Rene Wijker
Wij hebben afgelopen zaterdag voor het eerst bij Villa Copera te Tolkamer gegeten. En we moeten zeggen dit was werkelijk TOP!! Het begon bij het ontvangst, we werden erg vriendelijk ontvangen door een jonge dame. Het was prachtig weer dus we wouden beneden een aperitief drinken. De dame in zwart ging ons voor naar het lounge terras. ( Prachtige tuin trouwens ) Na een half uurtje gingen we aan tafel en begonnen met de amuse. Erg leuk 3 verschillende amuses; We begonnen met een tosti van blauwschimmel, daarna een kreeftensoepje en als laatste een gelei van tomaat met daaronder de verassing: mousse van basilicum. We namen een 4 gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Als voorgerecht salade van aardappel met kalfsmuis en mosseltjes. Als tussengerecht zeeduivel met venkel en saus van creme fraiche. Als hoofdgerecht reebout met saus van roze peper < dit was werkelijk voortreffelijk! En als nagerecht een aantal bereidingen van braam: bavarois van braam met gelei, mousse van braam en bramenijs mmm... Bediening erg leuk, met oog voor de gast en zijn er steeds op het goede moment. Goede toelichtingen bij de gerechten en wijnen. We willen Toine en team erg bedanken voor deze fijne avond en we komen zeker nog eens terug
Groeten,
Marieke en Tijs
- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
Reacties
Log in om een reactie te plaatsen
Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. log in of registreer om een reactie te plaatsen.