- Adres
- www.joris.nl
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant.
- OV
Ongeveer 100 meter van het station verwijderd.
- Ambiance
- Kindvriendelijk, rustig en zakelijk
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Voorzieningen
- Terras
44 recensies voor Joris
Het eindcijfer is 6.9. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
6,9
- Service
6,7
- Prijs / kwaliteit
6,9
Klaas
Gisteren heerlijk gegeten hier met mijn vrouw. Lekker voorgerecht en hoofdgerecht voor een betaalbare prijs. Gezellig restaurant, goede bediening,vriendelijk. Hier komen we zeker terug!!
8,3 op schaal 1-10
Maarten van de Kolk
Afgelopen weekend weer gegeten met onze hele familie bij restaurant Joris. Het beviel ons uitstekend zoals we gewend zijn van dit goed gelegen restaurant. We zijn hier een tijdje niet meer geweest en elke keer als we hier weer eten, verbazen we ons weer wat voor uitgebreid aanbod zij hebben. Erg lekker allemaal en voor ieder wat wils. Bediening is ook altijd erg vriendelijk en ik mag ook niet klagen over de prijs/kwaliteit verhouding! Joris, bedankt!!
8,4 op schaal 1-10
Dekker
Pas geleden lekker gegeten met vriendinnen bij Joris.
Het was op een vrijdag dus het zat aardig vol, maar de bediening kwam vrij snel en daarna het bestelde eten ook.
We hadden hamburger a la Joris, Kipsate en Tilapiafilet daar bij 2 schaaltjes met warme groentes en 2 schaaltjes rauwkost, aardappel blokjes en frietjes allemaal goed en lekker.
En als nagerecht nog een heerlijke ijscoupe.
Er was een gezellig sfeer en klantvriendelijke bediening. Verder is het niet zo nieuw/luxe restaurant maar als je voor niet al te veel geld lekker wilt eten kun je hier prima heen.- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
R. van de Vink
Afgelopen weekend uit eten geweest in Nunspeet. Restaurant ‘Joris’, vlak naast het spoor, wat een locatie!
Ik ben zelf nogal een Bourgondiër dus ik ga er graag voor zitten om eens even lekker te eten. Ik neem hier de tijd voor en geniet met een heerlijk biertje. Bij dit restaurant serveren ze heel apart bier, Veluwse Schavuit, een biertje wat nog niet heel oud is en lokaal wordt gebrouwen, erg lekker! Het begin was goed.Samen met mijn compagnon hebben wij gekozen om onze eigen ‘ vier gangen menu’ samen te stellen. Gekozen was voor de gefrituurde champignons met knoflooksaus en de mosseltjes met idem saus. Als soep werd er Soep A la Maison (tomaten-groentensoep) en een prima kippensoep geserveerd. Als hoofdgerecht beide gekozen voor de schnitzel van het huis, de schnitzel a la Joris. Dat viel zeker niet tegen! Veel bijgerechtjes erbij in de vorm van twee warme groentes(Bloemkool en worteltjes) en een heerlijke koolsalade(echt een aanrader!). Daarnaast nog lekker krokant gebakken aardappeltjes en frietjes. Wat hebben wij hier lekker gegeten!
Als nagerecht hebben we ook hetzelfde gekozen, iets wat ík nog niet eerder had gezien, maar mijn compagnon wel een bekende combinatie was. Een Hazelino Royale. Heerlijk mocca-ijs met slagroom(erg veel dat wel) karamelsaus, hazelnootjes en kleine krokantjes, wat een combinatie!De bediening was vlot en erg leuk! Een grapje kon er af een ze namen ook even de tijd om onze vraag over de herkomst van de naam te beantwoorden. Het restaurant zelf is wel wat oud ingericht maar dat heeft dan ook wel weer zijn charme die het bedrijf met zich mee brengt. Wat ons ook opviel was dat ze het terras aan het verbouwen zijn, die ziet er erg strak uit! Ik denk dat ik deze zomer dan ook zeker regelmatig terug te vinden zal zijn op dit moderne terras die tevens ook aansluiting heeft voor een elektrische fiets, dit viel mij op omdat mijn moeder er zelf een heeft en dat zij altijd moeite heeft met een locatie te vinden die over deze voorzieningen beschikt.
Erg leuk restaurantje! Een aanrader! Ik zie wel veel verschillende kritieken op deze site staan maar ik ben het absoluut oneens met de negatieve.
8,5 op schaal 1-10
a.van den Handel
Jammer van de avond en ons geld
Biefstuk rood gevraagd! Doorbakken gekregen, opnieuw gekregen, beter maar niet alles was rood gebakken. De kok moet zich schamen! Groente te gaar en geen smaak/zonder zout gekookt.- Eten / drinken 1
- Sfeer -
1 op schaal 1-10
René
Ik kom hier al eigenlijk jaren in de buurt maar had dit restaurant nog nooit bezocht en was toch wel benieuwd na de vele wisselende recensies die ik gelezen had. Het ligt vlak aan het spoor en is gunstig gelegen als je een boswandeling wilt maken maar ook het centrum van Nunspeet is niet al te ver weg. Inrichting is wat ouderwets maar wel gezellig. Bediening is prima hoewel opvalt dat er geen duidelijke verdeling is onder het personeel over wie welke tafel doet. Omdat het voor de lunch was gekozen voor het broodje met kruidenboter met mozerella uit de oven. Het viel niet tegen maar was ook niet heel erg bijzonder, de combinatie is misschien ook niet heel erg goed. Voordeel is dat je ook voor pannekoeken kunt kiezen als je wilt. Kortom, geen slechte keuze.
6,6 op schaal 1-10
Willy
Op doorreis, ik dacht, lekker wild gerecht eten bij een mooi restaurant Joris, maar dat viel tegen. Ik koos voor het stoofpotje van wild met garnituur a 17.95 euro, daar mag je toch wel iets van verwachten, toch? Het eten werd mij voor gezet met een steenkoud bord, nou dan eet ik al niet lekker want dan is het snel opeten want het is al koud. Garnituur, stoofperen uit blik, en een schaal met puree, ook uit een zakje, verder niks, en dat voor 17.95 euro. 1 cola die ik besteld had heb ik nog steeds niet gekregen. Beetje erg jammer, volgende keer gewoon doorrijden naar een benzine pomp daar kun je het beter uit de muur treffen.
- Eten / drinken 5
3,5 op schaal 1-10
Saskia
Met de familie gaan eten bij Joris en dat is voor herhaling vatbaar! Vooral de sweine hagse was erg lekker!!
8,2 op schaal 1-10
Ineke
Scholfilet besteld, dit viel enorm tegen. Proefde alsof dit voor de tweede keer was warm gemaakt. Geen saus en de vruchten picasso kwamen uit een goedkoop blik.
Aardappeltjes week en niet knapperig.
De aankleding van het restaurant is oubollig, dat geeft niet maar het oogde niet schoon. Vlekken op tafelkleden, menukaarten die plakken. Als de kok wat meer zijn best doet en er eens wat opgeknapt en schoongemaakt zou worden is het best een leuke tent.
De bediening was redelijk maar let eens op kledingstijl,
kies voor een frisse blouse i.p.v. een overjarig t-shirt.
Sap was prima, de rest weinig fantasie- Eten / drinken 3
3,1 op schaal 1-10
r de cuijper
Zo, avondje uit eten bij joris dachten we en dan maar afwachten wat je krijgt.. nou dat viel niet tegen! Juist veel dus hebben heerlijk een flink stuk vlees op en genoeg diverse groente en gebakken dobbelsteentjes aardappeltjes en frietjes gekregen en als toetje een fantastisch groot feest ijs van de chef. En de prijs viel nog wel mee dus veel eten en waar voor je geld. Is zeker de moeite waard voor ons om nog eens terug te gaan.
8,9 op schaal 1-10
Meijer
Restaurant Joris in Nunspeet is een mooi en gezellig restaurant. de bediening is vriendelijk.
De menukaart is zeer uitgebreid, naast het bestelde gerecht krijg je veel aparte garnituur bij het eten, ze zijn zeker niet zuinig hiermee.
De bediening is vrij snel, vrijdag/zaterdag duurt het wel wat langer maar dan is het ook druk. Reserveren is dan zeker aan te bevelen!- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
Anita
Het vispotje was redelijk. het ijs was heerlijk!
bediening was vlot en heel vriendelijk!- Eten / drinken 7
7 op schaal 1-10
Mayla Limpens
Heerlijk gegeten met me vriend, erg leuk de kaart over de gratis massage heel leuk! Samen hebben we echt lekker gegeten en gedronken. We hadden wel leuk personeel, maar wel een beetje onervaren (ik werk zelf in de bediening) maar het was niet storend. Bedankt voor de heerlijke avond!
Kessels
Heerlijk gegeten, lekker old school, prachtig mals stukje vlees (filet mignon) met pepersaus.
Worteltjes, bloemkool, 2 salades en gebakken aardappeltjes apart. En dat voor 18,95 . Hulde. Super was het.- Eten / drinken 9
Nathalie
Vandaag hier met z'n tweetjes gegeten. Als voorgerechtje gebakken mosselen, erg smakelijk. Het hoofdgerecht (spare ribs) was ook erg lekker, al was het vlees erg gaar.
Al met al lekker gegeten voor een goede prijs. Bediening erg vriendelijk.
7,1 op schaal 1-10
A&A
Super restaurant! Afgelopen weekend er weer héérlijk gegeten! Wij gaan gauw nog een keer!
9,9 op schaal 1-10
AvD
Heel gezellig, ontspannen en gezellige bediening, heerlijk gegeten, niet te duur! Wij komen nog wel eens terug!
9,4 op schaal 1-10
Coré
Vorig weekend hier gegeten,het restaurant zat helemaal vol! Ondanks dat hoefden we niet lang op ons eten te wachten,we hebben heerlijk gegeten!
Petje af voor het bedienend personeel,ze zijn vriendelijk en snel. Wij komen hier zeker nog vaker eten.- Eten / drinken 9
9 op schaal 1-10
Yvette
Vanavond hier gegeten, vlees gerechten waren prima..
Echter de pannenkoeken niet, de eerste die geserveerd werd was helemaal aangebrand en de tweede smaakte naar schoonmaakmiddel.
Reactie van personeel:
De aangebrande mochten we omruilen, de andere pannenkoek hebben ze met 6 man getest..?!? En was lekker..?!?
De eigenaresse of leidinggevende was verdwenen, erg jammer..
Wij gaan hier nooit meer heen!
- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
Wesley
Gezellig restaurant! In herfstvakantie 2009 met moeder, zusje, opa en oma gegeten, en we waren dik tevreden. Het eten was lekker, de 'stoelmassage' van passerende treinen 8 keer per uur was best leuk, de bediening was redelijk snel en de prijzen niet hoog. Het dessert is me echt bijgebleven: ijs met hazelnoten. Een aanrader, het was absoluut heerlijk.
8,3 op schaal 1-10
Tim
We eten hier regelmatig. Meestal is het eten erg lekker. Personeel is meestal druk met roddelen achter de bar in plaats van met de gasten bezig te zijn. De gasten kunnen hiervan meegenieten!?
Het restaurant zelf is oudbollig en niet schoon. Terras op grind. Volgens mij toe aan een flinke renovatie.
6,4 op schaal 1-10
Elisabeth
Als je voor niet teveel geld uit eten wilt, is Joris een prima restaurant. Voor de echte fijnproever is het wat minder.
Jammer dat de bediening niet zo netjes is!
7,5 op schaal 1-10
Johan Jansen
De soep was te zout en de pannenkoeken waren niet gaar en aangebrand, de serveerster reageerde met ok, waarna een collega serveerster ons probeerde tevreden te stellen met een gratis drankje, dat waardeerden we!
Johan en Marian.
- Eten / drinken 3
5,1 op schaal 1-10
Jan
Ik vind het een leuke uitstraling hebben, alleen het eten wat ze serveren is niet goed. Of het is te droog of het is te zout.
- Eten / drinken 4
3,2 op schaal 1-10
Ronald Wienbelt
Samen met kennis daar gegeten. Eten en bediening was goed. Kosten van alles viel wel mee.
Voor herhaling vatbaar.
Ronald.
7,4 op schaal 1-10
van ark
Op een zaterdag avond gegeten, goede bediening, goed eten.
Goede prijs, we hoefden geen groente bij ons hoofdgerecht en dit werd ook in mindering gebracht bij de rekening, vonden we heel erg netjes.
De stijl is lekker huiselijk en daarmee ouderwets, wat deze tent juist gezellig maakt en het daarom ook altijd zo goed als vol zit.
10 op schaal 1-10
zorgpleiners nb
Prima, goede bediening en service. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. We komen er meerdere malen per jaar en iedere keer is het uitstekend.
9 op schaal 1-10
anne
Een prima restaurant waar je lekker kan eten voor een redelijke prijs.
Bediening was erg vriendelijk.
Heerlijk gegeten, dus zeker voor herhaling vatbaar.
van den berg
Schnitzel droog, biefstuk was goed. Gebakken aardappeltjes te kruimelig. Sorbet was een regelrechte aanfluiting.
