Recensies van restaurants in Nieuwerkerk ad ijssel, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Nieuwerkerk ad ijssel. Gegeten bij een restaurant in Nieuwerkerk ad ijssel? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Nieuwerkerk ad ijssel verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Nieuwerkerk ad ijssel over tijd.
Cindy
Pizza Bezorgcentrum Pomorilla in Nieuwerkerk ad ijssel
Na 2x bellen en 1.5 uur te moeten wachten op 2 pizza's en 'ben en jerry' ijs. Eindelijk eten gekregen. De pizza was echter koud en het verkeerde ijs was bezorgd. Later terug gebeld en de opmerking gekregen dat ze geen tijd hadden om te bellen om te vertellen dat ze het ijs niet meer hadden of dat de bezorging later is. Niet klantvriendelijk dus!
Joline
Restaurant Njoy in Nieuwerkerk ad ijssel
Niks te klagen over dit super mooie/ fijne restaurant! Al een paar keer wezen eten met een groep en met z'n 2e. Altijd worden we prima geholpen en het diner is altijd heerlijk. Ook de lunch is erg aan te raden! Gezellige sfeer en super goed eten. Als het wat drukker is, is er wat minder aandacht voor de klant maar dat vind ik op zich wel begrijpelijk. Moet wel zeggen dat het personeel, klantvriendelijkheid, en het eten allemaal wel is opgeknapt net zoals de verbouwing die ze doorstaan! Toppie!
Fam. Beun
De Gouden Oceaan in Nieuwerkerk ad ijssel
Super! Vanavond voor de eerste keer gegeten, heerlijk! Volop keuze, voor een prima prijs, een echte aanrader,
Paul
De Gouden Oceaan in Nieuwerkerk ad ijssel
Gezellig bediening en goed eten voor een goede prijs.
Ik
De Gouden Oceaan in Nieuwerkerk ad ijssel
Heel vriendelijk personeel, afhalen goed maar ook daar eten is lekker.
J. Lavooij
Verhage Fastfood in Nieuwerkerk ad ijssel
Verhage is deel van een keten, dus eigenlijk krijg je overal een standaard kwaliteit. Die kwaliteit zit het wel goed mee en deze vestiging is daar geen uitzondering op. Vooral het personeel is zeer vriendelijk en super snel. Dus helemaal top. Alleen de prijs is soms wat aan de hoge kant, maar dat geldt dus voor alle vestigingen.
Patrick Doodkorte
Wijn en Tapas van 'S in Nieuwerkerk ad ijssel
Lekker eten tegen een meer dan redelijke prijs! Goede service en echt lekkere Spaanse tapas!
de Jong
De Gouden Oceaan in Nieuwerkerk ad ijssel
We hebben lekker gegeten, vriendelijk personeel.
Leuk uitje zo... en niet duur voor 12,50 ppLouise
Hele slechte ervaring.
2 x Verkeerd eten geserveerd.
Wij hadden ons kleinkind bij ons en hadden een baby maaltijd gevraagd maar moesten voor het kindermenu betalen.
We bestelden een pasta met aubergine maar kregen pasta met mosselen.
Een pizza met italiaanse salami, maar kregen gewone salami met verkeerde kaas!
Het was er ook doodstil en waren maar 2 gasten aan het eten op een zaterdagavond?
Dan zou je meer verwachten.Coos Karstens en Marianne Bazen
F Bek in Nieuwerkerk ad ijssel
Zondag 4 maart. Het is een beetje regenachtig. Maar we gaan toch een lekkere wandeling vanuit ons huis maken. Langs de golfclub en naar de IJssel. Kievitten buitelen al door de lucht. Het voorjaar zit er aan te komen. Na een wandeling van 2,5 uur komen we bij de steenovens. Die zijn vorig jaar weer hersteld en voor het publiek te bezichtigen.
Op het terrein vlak bij is sinds kort een pannenkoekenhuis gevestigd. Heel toepasselijk hebben ze de naam:Bij de steenovens gekozen. Danique heeft de leiding en zorgt voor de bediening. Dat doet ze vlot en met een goed gevoel voor klantvriendelijkheid. Niet overdreven, maar je voelt je thuis.
