Recensies van restaurants in Oostkapelle, Zeeland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Oostkapelle. Gegeten bij een restaurant in Oostkapelle? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Oostkapelle verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Oostkapelle over tijd.
Gerard Pieterse
Restaurant / Brasserie Heerlijk & Puur in Oostkapelle
Afgelopen weekend zomaar een rondje Walcheren gedaan en bij (h)eerlijk & puur terecht gekomen. Na wat verwaait te zijn, konden we heerlijk bijkomen met warme chocomelk voor de kinderen en wij aan de koffie met lekkers. Direct maar gebleven voor het eten.
De kinderen begonnen met tomatensoep en wij aan de geitenkaas salade en carpaccio. Lekker! Zelfs de kleinste had z'n kom leeg!
Voor de kinderen een pannekoek en gelukkig hoefden ze daar niet te lang op te wachten. Ik heb werkelijk genoten van de Hamburger en partner was erg te spreken over vispotje.
Zeer tevreden en de prijs viel erg mee. Bediening erg aardig en vlot. Aanrader, wij gaan in ieder geval nog eens terug!marian
Vandaag het maandmenu uitgeprobeerd. Dit viel wat tegen, de soep stond waarschinlijk al een tijdje onder een warme lamp, zat een soort vel op.
Hoofdgerecht, kabeljauwfilet, was o.k maar zonder sausje wat saai, de komkommersalade dreef in een hoop water en de aardappels waren zo hard gebakken dat je ze niet kon snijden.
Toetje (2 bolletjes ijs met boerenjongens) was o.k.
We hebben hier vaker gegeten en toen was de kwaliteit veel beter, hopenlijk was deze slechte ervaring eenmalig.Erwin
Afgelopen weekend een bezoek gebracht een Restaurant Dennenbos. We beginnen niet al te best. Het is zoeken naar een parkeerplaats. Blijkbaar is hier nauwelijks rekening gehouden met gasten in het restaurant die niet uit het achterliggend park komen en dus de auto moeten parkeren. Er is wat plek maar bij 6 à 7 auto’s is het vol.
Wanneer wij naar binnen gaan via de voorzijde, staan we meteen tussen de tafels van het restaurant. Het is niet anders maar je staat wel vervelend te wachten wanneer men niet je niet meteen welkom heet en naar je plaats wijst. De jassen moeten we blijkbaar aan tafel meenemen want hier wordt niets over aangegeven. Omdat we toch een tafel voor 4 hebben en met 2 personen zijn nemen we de jassen maar mee. De indruk van een eenvoudig restaurant bij een vakantiepark wordt gewekt. Waarbij ik overigens niet de indruk wil wekken dat alle vakantieparken alleen een eenvoudige keuken zouden hebben.
Vanavond bestellen we de gerookt zalmfilet met honing-mosterdsaus. Helaas is de zalm koud en dus minder op smaak. De saus komt rechtstreeks uit de fles. Het is een smakelijk voorgerecht maar erg gewoontjes. We krijgen er ook brood bij in een mandje. Hier wordt voldoende boter bij geserveerd, nog wel in de kuipjes van Campina.
Als hoofdgerecht nemen we de privée cuisine ofwel steengrillen op lavasteen. We doen dit met hertenbiefstuk en zeeduivel filet.
Dit alles wordt geserveerd met voldoende en smakelijke friet, mayonaise, salade, gesnipperde ui en paprika, plakjes champignon en 4 zeer smakelijke sausjes. Tevens krijgen we een schaaltje met salade en balsamico azijn. De bediening is niet op de hoogte van wat de sausjes exact zijn. Bij het vlees wel, dat is een pepersaus en een champignonsaus. Eerlijk gezegd, beide sauzen vonden we lekker. Bij de vis zit een hollandaise saus, zo wordt ons later verteld. Het heeft echter een lichte smaak van kerrie madras. Zowel de zeeduivel als de hertenbiefstuk vallen in de smaak. Het is misschien erg eighties om te steengrillen maar toch wel eens leuk.
Als nagerecht nemen we een Dame Blanche. Helaas zit er kristal in mijn ijs. De apart geserveerde chocoladesaus is warm en smakelijk.
