Recensies van restaurants in Oldenzaal, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Oldenzaal. Gegeten bij een restaurant in Oldenzaal? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Oldenzaal verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Oldenzaal over tijd.
FamvanderHam
Bistro 't Koetsiertje in Oldenzaal
Heerlijk gegeten voor een prettige prijs. Vooraf mandje stokbrood met olijven en koflooksaus. Goede huiswijn. Personeel deed er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ed & Yvonne
Restaurant Flavour in Oldenzaal
Heerlijk gegeten. Genoten van het drie gangen menu tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uitstekende bediening.
marielle
Restaurant Pizzeria Maria in Oldenzaal
Wij hebben pizza shoarma laten bezorgen, het was heerlijk. En de medewerkers zijn erg vriendelijk.
willy esenbrink
Pizzeria La Fontanella in Oldenzaal
Al heel wat jaren eet ik bij jullie. Vrienden, kennissen en zelfs het hele team van mijn werk heb ik met jullie kennis laten maken, zo ook gisterenavond. Wij (7pers) vragen om de aparte ruimte vanwege het lawaai. Ik ben slechthorend en hoor alleen maar lawaai en kan dan met niemand praten. Ik kon in die ruimte helemaal niet meer praten met de mensen bij me. Er stond muziek aan, die alles overtroefde. Op de vraag of het uit kon antwoorde men dat dat niet mogelijk was. Andere mensen zouden het wel prettig vinden. De muziek zou zachter worden gezet, wat maar matig lukte.
Ik ben erg teleurgesteld en zal La Fontanella niet meer zo snel aanprijzen.Carolien
Brasserie Oldenzaal in Oldenzaal
Vandaag een high tea gehad bij Brasserie Oldenzaal. Top!! Al meerdere high tea's gehad maar deze spant de kroon. Erg uitgebreid. Na wat miscommunicatie omtrent de reservering, erg genoten. In een gezellige ambiance met professioneel personeel. Zeker een aanrader!!
Gertie Groeliken
Grand Cafe De Dominee in Oldenzaal
Gezellig en warm interieur. Dit vindt je ook terug bij de bediening. Eten erg smaakvol en goede prijs. Erg leuk om met een grotere groep te gaan.
Lotte
Gisteren wezen eten. Combinatie van goede kwaliteit en prijs en service. Mooi ingericht en echt het gevoel in Mexico te zijn. Personeel ontzettend attent! Grootste compliment is voor de gerechten en de smaken. Zelf had ik een heerlijke lamsrug die prima bereid was en kwalitatief super goed vlees! Binnenkort maar weer eens plannen!
Ank
Eten bij Pan is prima. Het concept 'werelds eten' komt hier goed naar voren, met verse producten.
Echter wel heel erg druk.
Er loopt een mannelijk nors personeelslid die -naar ons inzicht- hier liever niet zou zijn: deze loopt kinderen omver, komt erg onvriendelijk over tov collegae en gasten en je krijgt de indruk dat hij je maar vervelend vindt.
Verder heb ik een leeg bord zelf maar weggezet ipv dat deze werd opgehaald, deze stond 15 minuten later nog op de hoek van de bar, voordat deze naar de keuken werd gebracht.
Je kleren kunnen na de tijd ook direct in de wasmachine, alsof je in een rokerige kroeg bent geweest, maar dan van etens/baklucht.Meerdere keren op de 'oude' locatie gegeten en 1x op deze nieuwe locatie in Deurningen, de nieuwe locatie lijkt mij wat krapper qua opzet.
Van mij de complimenten, maar ik heb het nu wel gezien.Erik Blom
Het vreetpaleis van Twente;
Een grote rode stoelenzee met daartussen verward personeel die in de totale chaos als kippen zonder kop rond lopen te rennen.
Rijen dik in de rij wachtend op een uitgeknepen stuk vlees van de grill.
Zelf je drank op halen samen met nog eens 400 anderen bij 1 bar, vervolgens terug aan je tafel op zoek naar enige vorm van maaltijd in de mensenmassa.
Kinderen overstuur gillend in een speeltuin.
Je gaat er met zijn vijven heen en spreekt na binnenkomst het volgende af: Ik zie jullie over een uurtje of twee wel weer bij de garderobe. Dit geeft de meeste kans op iets te eten.
U begrijpt het al 1x en nooit weer. En ja wij zijn ook in de Lutte geweest; toen hadden ze volgens mij meer grip op de zaak en zag het er iets aantrekkelijker uit.
De kaart, nog steeds hetzelfde als met de kerst, de pasen, de Lutte - al is de kwaliteit erg omlaag gegaan.
Peter
We kwamen binnen en werden meteen vriendelijk geholpen.
Het eten was in 1 woord: geweldig. Mijn dochter had het er echt naar haar zin. Vanaf de 1e keer zijn we 3 keer gekomen en we blijven komen. Een top restaurant! Grieks kun je het wel noemen met een mooie sfeer erbij en Griekse muziek!
De prijs hier kan je tenminste nog betalen!! Een dagmenu voor een tientje en het was heerlijk! 1 van onze favorieten
Zeker een aanrader!!!De kuip
Ongeintereseerd personeel. Sausjes die bij het gerecht horen na twee keer vragen niet gekregen.
Drankjes bleven op de bar staan en werden niet gebracht.
Op de rekening stond een gerecht wat wij niet besteld hadden en twee drankjes teveel.
Toch ruim € 20 teveel op de rekening.
Kortom een zaak waar ze ons niet weer zien.helga
Schrijf nooit recensies maar dit was echt zo slecht. Een grote vreetschuur en geen sfeer. Lege borden werden niet opgehaald, en het was er erg vies. Maar het ergste vind ik nog dat het eten zo slecht was, mijn zoon kon met zijn stokjes waarmee hij at zo een gat in zijn biefstuk maken en het was niet te eten. Ook hadden we een kipspies maar weet niet van welk deel van de kip, maar ik kon er geen kip uithalen en ga zo maar door. Er zijn in Twente echt zo veel betere restaurants.
Andrea
Mooi en sfeervol ingericht restaurant met een enorme keus aan hapjes en gerechten. Ook is er een grill en wok afdeling en voor de kinderen een buffet met frietjes, frikadellen, etc
Er is echt voor ieder wat wils en ik vond het in de 1e instantie zelfs wat overweldigend.
Ben je met een groep dan is dit ook een heel geschikt restaurant.
In het weekend is het er wel heel druk. Op een zaterdagavond zul je in de rij moeten staan voor de vers bereide gerechten.
Maar aan het gewone buffet, van italiaans tot chinees en van sushi tot stamppot, is er al zoveel dat je de wok grill best een keer kan overslaan.
Wij vonden het meeste erg lekker, het was vers, goed bereid en alles werd snel aangevuld.
Mij was het wel iets te druk. Voor herhaling vatbaar maar dan wel doordeweeks.
2,5uur vind ik ook iets aan de korte kant, maar vanuit het restaurant begrijpelijk.Hill
Restaurant Flavour in Oldenzaal
16-02-2013
Geweldig, dit is verwend worden.
Opbouwende kritiek : bij een amuse even vragen of de gast een vegetariër is.
Met de fles wijn in de koeler is het helemaal af!Zijn wij weer in de buurt dan weten wij waar we gaan eten!!
Yolanda
De Oude Raadskelder in Oldenzaal
2 keer gegeten in dit restaurant. 1e keer normaal en recent via Groupon.
Lekker gegeten, maar zoals al meer geschreven erg kleine porties, het toetje was vrij machtig waardoor we toch voldaan naar huis gingen. Maar tot die tijd hadden we grapjes gemaakt dat we nog maar even een snackje moesten halen. Kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. De sfeer was goed, en het (inderdaad) jonge personeel correct.
Wat ons wel erg opviel was het kwaliteit verschil in de gerechten tussen ons eerste reguliere bezoek en ons groupon bezoek. 1e keer echt heel goed gegeten, en nu gewoon lekker. Verder viel aan de ingrediënten te merken dat de kosten gedrukt moesten worden.Peter
Gisteren hebben we daar heerlijk gegeten. Was echt perfect. Prijs / kwaliteit is prima. Bediening was ook super en erg attent.
Echter toe we thuis waren stonken onze kleren alsof we in een cafetaria gegeten hadden. We zaten aan de 2e tafel links voor de keuken. Minpuntje van verder gezellige avond.
Verder zeker een aanrader.Tony
Sinds kort hier pas een keer geweest op de nieuwe locatie, oude locatie ben ik nooit geweest. Eerste indruk is goed, prima eten, heb eigenlijk alleen maar eten gehaald van de grill, wok, bakplaat, alles in warmhoudbakken doe ik niet aan, als ik saté of zo wil, maak ik het zelf wel op de BBQ of ik ga naar de afhaalchinees. En al het rauwe eten heb ik ook niet gepakt, omdat ik geen idee heb hoelang het er al ligt, zoals sushi en carpaccio. Prijs is ook goed, ook omdat frisdrank inbegrepen is en je mag 2,5 uur lang eten.
Het is er wel heel erg druk en dat valt ook op doordat heel open is. Maar desondanks doet dat niet af aan de sfeer. Personeel is ook vriendelijk. Zelf ben ik niet zo van de lopende buffetten, maar dit is wel een aanrader, vooral als je met een grote groep komt.
Langevoort
Bistro 't Klokhoes in Oldenzaal
We zijn al heel vaak bij het klokhoes wezen eten, zo ook met tweede kersdag. De gastvrijheid en het eten was weer super ! Dit restaurant is echt een aanrader
Veel succes met jullie fijne restaurant en tot snel.
Fam LangevoortLE
TASTE! broodjes & sappen in Oldenzaal
Sinds Hai hier de eigenaar is, kom ik zeker elke week sushi of een ander aziatisch gerecht eten. De ambiance is niet om over naar huis te schrijven, maar de kwaliteit van zijn sushi maakt dat helemaal goed! Alles vers klaargemaakt en ontzettend lekker! Niet eerder zulke goede sushi voor zo'n klein prijsje mogen eten.. Complimenten, en hopelijk kan Oldenzaal er nog lang van genieten!
LE
De Oude Raadskelder in Oldenzaal
Hier onlangs gegeten met een gezelschap van 4. Al lange tijd niet geweest, maar wel altijd zeer goede ervaringen gehad! Dit keer viel het toch behoorlijk tegen. We namen het preuf der op los menu met bijpassend wijnarrangement. De porties waren (te) klein, de borden slordig en niet hetzelfde opgemaakt en de smaken waren niet spectaculair! Dit was ik anders gewend.. Wellicht het gevolg van de nieuwe chefkok? Na afloop zaten wij allen nog niet vol, dus besloten wat kaas bij te bestellen. Helaas geen mooie kaaswagen meer om zelf uit te kunnen kiezen. We bestelden er port bij, maar er werd geadviseerd een oude sherry te kiezen. Deze kregen we er naast de port bij geserveerd zonder het in rekening te brengen. Dat was netjes! Al met al veel minpuntjes en absoluut niet het niveau dat we gewend waren! De prijs/kwaliteit verhouding is nu toch een beetje scheef.. Jammer, van een restaurant met zoveel potentie! Wij komen niet snel terug..
Carin
Met 17 personen hadden wij culinaire tocht, bij puur het hoofdgerecht. Voor veel hoofdgerechten moest er bij betaald worden terwijl er een arrengement geboekt was. Per 4 personen kregen wij een klein bakje aardappel gratin en een klein bakje salade, veel te weinig voor 4 personen. De patat die erbij hoorde kwam veel te laat iedereen had het hoofdgrecht al op wij kregen 4 schaaltjes patat voor 17 personen.
De bediening was druk met drankjes en op onze vragen of er nog wat aangevuld kon worden kwam geen vervolg. Geen aanrader om hier met grote groepen te etenGerard
Bistro 't Klokhoes in Oldenzaal
Vorige week met meerdere mensen gegeten. De ontvangst was belabberd stonden met 3 man achter de bar er werd niet even gezegd welkom en daar kunt u de jassen ophangen zoek dat zelf maar uit. De kok stond in zijn eentje zijn best te doen later kreeg hij een hulpje. Wat het eten betreft de voorgerechten waren lekker, maar de overige gerechten (soep, vlees, aardappelen, patat e.d.) waren koud. De bediening was heel slecht en kent ook geen manieren, niet eerst de dames iets voorschotelen en voordat de laatste wat kreeg was het eten bij de eerste al koud. Hoe gaan heel vaak uit eten bij verschillende restaurants maar hier komen we niet terug. Jammer een gemiste kans.
Peter
We waren met een groep collega's. Het personeel is erg geinteresseerd en bieden een prima service.
Het eten was verrukkelijk! Heerlijke muchos nachos gehad als voorgerecht en fajitas als hoofdgerecht. Ook mijn collega's vonden de andere gerechten heerlijk en goede porties!!
Als nagerecht de boca chika gehad ( tiramisu ). Zo lekker heb ik het in tijden niet gegeten!
Er heerst daar een heerlijke warme sfeer, mede dankzij de inrichting en het personeel
Tamara
Cafetaria Berghuizen in Oldenzaal
ik heb nog nooit zo slecht gegeten !!
De pindasaus was te dik, de patat was slap , gewoon vies.
Ik woon om de hoek maar ik ga hier zeker nooit weer iets halen!!rene heinemann
Christoffel's Croiss en Petite Mangerie in Oldenzaal
Vandaag in tijdnood. Gegeten bij Christoffel's Oldenzaal; spareribs met frieten en salade. Voorgerecht; 'valse start' dat is stokbrood met 4 (!) sauzen! Heerlijk stokbrood, vers en warm, zowel bruin als wit in het mandje. Goed gebakken frieten, krokant en groot. Salade was standaard, maar wordt door ons toch nooit gegeten. Spareribs, 2,5 stuks met voldoende vlees en heerlijk gemarineerd. Cappuccino met goede dikke melk. Vriendelijke bediening, eten was snel en voldoende. Gesproken met de kok, toegankelijke vriendelijke man. Vanaf de bar kun je in de keuken kijken. Weekschotel voor 12,50 euro, dagschotel soms vanaf 7,95. Een aanrader voor een etentje uit!