De kaart is rustig van opzet. We hebben trek en kiezen voor de pannenkoeken. Geen trek in een pannenkoek: er zijn vodoende andere mogelijkheden. Je kiest je eigen combinatie van lekkers op de pannenkoeken. Zelf houd ik van de combinatie spek-gember. Marianne van spek-stroop. De pannenkoeken zijn goed gaar, ruim voorzien van de gevraagde spek. Ze smaken prima. Een achterbuurman durft het aan er een met spaanse pepers te nemen. Lijkt mij veel te heet, dat zeg ik dan ook. De kok hoort dit en even later bewijst hij het tegendeel door met een schaal met in repen gesneden pannenkoek met spaanse peper langs de aanwezige gasten te gaan. Lekker!!. je moet het maar op de kaart durven zetten. Rondom zijn al veel tafels feestelijk gedekt. Kinderfeestjes later op de middag. Ziet er leuk uit.Wij wensen Danique en Rene en hun staf veel succes en daar ziet het nu al naar uit.
Coos en Marianne ( al klant sinds 12 jaar in de tijd van Leen en Georgette.)
jessica
La Sirena in Nieuwerkerk ad ijssel
Lekkerste pizza's die ik ooit gegeten heb!
Wij halen hier regelmatig pizza's of pasta's.
Altijd lekker, supervers en leuke bediening.Joshua
La Sirena in Nieuwerkerk ad ijssel
Heerlijke gegeten in deze pizzeria! Vriendelijk personeel en de pizza was prima!
En als extraatje kregen we bij het weggaan nog een kersttaart mee naar huis..
Bedankt!Sander
De Gouden Oceaan in Nieuwerkerk ad ijssel
Erg lekker eten en niet duur voor wat je ervoor krijgt..
Uitstekende service, altijd lekker biertje bij het afhalen..
Gewoon goed!Ed
La Sirena in Nieuwerkerk ad ijssel
Erg vriendelijk. Goede keuze en goede kwaliteit. Snelle bediening.
Frans
Cartoons in Nieuwerkerk ad ijssel
Helaas is dit restaurant niet meer wat het geweest is. We gingen hier altijd met veel plezier naartoe, vooral voor de overheerlijke Wiener Schnitzel. Helaas kreeg ik de laatste keer een vaag stukje vlees met een rare slappe korst eromheen die los zat en zurig smaakte. Toen ik vroeg of dit wel echt een Wiener Schnitzel was, kreeg ik, via een bediende, van de kok te horen dat dit de manier is zoals ze het 'altijd' klaarmaken, dat dit een 'echte' Wiener Schnitzel was en als ik een knapperige korst had willen hebben ik daar speciaal om had moeten vragen. Ik eet al ruim 30 jaar Wiener schnitzels die altijd een heerlijk knapperige korst hebben, maar dat blijkt dus niet de echte te zijn......! De jongen die ons hielp gaf ons gelijk en deed erg ziijn best, maar voelde zich hier erg ongemakkelijk bij. Blijkbaar had de kok het te druk en was de manager druk bezig een biertje te drinken met een stel andere gasten. Zo zorg je er inderdaad voor dat mensen terugkomen naar je restaurant! Jammer, weer een klant verloren.
Roy
De Chinese Muur in Nieuwerkerk ad ijssel
Heerlijk eten, personeel is super aardig. Het is aangeraden om vroeg te komen als je lopend buffet wilt, dan is alles heerlijk, net uit de keuken. Voor de prijs kan je nergens anders zo een lopend buffet krijgen. Het kost namelijk 13.50 maar je krijgt gratis koffie of thee na het eten.
C. de Vries
Cartoons in Nieuwerkerk ad ijssel
Een paar keer lekker en tegen "normale" prijzen gegeten.
Parkeerruimte laat weleens te wensen over, maar dat mag de (eet)pret niet drukken.
Gezellige sfeer.
Linda
La Sirena in Nieuwerkerk ad ijssel
De beste pizzeria die ik ken. Ik kom hier al jaren. Meestal om af te halen, maar ga er af en toe ook eten. Het eten is erg goed. Vooral de pizza's zijn bijzonder lekker.
wim
Vork Fastfood Reigerhof in Nieuwerkerk ad ijssel
De patat is erg krokant. Je verstaat het personeel soms niet. Als iets er niet is maken ze eerst iets anders en geven ze dat zonder te vragen of je het wilt. De bacon burger is echt niet lekker.
Inge Roest
Brasserij de Berg in Nieuwerkerk ad ijssel
Ik kom in dit restaurant met enige regelmaat. Gemiddeld denk ik zeker wel 1 keer in de 2 maanden. Het eten is altijd uitstekend. De bediening buitengewoon vriendelijk en altijd bereid aanpassingen te maken.
Wat mij het meest bevalt in dit restaurant is dat ongeacht hoe druk het ook mag zijn, je wordt er met rust gelaten en kan rustig natafelen zonder dat de ober om de 5 min komt vragen of we nog wat wensen of de rekening willen.
Helemaal top en verreweg mijn favoriete eetgelegenheid.
Lenda
De Chinese Muur in Nieuwerkerk ad ijssel
Het lopend buffet was niet te eten. De mie en de nasi waren hard, overal lagen vellen op. Het enige wat lekker was, was het draadjesvlees. Het was duidelijk dat het eten al lange tijd in de bakken lag en dat het personeel daar totaal niet op lette. Toen wij er wat van zeiden, deden ze er nog niets aan. Sterker nog, tijdens het afrekenen werd alles in diepvriesbakken geschept?!
Toen we binnenkwamen op een zaterdagavond (!) waren er maar 2 tafeltjes bezet. Dat had al een waarschuwingssignaal moeten zijn.
We kwamen hier al jaren, maar dit is echt de laatste keer geweest. Het was echt niet te eten en er werd niets aan gedaan.
Anthony
Brasserij de Berg in Nieuwerkerk ad ijssel
Leuke tent. Super gerechten buiten de kaart, vooral de vis is erg lekker.
Marjolein
Brasserij de Berg in Nieuwerkerk ad ijssel
Een kaart met goede keuzes, voor iedereen wat. Verder leuke dagaanbiedingen. Wil je eens wat anders dan kun je dat altijd vragen. Zie je kans dit vooraf te bespreken/reserveren, dan kun je echt genieten van een bijzondere maaltijd met lekkere wijnen erbij.
Janneke
De Chinese Muur in Nieuwerkerk ad ijssel
Kom hier heel vaak gezien ik er praktisch naast woon. Eten en service uitmuntend! De familie doet het al jaren goed, ook na pensioen van de vader!
Straks weer halen, verheug me er nu al op!
arjen
Brasserij de Berg in Nieuwerkerk ad ijssel
Personeel is okee. Rustig gegeten. Mooie plek.
Alleen het eten was matig.
- Varkenshaas en daarin zalm en brie. Niet lekker en rauw.
- Schnitzel met daarbij.... weet niet meer wat het was, maar was niet lekker.
iemand
Brasserij de Berg in Nieuwerkerk ad ijssel
Eten was heerlijk, maar de bediening niet zo best.
MB
Cartoons in Nieuwerkerk ad ijssel
Mijn vrouw en ik hebben hier enorm lekker gegeten. Vrolijke en leuke bediening met prima kennis van de gerechten op de kaart. Alleen de tomatensoep viel een beetje tegen, maar het grote stuk ossenhaas (het is ook een gerecht voor 2 personen) was buitengewoon smakelijk. Aan de friet en groenten kom je niet helemaal toe om dit allemaal op te eten, maar wij gaan naar een restaurant voor het vlees (thuis hebben we ook een frituur staan) dus dat is voor ons alleen maar een pluspunt.
Lege borden/glazen werden netjes opgehaald.
Ook het nagerecht was ten eerste erg lekker, en ten tweede heel origineel. Een "eenvoudige" sorbet wordt geserveerd met 3 onbekende maar erg lekkere ijssoorten. Ook de carpaccio van ananas is erg aan te raden!
Mijn ervaring is dan ook dat dit eetcafé kwa eten eerder een goed restaurant is. De aankleding is echter niet chique, maar wij houden hier wel van.
De prijzen zijn hier erg conform de kwaliteit van het eten. Verwacht niet voor 15euro een diner weg te snavelen, maar reken eerder voor 25-40euro p.p.
Ik kan me wel indenken dat oudere mensen deze eetgelegenheid wellicht wat minder waarderen door de aankleding e.d..
Wesley M. Dekker
Simo's Shop in Nieuwerkerk ad ijssel
Eigenlijk altijd goed, prima pizza's. Mijn eerste keus als ik 'makkelijk' wil eten!
c. rechtuijt capelle a/d ijssel
Hit Eten & Drinken in Nieuwerkerk ad ijssel
Tweemaal zijn wij er geweest met kinderen en kleinkinderen.
Alles was erg leuk en gezellig!
De jongste kleinkinderen hebben zich prima vermaakt met iets wat ik voor hen had meegenomen en zonder hinderen kon dat!
Zelfs een omgegooid kopje koffie bracht pezier want daardoor konden we met pret terugdenken aan eigen domme dingen tijdens de vakanties! En dit diner was voor ons allen meteen het slot van de vakantie! Wij hebben het erg leuk en gezellig gevonden.
Was de eerste keer en ook een mooie omgeving!
- Vorige pagina
- 1