Recensies van restaurants in Purmerend, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Purmerend. Gegeten bij een restaurant in Purmerend? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Purmerend verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Purmerend over tijd.
Ronald & Elise
KRITI Grieks Restaurant & Tapasbar in Purmerend
Afgelopen vrijdagavond hebben wij bij Kriti gegeten. Het was echt heerlijk! De bediening was super, relaxed en gezellig.
We hadden alle tijd en het eten kwam niet gelijk achter elkaar.
We hebben het tapas menu gegeten, wat heerlijk was. Allemaal kleine hapjes, echt van alles. Meer dan genoeg.
En... natuurlijk het grand dessert, wat ook super was!
Een echte aanrader, zowel het restaurant als het menu.
Danos
KRITI Grieks Restaurant & Tapasbar in Purmerend
Wat een aanwinst voor Purmerend. Het eten is geweldig en de bediening is goed en vriendelijk. Vooral de specialiteit van het huis is een aanrader!
Ga zo door Kriti.
Danos.
Myrthe
KRITI Grieks Restaurant & Tapasbar in Purmerend
Kriti is een geweldig restaurant. Je wordt er goed ontvangen en er hangt een goede sfeer. Er is keuze uit heel veel gerechten en het eten is heerlijk! Voor een leuke avond met lekker eten moet je zeker naar Kriti toe gaan!
Brenda
Italiaans Restaurant La Casa in Purmerend
Lekker eten voor een goeie prijs. Wel van te voren reserveren, anders moet je een uur of langer wachten.
peggy
KRITI Grieks Restaurant & Tapasbar in Purmerend
Kom hier regelmatig even eten, nou ja gaan vaak als laatste weg! Gezelligheid, goed eten en gastvrije bediening. Heb nu alweer zin in alle kleine gerechtjes...........................
Afgelopen Kerst hier met een grote groep familie, vrienden bekenden en onbekenden gegeten. Was erg gezellig. Geen massaal eetfestijn, maar gewoon gezellig.
Dirk Jan van 't Veer
KRITI Grieks Restaurant & Tapasbar in Purmerend
Een woord: top. Zeker als je op een zaterdagavond met 6 mensen zomaar aan komt zetten (hongerig, want bij een ander door ons wel gereserveerd restaurant zijn we na een half uur vergeefs wachten maar weggegaan). Dan wordt er plaats gemaakt. Alle lof & prima eten!
Dirk Jan van 't Veer
Italiaans Restaurant La Casa in Purmerend
Misschien is het eten prima, maar na een reservering om kwart voor 8 zijn we kwart over 8 maar vertrokken. Dat half uur hebben we doorgebracht aan de bar. Zonder drankje van het huis. Mét uitkijk op de tap en vooral een berg ongewassen glazen bij de tap. Een deel van die niet door ons gebruikte glazen stond voor onze neus op de bar en hebben we zelf maar van de bar daar neergezet. We konden e.e.a. goed bekijken, dus is het jammer als je ziet dat het personeel best tijd over heeft om de troep op te ruimen. Bij het hongerig afscheid probeerde de chef ons nog te verleiden even te blijven en - eerlijk is eerlijk - hij bood ons een drankje aan.
Kortom, eerste en laatste keer.Jozua
Ik heb al een paar keer hier eten gehaald. Goed van smaak, ook niet duur. Een aanrader dus.
Robert
J Hana HO Shoarma Babylon in Purmerend
Verreweg de lekkerste eettent in Purmerend.
Goede prijs, heerlijk eten. Bestel nu wekelijks en blijf tevreden!
Een aanrader, niet alleen in Purmerend maar ook zeker voor heel Noord-Holland!
Rietje
Leuk personeel en de etenswaren zien er verzorgd en netjes uit. De artikelen liggen in gesloten koelcellen en niet in een counter waar de vliegen bij kunnen. Hoge efficientie tijdens de drukte.
Joost Klieverik
Café Restaurant De Drie Zwanen in Purmerend
Op 28 december 2010 hebben wij van een heerlijk diner genoten bij Café Restaurant De Drie Zwanen in Purmerend.
Het was er op dat moment relatief rustig, met als gevolg dat de bediening alle tijd nam voor onze bestelling en heeft de eigenaar ons vriendelijk geholpen.
Wij waren verknocht aan de wijze van bedienen; met een glimlach en een leuke setting!
Het eten was ook bijzonder lekker en we komen zeker hier nog een keer terug!
rooiekniebeschermer paper
Doner en Pizza Plaza in Purmerend
Altijd zeer lekker gegeten bij dit restaurant. Heerlijke broodjes en durums. Dat was altijd zo geweest tot een jaar geleden. Toen schoten de prijzen omhoog van een schappelijke 3.50 naar 4.50!
De prijzen waren een half jaar daarna teruggebracht naar 4 euro. Maar toen ik afgelopen week er was betaalde ik 10 voor 2 durums.
Kortom heerlijk eten voor een belachelijke prijs!
Chris Hondeman
Op 13 januari 2011 gegeten met 7 dames en 1 heer. Wat een superleuke avond en wat hebben we heerlijk gegeten. De bediening is ook ontzettend attent. Jo & Co koester deze dames/heren in de bediening en uiteraard ook de kookbrigade in de keuken. We komen graag nog een keer terug.
Johnnie
Je denkt zo achteraf aan een parkeerplaats, het zal wel niets wezen. Maar....... wát een heerlijke gerechten en de bediening... ook een 10+
Mvr. Ming, chapeau xx.
cynthia en brenda oor
Super restaurant!
Mijn zusje brenda ( 9 jaar) en ik ( 12 jaar) mogen altijd helpen in de bediening. We komen er net vanaf!
We kregen gratis ijs en baklava omdat we ze gingen helpen!
Iedereen komt altijd even bij je zitten en even een praatje houden!
We houden van ze! We willen gewoon nergens anders meer eten!
Het is zo lekker! Echt alles! Mmmmm......
Dikke kus en een knuffel voor de Griekse familie!
Paul, Carin, Carmen en Dennis
Italiaans Restaurant La Casa in Purmerend
Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, aardige bediening en zeer betaalbaar. Echt een aanrader.
Familie J. de Graaff
Café Restaurant De Drie Zwanen in Purmerend
Wij hebben erg genoten van ons Kerstdiner. Zowel de sfeer in het restaurant als het menu en de prijs waren prima. Het was bovendien verrassend dat er á la carte gegeten kon worden (van de volledige kaart!). Wij aten verschillende gerechten en waren allen tevreden. Een extra compliment komt van mijn dochter die het 'vispalet met kreeftensaus' had.
eetgenot
Café Restaurant De Drie Zwanen in Purmerend
1e Kerstdag daar gegeten, vriendelijk ontvangst.
Aan tafel aangekomen roken we een sterke putlucht (riool).
Ik had het Kerstmenu. De salade met gemarineerde vis was gerookte zalm met huzarensalade en mijn tafel genoot had een carpaccio die te dik was gesneden en naar rookvlees smaakte, erg jammer.
Bij het hoofdgerecht zou ik gebakken aardappelen krijgen (stond op de menukaart) het waren potato wedges.
Ik had een wildtrio die te ver was doorbakken en m'n bord was bedekt met saus met daarop een koud stoofpeertje en 2 tot gekookte gr. asperges.
Het nagerecht was voor de rest in orde.
Een domper op de Kerstvreugde, erg jammer.
Purmerend87
Het beste restaurant in Purmerend. Zeer mooi en sfeervol ingericht. Zeer nette toiletten. De bediening is goed en het eten is prima. Echter bij enkele tafels zit je nogal dicht op de buren waardoor je andermans gesprekken luid en duidelijk kan horen.
Purmerend87
Gachita is een goed restaurant. De menukaart is uitgebreid met vrij speciale gerechten en de keus om je eigen formaat biefstuk/ossenhaas te kiezen is een leuke optie. Het eten smaakt goed maar mag voor deze prijs/kwaliteit inclusief garnituur zijn. Dit dien je bij Gachita los bij te bestellen. De bediening is redelijk en de sfeer is oké. Al met al een goed restaurant, meer kan ik er niet van maken.
Italiaans Restaurant La Casa in Purmerend
Op La Casa valt weinig aan te merken. Ik durf als criticaster te zeggen dat qua eten dit de beste Italiaan in de omgeving is. Alles is vers en zéér betaalbaar. Eén minpunt wat vooral de laatste jaren het geval is zijn de lange wachttijden. Je moet niet raar opkijken wanneer het druk is dat er een uur wachten tussen de gangen zit. Dit is ietwat aan de lange kant.
develien
Ik vind dat ze de lekkerste patat van Purmerend hebben. Meiden doen ook erg hun best, soms gaat er wat fout maar dat is menselijk!
Saskia
Wij hebben hier meerdere keren gegeten en het blijft top!
Heerlijke gerechten, goede bediening en als er iets is dan hoef je er alleen maar naar te vragen.
Het restaurant is niet modern qua inrichting maar gewoon een fijne gemoedelijke sfeer.
Zeker een aanrader. Wij gaan zaterdag weer!
D
Gisteren voor het eerst besteld bij Oriënt Express. Goede service! Mevrouw aan de telefoon was heel geduldig bij het opnemen van mijn bestelling, aangezien ik nog wat dingen wijzigde tussendoor. Daarnaast flexibel in de bezorgtijd. Een uurtje voor de oorspronkelijke bezorgtijd gevraagd of het een half uur eerder bezorgd kon worden, geen probleem! Zelfs nog wat vroeger bezorgd. Het eten was heerlijk! Thumbs up!