Recensies van restaurants in Pieterburen, Groningen
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Pieterburen. Gegeten bij een restaurant in Pieterburen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Pieterburen verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Pieterburen over tijd.
Herman Kool
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Op Hemelvaartsdag zijn we bij restaurant Waddengenot in Pieterburen geweest tot onze verrassing was de gehele speeltuin vernieuwd. Een gigantische skelterbaan is er gecreëerd en nog gratis te gebruiken ook. We hebben lekker pannenkoeken gegeten met de kinderen. Heel mooi allemaal, tot de volgende keer.
B. Visscher
Grandcafé Bij de Buren van Pieter in Pieterburen
Dat er nog zulke café's/restaurants bestaan... Koud vlees geserveerd waarvan we ons af hebben gevraagd wanneer het was klaargemaakt. Personeel dat ongeinteresseerd rondloopt en ons niet wou helpen bij de vraag waar we in de buurt een bioscoop konden vinden.
Eten was koud, flauw en de drinkglazen waren erg vies. De bediening heeft één glas mee terug genomen maar de rest van de vieze glazen moesten we maar mee leven.B. Visscher
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Een grote teleurstelling. Een leuk oud pand zo kapot maken met lelijke houten terrassen. Onprofessioneel en ongemotiveerde serveersters. Mn zoontjes laten skelteren op de aanwezige skelterbaan, maar deze is met onafgewerkte houten planken omheind. Totaal onveilig dus.
Eten wat niet echt lekker was en mijn omschreven ervaringen doen mij nooit meer terugkeren naar dit restaurant. Wat een fiasco...
Tom
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Paasweekend bij Waddengenot gegeten. Heerlijk Groningermoster soep. En ook de vis was vers en lekker. Gezellige sfeer. Prima bediening.
mariandevries
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Echt een heel sfeervol pand, vol authentieke details, mooie hoge ruimtes, grote ramen echt een monumentaal gebouw (dit wist de bediening ons ook vertellen) Mooie terrassen voor en naast het restaurant. Eerst even lekker buiten gezeten en toen we aan het eten wilden vroegen ze ons of we het eten binnen of buiten wilden nuttigen, we vonden het toch nog een beetje te koud, dus er stond al een gedekt tafeltje voor ons binnen. Heerlijk 3 gangen menu gehad, alles even lekker en vers. Het restaurant doet zijn naam absoluut eer aan. Uitgebreide kaart, alles goed bereid en het ziet er ook allemaal erg lekker uit. Bijna alles komt uit de buurt (streekgerechten) maar zeker geen plate service, gewoon mooie gerechten. Erg genoten, we komen zeker weer terug!
Erwin
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Helaas, waar is de sfeer van het restaurant gebleven? Een houten constructie voor het schitterende pand doet je denken aan een helaas simpele snackbar. Nog maar te zwijgen over het sfeerloze terras aan de zijkant. De lunch was niet alleen duur, maar ook nog bereid uit grotendeels niet verse producten. Jus d'orange uit pak, muntthee uit een theezakje, mineraalwater uit ik hoop een fles en niet de kraan. De lunch was zo goed als zeker afkomstig uit blikjes en pakjes, en niet vers ingekocht. Dat gold zeker voor de tonijnsalade. De spiegeleieren waren flubberig. Mijn inschatting is dat het tekort aan aanbod hun kracht is. Een dergelijk restaurant bij ons in de Vechtstreek zou niet lang kunnen bestaan. Helaas, geen aanrader.
Rene P
Grandcafé Bij de Buren van Pieter in Pieterburen
Helaas werd er in dezelfde ruimte gegeten op de gourmet, waardoor onze kleding volledig naar aangebrand vlees rook. De pizza's zijn heerlijk krokant en goed van smaak. Bediening was snel, maar liepen in eigen kleding rond met het haar los. Dit is in een café te verwachten, maar in het eetgedeelte niet erg netjes. Voor een kleine prijs redelijk goed eten, alleen is betere afzuiging gewenst als andere mensen de mogelijkheid hebben om te gourmetten.
Gerard en Greetje
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Het was een goed uitziend restaurant met geweldige kwaliteit en service de prijs was precies goed en voor de kinderen was het geweldig er was een mooie grote speel plaats voor de kinderen achter het restaurant en het eten en drinken was uitstekend snel en heel lekker
Ger B.
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Erg gezellig en leuke huiselijke sfeer, en niet onbelangrijk: lekker eten!
vd ploeg
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Ik en mijn vriendin hebben afgelopen zaterdag in Waddengenot geeten. Het is een sfeervol restaurant, bediening was vriendelijk en het eten was top. Een aanrader. Tot de volgende keer.
Steyn
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Niet zo best, koffie lijkt (net als de Spa rood) uit een automaat te komen. Pannenkoek en frietjes waren niet genoeg doorbakken. Vis was nog steenkoud en niet goed van de graad te halen. Bediening is op zich prima, uitstraling van de locatie ook prima. Eten was echt onder de maat, jammer.
Ronald en Annelies
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Afgelopen vrijdag mosselen gegeten bij restaurant Waddengenot. Ondanks het weer zaten we gezellig buiten onder de luifel. Heerlijk genoten van zowel het gezellige plekje als van de mosselen, grote volle mosselen, niet van dat kleine spul, maar zoals het hoort.
Tot de volgende keer.
Ronald en AnneliesFransje Bakker
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Vorige week hebben we gegeten in restaurant Waddengenot. Ik kan niet anders zeggen dan dat het goed en compleet was. Het valt op dat het een zeer actief bedrijf is, huisgerookte vissoorten, verse vis uit Lauwersoog, Groninger weiderund, je moet het toch maar allemaal even organiseren.
Wij hebben gekozen voor de visschaal met 10 soorten vis en we hebben ze geteld. Gebakken Schol, Schar, Kabeljauw, Geep, Makreel, Mosselen en Gerookte Haring, Paling, Geep, Zalm, Schelvis, Makreel, Garnalen en een krabbepoot. Volgens ons waren er zelfs 14 soorten geserveerd met zeekraal. Wanneer je van vis houd is dit echt heel bijzonder. Ik ben niet zo’n recensie schrijver, maar deze positieve recensie hebben ze absoluut verdient. Ga het uitproberen, wij komen zeker terug.Jan Johan
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Na een ongelukje van bediende met het dienblad - wat kan gebeuren - krijg ik koffie in zeker een halve centimeter voetenbad. Zakje suiker ligt er helemaal doorweekt in, maar die gebruik ik gelukkig toch niet.
De 2e gratis kop koffie die wordt beloofd, houdt Waddengenot achterwege
Bestelling van groep van tien man werd zeker drie keer door bediende nagelopen. Toch kwamen er maar negen bestellingen op tafel. Kan ook gebeuren. Maar dat de tiende dan weer achteraan in de rij komt en zijn lunch pas krijgt als de rest al lang klaar is (en intussen div. andere tafels rondom ons zijn bediend) is tenhemelschreiend.
Echt niet alles was er slecht: de bediendes zijn aardig, de lunch was kwalitatief en kwantitatief goed (de onvoldoende vanwege de koffieblunder) en het binnenterras is prima toeven. Qua prijs viel het echter ook wat tegen: meer dan tien euro voor een kop koffie en een uitsmijter ham-kaas is behoorlijk prijzig.
Over het geheel bekeken lijkt het eigenlijk helemaal nergens naar. Erg jammer.
Job en Jolanda
Restaurantschip 't Appeltje in Pieterburen
Op 25 mei 2012 hebben wij hier ons bruiloft gevierd. Omdat de ruimte in het schip niet groot genoeg is was er een tent bijgezet. Met 60 personen diner buffet gehad van uitzonderlijke klasse en daarna met 90 man feest gevierd.
Het was een zon overgoten dag en dan is deze locatie niet te overtreffen. Terras buiten onder de appelboom en dan het eten..
Om maar iets te noemen: terrine van hollandse kazen, gerookte makreel met mango,rillettes van eend, terrine van gerookte forel, diverse salades, verse asperges met ham.
Alles top en niet te vergeten de livar ribroast van de barbeque.
Chef/eigenaar Thijs de Haan en zijn medewerkers hebben ons een overgetelijke dag bezorgd.Amanda & Geert Boersma
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Op 21 mei 2012 hadden wij de meest fantastische high tea op onze trouwdag! Restaurant Waddengenot heeft alles gedaan om ons een topdag te bezorgen en dat is in alle opzichten gelukt: uitstekende, liefdevolle service, aandacht voor iedereen, heerlijk eten en drinken en alles heel smaakvol opgemaakt. Een echte aanrader!!
gerard
Grandcafé Bij de Buren van Pieter in Pieterburen
Wij hebben hier met het gezin gegeten na een wadlooptocht. Er was een gourmettafel voor ons klaargezet met niet alleen vlees en groenten, maar voor de kleinsten was er ook pannenkoekbeslag. De kinderen hebben zich geen moment verveeld en de sfeer was goed. De hoeveelheid was prima en de bediening erg vriendelijk.
Familie Huijzer
Restaurantschip 't Appeltje in Pieterburen
Lekker gegeten in het Appeltje met zijn drieën, goede kok-eigenaar, sfeer is eenvoudig maar wel leuk op zo'n boot. Het eten is bijzonder verzorgd, heel puur, erg lekker!
Jaja
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Ziet er super leuk uit. Warme sfeer , leuke bediening super vriendelijk. Het eten was absoluut niet lekker ! Oude verimpelde sla en tomaten. De groentes waren niet vers en het vlees niet lekker. Prijs is veelste hoog! Absoluut een aanrader wat betreft het gebouw. Maar de keuken kan veel meer!
R. de Boer
Restaurantschip 't Appeltje in Pieterburen
Heerlijk gegeten, maar het was er steenkoud, dat maakte het onaangenaam verpozen. Voor die prijs verwacht je toch ook lekker warm te zitten. Eerste en laatste keer dat we daar zijn geweest erg jammer want het eten was echt voortreffelijk!
Dick
Restaurantschip 't Appeltje in Pieterburen
Het beste restaurant boven Aduard, hoog culinair niveau, 's zomers heerlijk buiten eten onder de appelboom.
Anoniem
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Afgelopen weekend heerlijk gegeten in Restaurant Waddengenot! Erg vriendelijke bediening.. Sfeervol restaurant en alles was super verzorgd. Mooie opmaak van de borden en het allerbelangrijkste; het eten was TOP!
Nadia
Restaurantschip 't Appeltje in Pieterburen
Geweldig genoten van de met liefde bereide gerechten. Zeker een aanrader. En ook zeer gezellig nageborreld.
Wouter
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Heerlijk eten bij het Waddengenot! Prachtig geserveerd en goed. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader. Prijs/kwaliteit-verhouding is goed.
Jitse Dijksterhuis
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
We gaan niet vaak uit eten, 2 jaar geleden hebben we een keer hier gegeten en waren toen redelijk tevreden. Vanavond 18 september 2011 hadden we een tafel gereserveert voor 2 personen om 18.30u. We werden vriendelijk ontvangen , en bestelden ons voorgerecht, allebeieen mosterdsoep, deze was lekker, beetje lauw, maar de smaak was goed.
Ons hoofdgerecht was voor allebei lamsbout a 22.50 euro pp incl groentes en aardappelgerechten. De lamsbout werd geserveert in een soepbord incl bouillon in daarin drijfende garnituur, eigenlijk was het gekookte lamsbout die vlak van smaak was, en bovendien kon je in dat bord niet je frietjes en aardappelen en groentes kwijt zonder dat het een grote drab zou worden, we hebben daarom om een extra bord gevraagd, al met al at dit niet prettig. Toen we onze klacht kenbaar maakten werd ons een gratis dessert aangeboden, maar eigenlijk hadden we het wel gezien hier, en na betaling van 66 euro zijn we met een ontevreden gevoel weer huiswaarts gekeerdM
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
De mooi vorm gegeven flyer die op de parkeerplaats bij de zeehondencreche wordt uitgedeeld belooft heel wat, maar wat een tegenvaller!
De groots aangekondigde speeltuin blijkt een achterstallig onderhouden rotzooi te zijn. Trampolines waar de beschermende zijranden vanaf zijn, springkussens die groen zijn van de aanslag, een ballenbak waar het water in staat etc....
De prijzen op de kaart zijn aan de hoge kant, wij kozen dus maar voor de goedkope tosti a €4,25. Deze bleek echter gemaakt van bruin brood met pitten en zaden. Niet het standaard witbrood dus... Bij navraag bleek deze op te zijn. Dit hadden wij graag bij het bestellen te horen gekregen aangezien onze dochter allergisch is voor pitten en zaden. Voor haar hebben we dus nog een pannekoek moeten nabestellen en betalen...slechte service!
Janny
We hebben heerlijk gegeten, 3 gangen : vegetarisch :
Heerlijk met grote H, complimenten met grote C.
En..... betaalbaar met : B.
M. van der wal
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Super lekker gegeten. De nieuwe winterkaart is zeker aan te raden! Personeel is super! Echt wauuw!
Ikke
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
Afgelopen weekend afgereisd naar Pieterburen met de kinderen. Heerlijk genoten van een weekendje in het hotel en daarnaast gegeten in dit restaurant. Ze hadden net een nieuwe kaart voor het seizoen gemaakt en het smaakte werkelijk verrukkelijk. Ook voor de kinderen was er genoeg keus. Het was wel jammer dat het weer het niet toeliet dat de kinderen heerlijk in de speeltuin konden spelen, maar ik weet nu al dat wij hier volgend jaar (als het weer wat beter is) weer naar toe komen!
Hemmo en Marjan
Restaurant Waddengenot in Pieterburen
We hebben een beetje een nare nasmaak gekregen na ons bezoek aan dit restaurant. Dame die terras bediende was absoluut niet gastvrij/vriendelijk, we hebben geen glimlach gezien. We zaten nog niet of we werden al benaderd voor de bestelling, beetje snel! Nadat de dame voor de derde keer bij ons langslenterde hebben we maar besteld. Niet moeilijk: 2 spa blauw, thee, espresso, kroketten met brood en een broodje gezond. We kregen: lauwe thee in een vies glas (die ik terugstuurde, zien ze toch zelf ook wel?), twee glazen water (geen flesjes, was het wel spa?), 1 kroket zonder brood en een broodje gezond wat voor een broodje gezond moest doorgaan. Alleen de espresso was goed. Bestelling van de kroketten opnieuw, maar daardoor hebben we gescheiden gegeten, want het duurde nogal lang. Tel daarbij op: onvriendelijk personeel dat zelfs op het terras elkaar aanspreekt op fouten, geen verontschuldigingen voor de verkeerde en te late bestelling, ranzige tafels, gore toiletten, hoge rekening en onze ervaring was compleet.
- Vorige pagina
- 1