Brasserie Petit Paris in Oosterhout
- Website
- www.brasseriepetitparis.com
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Sfeervol genieten in de gezelligste brasserie van Oosterhout!
In het sfeervolle centrum van Oosterhout vind u Brasserie Petit Paris. Hier kunt u in huiselijke sfeer genieten van een heerlijke kop koffie, lunch, High Tea en (tijdens koopavonden een) diner. Ook voor een gezellige borrel of vergadering kunt u bij ons terecht.
Sinds kort kunnen wij u ook de zorg voor een verjaardagfeest, kraamfeest of jubileum uit handen nemen. Wij kunnen dit ’s avonds of op zondag tegen een redelijke prijs voor u verzorgen in onze huiselijke zaak.
Een gezellige partij met een lekker hapje en drankje en uitstekende service.
Bent u geïnteresseerd?
Bel/mail voor informatie of reservering.
Onze keuken is geopend op:
Maandag 12.00 tot 17.00
Dinsdag t/m Donderdag: van 10.00 uur tot 18.00
Vrijdag: 10.00 tot 21.00
Zaterdag: 10.00 tot 18.00
Zondag: Op koopzondag geopend van 12.00 tot 18.00. Overige zondagen alleen voor feesten en partijen.
- Lunch Dinner
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Tegenover het gemeentehuis van Oosterhout is gelegenheid tot gratis parkeren (circa 500 meter van onze zaak).
Op de heuvel (100 meter), dit is tegen hoog tarief.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Gezellig, huiselijk, kindvriendelijk, nostalgisch en budget
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig, verschoontafel, magnetron (voor kindervoeding) en vermaak
- Diëten
- Glutenvrij en vegetarisch
- Voorzieningen
- Terras, high-tea, afhalen, honden toegestaan, catering en bezorgen
- Prijzen
- 60 zitplaatsen
- Personeel
- Eigenaar: Noud & Marie-Louise Luijkx
Anne met vrienden
Vanmiddag voor mijn verjaardag een High Tea gehad bij Petit Paris.
Verschrikkelijk in 1 woord.
Het begon met een pasteitje, wat uit blik kwam, toen moesten we een uur wachten voor de volgende hapjes, die geen van alle vers was. De sandwiches hadden al in de koelkast gestaan want die waren helemaal schraal.
De zoete hapjes kwamen allemaal uit de verpakking, niets was er vers.
Waar waren de lekkere scones met clotted cream en marmelade?
Ik heb high tea's gehad bij ander zaken, ik zou zeggen tegen de eigenaar ga daar eens naar de high tea, misschien leer je er eens van. -
Fa. Smans
Op Zondagmiddag een feestje gehad van 16.00 uur tot 21.00 uur incl een warm en koudbuffet in een woord geweldig verzorgd,eten was prima,en de drankjes werden op prettige wijze en netjes bediend.
Een echte aanrader. Bij deze nog hartelijk bedankt.Fam.Smans v Ginneken
Eva
Vandaag een high- tea gehad via de bon van Groupon.
Viel ons erg tegen.
Ik snap wel dat als je een aanbieding hebt, dat ze dan misschien een andere high-tea aanbieden, maar kan me niet voorstellen dat Petit Paris hier mee weg kan komen voor 19,50 per persoon.
Het pasteitje was lekker, maar de sandwiches waren uitgedroogd (duidelijk geen vers wit brood) en mager belegd. Ook een beetje rare combinaties; roomkaas met rode ui, brie met appel en crabsalade van de appie.
Omdat de thee over een paar weken van een ander merk geleverd gaat worden, waren er al een heleboel smaakjes weg. Jammergenoeg zaten onze favoriete smaken er niet meer tussen.
Misschien dat wij met onze vorige high-teas wel erg verwend zijn, maar voor ons geen high-tea meer bij Petit Paris! -
Miriam van Loosbroek
Een super high tea, zeer goed verzorgd! Niet alleen keuze uit vele soorten thee maar ook kun je kiezen voor een heerlijke koffie. Diverse gangen met een pasteitje, quiche, sandwiches en vele zoetigheden. We hebben een heerlijke middag gehad!