Smaak en Meer in Oosterhout

7 0
8 3
9 4
10 3

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 10 recensies geschreven voor Smaak en Meer.

Het eindcijfer is 8.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Jolanda de Bruijn

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Heel gezellig met drie vriendinnen wezen hightea-en op zaterdagmiddag. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
    Het was zelfs zoveel dat we de laatste restjes mee naar huis moesten nemen. De gastvrouw is heel vriendelijk en eerlijk dat ze niet alles zelf had gemaakt. Maar wat ze zelf had gemaakt was echt heerlijk.
    We gaan vast nog eens in de herhaling met onze mannen, alleen dan voor de high-wine.
    Veel succes en tot snel.

2. Yvonne Vis

Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10

Heerlijke high tea gehad, perfect verzorgt alleen jammer van het huiskamereffect wat er zou zijn. Vind dit niet zo over komen vanwege de andere helft van het pand, waar kantoorartikelen worden verkocht. Misschien een wand plaatsen zodat het wat knusser wordt? Verder toppie.

3. Saida

Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10

Veel voor weinig geld. De sfeer en de service was perfect. Een dame die haar hart en ziel in de zaak steekt. En met liefde het eten voorbereid. Wij komen zeker nog een keer terug.

4. Kees en Tiny

Eindcijfer 9,9 op schaal 1-10

Ik heb vandaag bij deze lieve gastvrouw voor de zesde maal van een heerlijke High Tea genoten!
    Of het nu met familie, vriendinnen, collega's of alleen met mijn man is, met 2, 4, 6 of 10 personen, het is altijd weer een succes. En zeker voor een herhaling vatbaar is dus in ons geval wel heel duidelijk. Een bezoekje aan het winkelcentrum gaat ook altijd gepaard met een bezoekje aan Smaak & Meer, voor een kopje koffie, thee, een wijntje met wat lekkers er bij.
    In huiskamersfeer uitstekende service en bediening, top kwaliteit van de gerechten en precies de juiste uitleg.
    Het geeft me altijd een "vakantiegevoel" als ik hier zo lekker ontspannen kan zitten genieten van al die verwennerijen!
    Bedankt Yvon en tot de volgende keer!

5. ilse en angela

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10

Vandaag samen met mijn moeder naar Smaak en Meer geweest om te high tea'en. Alles was erg lekker en super verzorgd.
    Veel was zelfgemaakt en erg lekker! Ook de verse thee die iedere keer werd gebracht was een goede aanvulling!
    Dit alles in combinatie met een gezellige en vriendelijke gastvrouw, maakte het een gezellige en geslaagde middag :)

6. Han Taks

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Wij hebben mijn verjaardag gevierd met een warm en koud buffet. Het was voortreffelijk verzorgd en geregeld.
    Alle gerechten waren zellf gemaakt.
    Al mijn gasten vonden het verrukkelijk.
    Zeker voor herhaling vatbaar.

7. Ilja en Tom

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

Om het makkelijk te houden, wij hebben een super middag gehad. De lekkernijen bij de high tea waren verrukkelijk. De service was super. In 1 woord fantastisch!! Wij komen zeker terug.

8. Ada de Jong

Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10

Daar mijn vriendin jarig was, had haar zus een High Tea georganiseerd voor een aantal vriendinnen.

Het was allemaal voortreffelijk verzorgd en geregeld.

Bijna alle gerechten zijn door Yvonne zelf gemaakt.

Het was heerlijk.

Wij hebben Bij "Smaak en Meer" een hele gezellig middag gehad.

Zeker voor herhaling vatbaar.

9. Peter Suurland

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Wat een verrassing, mijn gezin was door een relatie en zijn vrouw uitgenodigd om de lunch bij "Smaak en Meer" te gebruiken.

Aan tafel kregen we de ene na de andere lekkernij voorgeschoteld, vergezeld met de nodige informatie omtrent de samenstelling van de gerechten.

Deze zeer professionele aanpak komt zeer plezierig en betrokken over.

De wijnen die wij dronken waren ook van hoog niveau en sloten perfect aan bij de diverse gerechten.

Het is dus echt aanbevelenswaardig om 'Smaak en Meer " te bezoeken.

10. Mea Willart

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Om vrienden te bedanken wilde ik eens wat anders dan zelf koken en kwam bij Smaak en Meer terecht. We hebben er een feestelijke avond gehad! Een avondje met heerlijk eten, een prachtig gedekte tafel en een geweldige gastvrouw. En dat alles voor een zeer goede prijs. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Yvonne, het is een onvergetelijk avondje geworden, dankzij jouw goede zorgen!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt