Recensies van restaurants in Oldenzaal, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Oldenzaal. Gegeten bij een restaurant in Oldenzaal? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Oldenzaal verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Oldenzaal over tijd.
Criticus
Steakhouse · Bisschopstraat 11a, 7571 CX, Oldenzaal
Het eten is goed van smaak, alleen een paar criteria over de bereiding van sommige produkten:
De eerste paar keer toen ik een pizza bestelde was de verhouding in orde, maar naarmate ik vaker een pizza bestelde werden ze steeds kleiner.
Wat betreft de lahmacun mag er meer geoefend worden op het oprollen.
Jammer dat er alleen geen optie hygiëne bij de beoordeling staat.
Marleen
Tapas · Groote Markt 7, 7571 EC, Oldenzaal
Heerlijke tapas gegeten! Al meerdere keren, echt een aanrader.
Beide keren met een grotere (10+) groep, eerste keer kleine menu besteld, 2e keer het grote. Heel lekker en heel gevarieerd, voor elk wat wils!
Vriendelijke personeel! Gezellig en knus zitten!
peter
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Vanavond lekker gegeten en zeer persoonlijk en vriendelijk bediend. Prijs/kwaliteits verhouding goed. We hebben een gezellige avond gehad!
Tip: iets minder kruiden op het vlees!
Groetjes Peter en Petra Meijer.
- Eten / drinken 7
Elize
Cafetaria Videotheek Videosnack
Snackbar · Kloosterland 4-5, 7577 DP, Oldenzaal
Slechte kwaliteit, lang wachten op bestelling, veel hangjongeren. Weg blijven.
- Eten / drinken 3
Jeff, Rachel en kids (Sophie, Quinten, Louise)
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Vanavond heerlijk gegeten in een zeer gezellig entourage. Geen poespas wel sfeervol met open haard! Het eten was buitengewoon goed tegen een zeer betaalbare prijs. De kids vonden als echte recensenten dat dit wel een 10+ waard is. Erg klantvriendelijk!
Wij gaan zeker weer...
Frans · Plechelmusplein 18, 7571 EG, Oldenzaal
Kwamen hier zeer regelmatig.
Nu niet meer; jonge bediening die geïnstrueerd is om zoveel mogelijk om te zetten (vaak vragen of je wat drinken wil, ook als je glas nog vol zit). De formule is slim al is de kwaliteit van het eten sterk verminderd.
Christoffel's Croiss en Petite Mangerie
Kleine eetwaren · Deurningerstraat 27, 7571 BA, Oldenzaal
Echt eetcafe, niets meer en niets minder. De porties zijn er overigens de afgelopen jaren kleiner geworden! De daghap is zeer populair. Bediening is vriendelijk; het zou echter goed zijn als er een senior rondloopt.
Mexicaans · Markt 21, 7571 EC, Oldenzaal
Nette Mexicaan, wel erg donker boven.
Sabrina en bert
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kok komt persoonlijk aan je tafel om het gerecht te bespreken. Persoonlijke bediening. Een absolute aanrader.
Joris
Frans · Plechelmusplein 18, 7571 EG, Oldenzaal
Slecht gegeten en slechte bediening hebben ervoor gezorgd dat elke uitgegeven euro hiervoor teveel is geweest. Misschien dat de bediening te jong en onervaren is om te weten hoe het moet en hoort, maar je ziet ook geen ervaren iemand in de zaak die de boel aanstuurt. En dat op zaterdagavond. Ik kom hier niet snel terug terwijl ik in het verleden wel een goede ervaring heb gehad. Heel erg jammer.
lidy
Frans · Plechelmusplein 18, 7571 EG, Oldenzaal
Zondag 17-07-11 heerlijk gegeten bij Bistro Puur.
Ik hoorde van de nieuwe kaart en ben hem meteen gaan proberen, met groot succes.
We komen snel weer!
crista
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Vanavond hier gegeten. De verse scampi's waren supervers en heerlijk bereid. Hoofdgerecht Mixed Grill, erg mals vlees. Kruiden lekker maar ietsje te zout. Garnituren prima en meer dan genoeg! Jammer om te zien dat er altijd maar zo weinig mensen zitten, want ik vind dit een echte aanrader! Goed, vers eten voor prima prijsje!
Stijn
Frans · Plechelmusplein 18, 7571 EG, Oldenzaal
Gisteren, als vanouds, weer heerlijk gegeten bij Puur. Een ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening en heerlijk eten.
MrFawlty
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Dit restaurant staat met stip in de top 3 van alle restaurants waar we de afgelopen jaren gegeten hebben.
Sinds kort hebben ze een nieuwe kok die niet alleen erg enthousiast is, maar ook goed en creatief kan koken. Hij kwam persoonlijk de gerechten serveren en vragen of alles naar wens was en wat er wellicht beter kon. Duidelijk was te proeven dat er alleen maar verse producten gebruikt werden. De gerechten waren lekker gekruid en erg mals.
Samengevat: heerlijk gegeten voor een zeer schappelijke prijs.
Kortom een echte aanrader!
Bolilama
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Gisteren hier gegeten en we zijn aangenaam verrast. Het eten was zondermeer goed te noemen. Het was meer dan voldoende, goed gekruid en ook de garnituren waren goed en een heerlijke frisse salade erbij maakte het compleet.
De bediening misschien wat onervaren maar dat maakt het ook wel weer leuk. In ieder geval beleefd, vriendelijk en voorkomend.
Zeker aan te bevelen.
Jan
Frans · Plechelmusplein 18, 7571 EG, Oldenzaal
Geen goed restaurant. Geen manager oid die de boel onder controle hield. De bediening erg jong, net als de keuken. Het eten was ook niet voldoende. Geen goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een duur restaurant voor onvoldoende bediening en eten.
- Eten / drinken 5
Ellen en Toon
Midden-Oosters · Steenstraat 6, 7571 BK, Oldenzaal
Het was een heerlijke verrassing. We werden goed geadviseerd in voor- en hoofdgerecht. Alles klopte, de groenten precies gaar maar niet overgaar, de rijst idem. Het vlees was lekker mals en heerlijk gekruid en er werd een een heerlijke witte huiswijn bij geserveerd. De bediening was erg vriendelijk. Wij komen hier zeker nog eens terug want de menukaart toont nog veel meer lekkers.
Joyce
Wat een vreselijk restaurant! Ben er laatst geweest met mijn vriend om glutenvrij te eten. Tomatensoep en gyros had ik besteld, kon glutenvrij worden gemaakt, zeiden ze. Toen ik de tomatensoep op had, vroeg ik de eigenaresse of ze misschien ook nog een mandje glutenvrij stokbrood hadden. "Deze is glutenvrij hoor!" Pardon? Ze wist dus totaal niet waar ik het over had, het was normaal stokbrood! En dan maar gewoon aannemen dat ik het waarschijnlijk over lactose heb "ofzo"! Denken ze er dan niet bij na dat ik doodziek kan worden als ik iets verkeerds binnenkrijg?
Nee, ik ga hier nooit meer heen. Zal het ook zeker niet aanraden!
- Eten / drinken 1
Marije
Frans · Plechelmusplein 18, 7571 EG, Oldenzaal
Wezen eten met 2 vriendinnen, alweer een tijd terug. Bediening was/is zeer jong. Uitstraling op de site ziet er piekfijn uit en het viel echt tegen toen we het restaurant van de buiten- en binnenkant zagen. Hoofdgerecht was niet lekker, had een stoofpotje besteld maar het leek net snot. Smaakte ook nog eens niet lekker.
Vond het geen aanrader.
Marco
Zuid-Amerikaans · Deurningerstraat 30, 7571 BD, Oldenzaal
Heerlijk gegeten! Hoofdgerecht lambsrack was super.
Herbert
Pizzeria · Marktstraat 4, 7571 ED, Oldenzaal
Eerste keer eten was direct een succes. De Minestrone soep was geweldig, evenals de champignons.
Als hoofdgerecht hadden we pizza en Spaghetti Alla Carbonara.
De pasta was smakelijk, de Carbonara smaakte heerlijk. De Pizza Americana is ook een echte aanrader rijk belegd en goed vullend.
Aan dessert zijn we niet toegekomen, we waren aangenaam vol.
Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Hier komen we zeker vaker.
Niels
Pizzeria · Ootmarsumsestraat 3, 7572 AA, Oldenzaal
Lekker eten & snel bezorgd! :)
Kim
Frans · Kerkstraat 18, 7571 EE, Oldenzaal
Wij eten hier regelmatig en vinden het een uiterst prettig restaurant.
Vriendelijke, correcte bediening en keurige gerechten.
Indien je niets kan kiezen van de kaart bestaat de mogelijkheid iets anders door de keuken klaar te laten maken. Wij hebben dit een keer gedaan en het was een zeer aangename verrassing!
Margriet
Midden-Oosters · Steenstraat 6, 7571 BK, Oldenzaal
Wat een top-restaurant!
Ik wilde snel en niet te weinig eten, dus de kok bood aan om wat samen te stellen uit verschillende voorgerechten, op mijn verzoek zonder knoflook. Ik heb bizar lekker gegeten, werd vriendelijk en snel bediend en heb bijna niks betaald. Ik kom zeker terug!
E. Tresen
Frans · Steenstraat 17, 7571 BH, Oldenzaal
Maandagavond, 2e paasdag, goed (buiten) gegeten op het gezellige terras van dit mooie en moderne restaurant. Werkelijk een prachtige lamp binnen! We kwamen aanzetten om 21.00 uur maar dat was voor de ongedwongen en toch correcte bediening geen probleem. De zalm en asperges waren uitstekend. Vooral de ham was van uitstekende kwaliteit. Het ijsdessert zag er prachtig uit en de smaken waren zeer subtiel en onderling gevarieerd. Daar kan mijn Italiaanse ijsman nog iets van leren. Alles beviel ons tijdens het bezoek, ook het moderne maar fraaie bestek. De rekening viel heel erg mee.
Als wij weer in het oosten des lands zijn komen we hier weer terug.