Koks en Ko in Nijmegen
- Website
- www.koksenko.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Koks en Ko is een mediterraan, laagdrempelig restaurant waar u alle dagen van de week welkom bent. Wij bevinden ons vlakbij het stadscentrum, de Schouwburg en Vereeniging zijn op loopafstand: ideaal voor een smakelijk diner voor uw voorstelling. Door de informele sfeer voelt u zich snel thuis bij Koks en Ko: u kunt hier terecht met uw zakenrelatie, een groep vrienden of familie of gewoon als u geen zin en tijd heeft om zelf te koken. We zien u graag binnenkort bij Koks en Ko!
- maa 16:00 - 21:30
- zon 16:00 - 21:30
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeerplaats in de straat.
- OV
Op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station.
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, zakelijk, huiselijk en gezellig
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Glutenvrij, vegetarisch en lactosevrij
- Voorzieningen
- Terras, honden toegestaan en catering
- Prijzen
- Chef: Patrice Stal
- Gastheer/vrouw: Marij Derks
- Eigenaar: Patrice Stal en Marij Derks
agnes
Zeer slecht gegeten! Stuur je eerst één gerecht terug en dat wordt daarna nog slechter bereid vrolijk weer uit geserveert?! Ander gerecht was ook niet goed en die klacht wordt helemaal niet serieus genomen. Jammer dat jullie niet begrijpen dat het jullie minder kost om beide gerechten niet te laten betalen door je klant, dan slechte recensies. Bij deze is Koks en Co een absolute afrader!
jan
Gezellig restaurant, fijne bediening! Erg lawaaierig! Eten matig, vroeger was het beter! Geen groenten, is een gemis en weinig salade, minpunt! Jammer! Gesjoemel met vlees.. rundvlees besteld, maar het leek wel of er lever tussen zat!
Bernadette van Hapert
Prima gegeten! Lekker geborreld, altijd goed, daar.
jan sinke
Eigenlijk is alles goed tot zeer goed. Het enige minpuntje is de akoestiek; de verstaanbaarheid is soms lastig, daar valt wellicht nog iets aan te doen...
Hanny Peters
Twee weken geleden heerlijk gegeten in de gezellige ambiance van de ons welbekende Koks en Co. Dit keer: het aspergemenu...heerlijk, ik had het zelf niet beter kunnen doen! Daarbij geserveerd de wijn van de maand: Spaanse Esperanzo, de bloemetjessmaak van de Spaanse deed me denken aan een goede Sancerre..heerlijk!
Mijn vraag is dan ook:waar koop je deze wijn? Wilt U mij dat svp laten weten?
Vr. Groet en vast bedankt!
Marij Derks
Beste mijnheer mevrouw Dudok,
Dank voor uw recensie op eet.nu. Alleen vind ik het jammer dat ik deze reactie niet op de avond zelf van u gehoord heb, dan had ik er wellicht nog wat aan kunnen doen. Als u contact met mij opneemt gunt u ons misschien nog een derde kans!
Met vriendelijke groeten,
namens Koks en Ko, Marij Derks.