Onze algehele indruk is “eenvoudig”. Wanneer je als gast op de camping vertoeft en je smakelijk en lekker dichtbij wilt eten, is dit een prima restaurant. Het mist echter een aantal zaken om zich te meten met de restaurants in de buurt welke niet verbonden zijn met een camping. Wij hebben een aangename avond gehad maar een herkansing zien we niet meteen zitten.fam Reniers
Café Restaurant Kreta in Oostkapelle
Heerlijk gegeten.Prettige bediening.Ondanks de drukte aandacht voor de gast. Top!!!
Renate Silberzahn
2 herrliche Wochen durften wir hier verbringen.
Der nächste Urlaub ist schon gebucht.
Können wir nur empfehlen.Peter
Pizzeria Piccolo Mondo in Oostkapelle
Pizzeria Piccolo Mondo vinden wij een prima restaurant. Er wordt met liefde voor het vak gewerkt en dat merkt men, verse ingredienten mooie olijfolie en alles harmoniërend.
Ook is er aandacht voor het servies en de opmaak van de borden, bestel eens mosselen op Italiaanse wijze en zie dan hoe dit geserveerd wordt.
De service is correct en attent, we waren enkele dagen geleden nog in het restaurant en het viel ons op dat ondanks de grote drukte de gasten op een nette en ontspannen wijze te woord werden gestaan.
Wij komen hier met regelmaat en zijn erg tevreden.Natalie
Pizzeria Piccolo Mondo in Oostkapelle
We kwamen binnen en men vroeg of we gereserveerd hadden want dat was aan te raden, er zaten zeggen en schrijven 4 personen en het was 17.15 uur, we waren vroeg i.v.m. kleine kinderen. We zaten nog niet en we kregen al de kaart onder onze neus geduwt. Mijn man en kinderen hadden zin in een pizza, en ik had zin pastaschotel, maar die was er niet. Toen maar een pasta gepakt met asperge en zalm. We kregne onze pizza' s en pasta. Kraak nog smaak zat erin, asperge was erin geschoten (1 hele asperge in stukjes) en de zalm was overkookt. Pizza's leken lekker maar er zat geen smaak aan, kinderpizza's waren even groot als de volwassenenpizza. Nee voor ons geen tweede keer.17 euro voor pasta (veel te veel) en die pizza' s 7 en 15 euro, geen smaak en alles was koud. Geen aanrader dus.
M
Via een Sweetdeal bij het Dennenbos terecht gekomen.
Geen reclame wat ons betreft..Het eten was heerlijk, maar dat was het dan ook.
De bediening was ronduit slecht. Eerst 3 kwartier wachten totdat we eindelijk de kaart kregen, vervolgens duurde het hoofdgerecht nog een hele poos. Dat terwijl we hadden gezegd, dat het gelijk na het voorgerecht geserveerd kon worden.
De bediening lette slecht op, had totaal geen overzicht, slechte samenwerking en was bovendien niet goed op de hoogte van wat er geserveerd werd.
Voor de kinderen duurde het ook allemaal veel te lang en daarbij was de speelzolder ook een aanfluiting. Het is een ruime zolder, maar voor het voetbalspel moet je betalen en verder is het speelgoed een allegaartje verdeeld over een paar kisten.
Helaas, eerste en gelijk laatste keer.Gerrit
Restaurant / Brasserie Heerlijk & Puur in Oostkapelle
Slechte ervaring opgedaan bij dit restaurant. Het duurde erg lang voor dat we ons voorgerecht kregen, 40 minuten. Ik had Carpaccio, die was nog bevroren. Na het voorgerecht duurde het weer 30 minuten tot ik mijn hoofdgerecht kreeg biefstuk. Deze was zo taai als een schoenzool, en nog koud ook. En de zaak was nog niet voor een kwart gevuld, dus daar kon het niet aan liggen.
Gerrit
Café Restaurant Kreta in Oostkapelle
Echt de moeite waard. Prima eten. Gezellige gastvrouw/ eigenaresse.
Prima bediening.Denise
Restaurant Jansens & Co in Oostkapelle
Heerlijk gegeten.
Het was gezellig, de bediening was super vriendelijk en hielp bij het kiezen van de gerechten. Vanuit Middelburg rij je er zo naar toe en je kunt voor de deur gratis parkeren. Voor €18 heb je een goede fles wijn en een menu voor €26.50.Erwin
Restaurant Jansens & Co in Oostkapelle
Afgelopen zaterdag naar Oostkapelle gereden en daar bij Jansens & Co gaan eten. Jansens & Co is het restaurant in hotel Bos en Duin, maar evengoed gastvrij voor niet-hotelgasten.
We worden naar onze tafel gebracht en er wordt naar ons kamernummer gevraagd. Het is duidelijk dat het merendeel van de gasten uit het hotel komen.
We kiezen vooraf de rundercarpaccio en hopen, met de huidige perikelen over het mengen van paardenvlees met rundvlees, dat het rund is en geen paardenvlees.
Met het serveren van de carpaccio krijgen we een schaaltje brood met een tapenade.
Het brood is super vers. Heerlijk. De tapenade is huisgemaakt van gedroogde tomaten, kappertjes en knoflook. Zonder twijfel de lekkerste tapenade die ik ergens gegeten heb.
Helaas kan ik niet hetzelfde zeggen over de carpaccio. Deze is te koud en daarom verliest deze een groot deel van de smaak. De gemengde sla heeft ook wat brunoise van wortel en paprika en een beetje dressing. Dit laatste is naar mijn smaak niet voldoende aanwezig. Dat geldt overigens ook voor de Parmezaanse kaas. Wel lekker zijn de kappertjes en de gebrande pijnboompitten.
Als hoofdgerecht nemen we de kipfilet. Deze is gevuld met brie en omwikkeld met rauwe ham. Volgens de kaart zou hier ook een truffelsaus bij horen maar die heb ik niet teruggevonden in het gerecht. De kipfilet is wel prima gebakken. Hij is gaar, mals en absoluut niet droog. Een smakelijk gerecht. De kip ligt op een bedje van peultjes, wortel en gesneden sperzieboontjes. De groente is op smaak en net aan gaar. Helaas voor ons heeft de versgemaakte friet plaatsgemaakt voor een soort pomme duchesse in de vorm van kriel. Ik kreeg niet de indruk dat deze huisgemaakt waren. Wel de mayonaise. Deze is wat zurig maar daar zijn wij wel liefhebber van.
De dame in de bediening ziet mij blijkbaar af en toe wat opschrijven en vraagt beleefd of het eten niet goed is en ik commentaar aan het schrijven ben. Wel aardig dat dit opvalt. Uiteraard heb ik haar verwezen naar de Eet.nu site waar zij kan teruglezen hoe wij de avond hebben ervaren. In beperkte mate hebben wij ook tijdens de avond onze mening gegeven.
Het nagerecht is sorbetijs. Het is ijs in de smaken mango, citroen en aardbei. Het zijn wat zomerse smaken in deze koude dagen maar het is wel lekker. Het smaakt of het ijs zelf is gedraaid maar dat blijkt niet zo te zijn. Geeft wel aan dat wij het erg lekker hebben gevonden. Normaal zou ik het citroenijs laten liggen maar het is helemaal opgegeten.
We sluiten af met koffie. We krijgen daarbij kandijsuiker en twee bonbons. De bonbons blijken dan wel huisgemaakt te zijn en met smaak. Alleen voor de bonbon zou je een bakje koffie bestellen.
Eten krijgt een dikke 7. Jammer dat het voorgerecht wat tegenviel en het gemis van de truffel in het kipgerecht. Sfeer een 7. Het is netjes m.u.v. de vloerbedekking op de verhoging. Wel leuk gevonden zijn de stammen langs de muur in het zand en de sfeervolle verlichting.
Service een 8. We zijn vriendelijk bediend. Later bleek de dame van de brigade uit ons dorp te komen maar dat zal de recensie niet beïnvloeden.
Prijs/kwaliteit een 8. Prima producten worden gebruikt, er wordt met passie gekookt en de prijzen zijn zondermeer redelijk.
Ik kan het restaurant nog niet toevoegen aan mijn lijst met meest favorieten maar wanneer je in Oostkapelle lekker wilt eten kan je hier prima terecht.Karl-Heinz Menger
Pizzeria Piccolo Mondo in Oostkapelle
Waren im Juni 2012 hier essen. Das Essen war hervorragend. Haben gedacht, gut der Chefkoch hatte einen guten Tag. Sind jetzt im Februar 2013 wieder zum essen hier gewesen und siehe da, das Essen hatte die gleiche Qualität wie ein halbes Jahr zuvor!! Der Preis und der Service passte auch hervorragend. So eine leckere Pizza habe ich bisher noch nicht gegessen. Kann man einfach nur weiter empfehlen.
anne
Strandpaviljoen Lage Duintjes in Oostkapelle
Goed en lekker eten. Bediening aan tafel. Leuk menu met verrassing voor de kinderen.
Blinkt uit door ruimte en vriendelijke bediening. We zijn ook bij de andere 2 paviljoens geweest maar hier zat men op en aan mekaar. Geef mij maar de Lage Duintjes!fam. A uit H
Pizzeria Piccolo Mondo in Oostkapelle
Vanavond 2 pasta's afgehaald. Erg duur voor wat je krijgt. Smaakloos, weinig en nog niet eens een stukje brood erbij. Zeker niet voor herhaling vatbaar!
Erik
Café Restaurant Kreta in Oostkapelle
Beste griek waar ik ooit heb gegeten. Zeer vriendelijke bediening.
Johan Breda
Het Rijswijksche Huis in Oostkapelle
Afgelopen week hier geluncht. Heerlijk broodje met een Thaise naam. (vergeten) Door de aanwezige "echte" gastvrijheid ook daar 's avonds gaan eten. Veelzijdige kaart en mijn vrouw heeft (verse) vis gegeten en ik zelf een biefstuk. Alles prima van smaak en mooie opgemaakte borden. Flesje wijn van goede kwaliteit erbij. Dit alles voor een vriendelijke prijs. We komen zeker terug als we in Walcheren zijn. Startende ondernemers maar als ze dit doorzetten hopen we dat we nog "zonder reserveren" binnen kunnen komen.
Herbert Scherer
De Piraat Strandpaviljoen in Oostkapelle
Super lekker mosselen gegeten, geweldige kwaliteit en zeer ruim van omvang, met een ondergaande zon, heerlijk!
fam. C.A.Temminck
Als we jaarlijks in voor-en najaar naar camping de Pekelinge gaan dan bezoeken we ook diverse malen de Babbelaar zeker als er kinderen en of kleinkinderen meegaan, die zijn altijd erg ethousiast over het eten en de bediening.
Een groot compliment aan de keuken,de bediening en de heerlijk ongedwongen sympathiek benadering van kinderen Gelukkig voor de eigenaren, maar het is er soms wel erg druk, (dit, zonder aan onze positieve waardering iets af te doen !)
Ga zo door Babbelarianen !
en we blijven komen!
E. de Vries
Leuke, kleine italiaanse broodjezaak in vakantiedorp. Panini Parma tartufo smaakte goed (waanzinnig lekkere truffelmayonaise). Verkoopt daarnaast ook italiaanse wijnen, authentieke italiaanse ingrediënten en ijs (en dat allemaal op een paar vierkante meter). Aardige en vlotte bediening. Gaan we nog eens naar terug.
Theo van Holland
Café Restaurant Kreta in Oostkapelle
Uitstekend! Goede sfeer, heerlijk eten, klantvriendelijke bediening, eerlijke prijs.
Zelfs op verzoek frappe gekregen wat niet op de kaart staat,
ondanks dat het druk was.
Een dikke 10.Piet en Yvonne
Café Restaurant Kreta in Oostkapelle
Zaterdag 1 September weer maar eens naar de Griek , het was als altijd weer van bijzondere kwaliteit , prima eten en een heerlijke ontspannen sfeer , erg aardige gastvrouw .
Steffie
This used to be a great place but obviously the staff has gotten a bit full of themselves in the meantime. Everytime I went there during this year's holiday, they wanted to charge me more than the prizes on the list. And everytime it was "just a mistake" that was hardly admitted but swept under the able with a lot of arrogance. While the food is really good, they might want to hire someone who knows their maths (which is the least you could expect from s.o. working in service) and who actually likes to work with customers.
rob
Pizzeria Piccolo Mondo in Oostkapelle
Heerlijk Italiaans gegeten in dit sfeervolle restaurantje! Authentieke Italiaanse gerechten, relaxte sfeer. Een aanrader!
Uli
Pizzeria Piccolo Mondo in Oostkapelle
Wir haben hier lecker gegessen. Die Bedienung ist sehr freundlich. Die Pizza war sehr groß und mit frischen Sachen zubereitet.
c
Chinees-Indisch Restaurant Paradijs in Oostkapelle
Erg lekker eten, maar slechte bediening. Onzeker en duidelijk onervaren personeel.