- Eten / drinken 6
5,9 op schaal 1-10
Jan
Lekker gegeten, bedienend personeel kan beter.
Let goed op je spullen in de auto want de onze is leeggehaald tijdens het eten. Nasmaak was dus minder, maar eten was lekker.- Eten / drinken 8
7,2 op schaal 1-10
Lodewijk
Met klanten onlangs heerlijk gegeten in deze gezellige huiskamersfeer. Weer eens wat anders dan een steriel witte bouvrie-achtige omgeving. Ik bestelde de biefstuk medium en kreeg deze vervolgens ook medium. Prijs-prestatie en bediening was top.
7,8 op schaal 1-10
Paula
Slecht.
Het eten is net zo oud en slecht als de inrichting.
Appart afrekenen kon niet, en veel lawaai door de treinen.
Nee, hier zien ze mij niet meer terug.
Heel jammer, want het was voor onze familie een dag die belangrijk voor ons was.
2,1 op schaal 1-10
henk
Ben er van de week wezen eten. Heerlijk gegeten. Super lekker eten voor een goede prijs. Vlotte en aardige bediening, kom er zeker weer.
8,7 op schaal 1-10
Johan Scholten
Onlangs tijdens een lange fietstocht bij jullie geluncht. De lunch zelf voldeed aan onze verwachtingen en was goed.
Wat ons minder beviel, was dat op ons verzoek onze elektrische fietsen te mogen opladen erg afwerend werd gereageerd.
Het kon misschien wel, maar er waren allerlei bezwaren.
We hebben maar afgezien van het opladen.Het aantal fietsen met elek. trapondersteuning groeit snel en veel terrassen hebben dan ook reeds daarvoor een paar stopkontakten in de buurt van het terras geplaatst.
Het lijkt mij, in uw eigen belang, nuttig dit ook te overwegen.
6,5 op schaal 1-10
ruurd
Wij bestelden de haasbiefstuk.
Bijna 17 euro, dus je verwacht wel wat. Maar nee, een rond stukje vlees dat nog het meeste leek op diepvriesbiefstuk.
De aangeprezen schnitzel bleek een roomschnitzel, vettig gehakt, met veel paneermeel.
We kwamen hier ruim 18 jaar, maar dit was ons laatste bezoek.
Waarschijnlijk heeft de economische recessie de kok doen besluiten tweede keus vlees te kopen.
Jammer!- Eten / drinken 2
- Prijs / kwaliteit -
3,7 op schaal 1-10
roos
Goede prijs kwaliteit verhouding. Bediening vriendelijk en hulpvaardig. Goede extra service dat je extra aardappelen en patat niet hoeft bij te betalen!
En voor de mensen die zeuren over onvriendelijke bediening, misschien ligt dat wel aan uw eigen houding tegenover het personeel want mensen die in de horeca werken worden vaak schofterig behandeld! Zou ik persoonlijk ook niet vriendelijk op reageren!
gerard lubbers
Baggertent! Onvriendelijk personeel en de biefstuk die werd aangeprezen als zijnde "haasbiefstuk", leek er niet op, bieflap was meer op z'n plaats geweest. De gebakken aardappelen roken naar natte dweil ; kortom, ranzig voor veel te veel geld!
2 op schaal 1-10
Marjan
Lekker eten voor een goede prijs. Aardig personeel. We hadden het eten zo op tafel. De porties zijn groot genoeg en bijvragen is geen probleem!
Meerdere malen per uur een stoelmassage met medewerking van de NS. Wel leuk hoe ze dit in de menukaart hebben verwerkt!
Wij gaan regelmatig (zowel met z'n tweetjes als met een groep)naar Joris en zijn zeer tevreden.
pieter en ria
Wij hebben de kipsate gehad, deze was veruit te glibberig! echt te goor voor woorden!! bahh
- Prijs / kwaliteit -
2,3 op schaal 1-10
herman
gegeten met 10 pers. allemaal tevreden dus hele goede tent
9,5 op schaal 1-10
hanneke
erg leuk restaurant met vriendelijke bediening en eten is prima...veel eten voor niet al te veel geld
9,4 op schaal 1-10
rioos
echt een dikke tien!
Met een groep van 35 mensen heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Geen enkele wanklank gehoord; dus dik tevreden- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
erick
fantastiche tent waar je altijd kan binnen lopen,zeer gezellig vooral de menulijst is een leuk item .ik ga mmet regelmatig hier naar toe terwijl ik in haarlem woon
Klein
Prima eten, voor een hele redelijke prijs
8,4 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt