Recensies op Eet.nu

Hieronder alle recensies die onze bezoekers hebben geschreven op Eet.nu. Heb je gegeten bij een restaurant, laat dan je mening achter.

Bent u de eigenaar van een restaurant en wilt u onze bezoekers de mogelijkheid geven om hun mening over uw restaurant te geven? Meld uw restaurant aan »

1. Grand Café Le Journal, Hilversum

Ik ben onder de indruk, ik moet zeggen. Echt niet vaak moet ik geconfronteerd met een blog die elk educatief en onderhoudend, en laat mij u informeren, je hebt de spijker op de kop sloeg. Uw concept is uitstekend, de moeilijkheid is een ding dat niet voldoende mensen zijn intelligent over spreken. Ik ben erg gelukkig dat ik struikelde in dit in mijn zoeken naar iets met betrekking tot dit.

2. Le Journal, Lelystad

Hartelijk dank voor het ontwikkelen van de moeite om dit te bespreken, Ik voel me sterk over dit en als het bestuderen van een veel meer over dit onderwerp. Indien haalbaar, als je expertise te krijgen, zou je denken het bijwerken van uw webpagina met een veel veel meer info? Het is erg gunstig voor mij.

3. Het Wapen van Schotland, Hooghalen

Kort na opening van dit restaurant er gegeten, is toen zeer tegengevallen van kwaliteit. 19 mei jl weer geprobeerd, helaas erg tegengevallen. Prijs/kwaliteit staat in geen verhouding.
    Middelmatig eetcafe kwaliteit, terwijl de kaart anders suggereert. Niet smakelijk, "fabriekssmaak" saus uit pakje etc.
    Niet meer om terug te gaan en ook geen aanrader

2,8 op schaal 1-10

4. De Duinrand, Noordwijk zh

Op donderdag 24 mei jl. wilden wij iets drinken op het terras. Dit was aardig vol aangezien het prachtig weer was. Wij zijn dus aan de zijkant gaan zitten. Na enige tijd is mijn man naar binnen gegaan om te vertellen dat wij daar zaten en dat men ons misschien niet had opgemerkt. Dit had een heftige reactie van het meisje achter de bar tot gevolg: "Ik ben nu met het ijs bezig".
    Terwijl ik van het toilet gebruik maakte kwam er een mannelijke collega naar ons tafeltje. Mijn man merkte op dat hij wel een vreemde reactie had gekregen op zijn opmerking. De nog vreemdere reactie luidde: "dan vertrekt u toch!" Dit hebben we dus maar gedaan.
    De vermelding "vriendelijke bediening" kunt u dus gevoegelijk weghalen op uw website. Schandalig!

1 op schaal 1-10

5. Het Eiland, Goirle

Vol verwachting naar dit eetcafe gegaan. De cijfers op deze site beloofden veel goeds. Helaas kwamen we bedrogen uit.

Wat ons betreft wordt het een onbewoond eiland.

Leon

5,4 op schaal 1-10

6. Cafetaria 't Dreefke, Eindhoven

wollah teh is deze knaller jongen dreefke k raad jullie ishen gekke doner piza aan pfff

7. De Pelgrim, Vrouwenpolder

een restaurant die hun producten aanprijst op een bord zonder prijzen moet al te denken geven,
    maar dit sloeg alles 2 kopjes koffie en 2 puntjes ( diepvries) appelgebak zonder slagroom voor 12 euro vind ik een schande, Bij het uitserveren vroeg ik gelijk af te rekenen, maar ik kreeg antwoord geniet er eerst maar lekker van.
    Slimme truc, anders had ik het gegarandeerd mee terug gegeven. Geen wonder dat er een leegloop is in de horeca.
    Dit soort zaken zijn een schande@!

2,4 op schaal 1-10

8. Verhage Blijdorp, Rotterdam

je word er altyd goed geholpen en de personeel is heel aardig.en voor de kinderen staan er altyd fietsjes dat leuk want de kinderen kunnen dan altyd fietsen .en het eten is ook altyd lekker .
    een fijne locatie om te eten namens mijn

9. Della Mamma, Vaals

De Italiaanse broers van Della Mamma weten nog wat gastvrijheid betekent. Attent, vriendelijk en behulpzaam. Het eten was heerlijk. Verzorgd en smaakvol. Hebben op het ruime binnenterras echt genoten.
    Zelfs de kleine hond van mijn ouders werd als kleine gast behandeld.Kortom: een perfecte avond !

8,2 op schaal 1-10

10. Cafetaria De Cocosnoot, Rotterdam

na een avondje stappen met mijn vrienden hadden wij honger gekregen
    wij zagen de cocosnoot en zijn de schoarma zaak binnengetreden

nou ik had er geen woorden voor, het eten was echt heerlijk super en de bediening was ook heel goed de shoarmazaak is heel mooi ingericht het is heel sfeervol de mensen zijn echt super aardig vanaf nu ga ik alleen maar maar de cocosnoot

9,5 op schaal 1-10

11. Agora, Valkenburg lb

We kwamen met een groepje binnen en keken daardoor niet meteen om ons heen. Toen we eenmaal zaten wel en dat viel niet mee: een omgebouwde kroeg en het had niet veel mogen kosten. Een bladderend plafond. Vooral boven de betimmering aan de muren komt het afgeleefd over. Om ons gourmetplaatje in te steken moest die van de tafel naast ons uitgetrokken. Dat was geen probleem omdat we vrijwel de enigen waren die vrijdagavond. Gelukkig dat het zo rustig was want er is dus geen enkele vorm van afzuiging voor de bakgeuren. Al je kleren kunnen in de was.
    Eten was ruim voldoende. Lekkere friet. Helaas kwam de gevraagde tweede portie friet pas na lange tijd. Champignons nog vol aarde. Zeen niet uit de kipfilet. Voor ons absoluut geen tweede keer meer.

