een prima restaurant, ik heb er lekker gegeten!
- Eten / drinken 8
- Prijs / kwaliteit -
8 op schaal 1-10
Reacties
Log in om een reactie te plaatsen
Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. log in of registreer om een reactie te plaatsen.