Recensies van restaurants in Poeldijk, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Poeldijk. Gegeten bij een restaurant in Poeldijk? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Poeldijk verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Poeldijk over tijd.
Brent
Ben er een paar maanden geleden gaan eten, de kwaliteit was erg goed, en de prijs ook, maar de sfeer vond ik afschuwelijk, het eten en drinken ging wel, maar de service, die WAS goed. We waren klaar en wij vroegen of we het mochten meenemen, maar ze antwoordde heel geïrriteerd, niet echt een aanrader ofzo....
shane
Snacktaria 't Harkje in Poeldijk
Ik vind zelf de rizzle m&m heel lekker! Maar helaas is het heel duur voor een klein ijsje dat is erg jammer dus koop ik het niet meer!
Dennis Puskar
Snackbar 'De Meerpaal' in Poeldijk
De enige snackbar in Zuid-Holland die 10tallen fans heeft uit Nijmegen! Super tent en zeer lekker eten.
We komen uit Nijmegen wel nog een keer om hier te eten!Daan
Het eten is van redelijke kwaliteit, bediening en service zijn ronduit slecht!
Bij een etentje werd geadviseerd om extra gerechten te bestellen. Volgens de eigenaresse(?) kan na afloop altijd de te veel bestelde gerechten ingepakt en mee genomen worden. Doen wij nooit, maar op aandringen akkoord gegaan en extra besteld. Na afloop werd er afgeruimd. Hierop gevraagd om een aantal gerechten in te pakken en mee te nemen. Er werd tot onze verbazing door de eigenaresse (?) verbaasd en zeer geirriteerd gereageerd en werd er gezegd dat dit niet gebruikelijk was. Na het herhalen van haar eigen voorstel werd een half bakje witte rijst ingepakt en op tafel "gezet".
Absoluut de laatste keer in de Ster! Nog nooit zo onbeschoft behandeld in een restaurant!
Kasper v. L.
Eten en drinken was te doen. Normale service, standaard bediening. Het was alleen jammer genoeg behoorlijk benauwd. Er zaten veel mensen op mekaar. Het is een redelijke tent.
Nero Herrenberg
Wij hebben meerdere malen binnen in het restaurant gegeten, en dat was goed te doen, goeie sfeer, service en eten.
Nou dachten wij van we halen wat lekkers bij het afhaal gedeelte, dus we hadden een Chinese rijsttafel besteld.
ik kan iedereen aanraden daar niet heen te gaan.De bami lijkt zeer sterk op de euroshopper bami van de alberthein, en daarbij smaakt het gewoon zwaar aangebrand, de garnalen die binnen zo lekker zijn zijn bij de afhaal in een soort van oliebollen beslag gedoopt, en het ergste nog daar smaken ze ook naar.
De loempia's en andere deeghapjes zijn als grofvuil in een zak gegooid. Het vlees wat erbij zit is nog half rauw en de fou yong hai is net een spons, als je daarin bijt is het net alsof je op een slipper zit te kauwen. We hadden voor de zekerheid ook patat besteld, maar daar droop het vet letterlijk uit, en hij blijft nog geeneens overeind staan als je hem vast houd. Als klap op de vuurpijl was alles ook nog eens koud.Nee dit doen wij nooit meer.
Rob van Dijk
Vrienden Restaurant & Partycentrum in Poeldijk
Onlangs met een flinke groep een héél gezellige avond gehad in deze zaak. We waren met 25 en kregen allemaal tegelijk ons eten. De keuze was ruim en de voorgerechten zagen er allemaal erg goed uit. Mijn Vitello Tonato was erg lekker. Ook de hoofdgerechten kwamen vlot en allemaal tegelijk! Hulde voor de vlotte en gezellige bediening.
De prijs viel alleszins mee we rekenden 36 euro p.p. af ionclusief alle drankjes. Een leuke tent waar je lekker kan eten. We komen zeker weer terug.M.B.
Snackbar 'De Meerpaal' in Poeldijk
Heb net 4 loempia's teruggebracht omdat deze doordrenkt waren van het vet! Loempia's bakken doe je in vet van 180 graden Celsius! Ik begrijp best wel dat er omzet gemaakt moet worden maar niet ten koste van de kwaliteit!
frans
Ik geniet van het eten en drinken voor de prijs van 25 euro,
waar kan je voor dat geld nog lekker eten. Maar ja je hebt altijd mensen die mekkeren. Ik ga in ieder geval vrijdag met 4 man weer lekker eten.Ron van Leeuwen
Dit restaurant is een klein toppertje. Behoort de beste Chinese restaurant uit de regio. Lien en haar man verwennen u met veel gastvrijheid en zeer goede maaltijden. Het oogt in eerste instantie als een afhaalcentrum maar in het kleine restaurant, hoewel gedateerd is het knus en gezellig. Een aanrader!
Kim
Snacktaria 't Harkje in Poeldijk
Heerlijk gegeten! Netjes op een bord met garnering geserveerd, veel zelfgemaakte producten zoals de patat. Zeker een aanrader.
Hans Voerknecht
Voor een werkelijk onvoorstelbaar lage prijs kun je hier heel erg lekker eten. Je kunt kiezen uit allerlei buffetten, waarbij je zaken kunt laten wokken of grillen. En dan kun je onbeperkt eten of drinken. De mensen doen heel erg hun best om het je naar de zin te maken. Verder is het qua sfeer een standaard Chinees, dus daarvoor een matige score.
Joost
Snacktaria 't Harkje in Poeldijk
Eten goed! Vooral de sate!!!!!!!! Hygiene is super. Ijs en milkshake's zijn echt super, schone zaak, eigenaar toppie, altijd in voor praatje! Eigenaresse soms wat stil, maar dat mag de pret niet drukken!
Het eten is goed!, super!
J.v.E.
Om te zien is het misschien niet de modernste Chinees maar wat er te eten is kan niet onbesproken blijven.
Het restaurant bestaat al menig jaartje en als het zo doorgaat zullen daar nog vele tientallen jaren bij komen.
Het eten is echt geweldig hier en zoals andere ook al hebben geschreven de bedrijfsleiding en personeel weet van de redelijk vaste klanten precies wat ze lekker vinden of zonodig willen proberen.
Ze helpt altijd in het maken van keuzes, heerlijk is het altijd.
Het is zeker de moeite waard.
F
Goede zaak.
Heeerlijke ras patat! Altijd snel geholpen en snel klaar.
Super prijs/kwaliteit verhouding.
Als we naar een snackbar gaan, gaan we altijd naar deze!
Gino v.d. Burg
Vrienden Restaurant & Partycentrum in Poeldijk
Van de week met vrienden tijdens een fietstoertocht gestopt bij Vrienden. Lekker groot en schoon terras. Heerlijke verse jus en een hele grote clubsandwich gegeten. De witte wijn was goed op temperatuur, niet te koud zoals vaak bij andere zaken en een goed glas voor het geld. Zeker een terras om nog eens te stoppen. Gaan er zeker een keer eten!
Bart
Het enige minpunt is de service, maar verder is het echt een toptent!
Als je (voor niet al teveel geld) lekker wilt eten, kun je hier zeker terecht. Er is veel keus en alles wordt goed bereid door de koks!
Extra pluspunt is dat alle drankjes (ook bijvoorbeeld bier in flesjes) gratis is!
Ik ga over 2 weken weer langs met de vriendengroep!
- Vorige pagina
- 1