5,1 op schaal 1-10

12. Bonasera, IJmuiden

ik ben der altijd goed geholpen het personeel is ontzettend aardig. ik zou het echt iedereen aanraden. en het ijs is zo lekker zeker torta al limone. dat is een nieuwe smaak mmmmmm

9,9 op schaal 1-10

13. Hong Kong, Tolkamer

Supper lekker geeten een aanrader van het BUFFET..

9,4 op schaal 1-10

14. De Gouden Muur, Noordwijk zh

Iedere keer als we hier eten is het geweldig lekker, tapas is heerlijk, en de bediening is top. Tot snel

9,4 op schaal 1-10

15. Tuutsje vaan Teunsje, Maastricht

Paul
    Bij Tuutsje vaan Teunsje krijg je een friet zoals die behoort te zijn, knapperig en vol van smaak met een ruim assortiment van heerlijke sauzen, aanrader is de Belgische mayonaise. Het snackassortiment is zeer ruim met veelal verrukelijke eigenmaakte snacks. Zaak is sfeervol ingericht, service en gastvriendelijkheid is top.
    Onder de friterien echt een sterrenzaak. Chapeau.
    Aan te bevelen als friterie van het jaar.

9 op schaal 1-10

16. De Croyse Hoeve, Aarle-rixtel

Met kinderen een succes. Maar ook met z'n 2-en een aanrader.

8,8 op schaal 1-10

17. Restaurant 't Carillon, Wageningen

Wij hebben voor het eerst en ook voor het laatst bij de carillon gegeten. Het restaurant oogt gezellig en heeft voor ieder wat wils, ook voor de vegetariër. Echter was het eten lauw, smaakloos, plakkerig en groente overgaar. Het eten wordt mooi opgemaakt, maar er kan beter (veel) meer aandacht worden besteed aan de smaaksensatie en de inhoudelijke kwaliteit van de te bestellen gerechten. Voor wat betreft de wijn, hebben ze maar één rode wijn beschikbaar per glas, maar deze is net zoals het eten erg smaakloos. Voor wat betreft de bediening zijn wij door 2 dames geholpen, de één was mensgericht en vriendelijk, de ander ongeïnteresseerd en liep alles af volgens protocol, echter toen wij te kennen gaven dat wij het eten smakeloos vonden, wist ze niet hoe zij hierop moest reageren of hoe zij zichzelf een houding moest geven. Voor ons was dit eens, maar nooit meer! Het was lang geleden dat wij zo slecht hebben gegeten! Een afrader!

1,8 op schaal 1-10

18. Eetcafé De Serre, Nijmegen

Super goed eetcafe, met heerlijke Turkse tapas eten. Net of je in Antalya bent!! Hele vriendelijke mensen. En dicht bij het station, handig voor mensen van buiten Nijmegen!

8,8 op schaal 1-10

19. Mister Shi, IJmuiden

Super leuk! TOP !

20. Sultan, Zwolle

Goede lekkere donner
    Schotels goed
    prijs kwaliteit is prima

21. Pannenkoekenhuis Malkenschoten, Apeldoorn

Vanavond gegeten bah wat smerig!
    Ober had zeer grote zweetplekken in overhemd
    Bediening kreeg in de keuken uitbrander
    Haar in een ijsje
    Kort om.....geen aanrader!!

3,3 op schaal 1-10

22. Asia, Wijchen

De beste chinees uit de regio. Wij rijden 20 km voor eten en/of afhalen. Heerlijke gerechten. Super gastvrij. Menus zijn goed, prima prijs kwaliteit. De tipan gerechten zijn super! Zeer gastvrije en lieve mensen. Ga het vooral proberen en je zult zien. Wij komen er al bijna 20 jr.

9,8 op schaal 1-10

23. El Generaal, Eindhoven

Vandaag besteld hebben 2 uur gewacht wij paar keer bellen niemand neemt nu staat er op hun site dat er een of ander technische probleem is vind het maar raar wrm laat hij ff niks weten hebben ma ergens anders besteld was lekker

24. Indiaas Restaurant New Dehli, Assen

Ik kom regelmatig eten vanaf de opening van de zaak.
    Er is genoeg keuze en het is heerlijk en niet duur.
    Goede bediening en keuken.
    Ik kan het iedereen aanbevelen.

9 op schaal 1-10

25. Nieuw Lee Garden, Groningen

Die Bedienung hat uns ständig freundlich angelächelt. Wir bestellten "Indische Reistafel für 2 Personen". Es gab reichlich zu Essen, aber nichts war daran indisch. Das Fleisch war glibberig und halb durch gebraten. Besonders übel war das Hähnchenfleisch, das auch noch halb-roh war. Wo doch jeder weiß, dass sich darin Salmonellen tummeln. Zu dem war es vollständig in Erdnusssoße ertränkt. So schlecht haben wir noch nie gegessen, sodass wir jetzt um jedes chinesiche Restaurant einen großen Bogen machen.

1,8 op schaal 1-10

8. 9
  9. 6987
  10. 6988

Groei

Het aantal recensies op Eet.nu over tijd.

976
2429