Contactgegevens
- 078-6440000
- Website
- olympiapapendrecht.nl
29 recensies voor Olympia
Het eindcijfer is 8.5. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,9
- Sfeer
- Service
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Adrie en Marion Hartog
We zijn eerste kerstdag weer eens bij deze Griek wezen eten en ik kan zeggen mede uit naam van mijn vrouw. Het was weer geweldig, steengoed voorgerecht mijn vrouw varkenshaas met champignons en ik gebakken mosselen in zo een kroepoek achtig bakje, toen een lekker champignonsoepje met de opmerking dat mijn vrouw daar eigenlijk niet van houdt, maar dat ze er toch erg van heeft zitten smullen. Daarna samen de mixed grill gekozen en dat was weer zo als we dat hier gewend zijn "meer dan voortreffelijk". Uiteindelijk geëindigd met verschillende soorten ijs met verse vruchten, ook dit werd weer op een geweldige manier gepresenteerd, en zoals het bij ons te doen gebruikelijk is hebben we deze heerlijke ervaring weer afgesloten met koffie resp. cappuccino met daarbij een glas Kum Kwat. Ook de zoete witte wijn en voor mij de Samos maakte het voor ons kompleet af. Ook heb ik hier zo'n kleine negen jaar geleden mij afscheidsdiner met mijn collega's laten verzorgen. Ook dat was geweldig georganiseerd, dat als ik mijn oud collega's nog eens zie ze altijd teruggaan naar die voor ons onvergetelijke avond.
Tot slot een opmerking van mijn vrouw vanochtend 2e Kerstdag de dag na dit besproken diner "Ik zou vanavond best weer willen. Ik denk dat dit het grootste compliment is wat je als restaurant kan krijgen. Je snapt het al een echte aanrader voor als je eens heel erg lekker uit eten wil. Wij zulle er in ieder geval nog vak te vinden zijn.Adrie en Marion Hartog.
Ps. De bediening was ook weer geweldig met de sprankelende Griekse vriendelijkheid.
10 op schaal 1-10
J. de Krijger
Al vaak wezen eten en elke keer is het weer een genot. Zeer goed eten,attente en vriendelijke bediening en prijs/kwaliteit verhouding is prima. Een regelrechte aanrader. Zeer goede Griek voor Papendrecht en ver daarbuiten !!!!!!!
Elvira
Het beste restaurant waar ik ooit gegeten heb! Ik ben hier al meerdere malen geweest en het is elke keer weer een feestje. Super lekker eten, super aardig personeel enzovoorts. Gewoon top dus een echte aanrader.
10 op schaal 1-10
sjoerd
Met moederdag hier gegeten. 2 schotels besteld voor 5 personen, 1 met vis en 1 met vlees.
verhoudingen kwa prijs vond ik wel iets aan de dure kant. vergeleken wat je krijgt als je gewoon los besteld.
Verder vriendelijke bediening.- Eten / drinken 7
6,7 op schaal 1-10
Driester
Helaas in tegenstelling tot andere positieve geluiden meld ik een negatieve recensie. Ik had tong besteld . De vis liefhebbers weten dat je daar echt van kan genieten. neem hem niet bij (deze) Griek ! Het was een hele grote tong een prachtexemplaar....helaas kwam hij uit de frituur!! Kon wel janken, met zo'n geweldige vis zo omgaan, en dan daar 27.50 voor betalen snik... nooit meer hier.
martijn
Is gewoon een hele goede Griek! Een aanrader!
9,1 op schaal 1-10
wendy
Al vaak hier gegeten. Het eten is prima. Alleen jammer dat ze vergeten op de drankjes de winst binnen te halen. Je moet heel vaak zelf vragen om nog iets te drinken. Wel aardig personeel. En als je vragen hebt, leggen ze het ook echt uit. Dus geen supertent, maar wel leuk en je kunt er lekker eten.
- Eten / drinken 7
6,8 op schaal 1-10
Micha
Voor het eerst in dit restaurant geweest.Hadden goede berichten gehoord die wij niet kunnen beamen.Het restaurant is niet erg sfeervol en heeft meer weg van een eetschuur.Snel bestellen en snel weer weg want er staan nog meer klanten te wachten op een tafel.Het eten is goed,maar de drankjes werden vergeten...we moesten er telkens om vragen.Door de drukte vergeten ze dit dus.De vuile borden,bestek en ander servies werden opgestapeld buiten de keuken.Afwassers konden de berg niet doorkomen,omdat hij alleen aangevuld werd.Wij zaten er dus naast aan een tafeltje en dat komt niet ten goede aan de eetlust.Vond het erg onhygienisch.Ons zien ze hier niet meer terug...
7 op schaal 1-10
Kelly
Hier samen met mijn partner voor het eerst zaterdag 24 juli uit eten geweest. In een woord super! De rode huiswijn smaakt erg goed! Ook het bekende Griekse drankje ' Ouzo' als welkomstdrankje. Het eten heeft ook heerlijk gesmaakt, was ruimschoots voldoende en een heerlijke salade erbij gekregen.
We komen hier zeker vaker terug!
Marko
Zaterdag 25 juni voor het eerst wezen eten in dit Griekse restaurant.
Om 19.00 uur zat de zaak vol en kreeg ik een gezellige indruk, niet de typische Griekse inrichting, maar wel netjes verzorgd. Met veel mensen wel luidruchtig. De kaart werd snel gebracht met een lekker drankje erbij, tot zover alles prima. Bestelling werd ook snel opgenomen, eten kwam goed door met voldoende tijd tussen voor en hoofdgerecht, daarna vertrokken veel mensen dus veel rustiger in de zaak, eten was heerlijk, eerder te veel dan te weinig. Alleen hadden we ondertussen veel dorst gekregen, personeel overigens zeer vriendelijk, maar lopen een aantal keer voorbij en zien duidelijk dat we lege glazen hebben en klaar zijn met eten! Uiteindelijk hebben we zelf maar om nog een drankje gevraagd en uiteindelijk de dessertkaart, toetje weer helemaal goed! Tip verkoop meer drank dat is ook goed voor je omzet! Conclusie: prima restaurant, maar zeker nog ruimte voor verbetering! Leer je personeel ook verkopen en inspelen op de situatie en loop niet snel voorbij!
7,7 op schaal 1-10
Nienke de Jong
Vanavond heerlijk gegeten bij Olympia in Papendrecht. Mooi opgemaakte borden en goede kwaliteit.
De huiswijn is ook erg lekker! We werden gastvrij ontvangen en gaan zeker vaker naar dit restaurant!
Ook de bediening is erg vriendelijk!
8,5 op schaal 1-10
Patrick
We komen hier al jaren,
Geweldig lekker eten en altijd goed en veel.
Vanavond ook geweest maar nu was ook de prijs ineens `veel`.
Niet veel bijzonders genomen maar vanwege een aanhoudende populariteit zijn de prijzen stelselmatig gestegen.
Ze moeten uitkijken dat ze zich de markt niet uitprijzen.
Verder zou er meer moeten worden gedaan voor vaste klanten.
7,8 op schaal 1-10
G.de.Bus
Gisterenavond zat de hele zaak vol 100%.
Mensen zaten zelfs te wachten voor bij de bar tot dat er een tafel vrij kwam.
Ondanks dat het zo druk was alles perfect.
Complimenten aan het voltallige personeel!
We hebben heerlijk gegeten.
Hartelijk Dank.
9,1 op schaal 1-10
c. den hartog
Heerlijk gegeten. Gyros tiganaki heel lekker. We komen zeker terug.
Willem
Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.
De stifado is aan te bevelen!
We zijn hier nu reeds 3 maal geweest.
En we zullen zeker vaker gaan.
Edwin
We zijn hier al diverse malen wezen eten en dat is altijd prima bevallen, qua sfeer, eten en bediening absoluut een aanrader!
8,6 op schaal 1-10
t.sengers
Heerlijk gegeten, komen hier regelmatig.
Eten ruim voldoende en erg lekker. Bediening zeer vriendelijk.
Voelen ons hier thuis.
E. Dijkstra
Wij hebben hier gegeten en het was echt heel goed, de bediening is vriendelijk en behulpzaam en niet opdringerig. Het vlees is mals en goed gekruid. Zeker een aanrader.
Alice
Hartelijke ontvangst en vriendelijke bediening tot laat in de avond. Lekker vers, warm stokbrood met tapenade en kruidenboter vooraf. Voor- en hoofdgerechten zijn heerlijk!
Voor iedereen voldoende keus en zelfs leuke kindermenu's voor € 7,50. Top! We gaan zeker nog een keer terug.
8,5 op schaal 1-10
Mirjam
Tijdje terug hier gegeten met zn vieren. Het eten was okay, maar niet super. Denk niet dat het voor herhaling vatbaar is. Bediening was erg vriendelijk.
- Eten / drinken 6
6,2 op schaal 1-10
marleen daalwijk
We zijn hier eerder geweest en de kwaliteit van eten is zeer goed, helaas vanavond mochten wij dat niet ervaren.
Ruim van te voren gereserveerd om 20.00 uur, netjes op tijd aangekomen. Moesten we zo lang wachten zonder informatie te krijgen dat we ergens anders zijn wezen eten, jammer.
5,6 op schaal 1-10
elnijeky
Wij zijn er al diverse keren wezen eten. Goede kwaliteit wordt geleverd tegen een zeer acceptabele prijs. Personeel is zeer vriendelijk en weet op alles een toelichting te geven. Het enthousiasme van het personeel moet soms afgeremd worden, maar ik krijg het idee - ook in andere restaurants - dat wij tot de weinigen behoren die van zo'n avond ook een uitje maken. Dus we willen graag van ca. 19.00 - 22.00 uur rustig eten.
8,6 op schaal 1-10
Petra Groenendijk
Ik eet bijna alle zondagen bij dit griekse restaurant, en dat is niet voor niks.
De bediening is snel, vriendelijk en doet zijn werk correct.
Het eten is gewoon goed en betaalbaar.
Ook hebben ze vaak aktie's met kortingsbonnen.
De eigenaar is een vriendelijke man die altijd even een praatje komt maken. De omgeving is sfeervol en schoon. Ja, wij komen graag bij deze Griek.
peter
Tafeltje gereserveerd voor 4 man, vervolgens 3 kwartier moeten wachten. Eten top, maar de bediening diep chagrijnig. Geen aanrader.
6,6 op schaal 1-10
Edwin
Aangesloten bij een keten tegenwoordig, maar het is er niet minder om geworden, eigenaar en naam zijn nog hetzelfde trouwens.
Erg gezellig opgezet, goed eten en vriendelijke bediening, zeker een aanrader.
8,4 op schaal 1-10
Tamaris
Nieuwe eigenaar nieuwe naam! De keuken is verbetert maar het personeel is nog steeds matig. Verder een mooi restaurant waar je voor een redelijke prijs een redelijke maaltijd kan eten. De wijn is super maar daar kan weinig mis aan gaan.
7,1 op schaal 1-10
breedveld
Toppie!
8,9 op schaal 1-10
debora
Gezellig, goede bediening, lekker eten
Rene
Een grieks doch modern restaurant ook al houd je niet van Grieks toch aan te bevelen ook vegtarische gerechten !
Restaurants in de buurt
1,2km · Papendrecht · Nederlands