Cynthia
Ik had gereserveerd voor 2, dus toen we naar binnen liepen en niemand ons welkom heette, sprak ik zelf maar een personeelslid aan. "Zoek maar een tafeltje" zei ze zonder op te kijken. We gingen zitten en moesten lang wachten op de kaart, die door de eigenaar op tafel werd gegooid (vrij letterlijk), waarna hij weg liep zonder iets te zeggen.
Over het eten kan ik erg positief zijn. De Dolmadakia is een echte aanrader. Bij het hoofdgerecht worden lekkere gekruide frietjes geserveerd en het vlees smaakt goed. De salade was te zout, daar had een lekker zurig dressinkje op gemogen. De porties waren goed, zoals meestal bij de Griek: veel voor weinig geld. Hoewel ik mijn schotel nog aan de dure kant vond trouwens, maar veel gerechten op de kaart zijn erg goedkoop.
Het eten was dus goed, en de sfeer is (op de schreeuwende en rondrennende kinderen na) oke. Het is restaurant is leuk aangekleed. Maar over de bediening ben ik een stuk minder enthousiast. Ze hadden gewoon geen oog voor ons. Borden werden steeds pas zeer laat opgehaald, toen we na het hoofdgerecht nog even de kaart vroegen werd dat vergeten, ik had mijn drinken al halverwege het hoofdgerecht op maar kreeg niet de kans om bij te bestellen, en bovendien vond ik sommige personeelsleden die representatief voor het restaurant zouden moeten zijn (om het maar even anoniem te houden) een zeer ongeïnteresseerde, negatieve uitstraling hebben. Het had vele malen beter gekund, als men ons op zijn minst even vriendelijk zou hebben aangekeken o.i.d. Ik kom hier nu namelijk nooit meer terug.
- Eten / drinken 7
6,2 op schaal 1-10
Reacties
Log in om een reactie te plaatsen
Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. log in of registreer om een reactie te plaatsen.