Recensies van restaurants in Oostvoorne, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Oostvoorne. Gegeten bij een restaurant in Oostvoorne? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Oostvoorne verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Oostvoorne over tijd.
Pieter
Maritiem restaurant Amuse in Oostvoorne
Wij zijn al meerdere malen bij Amuse gaan eten, samen maar ook met vrienden en familie. Heerlijke sfeer, voelt aan als thuis komen. Alle gerechten waren zorgvuldig en met passie gekookt en smaakten prima. Bediening zeer vriendelijk en professioneel.
bliksem
Op zaterdagavond diverse gerechten besteld. Pittige kip was er niet meer, daar in de plaats hadden ze pittig rundvlees meegebracht (slechte zaak als het Pinksterweekend is). Prijs betaald van het rundvlees wat duurde was. De andere gerechten smaakten niet bijzonder, het rundvlees was een heel erg vet gerecht.
Kees
Kwalitaria 't Centrum in Oostvoorne
Leuke zaak midden in het centrum van Oostvoorne. De bediening is erg langzaam, na 10 minuten kwam er iemand langs om mijn bestelling op te nemen. Daarna duurde het 35 minuten voordat ik mijn kopje thee kreeg. Op mijn vraag of het broodje zalm al in aantocht was, "ja hoor komt er aan"!, daarna nog 10 minuten wachten. Broodje niet bijzonder, verschrompelde sla, al met al een teleurstellende ervaring.
Hans Veen
Maritiem restaurant Amuse in Oostvoorne
Na veel heen-en-weer gemail en telefoontje op verzoek van mijn bejaarde moeder een brunch geregeld ter gelegenheid van haar 85e verjaardag. Bij aankomst met 12 familieleden: wij weten van niets en schouderophalen. Moeder in tranen. Uiteindelijk in familieoverleg besloten te blijven toen personeel vliegensvlug ging improviseren. Mijn moeder had geen zin ergens anders te gaan eten.
Onprettige ervaring
Gerlinde
Eerste indruk was prima. Wel wat frisjes en erg rustig voor een vrijdagavond vonden wij.
Bediening was prima en snel. Helaas was de soep lauw en het verschil tussen een groot of een klein gerecht was erg klein alleen in de prijs was het verschil groot. Bij mijn pikante kip gerecht had ik allerlei groenten zitten die niet op de kaart erbij stonden en de bami die ik bij mijn gerecht had was koud. Bij mijn partner was de soep en zijn hoofdgerecht wel warm. We hebben dan ook geen nagerecht meer genomen en zijn gauw weggegaan. De prijs was in verhouding erg hoog.
Geen aanrader dus.Joris
De tweede keer van het buffet gegeten ,was prima .
Goede bediening , verschillende smaken.
Prijs kwaliteit verhouding is goed !
Ello
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Een verrassende ervaring. In tijden niet meer zo lekker gegeten in een erg leuke ambiance.
Verrassende gerechten zowel bij de voorafjes, lunch, hoofdgerechten als de toetjes.
Alles wordt heel mooi geserveerd, er is echt oog voor detail, ook v.w.b het interieur en de decoraties.
Zelfs de thee wordt mooi en in een apart soort enorm glas geserveerd.
Blij dat er niet eens de standaard gerechten op de kaart staan en dat je als vegetaríër ook eens iets aparts kunt eten en dat er te kiezen valt!
Correcte bediening.
Hier gaan we zeker vaker naartoe, eindelijk eens een restaurant wat echt de moeite waard is bij ons in de buurt!
Een absolute aanrader!Fam. Peijs
Kwalitaria 't Centrum in Oostvoorne
Heerlijk eten zowel als in de snackbar als in het restaurant. Aanraders wat ons betreft: alle soorten hamburgers van de plaat! En in het restaurant zijn de absolute aanraders de heerlijke saté voorne en kip alcapulco. Leuke eigenaars en gezellig en vriendelijk personeel.
Els
Zondagavond in een bijna leeg restaurant gegeten.
De Brielse Maas was in het donker niet te zien, maar het eten was heerlijk!
Mensen moeten niet bang zijn van het donkere weggetje er naar toe.
Het eten en de bediening maakt het meer dan goed.Andy en Sjoukje
Erg leuk !!!!!
Bediening heel goed en gezelligheid volop . Alles erg schoon en de locatie met zicht over het meer met de haven is echt super.
Maar dan het eten , we hadden een mixed grill met veel vlees en alles lekker voorbereid . Toetje en koffie ook echt lekker. Kortom een aanrader voor een leuke avond.Meeder
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Bij binnenkomst kregen we de indruk dat we niet welkom waren. Personeel zeer slecht, staat ruzie te maken onderling. Tafels worden niet afgeruimd. Duurt verschrikkelijk lang voordat je je bestelling krijgt, terwijl je je drankje op de bar ziet staan al die tijd. Dit alles was ons al van tevoren verteld, maar wilden het toch even zelf uitproberen. Helaas, eens maar nooit weer. Ligging is wel heel mooi, daarom extra jammer. Heb trouwens een mailtje gestuurd hierover, maar ook dat is kennelijk te veel moeite om op te reageren.
Annet
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Bij binnenkomst was er niemand om ons welkom te wensen, het leek wel of men niet op ons had gerekend.
De open haard ging na lang wachten aan maar dit lukte niet, geen open haard. Drinken moest men zelf achteraan, want de bediening zag je niet.
Er zou een buffet zijn, zeer zeer summier en dat voor een hoge prijs!
Geen aanrader t.a.v. de prijs en kwaliteit verhouding, jammer want het is een mooie locatie.irene
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Toplocatie, het terras buiten zou wat gezelliger kunnen zijn met wat meer tafeltjes voor vier personen.
Lunch tot op heden geweldig geweest mooi en lekker, bediening goed, maar s'avonds het verrassings menu gewoon te duur voor de kwaliteit. Laten ze eerst vragen of je vis of vlees wil, wij kregen zalm die droog en zwaar doorbakken was, bah, daar kom ik dus niet meer voor naar oostvoorne aan zee. Muziek te hard binnen, zeker met dove personen.Barry
Ik had iets te vieren met mijn vrouw.
De landbouw uitgekozen vanwege het hoge aantal sterren op deze site.
En een geweldige avond gehad.
uitstekende en vriendelijke bediening, mooie locatie, en geweldig eten.
De porties voldoende en de prijs was goed
We komen zeker nog een keerChrissie&sabec
Maritiem restaurant Amuse in Oostvoorne
Op zich was het leuk om aan het water te zitten maar de kaart kwam niet overeen met de verwachtingen. Het eten was het allemaal net niet.
De dames van de bediening deden hun best en waren vriendelijk.Ckremer
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Afgelopen woensdagavond wat gegeten met zijn 4en bij 'Aan Zee.' Het eten smaakte geweldig. Als voorgerecht een salade van kalkoenfilet met bosperzik. Hoofdgerecht lamskoteletjes, groene asperges, honing tomatjes en operdoezen. Als nagerecht walnotenijs met een mouse van zwarte bessen. Alle vier 3x ons bord leeg gegeten. Top! Het gebouw en de inrichting is ook erg bijzonder. Je hebt een erg mooi uitzicht op de duinen en de zee vanuit het restaurant. Hier gaan we zeker nogmaals eten.
Ik
Kwalitaria 't Centrum in Oostvoorne
We halen regelmatig bij deze zaak maar missen 8 van de 10 keer wel iets. Eten is wel goed maar je moet eigenlijk met je neus op de inpakkers gaan staan om ervoor te zorgen dat je ook krijgt waar je voor betaald.
André Vink
Paviljoen de Duinrand in Oostvoorne
2x gegeten gedurende een vakantie in Oostvoorne.
Vriendelijk personeel, vlotte bediening, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Zeker voor herhaling vatbaar (als we weer in de buurt zijn).Wando & Astrid Mensink
Op 11 mei 2012 hebben wij hier onze bruiloft gevierd. Met 50 genodigden aan het buffet en aansluitend een feest met 85 gasten.
Wij en onze gasten hebben een fantastische middag/avond gehad, buffet, bediening, organisatie, gastvrijheid, locatie, service, alles top. Kortom een perfecte bruiloft.
Wij bedanken Saskia en Henny en het KO team voor hun inzet om ons een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.
Wando & Astrid.
J.Horn
Maritiem restaurant Amuse in Oostvoorne
Geluncht bij Amuse heerlijke sandwich met zelfgemaakte friet.
Ook de teramisu van witte chocolade was een welkome verassing
Vriendelijke bediening en mooi locatie we gaan er zeker vaker heen.Joris Geerts
Lekker gegeten, vriendelijke bediening en een gemoedelijke sfeer. Echt een aanrader
Sonja Jansen
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Rijdend door het duinlandschap, eindigt de weg dan met een prachtig uitziend restaurant. Gebruik makend van de natuur en 'afval' producten, is hier een uniek restaurant ontstaan, die zowel in de zomer als in de winter een geheel eigen sfeer kan uitademen. Het verrasingsmenu werd afgewisseld met vlees en vis en was meer dan voldoende. Stokbrood met smeersels en water wordt standaard op tafel gezet en dat is ook wel heel bijzonder tegenwoordig! Veel geluk en succes met de start van dit mooie restaurant!
Joni
't Wapen Van Marion in Oostvoorne
Vandaag een paasbrunch met de familie gehad in 't Wapen van Marion. De ontvangst was zeer rommelig, er liepen meer mensen 'doelloos' rond omdat het niet duidelijk was naar welke zaal je moest.
De prijs was 35,00 euro per persoon, je mag daar dan best veel van verwachten. Het was in een grote zaal waar ze wel wat moeite hadden gedaan om het ouderwetse interieur in een paassfeer om te toveren. Dat is een klein beetje gelukt, maar het kwam meer over als een vreetschuur. Sorry voor de vergelijking. Lekker winst maken met zoveel mogelijk mensen in die zaal te proppen, daar kwam het meer op neer. Een paar van onze familieleden zaten klem met de gasten die achter hun zaten.
Na vrij lang wachten kregen we eerst een kom soep, daarna wachten, wachten, wachten, voordat onze tafel eindelijk naar het lopend buffet mochten gaan. Al snel kregen we een thermoskan thee en haast aan het einde van het buffet volgde de koffie thermoskan. De soepkommen werden pas opgehaald toen we al lang en breed aan het buffet waren begonnen.
Het personeel deed wat ze konden maar er was heel duidelijk een onderbezetting. Verkeerde investering van van Marion. Ik vond het hooguit 20,00 euro waard gezien de service en locatie. Jammer...L. Logtenberg
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Wat is 'aan zee' een prachtig en uniek vormgegeven restaurant en wat een bijzondere locatie! Het eten was heerlijk, smaakvol en origineel. Onze borden zagen er prachtig opgemaakt uit. Het service gedeelte hebben wij als wisselend ervaren. De 1e keer bij de lunch was er niets op aan te merken, de volgende dag toen we wat uitgebreider wilden eten was er veel minder aandacht. We moesten erg lang wachten, in het voorbij lopen werd gezegd dat er zo een andere collega zou komen..en de uiteindelijke opname van de bestelling ging ongeïnteresseerd. Het voelde bijna alsof onze bestelling lastig was... Jammer, want het is verder echt genieten bij 'aan zee.
B. van Vliet
Restaurant aan Zee in Oostvoorne
Na een aantal mindere verhalen van vrienden toch gaan eten in aan Zee. Dit is meer dan meegevallen!! Het personeel was aardig, ze mogen wel iets sneller naast je tafeltje staan bij binnenkomst, maar dit wordt overtroffen door het heerlijke eten, gezellige sfeer en een prachtige uitzicht. Het eten dat allemaal natuurvriendelijk wordt bereid, is prachtig opgemaakt en smaakt voortreffelijk. Dus alle negatieve reacties die ik gehoord heb zijn voor mij uit de wereld! Ga zo door, dan blijft het fantastisch!! Wij komen zeker nog een aantal malen terug.
Remon & Sandy
Maritiem restaurant Amuse in Oostvoorne
Spontaan op dinsdag een hapje eten in een restaurant is moeilijk het buiten seizoen. Uiteindelijk het leuke restaurant Amuze gevonden via via. Het is wat moeilijk te vinden, maar wel de moeite waard.
Leuke amicale sfeer en lekker eten, redelijke prijs ook.
Je moet enkel even door de 'haven entree' heenkijken vanwege de plaats waar het ligt.
- Vorige pagina
- 1