AC Restaurant in Oosterhout

8 2
9 1
10 0

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 7 recensies geschreven voor AC Restaurant.

Het eindcijfer is 5.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Linda Van Kerk

Eindcijfer 8,1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Sfeer 9
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 8

Wij hebben met hemelvaart gegeten bij AC Oosterhout. En ik moet zeggen dat alles ons goed bevallen is! Goede vriendelijke service tegen een redelijke prijs.

2. theo

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 8

Heerlijk gegeten in het vernieuwde restaurant.
    Bediening was snel en vriendelijk.
    Leuke open keuken en een lachende kok erachter.

3. Johannes

Eindcijfer 1,3 op schaal 1-10
    Eten & drinken 1
    Sfeer 2
    Service 3
    Prijs / kwaliteit 1

Net wezen eten in oosterhout ac, was gelukkig snel thuis en daar maar gauw een zak chips gepakt.
    Prijs en hoeveelheid is gewoonweg triest, ze zeggen daar je had nog wat frietjes kunnen bestellen. Thuis had ik de frietpan ook wel aan kunnen zetten voor een paar euro in plaats van € 18,95. Ons zien ze hier niet meer.

Smakelijk eten.

4. wilma en Ton

Eindcijfer 4,5 op schaal 1-10
    Eten & drinken 3
    Sfeer 7
    Service 8
    Prijs / kwaliteit -

We hebben warm geluncht.

De prijs /hoeveelheid sloeg nergens op. 5 scampies en een halve limoen, een gepofte aardappel en een tomatensalade van 1 tomaat. Hier moesten wij €18,75 voor betalen. De kok heeft wel geprobeerd hier nog iets van te maken, Hij mocht niet meer presenteren op het bord. Jammer. Dit verwacht je niet in een wegrestaurant.

5. henk

Eindcijfer 6,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 7
    Sfeer 6
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 6

Van de week een sateetje gegeten volgens het all you can eat concept, wat in mijn ogen niet echt geschikt is voor een wegrestaurant aangezien je daar komt voor een snelle hap en niet een avond gaat zitten tafelen. Kwaliteit was goed en voldoende. Ik vroeg tijdens de bereiding, doe maar vast een stokje extra aangezien we na de lunch gelijk weer verder moesten en dat was geen enkel probleem. Het is alleen jammer dat voor dit geheel een redelijk hoge prijs gevraagd wordt en dat er geen tussenweg is, namelijk 16.95. Is in mijn ogen voor een sateetje best veel.

6. Henk en Wilna

Eindcijfer 1,6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 1
    Sfeer 6
    Service -
    Prijs / kwaliteit 1

Hier onlangs gegeten en een Schnitzel XXXL genomen. Nou, na het ontleden van alle vetstukken bleef er niet veel meer over. Kortom, voor alle geld te duur. We gaan daar dus echt niet meer naar toe.

7. helga veyns

Eindcijfer 7,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 8
    Sfeer 7
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 8

Ik ben al zeker een keer of vier in een AC Restaurant gaan eten: twee keertjes in België (als we op vakantie gaan naar Frankrijk stoppen we soms een Belgisch AC Restaurant) en ook al eens in Nederweert in Nederland. Eén keertje was het tegengevallen omdat het zo druk was maar nu was het ideaal.

Ik at er in 't selfservice. Bestelde er 'steak ' met 'frites' en ik moet zeggen: het was heerlijk! Echte vakantiesfeer. Lekker rustig restaurant en vriendelijke dienster aan de kassa. 'k heb buiten op het terras van de zon genoten!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt