Contactgegevens
- www.monasrestaurant.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Welkom bij Mona's
Sinds ons restaurant werd vergroot, met een super moderne keuken werd uitgerust en de terrassen buiten werden verlegd.
Is de intimiteit altijd gebleven: altijd is er een hoek waar u met uw eigen gezelschap kunt vertoeven en kunt genieten van een perfect diner.
Het bedrijf wordt gerund door een ijzersterk Team. Bekwame en creatieve koks die hun gasten buitengewoon verwennen met uiterst smakelijke gerechten. En vakbekwame bediening die u zoveel mogelijk probeert te verwennen en een geweldige avond wilt bezorgen.
Naast de gebruikelijke lunch- en dinerkaarten, staan er altijd bijzondere lunches en diners op de krijtborden. Vaak seizoens-gebonden: speciale visgerechten, mossel gerechten en niet te versmaden wild gerechten in het najaar ( het wild wordt geleverd door jagers uit de Veluwe ).
Tijdens lunchtijd kan ook van de dinerkaart gegeten worden. En… van onbeperkt spareribs of gamba’s smullen kan altijd !! (Maar dan ook écht onbeperkt !!).
Op elke laatste zondag van de maand is er een speciale familie brunch. Voor de kinderen is er een aangepast menu en zij kunnen zich vermaken met knutselen en spelen.
Ook hebben we gedacht aan de Paas brunch en de moederdag brunch! (wel bij tijds reserveren ).
Toen het restaurant is verbouwd, werd ook de boerderij erbij betrokken. Deze ruimte is geschikt voor bijzondere feestjes,bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, vergaderingen en workshops. Daarboven bevindt zich de vide met een eigen bar die afzonderlijk is af te huren.
Behalve het restaurant is er ook nog de catering: een broodjes service (keuze uit 21 soorten beleg !); en u kunt ook thuisdiners bestellen: salades, koude- en warme buffetten.
Kortom: bij Mona’s kunt u altijd “smakelijk eten” want bij ons boven in het vaandel van Mona’s staat: K W A L I T E I T ! ! !
Openingstijden keuken
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Ruime parkeergelegenheid aan beide kanten van het het restaurant. Ook zeer geschikt voor touringcar bussen.
- OV
Met lijn 31 vanaf Nijmegen en Arnhem goed bereikbaar, halte op twee minuten lopen.
- Omgeving
- Landelijk en aan de snelweg
- Ambiance
- Rustig, gezellig, huiselijk, romantisch, zakelijk, klassiek en budget
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding), vermaak en verschoontafel
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- Chef: Andre van Koolwijk
- Gastheer/vrouw: Wim Schouten
- Eigenaar: Pim en Mona van Anholt
115 recensies voor Mona's Eet en Drinkfestijn
Het eindcijfer is 7.3. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
6,8
- Prijs / kwaliteit
7,1
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Jeroen
Afgelopen vrijdag weer ff bij Mona's binnen gelopen. Lang niet meer geweest, maar was ouderwets goed. Heerlijke spareribs en dito varkenshaas. Ook toetje was lekker.
Jonge bediening, maar was prima in orde. En ja, als je de vergrootglas meeneem zie je altijd wel wat, maar het is maar net hoe druk je je er over maakt
Al met al prima!- Eten / drinken 8
Tim
Echt een top paasbrunch gehad bij Mona's. Veel soorten vlees, vis en veel broodsoorten. Het dessert buffet was super, komen zeker keer terug. Misschien wel met de Moederdag brunch of kerstbrunch.
Joost
We komen hier nog weleens. Altijd vrij constant niveau en we gaan er graag heen. Bediening is wel wisselend goed, soms echter iets te traag en te laat dingen zien. Zeker in het wildseizoen een aanrader om een keer te gaan eten.
noa
Vanavond weer bij Mona's gegeten. Het was heerlijk! De varkenshaas was perfect gebakken! De sfeer is erg goed en de bediening was erg vriendelijk!
H.J.Bulte
Wij hadden Mona uitgekozen om 2e kerstdag met vier personen daar te gaan eten, maar dat is ons alle vier zwaar tegen gevallen en dan is het nog zacht uitgedrukt. Onze tafel stond in een hoek en achter ons stond de bestekbak waarin steeds met veel lawaai schoon bestek werd in gegooid. De lege flessen werden achter de bar niet in de lege krat gezet ,maar gegooid.
Het was er veel te druk en het personeel kon het echt niet aan.
Het eten was redelijk , maar vragen hoe je een tournadou gebakken wilt hebben was er niet bij en je kreeg hem aan de rauwe kant.Daarbij kreeg je het verkeerde bestek erbij, je kon het vlees niet snijden maar je moest het meer uit elkaar trekken. Het nagerecht was veel te groot en zag er niet uit. Toen we nog met het hoofdgerecht bezig waren ,gingen er een aantal mensen weg en de eigenaar zelf begon met de zaak op te ruimen.
Dat ging gepaard met veel lawaai. zodat je elkaar niet meer kon verstaan.
Dat lawaai bestond uit het schuiven van stoelen en tafels over de vloer.De avond waarop we ons hadden verheugd is door Mona in duigen gevallen.
Bedankt hiervoor.- Eten / drinken 4
3,4 op schaal 1-10
gvdthus
Eerste kerstdag hier met de familie gebruncht.
Wat een telleurstelling !! Als pieren in een ton zo ontzettend veel mensen in allemaal 'hokjes '.
Het eerste anderhalf uur was er geen doorkomen aan bij het buffet, dus wachten en nog eens wachten.....
Kwaliteit van het eten wisselend , te veel kant en klaar en zak en potjesproducten. Doet allemaal goedkoop aan . Veel te duur voor wat er wordt geleverd.
Nee voor ons, en ik denk vele gasten met ons gezien het vele gemopper ,geen Mona's meer. -
Jean
Niet geweldig, weinig sfeer en ook geen gevoel van verwennerij gecreëerd.
Zeer koud voorgerecht, stond vast al uren geleden voorbereid klaar.
Paprikasoep niet vers, maar gedeeltelijk uit de bekende knorr bus.
Enorme homp vlees tournedos a la Pim, weinig tijd voor goede bereiding. Te rood, lauw, de brie niet gesmolten en met een slecht mes niet te snijden.
Nagerecht ook uit diepvries. Goede mise en plan gemaakt, geen stress op de avond voor de kok maar weinig respect voor de goed betalende klant. -
Jacques van Dijk
Hallo, ik kom even nog een verslag brengen van ons etentje vanavond. Ik kan wel zeggen na vanavond dat wij heerlijk hebben gegeten bij Mona's.
De Spareribs waren heerlijk en het varkenshaasje met champignons in roomsaus was ook heerlijk.
De bediening was goed, moest wel even wachten tot wij geholpen werden.
Maar verder prima hoor.- Eten / drinken 9
Tineke Franken
Maandag met 2 mensen Bewonerscom, bij jullie gegeten, eerste keer van hun! Maar we hebben alle 3 heerlijk gegeten, En Mona hoop je eens tegen te komen! Allemaal bedankt Gr Tineke Franken
9,6 op schaal 1-10
Nicole
Heerlijk gegeten, geweldige sfeer en enorm leuke bediening. Ik zeg zeker voor herhaling vatbaar!!
8,4 op schaal 1-10
Jacqueline
Nergens kan je zó lekker Gamba's eten als bij Mona's !!!
Echt verrukkelijk!
En dat alles nog eens in een prettige en aangename sfeer.
Zéér verrassend was het dessert, heerlijke soezen gevuld met zelfgemaakt stroopwafelijs.
Een fijne avond. Dank je, Mona's.- Eten / drinken 10
Martine
Onbeperkt gamba's gegeten bij Mona's, een aanrader!
Heerlijke gamba's, erg makkelijk te pellen, geweldig genoten!
Leuke en gezellige bediening! Wie van gamba's houdt moet naar Mona's!- Eten / drinken 10
Mayke
Gisteravond bij ze gegeten, maar kom niets meer terug. Sinds verbouwing erg mooi geworden, maar de kwaliteit van het eten was onder de maat. De eendenborst was zo taai als een deurmat, de groenten waren niet lekker, de frietjes niet knapperig maar sponzig en onze drankjes waren ze vergeten. Wel erg lekker was het toetje met stroopwafelijs. Prijs-kwaliteit verhouding zit op een glijdende schaal.
4,4 op schaal 1-10
Josje
Goed en lekker gegeten, dit was zoals goed en lekker eten moet zijn! Hebben ook eens een slechte recensie gegeven, eerlijk is eerlijk en daarna heeft Mona's contact met mij heeft gezocht en inderdaad hebben wij een kadobon gekregen. Zijn vanavond terug geweest, potsedosie de tournedos was zoals ik het wilde voldoende garnituur, presentatie op bord niets van te zeggen. Mijn man had de entrecote a la mona, nou... dat zag er goed uit en smaakte volgens hem ook erg goed! Bediening kan soms wat beter, de iets "oudere" heren die liepen echt wel de benen uit hun kont! Dessert crepes met vers fruit en slagroom zag er goed uit en smaakte ook goed volgens mijn man. Ben en blijf een kritische consument, als het niet goed is meld ik mijzelf, maar als het goed is, moet je dat ook vermelden! Mona's bij deze: dit was goed! ;-))
7,3 op schaal 1-10
Sas
We hebben gisteren een leuke avond gehad bij Mona's. Bij binnenkomst moesten we eventjes wachten. Maar nadat we onze tafel hadden, werden snel onze drankjes afgenomen en gebracht.
Het tempo was prima. We hadden tussendoor lekker de ruimte om even het een en ander te laten zakken. Het eten was goed en lekker.
Een paar minpuntjes waren: dat het stokbrood wordt aangeboden en dat dat later wel op de rekening staat. Dit hoort niet. Ook werd mij het bestek aangegeven, terwijl dat neergelegd moet worden. Ook had een van onze tafelgasten aangegeven geen slagroom bij haar toetje te willen en dit zat er toch weer bij. Verder vind ik Mona's toch redelijk aan de prijzige kant, maar we hebben wel heerlijk gegeten.
Dus we komen er zeker nog wel een keertje.- Eten / drinken 8
7,2 op schaal 1-10
Gerard
Gisteravond met 3 collega's gegeten. Zoals reeds bij eerdere recensies vermeld is de uitstraling en ervaring van de bediening onder de maat. Daarnaast moet je zelf de nodige moeite doen om iemand aan je tafel te krijgen om iets te bestellen (en dan wordt een bestelling drank ook nog een vergeten!).
Ook deze avond met wel 5 verschillende personen te maken gehad waaronder enkele meiden met zeer lange (kunst)nagels. Vind ik persoonlijk niet kunnen.
Het eten is niet slecht maar ook weer niet heel bijzonder (in verhouding met de prijs). De hoeveelheid garnituur is onvoldoende voor 4 personen, je moet dan bij vragen maar dat duurt dan weer lang (zie hiervoor).
De vlaamse frites bijvoorbeeld: de helft zijn harde stukken zodat je van een kleine hoeveelheid bijna niets meer overhoudt.
Ik ben hier vorig jaar ook geweest maar toen was de bediening beter. Dat is kennelijk ook afhankelijk van hoe het druk het is, toen was het niet druk, nu wel. Maar dat mag niet van invloed zijn vind ik.
Voor mij de volgende keer een ander restaurant. -
Vaags
De spareribs waren taai, salade smaakte naar olijven waar we niet van houden, dessert was lekker. Liever achter in het restaurant gezeten i.p.v. van voor.
5,3 op schaal 1-10
Hendrik
Gisteravond wezen eten. De dag ervoor gereserveerd via hun website. Bij aankomst bleek de reservering helemaal niet in het systeem te staan. Gelukkig konden we nog een tafel krijgen en gingen zitten. Het duurde vervolgens ruim 20 minuten voordat we wat te drinken konden bestellen. Dat kwam 10 minuten later, toen we ook meteen de keuzes doorgaven. Na nog geen 5 minuten stond het voorgerecht al op tafel...
De gerechten smaakten aardig, maar niet voldoende voor de prijs. Zo was de saus bij de gebakken zalm voorzien van een dik vel (oud?) en de garnituur ook niet echt warm. Ook bij het hoofdgerecht zaten we regelmatig met lege glazen.Kortom, geen leuke avond gehad. Gerechten te duur voor de kwaliteit. Bediening ronduit slecht, het lijken allemaal studenten te zijn zonder enige kennis van zaken.
Voor mij de derde, maar ook laatste keer dat ik bij Mona's gegeten heb.
4 op schaal 1-10
Ànita
Heel lang moeten wachten op de bestelling. Vreselijke bediening. Zeer onvriendelijk, sorry, excuus kan er niet af. Niet 1 persoon maar allemaal stralen ze iets negatiefs uit.
Ik was er op uitnodiging maar zelf zal ik hier nooit weer komen. Mijn vriendin en haar man waren ook zeker niet tevreden.
Het eten was wel redelijk maar de service en de sfeer echt ondermaats.
6,5 op schaal 1-10
Sander
Tja.. wat zal ik zeggen. Eten smaakte goed maar daar is dan ook alles mee gezegd. Bediening was slecht en duurde veel te lang, kwamen pas na 15 minuten vragen wat we wilde drinken, kaart moesten we uiteindelijk zelf maar halen.
We moesten 1.5 uur wachten op het eten!!. Daarna ook nog een dessert besteld maar dat hadden we beter niet kunnen doen, duurde een eeuwigheid dachten dat ze de bessen ergens aan het plukken waren. Het kassasysteem liep compleet in de soep waarop de eigenaar besloot de bedragen en de producten door het restaurant te roepen.
Kernwoorden: onprofessioneel, slechte bediening, logistiek niet in orde.
Ik kom hier voorlopig niet meer.- Eten / drinken 7
wendy
Op aanraden van diverse personen bij Mona's gaan eten. Helaas was onze ervaring bij Mona's negatief. Het eten was redelijk. Maar het was verschrikkelijk druk, moesten erg lang wachten, personeel was niet al te professioneel aan het werk, en de eigenaar/manager nog onprofessioneler. Er werd door de zaak geschreeuwd en de omgang met elkaar en 'bekende' klanten was m.i. voor een professioneel restaurant veel te gemoedelijk. Leek eerder de plaatselijke friettent.
Mona's zal van mij geen aanrader krijgen.- Eten / drinken 6
5,2 op schaal 1-10
Rob
Vrijdagavond 1 juni 2012 met een groep van 8 personen gegeten. Verhouding prijs kwaliteit zeer goed. Hoeveelheden ruim voldoende. Nagerecht: ijs, top! Aardige, attente en alerte bediening.
Maria
Gisteren 28 mei 2012 op warme zomeravond bij u gegeten op het terras. Bediening, sfeer enz. prima.
De kwaliteit vond ik minder dan ik bij Mona was gewend. De champignonsaus was iets wittigs zonder smaak en er was geen champignon in te bekennen en ook de gegratineerde aardappeltjes waren niet zo lekker bereid als eerder. Vandaar een vijf deze keer in plaats van een tot nu toe altijd gegeven 8.
Met vriendelijke groet en hopelijk volgende keer weer een 8.- Eten / drinken 5
- Prijs / kwaliteit -
Paul
Op zondag met het gezin wezen eten, het heeft ons bijzonder goed gesmaakt! Ook onze drie kids hadden allemaal hun bordje leeg!! Bediening was erg vriendelijk en netjes!! Ook op vragen over de verschillende vlees soorten kregen wij een duidelijk antwoord! Kortom, lekker gegeten in een gezellige sfeer!! Bedankt!!
Mandy Vermeer
Zondag heeft mijn familie en ik gebruncht bij restaurant Mona's voor Moederdag. Graag wil ik zeggen dat de service echt heel goed was en ook, in verband met mijn gluten-vrije dieet. Het was super goed geregeld en het personeel was heel attent. Ik hoefde mij geen zorgen te maken!
Daarbij was het eten heerlijk.
Heel hartelijk dank daarvoor.
7,2 op schaal 1-10
Wim
W & M--C & J
wij hebben gegeten op vrijdag 11 mei, bij binnenkomst werd je wel gezien maar niet benaderd door het 4 koppige personeel, althans die stonden bij de bar.Toen mijn vrouw vroeg waar we mochten plaats nemen werden we door een jong meisje naar een te krap tafeltje verwezen voorin in de zaak. Herhaaldelijk mocht ik onbedoeld mij achterburen lastig vallen en vice versa !
Desgevraagd kon er ook een moot zalm besteld worden maar de vette boter/maizena saus had zeker apart opgediend moeten worden ipv................kwak hier is het.
Salades zagen afgeraffeld uit, vuistgrote homp bloemkool, een wortel in vieren gedeeld etc...niets van op, niemand.
Spareribs voortreffelijk ruime 1e portie daarna 2 en 3 werd het steeds minder en minder. Bier goed gekoeld, wijn toch ook weer tussen door het verkeerde gekregen !
Sfeer tussen ons stellen prima, overigens oud Hollands Huiselijk Huisje.- Eten / drinken 7
Roy
Eén keer moet de eerste zijn, maar voor ons tevens de laatste...
Voor een groep was gereserveerd, maar tafels waren niet voldoende aanwezig.
De schnitsels werden extra platgeslagen en vervolgens ná bakken doormidden gesneden.
De tafel plakte je aan vast!!
Het dessert van mijn vrouw werd opgediend op een gebruikt schoteltje en lepel was eveneens niet afgewassen.
De bediening deed wel z'n best, maar kon de tekortkomingen niet goedmaken.
Het was wel heel druk en bezoekers kwamen en gingen.... men zou denken dat het wel goed zou moeten zijn, maar....
Voor ons nooit weer!- Eten / drinken 3
3,5 op schaal 1-10
Vera
Ook deze keer was het weer heel erg lekker, en zeker meer dan genoeg: lekkere verse salades, knapperig stokbrood met kruidenboter, vriendelijke bediening, leuke sfeer.
En......bij binnenkomst werden we verrast door een broedbak met schattige kleine paaskuikentjes, zo lief!Deze 1e Paasdag kon voor ons zo niet meer stuk, met dank aan Mona's!
paul
Na een partij-tje tennis kwamen we bij Mona's terecht. Het was er gezellig druk. De mannelijke bedieningsmedewerkers waren ietwat lomp, het echte warme welkom kregen wij er niet van. De keuken wonden wij niet echt verfijnd, de garnalen cocktail had teveel saus en nog natte sla. Maar over de hoeveelheid niets te klagen. Als hoofdgerecht had ik kabeljauw, ik kreeg allemaal stukjes met teveel saus. De garnituren ook weer meer dan genoeg. De kilo's die we er hadden af gesport, waren er zo weer bij. Met een paar kleine veranderingen is er zoveel meer eer te behalen. Maar als ik de overige recensies lees, heeft Mona's een publiek die het waardeert. Wellicht ligt het aan mij.
Nab
Afgelopen week heerlijk gegeten bij Mona's. Er hing een gezellige sfeer en het eten was goed. Enige minpuntje was dat het wachten op het eten ietwat aan de lange kant was, zeker voor een gezin met jonge kinderen. Dit was echter wel te begrijpen door de enorme drukte.
Wij komen zeker nog eens terug!
8,4 op schaal 1-10
Jacqueline
Met 13 vrouwen een geweldige avond gehad bij Mona's.
We werden hartelijk ontvangen door de gastheer en z'n personeel.Erg gezellig gezeten in de huiskamer, een uitstekende ruimte voor een groter gezelschap. Intiem en knus.
Iedereen heeft heerlijk genoten van alle diverse gerechten,één en al lof !
We werden verrast door een enorm grand-dessert voor 13 personen.
Complimenten voor het personeel voor het verzorgen van deze lekkere, bijzondere, gezellige avond bij Mona's.
Een avond die wij niet snel zullen vergeten maar nog eens graag komen overdoen.- Eten / drinken 10
het team van Sign Match
Afgelopen woensdagavond zijn wij met 6 collega's wezen eten. De maandag ervoor hebben wij de reclame op de nieuwe bedrijfsauto van Mona's aangebracht en aansluitend de reservering gemaakt om te komen eten. Het was heerlijk! Sommige van ons waren al eerder bij Mona's geweest, voor mij was het bijna 10 jaar geleden.. maar wat toen gelde, geldt nu nog steeds. De sfeer is super gezellig en de medewerkers van Mona's zijn enthousiaste mensen welke je op een gemoedelijke en gastvrije wijze bedienen. Het eten: Als je van een goed stuk vlees houdt zit je goed, entrecote, biefstuk noem maar op het is gewoon perfect (en lekker groot). Voor- en nagerechten waren ook heerlijk. Wanneer we klaar waren zaten we ook lekker vol en dat is iets wat tegenwoordig in restaurants steeds minder wordt, hier dus niet. Al met al, het was een super leuke avond en wij kunnen iedereen die van gezelligheid en lekker eten houdt Mona's van harte aanraden. Gr het team van Sign Match uit Duiven
Anja
Hallo lieve mensen van Mona,
Vanmiddag weer lekker geluncht, wat is het toch gezellig bij jullie! We hebben de hele middag heerlijk rustig kunnen zitten.
De bediening was prima, de sfeer als vanouds. Altijd even een persoonlijk contact. Ook heel belangrijk!
Aan het eind van de middag even een voorproefje gehad van een nieuw vegetarisch gerecht. Echt een aanrader! Daarna nog een lekker toetje.
Bedankt Pim!We komen natuurlijk binnenkort weer langs!
Groetjes, ook namens mijn collega, die hier nog nooit was geweest en nu ook heel enthousiast is,
Anja
lilyan bruins
Kipfilet in een mantel van amandelen op een spiegel van monschousaus. Klinkt erg goed. Helaas geen spiegel op mijn bord maar saus over een grote berg zwartgeblakerde amandelen die voor de rest nog rauw waren. Kipfilet van geperst geinjecteerd voorgebakken "vlees" dat je bij de prijsvechters in grote zakken uit de diepvries kunt kopen voor weinig geld. Bedienend personeel komt na stiekeme blikken op mijn bord niet vragen of alles naar wens is of dat het misschien niet smaakt. Na tien minuten met onze vuile borden voor onze neus gezeten[we waren inmiddels uitgegeten] werden onze borden nog steeds niet weggehaald. Bedienend personeel was inmiddels wel al dertig keer langs ons gelopen op weg naar het beneden gelegen gedeelte. Ik zei tegen mijn tafelgenote ik ga naar het toilet, waarschijnlijk komen ze nu wel de borden ophalen als ikweg ben. Ja hoor toen ik terug kwam waren onze borden weg. Ik vroeg aan mij tafelgenote,heb je gezegd dat die kipfilet niet te eten was maar mijn tafelgenote kreeg net een telefoontje toen de borden werden gedebrasseerd. Later toen we om de rekening vroegen werd er nog steeds niets gevraagd over de onaangeraakte kipfilet. Ik heb de rekening betaald en toen we weggingen werden we genegeerd door de dame van de bediening ook toen wij wel gedag zeiden zei ze niks terug terwijl ze naast ons stond. Normaal zou ik nooit een recensie schrijven maar dit is toch wel het toppunt van wat ik aan onbeschoftheid heb meegemaakt. Er kunnen altijd dingen mis gaan maar probeer ze op te lossen. Zelf heb ik al jaren een groot horecabedrijf en ben al 25 jaar werkzaam in deze geweldige branche die horeca heet maar zo zout als deze keer heb ik het nog nooit gegeten. [letterlijk en figuurlijk]. Bediening op 10 januari een dikke onvoldoende evenals de keuken [gratin veel te hard gebakken. Witte, rode en groene groenten op 1 bordje? Dubieus vlees voor 17.95?]
- Eten / drinken 3
2,3 op schaal 1-10
Ralf Huijbers
We hebben jarenlang heel goede ervaringen bij Mona.
Aangezien we Mona bij familie zeer hadden aanbevolen zijn we zijn er de 29e december met 10 personen gaan eten, maar dat is op een enorme teleurstelling uitgelopen.
We moesten bijna elke keer als we wat wilden drinken de bediening zelf halen want er kwam niemand uit zichzelf. Bij het voorgerecht én het hoofdgerecht was er telkens voor een persoon een gerecht "vergeten" te brengen, zodat we eerst de bediening moesten waarschuwen en iedereen een afgekoeld gerecht moest eten, want we wilden tegelijkertijd eten. Bij twee personen kwam het drankje dat ruim voor het hoofdgerecht was besteld pas nadat het hoofdgerecht al lang op was en er al twee maal iemand naar de bediening was geweest om ernaar te vragen.
Ook bij het nagerecht lag het ijs al te glijden op de borden omdat het al te lang had gestaan en daar was wederom een nagerecht vergeten, waardoor het ijs van de anderen ook bijna te drinken was toen we eindelijk tegelijkertijd konden beginnen. Bij navraag aan de bediening werd er gezegd dat het wel was aangeslagen, alsof we het stiekem hadden opgegeten.Er was voorheen altijd perfecte bediening, nu liepen er een paar heel jonge mensen, die duidelijk niet goed waren opgeleid.
Nadat we thuis de boel eens op een rijtje hebben gezet en een mail rechtstreeks naar het restaurent hebben gezonden, zodat niet direct iedereen dit hoefte te weten, kregen we geen enkele reactie, wel een gelezen bericht.
Dus nu toch maar op deze manier, want we willen anderen behoeden deze ellende ook mee te moeten maken.- Eten / drinken 6
5,1 op schaal 1-10
Henk
Lauwe/koude biefstuk en niet gelijktijdig uitserveren van alle maaltijden aan onze tafel (6 personen). Terug van de keuken kwam de zelfde biefstuk in stukjes gesneden, met een bittere aangebrande smaak en verre van rare. De saus was zoek. Vorige keer ook al een lauwe hap. In de keuken blijkt geen plaats voor een warmhoudvoorziening bij de uitgifte, zo was de verklaring.
Eerder hebben wij hier smaakvol voor redelijke prijzen gegeten, maar de logistiek in de keuken en bediening lijkt niet meer opgewassen tegen de schaalgrootte. De gestegen prijzen passen niet in die trend.
Voorlopig maar even geen Mona meer.- Eten / drinken 4
4,8 op schaal 1-10
Gert
Op advies van één van onze schoondochters, Jo-Ellen uit Bemmel, hebben wij hier voor de eerste keer gegeten.
Het was inderdaad de moeite waard om hier eens te gaan eten.
Hartelijke ontvangst, goede services, lekker eten en een lekker toetje.
Alleen moeten de messen een keer geslepen worden.
Maar we komen zeker weer terug.- Eten / drinken 8
Lex
Wij zijn voor het eerst gaan eten bij Mona's. Onbeperkt gamba's en spareribs in een leuke sfeer, klinkt goed.
De gamba's in de knoflooksaus waren smaakvol, de spareribs een beetje zout. De bediening is jong en de ervaring/leiding ontbreekt duidelijk. Voor de tweede ronde onbeperkt moesten we de bediening aanspreken. Duurde dus ook wat langer voordat we verder konden eten. Ook om de dessertkaart moest gevraagd worden. Na het dessert kwam de bediening ook niet langs, ben dus zelf maar naar de bar gegaan om af te rekenen.
Op de opmerking dat ik meer aandacht van de bediening verwacht had kwam het antwoord "Dat zal ik onthouden en doorgeven". Dit is wel erg kort door de bocht, dit was juist de plek waar ik enige senioriteit had verwacht.- Eten / drinken 7
an
Gisteravond gegeten bij Mona.
Was er nog nooit geweest, had verschillende ervaringen gehoord, dus maar eens gereserveerd.
Veel van verwacht, jonge dat viel tegen.
Eten was koud, vlees veel te rauw, geen steakmessen, dus niet door te komen, groenten en friet veel te weinig voor 4 personen. En smakeloos. Opmaak van de borden slecht.
Garnering paste niet bij de opmaak, toetje van ijs zeer matig, bediening deed haar best en de entourage was gezellig, prijs en kwaliteit zijn zeker niet in verhouding. Misschien nog een x een tweede kans, maar voorlopig niet. Jammer- Eten / drinken 2
3,8 op schaal 1-10
Jeroen
Gisteren voor het eerst in tijden weer eens gegeten bij Mona's! "Vroeger" vond ik het al een prima restaurant met eten voor een redelijke prijs maar volgens mij is hier hard gewerkt om er een top restaurant van te maken??!!
Het eten was namelijk perfect! De service was geweldig, en hoe druk het ook was, alles was perfect onder controle! Het eten was perfect van smaak, op tijd, en het zag er allemaal schitterend uit! Het personeel rende de benen onder hun lijf vandaan maar waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt, ga hier eens eten en u voelt zich op en top een gast!
Allemaal bedankt!- Eten / drinken 9
Rob-Liesbeth
We hebben er graag voor omgereden om bij Mona te gaan eten. Deze keer moesten de Gamba's er aan geloven. Goed warm, voel m'n vingers nog, een bord vol met de garantie dat we nog een portie konden bestellen. (onbeperkt). Een portie hebben we voor ons beide nog laten komen. Geloof me dan heb je echt meer dan voldoende gehad. Aangevuld met de gebruikelijke garneringen was het voor ons weer een geslaagde avond. Bediening..........dank voor jullie aandacht. We voelden ons gast. Tot de volgende keer !
MKB administraties de Liemers
Beste mensen,
Afgelopen dinsdagavond met ons gehele team wederom heerlijk bij jullie gegeten. Het was fantastisch. Grote klasse!
Hartelijk dank voor alles en succes met jullie actie ten behoeve van Pink Ribbon. Een prima initiatief!!- Eten / drinken 10
Edwin
Ik ben vaker bij Mona's geweest. Vanavond ben ik weer een keer geweest. Het is er altijd geweldig. Goed en lekker eten, gezellige sfeer en prettige en goede bediening.
Bedankt voor de fijne avond.
Arjan Vink
Lieve mensen van Mona's wat hebben jullie ons toch een leuke avond bezorgd. Het eten was verrukkelijk en meer dan voldoende. En de service was heel verwarmend. Zeker het nagerecht met vuurwerk en muziek !!! Tot snel familie Vink
Dianne
Vrijdag 7 oktober samen met mijn vriendin heerlijk gegeten bij Mona's.
Bediening was super en correct.
Eten was goed, niks op aan te merken!!
Wij gaan volgende week vrijdag weer terug voor start Wild Seizoen en de Pink Ribbon avond.Dianne & Ivette
Thijs K
Hebben er vanavond weer heerlijk buiten gegeten op waarschijnlijk de laatste mooie zomeravond van dit jaar, het eten was weer fantastisch zoals altijd.
Echt een aanrader voor iemand die van lekker eten houdt.
En parkeren voor de deur is ook wel erg handig.- Eten / drinken 10
Eline
Afgelopen week voor het eerst gegeten bij Mona's. Het eten was heerlijk en de service was perfect.
Met 5 man hebben we een super avond gehad, de gerechten kwamen mooi op tijd maar niet te snel.
Het viel ons op dat de sfeer onder de collega's erg leuk is, je ziet dat ze plezier in het werk hebben en het een erg leuk en sterk team is.Wij komen hier zeker vaker terug!
F
De laatste keer dat we hier gegeten hebben zaten we letterlijk in een verdomhoekje. Niet 1 keer werden we vergeten, maar constant. Ook toen er bijna niemand meer zat. Ongeinteresseerd. Eten is bepaald niet top.
3,8 op schaal 1-10
Geert
Geen toptent, maar wel een prima niveau. De jonge bediening probeert er echt wat van te maken en dat lukt prima. Ook de kwaliteit/prijs verhouding is goed.
8,1 op schaal 1-10
Wilma
Op 12 augustus onverwachts gegeten bij Mona's. Het was zo als altijd weer heerlijk. We moesten iets langer wachten dan normaal ivm de drukte wat ook wel logisch is.
We gaan a.s. zondag weer maar nu met gasten.
Dennis
Op maandagavond 27-06 met mijn vrouw wezen eten bij Mona's.
Prachtig weer, dus lekker buiten in de tuin. Het eten was echt grandioos, wat een smaaksensatie!
Vrolijke bediening en erg gezellig, op de prijs is al helemaal niks op aan te merken.
Tot de volgende keer!
Rutger
Heerlijk gegeten, alles was top echt niks op aan te merken. Wij blijven zeker komen bij Mona"s.
Hans
Eerste Pinksterdag met 6 personen wezen eten bij Mona's Oosterhout. Het was erg druk en uiteindelijk hebben we 1,5 uur moeten wachten op ons eten, ondanks tussentijds navragen. Als gevolg hiervan lag, op het (voor het eerst!) karig belegde bord van mijn vrouw een portie koude champignons (in schijfjes?!?). "Daar had ze maar wat eerder van moeten zeggen, ik kan hier nu niks meer aan doen!" was het advies van de dame in kwestie. Vervolgens laat ze een lading servies vallen waarbij de vlijmscherpe scherven in de rondte gingen, tegen de benen van enkele mensen. Een simpele 'Sorry' of 'Gaat het?' kon er niet af.
Over het eten:
De carpaccio van nieuwe haring was ijskoud, jammer. Duidelijk van te voren klaargemaakt en in de koelkast gezet.
De carpaccio van tonijn met 'pittige' wasabi-mayonaise was smakeloos en de mayo was zeker niet pittig.
Een dagspecialiteit, tonijnsteak op Aziatische wijze. Een weliswaar goed stuk gebakken tonijnsteak, maar met een stroperige zout-zoete ketjapsaus geserveerd. Meer niet. En tonijnsteak met zout-zoet? Met Varkens- of kippevlees nog wel te snappen maar dit dus niet.... Te overheersend en niet passend.
Toetje (IJs) was dan wel weer goed maar daar kun je niet echt iets aan verklooien... En dat voor €40 p.p....
Dit was voor ons ECHT de allerlaatste keer bij Mona's. Wel jammer...
3,3 op schaal 1-10
hetty arends
Afgelopen dinsdagavond 24/5/11 gegeten bij Mona. Dit was de vijfde keer dat we er waren en ik moet zeggen: complimenten!
Het was druk (zoals alle keren dat wij er waren) maar het liep op rolletjes. Vriendelijk personeel, deze keer met name een meisje, maar lof voor allemaal. Het eten was uitstekend, (heel belangrijk). Dus hulde aan de kok. Waar allle negatieve kritiek vandaan komt is ons een raadsel. Wij blijven komen. Tot gauw maar weer.
Chantal
Al meerdere malen hier lekker gegeten en ook altijd 'n gezellig sfeer.
Tot de volgende keer!
7,1 op schaal 1-10
Jopie
Zijn nu al meerdere malen bij Mona geweest.
Vinden dat de kwaliteit achteruit gaat!
En dat vinden we jammer!
Dan is de biefstuk net een schoenzool, dan zijn de groenten niet goed gewassen of helemaal niet gewassen, alleen maar zand.
Lang wachten op je eten, nee, voor ons geen Mona's meer.
4,6 op schaal 1-10
koolwijk
Ben laatst bij de Paasbrunch geweest, het was geweldig.
Uitstekend verzorgd, alles werd bijgevuld, je kwam niets te kort.- Eten / drinken 9
Paulien
Het eten laat telkens heel erg lang op zich wachten. Ruimte tussen de maaltijden is vaak aangenaam, maar niet zo lang dat je je afvraagt of je überhaupt nog iets krijgt. Bestellingen worden aan je tafel opgenomen met in hun handen de vuile borden van een andere tafel, heel smerig. Het toetje meer dan 3 kwartier gewacht, 100x de bediening voorbij zien lopen, de barman die op onze tafel kon kijken zag ook niets. Geen toetje, geen drinken, niemand die iets ziet of vraagt. Na 3 kwartier wordt er gevraagd of wij nog iets willen, waarop wij zeggen dat we al meer dan een half uur op een toetje zitten te wachten. Heeft mevrouw het lef om te vragen "oh is dat echt nog niet gebracht".... tuurlijk impliceer ook nog even dat je klant liegt. We hebben betaald en zijn weg gegaan, met een enorme dorst en boos en geïrriteerd. We hadden speciaal tijdens het eten rekening gehouden dat we nog een bepaald toetje wilden, wat we dus niet gehad hebben. Er is gevraagd of we nog wat van het huis wilden, maar wij hadden geen zin om weer een half uur voor niets te moeten wachten. Het was vele malen netter geweest als ze wat van de rekening hadden afgehaald.
2,9 op schaal 1-10
Eric
Vaak gegeten hier, kwaliteit altijd goed.
Soms iets te laat met bediening, maar komt uiteindelijk goed!
Laatste jaren is de prijs stevig gestegen!
6,7 op schaal 1-10
floris & karin
Wij hebben eerst altijd goed gegeten daar, maar ik weet niet wat er daar is veranderd? Maar het is nu echt slecht.
Bediening onvriendelijk en niet gezellig.
Eten was koud, te laat en erg weinig friet en de nabestelde friet kwam toen we alles al op hadden.
Jammer, maar dit waren we niet gewend.
Wij komen daar niet meer.
Succes, Floris & Karin.
- Eten / drinken 3
4 op schaal 1-10
anne
Gisteravond lekker gegeten bij Mona. Bediening (jonge mensen)was vriendelijk, enthousiast en voorkomend. De ambiance lijkt erg verbeterd voor zowel de maaltijd als de sfeer.
Ik was hier een paar jaar terug ook eens en toen vond ik het minder stijlvol en smakelijk. Maar nu: prima! Echt genoten. Dus...voor herhaling vatbaar.
7,6 op schaal 1-10
marga
Donderdag 3 maart hebben wij met een groep van 11 personen bij Mona gegeten.
In tegenstelling tot voorgaande recensies kunnen wij aleen maar melden dat het eten zeer smakelijk was en de bediening prima.
Het is voor ons zeker niet de laatste keer dat wij hier gegeten hebben.
Tot ziens!
Jona
Slechte ervaring hier...
We moesten wel erg lang wachten op het eten. Chagrijnige bediening, van de kabeljauw kreeg ik alleen maar 3 kleine stukjes, 3 bordjes friet voor 5 man, weinig eten, biefstuk was erg rose en mijn man wilde medium. Ik kom daar nooit meer terug!- Eten / drinken 6
Antoine
Afgelopen kerst hebben we hier heerlijk gegeten de bediening was zeer vriendelijk en attent, en een prima kwaliteit. We komen hier geregeld en het is altijd gezellig. Thanks voor een geslaagde kerst. Veel succes gewenst voor 2011.
Henk
Bezocht op 20-11-2010. Het eten was erg lekker en de prijzen redelijk. Vriendelijke bediening, vooral die juffrouw met het opgestoken haar.
Marc
Vorige week in dit restaurant gegeten; Het was prima.
Na eerder bezoek was ik minder enthousiast door het zichzelf overschreeuwende personeel, maar de laatste twee keer kwam dit niet meer voor.
Enige nadeel was dat het eten na bestelling echt té snel op tafel stond. Verder prima kwaliteit.
Annelies
N.a.v. veel positieve berichten van mensen die regelmatig gaan eten bijna Mona’s in Oosterhout hebben wij het na lange tijd toch ook maar weer eens geprobeerd, maar het viel ons weer tegen. Bij binnenkomst ging ik gelijk naar het toilet en onderweg werd mij al gevraagd wat ik wilde drinken. Op het damestoilet was er geen toiletpapier, geen zeep en in het handdoekenapparaat zat geen papier? Gelijk doorgegeven maar na 1 uur was het nog niet aangevuld cq opgeruimd.
Het eten werd (nog maar net besteld) gelijk geserveerd. De vis was redelijk maar de aardappels en frites waren opgewarmd. We hadden het nog maar nauwelijks op of het werd al weggehaald. De koffie was goed en het ijs was lekker. Het was erg druk, erg veel lawaai, niet lekker rustig/gezellig zitten. Het was voor ons lopende bandwerk. Nee, ons zien ze hier nooit meer terug. De prijs van het eten is niet in verhouding met de kwaliteit. Voor dat geld mag je een toch wat verfijndere en frisse maaltijd verwachten.- Eten / drinken 4
2,6 op schaal 1-10
Rob & John
Wij zijn daar gister avond geweest. De sfeer was geweldig, echt een huiskamer idee, de bediening was super en ook zeker de gastvrouw, helemaal super.........En ja het eten was ook helemaal toppie! We hebben nu vakantie en dit was zeer zeker een heeeel erg goed begin daarvan!
9,6 op schaal 1-10
Johan
Bezocht op 31-10-2010. Al verschillende malen hier geweest. Altijd naar tevredenheid echter deze laatste keer viel tegen. Gamba's taai, spareribs droog en de hertenbiefstuk viel bij 1 van ons ook tegen. Ondanks het aanbod van een extra portie Gamba's en spareribs hier van afgezien, dit na de ervaring van de 1e portie.
Voor ons is deze ervaring een reden om hier voorlopig niet meer aan tafel te schuiven. Daarnaast is 180 euro voor 4 volwassenen en 1 kind ook niet echt een koopje.
5,4 op schaal 1-10
Bezocht op 16-10-2010,
Bij binnenkomst aan de bar een drankje van de zaak en een broodmandje gekregen.
Gezellig restaurant met een prettige rookruimte, voor wie dat wenst.
De gerechten waren alle prima van smaak, al had de saus van mijn tournedos a la Pim apart gemogen. Bijgerechten prima, 3 soorten groente, een salade, gebakken en gegratineerde aardappeltjes.
Eerlijke gerechten voor een prima prijs.
Evert
We gaan zaterdag met zijn zessen eten bij Mona's, we zijn benieuwd wat het resultaat is.
De laatste keer hebben we er met 2 pers. lekker gegeten.
De service en bediening was naar onze maatstaaf goed!We zijn erg benieuwd wat het nu wordt.
De ervaringen die wij hebben bij Mona's zijn heel goed.
6,8 op schaal 1-10
Anouk
Tot vorig jaar regelmatig tot grote tevredenheid bij Mona's Oosterhout gegeten. De laatste 2x echter niet. 1X kwam de extra bestelde garnituur pas toen we de rest al lang op hadden. De 2de (en laatste keer) was de garnituur slecht: de kern niet uit de witlof, dus bitter en de salade zonder dressing, vrij smakeloos. Het vlees van mijn partner was onder de laag saus gewoon verbrand, dat had nooit zo de keuken uit gemogen. Toen we een dessert wilden bestellen, kregen we maar geen contact met de zeer drukke bediening, dus zelf de kaart vd bar opgehaald. Toen we de keus gemaakt hadden, was er wel snel iemand bij ons... Het bestelde ijs bevatte echter heel weinig banaan en de chocoladesaus was ver te zoeken.
Heel jammer, maar dit was voor ons toch wel de laatste keer!
5,2 op schaal 1-10
zeg het maar
Gisteren sinds lange tijd weer bij Mona's Oosterhout gegeten.
Eten was op zich lekker. Echter er lag een vieze vork.
De friet was keihard. Leek paar keer opgebakken maar volgens hun was dat niet zo.
6,4 op schaal 1-10
Toon en Attie
Afgelopen zondag bij Mona wezen eten, wij hebben er altijd lekker kunnen eten maar de laatste paar keer is het ons behoorlijk tegen gevallen. Ik denk dat ze te groot willen worden wat de kwaliteit niet ten goede komt.
Mijn man nam de gamba's die altijd erg lekker zijn en ik nam voor de verandering entrecôte die twee keer terug moest naar de keuken. De ene keer te gaar, de tweede keer niet door te komen met het mes, toen ik voor de derde keer een entrecôte kreeg was mijn man klaar met eten en was het garnituur koud.
Waarom worden de haricot vert en de kool zo rauw geserveerd?
En wordt overal tauge over gegooid, slechte combinatie!Al met al een slechte afsluiting van onze vakantie, wat een leuke avond had moeten worden, maar helaas.
De gratis koffie van Mona's kon onze avond echt niet goedmaken.
Aan de serveerster lag het niet want die vond het ook vervelend,
Maar alles hangt en staat met een goede keuken brigade.
Dus Mona's jullie kunnen de vismaand wel promoten, maar zorg eerst voor goede kwaliteit en een goed team in de keuken.
Fam Schaap
Gezellig en knus restaurant met goede en vriendelijke bediening.
Eten is ook altijd erg lekker! Kortom, echt een aanrader.
Anna
Afgelopen weekend bij Mona's gegeten en wij komen hier niet meer. We dachten gezellig een avondje uit eten te gaan maar stonden echter na 1 1/2 alweer buiten. Het tempo was bijna niet bij te houden en je kreeg de kans niet om even gezellig na te tafelen... echt schandalig voor de prijs die je ervoor moet betalen. De sla was nog half bevroren, vis ook en het ijsje stond al klaar in de koeling volgens mij...
Nee, ga zo door, dan zit de tent al snel niet meer vol...
Bart en Marian
Wij hebben sinds jaren weer eens bij Mona`s gegeten en het was zoals vroeger goed.
De sfeer is prettig, de bediening is goed, het eten is lekker.
En je krijgt er waar voor je geld.Als je een keer lekker wilt eten in een gezellig restaurant,
dan ben je bij Mona`s aan het goede adres.Wij komen zeker weer bij Mona`s eten.
Eigenlijk blijft het toch wel ons favoriete restaurant.
Groetjes, Bart en Marian.
bea
Redelijk eten, nogal zout, niet echt heel verfijnd, redelijke prijzen.
En na de verbouwing gelukkig ook meer parkeerplaatsen.
De bediening zou wel wat hartelijker kunnen met een minder arrogante ondertoon.
7 op schaal 1-10
marko & Daisy
We waren een beetje benieuwd hoe het er nu uit zou zien in Oosterhout en zijn er dus zondag geweest.
De zaak ziet er schitterend uit, groot maar ook wel weer knus. Mooie meubels en leuke uitstraling.
We hebben er met z'n vieren heerlijk gegeten, echt een aanrader om eens gezellig te gaan zitten en na tafelen.
Wat wel leuk is, is dat ze er een aparte rookruimte hebben, die ziet er gaaf uit en er niemand heeft er last van.
Kortom lekker eten en drinken, wij komen snel weer.Groeten, Marko en Daisy.
7,9 op schaal 1-10
Gabi
Ik kom graag eten bij Mona`s!
De bediening is vriendelijk en snel. De sfeer is prettig en gezellig. Ze hebben ruime keuze op de kaart en de wisselende specialiteiten worden op het bord geschreven. Af en toe hebben ze doordeweeks ook lekkere dagschotels voor maar EUR 9,95.
Heerlijk eten!
wouter
De naam zegt eigenlijk al genoeg, Mona's eet en drink festijn.
Als je van onbeperkt gamba's en snitzel eten houdt, dan zit je op de goede plek.
Weinig bijzonders, alles komt uit pakjes.
- Eten / drinken 2
1,7 op schaal 1-10
de Bont
Nou vandaag in een schitterende ambiance bij jullie gegeten, wat een mooie en zeer sfeervol vernieuwde ruimte!
Ook zo als we al gewend waren heerlijk gegeten, fijne en vriendelijke bediening!
Wij wensen jullie voor het nieuwe jaar heel veel tevreden gasten toe, wij zijn in ieder geval van de partij in het nieuwe jaar.
Heel veel succes.
Johan en Yda.
Maikel
Donderdag 19 november een overheerlijke grote schnitsel gegeten in dit gezellige, knusse restaurant. De bediening was vrolijk en vriendelijk. Ik zal zeker nog een keer terug komen.
7,6 op schaal 1-10
Janni en Jan
Vandaag (21 november) erg lekker gegeten bij jullie. Gezellige sfeer en top bediening.
8,7 op schaal 1-10
lieke
Echt een Super restaurant!
Geweldige bediening en lekker eerlijk eten.
Aanrader: tournedos a la Pim!
chantal
Een afknapper, het bedienend personeel is vriendelijk maar het eten is echt smerig! Groenten drijven in het vet, droge frites, bedorven garnering. En dat tegen een hele hoge prijs. Afrader.
- Eten / drinken 2
2,3 op schaal 1-10
dirk
Mona's gaat heel ver bergaf.
We kregen gewoon kraanwater terwijl er wel duur bron water op de rekening staat, beetje jammer.
Dit was echt ons laatste bezoek.
Het personeel is aan vervanging toe.
5,6 op schaal 1-10
Willeke
Vanaf dat onze kinderen klein waren komen we al bij Mona's: met kinderen, soms ook met oma en opa, met z'n 2jen of met vrienden. En altijd lekker eten, vriendelijke en goede bediening en gezellige sfeer. We waren een tijd niet geweest en verbaasden ons over de negatieve recensies die wij lazen voor wij gingen. Maar als van ouds weer heerlijk relaxed vertoefd en geproefd in de tuin van Mona's. En wij waren niet de enigen die het naar hun zin hadden gezien de na-tafelende gasten om ons heen. Bedankt Mona's en tot de volgende keer!
Groeten T, M en W. Uit Arnhem.
8,2 op schaal 1-10
Femke Smits
Vanavond hebben we heerlijk met 7 personen buiten bij Mona's gegeten. Het eten was heerlijk en lekker veel en de bediening was heel goed en vriendelijk! We komen zeker snel terug!
Groetjes.
wilma natrop
Nadat ik de vorige, nogal negatieve, ervaringen had gelezen gingen we met de nodige twijfels eten bij Mona.
We waren met z'n zevenen en werden vriendelijk ontvangen.
Alle 7 personen waren verrast door het lekkere eten, de uiterst vriendelijke bediening en de kwaliteit van wat op tafel kwam.
We komen vast nog een keer!
anoek
Jaren geleden was ik niet zo weg van Mona's, maar de laatste tijd kom ik weer regelmatig! Het eten is heerlijk, en de bediening is erg vriendelijk!
Peter
Het was lang geleden dat we bij Mona geweest waren, maar onze herinnering was goed. Jammer genoeg hebben we inmiddels een heel andere ervaring. De 'heldere groentesoep' leek regelrecht uit een pakje te komen. Toen gevraagd werd of de soep naar wens was hebben we dat ook eerlijk gezegd. Dat zou aan de keuken worden doorgegeven. Een reactie uit de keuken kregen we niet, wel werd ons een kopje koffie namens het huis aangeboden....
Ook het hoofdgerecht was niet wat we hoopten en verwachten (vis uit diepvries ondanks uithangbord met aandacht voor visweken), maar inmiddels verbaasde ons dat niet. Een dessert durfden we niet meer aan. Jammer. Ons tafeltje stond ook niet echt op een gezellige plaats. Wel lekker halfbuiten, maar vrijwel tegen een open kast met asbakken etc. En ook keken we recht in een vuilnisbak zonder deksel en stond er een emmer met sopje waar vlak voor onze ogen de doek ingegooid werd. Bij het afrekenen nog een blikje in de keuken kunnen werpen. Extra reden om volgende keer een ander restaurant te kiezen. Sorry Mona, gemiste kans. Compliment aan de stagiaire (denken we) die echt haar best deed, maar echt goede voorbeelden had ze niet.
3,5 op schaal 1-10
irene
Afgelopen vrijdag bij Mona's gegeten met 2 vriendinnen.
Kom er graag en vaak, maar de bediening was ineens onvoorstelbaar slecht. Bij binnenkomst werd ik al afgesnauwd ("jullie kunnen buiten gaan zitten, maar als het gaat regenen, heb ik geen plaats meer binnen"). Stokbroodje werd vergeten en er kon geen lachje meer af.
De dame die er al jaren werkt kwam op een gegeven moment aan onze tafel met de mededeling dat ons etentje aangeboden werd door Pim. Gaaf! Om vervolgens 10 seconden later terug te komen en te zeggen:"sorry, dat was niet voor jullie bedoeld, maar voor de mensen aan een andere tafel".. Nou jaaa!
Eind van de avond werden we onvriendelijk verzocht of we nu nog wat wilden drinken of dat we de rekening wilden (met andere woorden: wanneer zouten jullie nou eens op).
Ik ga er van de week even langs om dit ook te zeggen, ben al jaren trouwe klant, maar ik ga er nu niet meer heen.- Eten / drinken 7
6,3 op schaal 1-10
ronald
De afgelopen 2 jaar ca 5 keer gegeten. Helaas was dit de laatste keer. De bediening is inmiddels zo slecht dat het redelijke eten daar niet meer tegenop weegt. Vooral de dame die er al jaren werkt heeft er klaarblijkelijk totaal geen zin meer in en dat straalt ze uit. Het bederft totaal je eetlust. Jammer.
6,5 op schaal 1-10
Clarinda
Het eten was prima, wel jammer dat er geen bakjes water/doekjes voor de handen bij de gamba's werden gegeven.
Maar wat een schofterig personeel. Wij waren met een grote groep en we werden behandeld alsof we blij moesten zijn dat we daar mochten eten ipv dat ze blij waren met ons. Bij binnenkomst werden we al afgesnauwd, aan kinderen hebben ze duidelijk een hekel, kortom: voor ons geen blijvertje!
De lovende recensies die ze zelf op het (vieze) toilet hebben gehangen, mogen ze van mij dan ook weghalen.
5,5 op schaal 1-10
ed
Heerlijk gegeten, zalig vlees en prima vis.
Salade had teveel dressing.
Bediening keek nogal chagrijnig en was erg luidruchtig naar elkaar en naar klanten. Toen we uitgegeten waren, schreeuwde de serveerster verontwaardigd 'oh, hebben jullie alles opgegeten', alsof ze om een verontschuldiging vroeg. Tja, 'k heb toen maar gezegd dat we honger hadden.
Leuke aankleding, jammer dat er keihard Skyradio (oid) opstond.Conclusie: eten/aankleding van een (bijna)toptent, bediening/hoffelijkheid van een truckerscafé.
6,7 op schaal 1-10
anneke
heerlijk en veel gegeten,geweldige sfeer,prima prijs.heerlijke stoelen.
kom hier zeker nog een keer terug!!!- Eten / drinken 9
Nynke
Ik kom vaak bij mona's en dat is niet voor niets. Ik vind de prijs, kwaliteit verhouding heel goed. De bediening etc daar ben ik ook zeer tevreden over.
Wineke
Het eten was heerlijk, maar tijdens het toetje werd de rekening ongevraagd gebracht, met het verzoek aan de bar plaats te nemen, onze tafel was nodig?!
7,4 op schaal 1-10
DE VRIENDINNEN
met zn vieren er 1 e kerstdag gegeten .het eten was super,er was ook werk gemaakt om er een leuke kerstsfeer van te maken.we komen er zeker een keer terug
Rolan
lekker eten in een leuke sfeer.
5,4 op schaal 1-10
Peter
Slechte bediening, koud eten, etc.
Kortom: ik kom er noooooit meer.- Eten / drinken 1
1 op schaal 1-10
Saskia
Wij komen geregeld bij mona's, gisteren in het wit, als marco borsato fans. We werden onvriendelijk ontvangen, geen bakje water bij de gamba's, geen gedag werd tegen ons gezegd toen we weggingen. Werden wij gezien als gasten die toch nooit meer terugkomen?
4,3 op schaal 1-10
Ellen
Van de zomer hadden wij een feestelijk etentje bij Mona's met 10 personen,waarbij alles misliep. Mona's heeft zich echter uitmuntend gerevancheerd met een etentje voor 4 personen, waarbij alles even lekker en goed verzorgd was. Pluim voor het managing team!
- Prijs / kwaliteit -
9,2 op schaal 1-10
Roel (schuumke)
Ga er zo eten maar we zijn er al meerdere malen geweest dus....wordt weer gezellie. Wordt vervolgt.
Grusse Carin & Roel.- Eten / drinken 10
anita siecker
Ik vind het een gezellige zaak met leuk personeel(is niet overal)ben er al een paar keer wezen eten op advies van een vriendin en vond de gerechten erg lekker! de verhouding kwalitijd en prijs is ook oke'..ik vind het eé'n van de leukste restaurants van deze omtrek waar je echt gezellig uit eten bent!
Marjan en Karla
Als voorgerecht namen we de zalmtartaar en haringcarpaccio. Beide gerechten waren bitter en de zalm zeker niet vers. Na (goedbedoelde) opmerkingen van ons werd er gezegd: we krijgen nooit klachten en dan moet je voortaan maar geen vis meer eten!
Als hoofdgerechten quiche en gamba's:
beiden smakeloos.
Credo van Mona: het is zo en het blijft zo. Maar ons nooit meer gezien!
Jammer van een avondje gezellig uit eten gaan, want de prijs/kwaliteit staat echt niet in verhouding.
Na afloop heeft een van ons heel erg buikloop gekregen: waarschijnlijk van de verse producten die ze (niet) gebruiken!- Eten / drinken 3
3,3 op schaal 1-10
Janssen
Kwalitatief goed eten! Tip: bestel een tournedos a la Pim; erg lekker! Bediening: vriendelijk, maar je moet soms lang wachten (als het druk is). Op zaterdagavond is het er bijvoorbeeld echt te druk. Dan blijf ik liever weg! Bediening is spontaan, een beetje boers, nogal joviaal. Daar moet je van houden. Past wel bij de streek. In de zomer kun je er heerlijk buiten eten in de tuin.
Monique
De bediening is totaal niet kindvriendelijk! Met kinderen zeker niet naar toe gaan! Bediening af en toe erg aanwezig op een verkeerde manier!
3,2 op schaal 1-10
H en R
Geweldig aardige bediening. Zeer beleefd en voorkomend.
Fantatisch gegeten, Tournedos a le Pims, Varkenhaasje van wild zwijn mmmmmm!!
Waar je na de maaltijd nog rustig kan blijven zitten, ongehaast en ongestoord zoals dat hoort.
voor ons een dikke 10!- Eten / drinken 9
Anne
heerlijk geten echt!wat je hebt besteld datkrijg ook..en dat met een vriendelijke lach!!waarvoor ik zeker niet teveel voor heb betaald en mij zal doen terug komen!Tot zien tot de volgende keer ...bij mona's
8,1 op schaal 1-10
fam sark
wij hebben op vrijdag 15 juni gegeten in dit restaurant het was echt helemaal super vlotte bediening ook al hadden ze het heel druk!het eten was goed en kwa prijs was het ook goed!ga zo door
Restaurants in de buurt
3,8km · Bemmel · Internationaal