Snackbar 't Koepelbos in Oldeberkoop

7 3
8 2
9 1
10 3

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 15 recensies geschreven voor Snackbar 't Koepelbos.

Het eindcijfer is 7.4. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Erik de boer

Eindcijfer 8,6 op schaal 1-10

Superplek en hele goede kwaliteit van de snacks en de patat, nooit te vet en altijd goed gebakken. Top- bediening. Dus dat gezeur over te duur moet eens ophouden, als je iets goeds wilt hebben betaal je er ook voor!

2. De Denso`s

Eindcijfer 6,9 op schaal 1-10

Top Service!

Mijn auto was kapot en ik belde met de koepelbos normaal bezorgen zij niet. maar de eigenaar kwam wel even langs op de fiets nou super! Echt een aanrader, goede kwaliteit prijs is echter iets te duur naar mijn mening maar je hebt wel goede snacks ervoor. Kroket zat mosterd bij ipv mayo wat besteld was. maar verder een nette zaak kom er zeker weer.

3. me

Eindcijfer 5,8 op schaal 1-10

Zeer kleine ijsjes, zowel softijs als schepijs.

4. ewald

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Prima tent, heel netjes, goed opgeruimd en altijd vriendelijk personeel. Het eten is er erg lekker, vooral de gehaktbal is een aanrader!

5. polleke

Eindcijfer 5,2 op schaal 1-10

Ziet er erg schoon uit maar wel mega duur voor de hoeveelheid die je krijgt. Geen aanrader.

6. alexander

Eindcijfer 3 op schaal 1-10
    Eten & drinken -
    Sfeer -
    Service -

Na mijn eerdere goede recensie dien ik die nu enigzins aan te passen, mijn eerdere bezoeken aan snackbar/restaurant het Koepelbos waren aan het snackbar gedeelte wat voor een snackbar weliswaar erg duur is maar wel goed. Vandaag het restaurant gedeelte eens geprobeerd en dat viel zwaar tegen. Er worden in het restaurant gewoon snacks uit de snackbar geserveerd en veel te kleine hoeveelheden en veel te duur. Ik moest onder andere voor 3 kleine bolletjes slaatje, wat een groot slaatje moest voorstellen, 4 euro betalen. Mijn dochtertje had een kale friet met 2 kroketten voor dik 8 euro met saus, wat ook nog extra moest betaald worden maar de friet was nog minder als in een bakje uit het snackbar gedeelte. Mijn vrouw had gewoon een simpele braadworst met wat kale friet en cola,1 bier en een chocomelk. Dat was schrikken bij de kassa : 30 euro!
    Bij het betalen geklaagd tegen de eigenaar, hij vertelde alleen jammer dat u niet tevreden bent, verder geen compensatie o.i.d.
    Ga er dus nu nooit meer heen!

7. Jimmy Groen

Eindcijfer 3,9 op schaal 1-10

Grote patat met mayonaise besteld, was erg klein en niet bijzonder.

8. Carolien

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Je kunt er heerlijk eten, goeie kwaliteit, vriendelijk personeel.
    Moderne zaak, top gewoon!

9. Jacob

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10

Begonnen zo'n 40 jaar geleden denk ik, in een caravan aan de weg richting Noordwolde door de vader (bekend als ijscoboer).
    Later caravan op het parkeerterrein Koepelbos.... inmiddels een volwaardige diner, nu met ijsco-corner met zalige milkshakes.

Voor een goede maaltijd of een snack... prima zaak. Gehaktbal is een aanrader.

10. Theo de Ridder

Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10

Hoe een zaak kan groeien zie je hier mooi in beeld. Gestart als eenvoudige snacktent op een parkeerplaats tot een volwaardig en pas weer uitgebreid restaurant (je).

Hier heerst een leuke ongedwongen sfeer waar je snel je maag met een goede kwaliteit eten kunt vullen. Helemaal goed voor mensen die beroepsmatig "on the road" zijn maar ook de zondagrijders houden hier halt. Aanrader dus.

11. Thea

Eindcijfer 6,8 op schaal 1-10

Vriendelijk personeel vooral Esther!!!!!!

12. tido

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

kom er weleens kop kofie drinken en een eten

13. de groot

Eindcijfer 6,8 op schaal 1-10

goed eten goede bediening vriendelijk personeel

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt