Recensies van restaurants in Nieuw vennep, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Nieuw vennep. Gegeten bij een restaurant in Nieuw vennep? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Nieuw vennep verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Nieuw vennep over tijd.
mar
Gisteravond daar gegeten. Duurde lang voordat we wat te drinken kregen en nog langer voordat we de menukaart kregen.
Toen wij binnenkwamen was het niet druk, dus vraag me af waarom dat zo lang moet duren.
We hadden allebei sate van de haas besteld. Na een uur wachten kregen we dat dan eindelijk.
Sate was op zich goed, niet super mals, maar wel goed. Er zat patat en salade bij, dit was ruim voldoende.
Als er meer bediening zou lopen, zouden wij hier misschien wat vaker heen gaan.Monique
Bistro Jacques in Nieuw vennep
Maandag 29 april bij Bistro Jacques gegeten. Gezellig druk op maandagavond. Mooi ingericht, warm, klassiek en sfeervol.
Heerlijk gegeten, mooie verse producten. Overheerlijke uiensoep vooraf. Varkenshaassaté als hoofdgerecht en ijs met verse (lekker ongekoelde zodat de smaak beter tot zijn recht komt) aardbeien en slagroom als toetje.
Bediening is ook goed.
Astrid
El Cacho Tapas bar in Nieuw vennep
Wij bestellen altijd online. De laatste 2 keer waren wij erg teleurgesteld. Ruim 30 euro betaald voor taai, te doorbakken, vet en smakeloos vlees.
We bestelden altijd ook gehaktballetjes in tomatensaus. De laatste 2 keer een grote, droge bal met amper saus i.p.v. 6 malse balletjes in veel heerlijke saus. Patat slap. Lamsvlees alleen vet. Ossenhaas en entrecote taai. We zijn gewend aan heerlijke groente met bonen en saus. Nu slappe groente. Al met al beide keren geen succes.
Erg jammer. We hebben het gemeld maar zijn niet zoals beloofd teruggebeld.
Zo hoeft het van ons niet meer.
Erg jammer en zonde van de 30 euro per bestelling.veronike
El Cacho Tapas bar in Nieuw vennep
Het eten was prima. Wel even wachten maar toen had ik tijd de bijzondere inrichting tot me te laten doordringen. Argentijns, Chinees, Jordanees? Ik weet ben het niet. Het was binnen regelmatig koud doordat de buitendeur open stond en de tussendeur steeds niet goed gesloten werd door personeel dat naar buiten ging en weer binnenkwam. De bediening was vriendelijk maar de gerechten werden ongelijkmatig opgediend waardoor je niet tegelijk kon eten soms.
Thijs
Na enkele recensies gelezen te hebben toch maar voor 10 man eten besteld.
Veelbelovend zou je zeggen, niets is minder waar. Het eten was niet echt lekker te noemen en de service verschrikkelijk.
Wij hadden een aantal maaltijden besteld waarvan een deel na uitpakken niet compleet bleek.. Van 1 persoon was helemaal niets geleverd.
Navraag leerde dat men in het "restaurant" was vergeten de bestelling goed op te schrijven en zo het probleem verklaarde. Feit is wel dat we er gewoon voor hebben betaald. Wat nou vergeten?Toen we in de kip sate stukjes staaldraad vonden was de maat vol en hebben we gebeld met de mededeling dat geld terug toch wel gepast leek wegens wanprestatie. De manager vond dit wel gepast en leek zich te schikken in het eigen onvermogen.
Helaas te snel van goede moed voorzien toog een der collega's naar nieuw Vennep om het geld op te halen. Zich zoals afgesproken aan de balie meldend kreeg de collega nul op request en werd de melding als de grootst mogelijke onzin afgedaan. Collega werd verzocht te vertrekken want er was niets beloofd of toegezegd.Met zekerheid kan ik zeggen dat we als grootste werkgever in de regio niet meer naar deze toko terug keren.....
Will van B.
Vandaag gelunched. Na bijna een uur wachten (volgens het meisje van de bediening vanwege de kipsate) eindelijk eten maar helaas mijn man kreeg bruin brood onder z'n uitsmijter en ik wit onder mijn omelet i.p.v andersom zoals besteld. Na klacht wilde meisje onze borden weer meenemen maar omdat ik niet nog langer wilde wachten heb ik maar gevraagd om een bordje met wit en bruin brood. De omelet was vet en i.p.v. bosui gevuld met gewone ui. De uitsmijter en de saté waren redelijk. De eigenaar of baas bood ons nog een drankje aan en i.p.v. Spa rood kreeg ik Spa groen wat volgens het meisje hetzelfde was. Na afloop nog even naar de W.C waar het papier op was. Ga hier echt nooit meer eten. Personeel niet professioneel.
Marianne
El Cacho Tapas bar in Nieuw vennep
Via groupon kennis gemaakt met dit restaurant, leuke inrichting, prima bediening, lekker eten.
zwanenburg
De Rustende Jager in Nieuw vennep
Kerstdiner, 2e kerstdag 2012.
Voorgerecht: top, over vloedig veel, lekker en voor ieder wat wils.
Hoofdgerecht: jammer, weinig keus, zeer klein buffet, er magertjes allemaal, kleine stukjes vlees kortom afknapper.
Nagerecht; onprofessioneel geserveerd zelfs een beetje kinderlijk, bord zag er leuk uit maar in vergelijking met voor en hoofdgerecht veeeeeeeeeeeel te luxe! Op zich niet erg maar hele aparte hapjes waar menig persoon aan onze tafel zich niet aan durfde te wagen. Ook jammer dus.
Voor de kinderen leuk dat er een clown was en een speelkamer alhoewel we dat veel grootser hadden verwacht.. Dessert kinderen ook matig en simpel.
Al met al gaan wij dit niet meer doen, muziek oud. Decoratie is vast op bezuinigd, er hing nauwelijks iets qua kerstdecoratie.. Ook op de tafels weinig kerst te zien... Jammer.
Op zich lekker gegeten maar hoeveelheid/kwaliteit- prijs verhouding niet in orde!Gosephe
Bistro Jacques in Nieuw vennep
Gegeten met de zaak. (20 man) Over het eten niet te klagen...was niet bijzonder, maar wel goed en lekker.
De garnituren waren wel minnetjes.
Bediening zeker niet over te spreken, met uitzondering van de jonge (donkere) jongen, deze was top, een echte gastheer.
Zeker de (eigenaresse?) was uiterst slecht, en soms zelfs schofferend.
Een instelling van: het is een voorrecht om hier te mogen eten, past hier in zijn geheel niet.
Echt jammer, zou een leuk tentje zijn geweest, met goede vooruitzichten.
Op deze manier is het snel gebeurd met dit restaurantje.Daan
Vitaria Eeterij Family in Nieuw vennep
Van buiten ziet het er mooi uit met leuk uitgestald terras. Van binnen vind ik het een beetje vol en onduidelijk. Is het een snackbar, cafetaria of restaurant? De oudere dame die ons hielp leek niet haar beste dag te hebben. Aan kassa beetje kortaf en nam niet de moeite om nog een drankje te verkopen. Overigens werd het drankje ook nog vergeten aan tafel te brengen.
Verbeterpunten zijn de temperatuur in de zaak. De deur stond open en buiten was het 8 graden. Twee medewerkers waren achter de counter aan het eten waarvan er eentje haar vingers aflikte. De ander nam met een plastic lepeltje een hapje schepijs uit de schepbak in de vitrine.
De prijzen zijn op zich oke, maar het is raar dat als je een kapsalon bestelt, dat erbij gezegd wordt dat als je het ter plaatse op eet dat het €0,40 duurder is?! Vanwaar dat prijsverschil? Geen idee. Had ik moeten vragen.
Nu net gekeken of ze in de Cafetaria top 100 staan en blijkt dat ze van nummer 7 naar 21 gezakt zijn. Ik kan dat ergens wel begrijpen. Desalniettemin is het een mooie zaak op een leuke locatie.
Jan fransen
Vitaria Eeterij Family in Nieuw vennep
Mooi zitgedeelte. Het eten is er net zo goed als in de restaurants en net zo gezellig. Ik had hete kip, super gewoon en kreeg extra frites zonder ervoor te betalen. Leuke bediening. De moeite waard om eens te eten. Normaal haal ik wel wat af, vraag naar saladebuffet dan mag je onbeperkt salade samenstellen.
henk posthumus
Cafetaria - Catering Ridderhof in Nieuw vennep
Ik kwam er op vrijdagavond en mijn zoon was jarig dus had een grote bestelling!
Liep om 6 uur binnen en was redelijk druk,
met het grootste gemak werd dit er doorheen gewerkt en alles ziet er goed uit.
De bestelling en het klaarmaken daarvan, loopt gesmeerd en het eten was helemaal oke!
Wat een teamwork.. grote klasse!els
El Cacho Tapas bar in Nieuw vennep
Het restaurant en de bediening is slecht - ook voor het restaurant Mama Mia.
Wij hebben de thuisbezorging genomen van El Cacho. Wat een terleurstelling - alles wat wij hadden besteld zat er niet bij . De meest vieze vis nog in het zand. Aardappels zwaar over de kook - nacho's zijn zacht. Het vlees zwaar door. De parmaham lag in de komkommer - de hele smaak was weg. Erg duur voor dit eten. Geen aanrader dus. Dan wil je je verhaal halen en dan moet je een 1/2 week wachten op antwoord???Koster
Oh, Oh Mama Mia in Nieuw vennep
17 september 2012 bij mamma Mia gegeten. Mijn vrouw had shoarma met spaghetti besteld, voor mijzelf kalfslapjes uit de oven met spinzie,roomsaus en friet. Serveerster moest 4 keer herhalen voor ze het begreep. Het ging toch nog fout. Mijn vrouw kreeg de friet, ik de spaghetti. Eten was niet al te warm. Kalfslapjes waren taai. Aangekaart bij de kok. Waarom heeft u alles dan opgegeten op één stukje na. Ja logisch, anders is mijn vrouw al klaar en moet ik nog beginnen. Dat is ongezellig. De kok vond het kalfslapje perfect. Heeft wel ter compensatie een nagerecht aangeboden. Daar hadden we geen zin meer in. Als het restaurant vol had gezeten, had ik nog begrip gehad, voor het slechte eten. Maar het restaurant was helemaal leeg. Nooit meer.
Jammer van onze trouwdag.Petr
We zijn echt fan van Japans eten. Het is hier goedkoop, maar er zijn tegenwoordig heel veel goedkope all you can eat sushi testaurants. We wonen in Nieuw Vennep dus waren we blij dat hier een Japans restaurant is gekomen. Helaas zijn we blij gemaakt met een dooie mus. Dit heeft niets met japans te maken en vergeleken met dezelfde categorie Japanse all you can eat restaurants, is dit echt onder de maat.
Er gaat over alle gerechten eenzelfde onbestemd witte saus, wat niet lekker is, waardoor alles hetzelde smaakt. Inrichting van het restaurant is zeer goedkoop, waardoor er echt absoluut geen sfeer is. Wat dat betreft een even slechte smaak als het eten.Ker
El Cacho Tapas bar in Nieuw vennep
Hier al een aantal keren gegeten. Dit keer was het een drama. Lang wachten totdat je drinken kreeg, duurde een half uur voordat ze met de kaart kwamen. Hadden verschillende tapas besteld, duurde vervolgens nog een uur en een kwartier voordat er uberhaupt iets kwam. Terras zat vol en leek of daar alles heen ging. 4 tafeltjes binnen en ik geloof dat niemand echt tevreden was. Duurde erg lang voor de bediening (was maar 1 persoon) en sommige tapas waren zeker niet hetzelfde als eerder gegeten. Champignons in knoflook (?) champignons in water zul je bedoelen. Ik zal het nog een keer proberen omdat voorgaande keren wel goed bevallen waren maar mijn gezelschap zegt Nooit Meer.. Jammer want het is een goed restaurant, alleen een heleboel puntjes op de i zou wel handig zijn..
peet
El Cacho Tapas bar in Nieuw vennep
Hier met 2 volwassenen en 2 kinderen gegeten. Voldoende eten, vond alleen mijn tapas en gekruide rijst te zout. Verder leuk restaurant, vriendelijk personeel. Wij vonden die aparte broodjes met saus erg lekker. Moesten wel lang wachten op het eten, zaten alleen in het restaurant maar werd veel afgehaald.
Jolanda
New York Pizza in Nieuw vennep
Wij bestellen hier regelmatig pizza's, lekkere pizza's (wij vinden de knoflookolie juist erg lekker op de rand) fijn dat je zelf je bodem kan kiezen. Altijd snel bezorgd en goed heet! zeker aan te raden.
Paul V.
We komen hier regelmatig met het hele gezin of gewoon voor de afhaal. Goede sushi, fantastische bediening en voor ons lekker dichtbij.
Ambiance zou wat ons betreft wel wat meer aandacht mogen krijgen, maar dat is zo'n beetje het enige commentaar.Paul V.
We gaan hier heel soms wel eens eten, vooral omdat het dichtbij is. Het eten is echter wisselend. Bediening is ok. Prijs/kwaliteit verhouding is verder compleet zoek.
Harry
Bistro Jacques in Nieuw vennep
Na de verbouwing is het echt supermooi geworden!
Het eten en de bediening zijn net als voor de verbouwing heel goed.
Het vlees is echt fantastisch, zelden zulke goede tournedos gegeten.
Er wordt wat minder garnituur bijgegeven dan eerst, maar als je niet voldoende hebt kun je zonder bijbetalen bijbestellen. Dit vind ik een goede manier om verspilling tegen te gaan!Henk
Bistro Jacques in Nieuw vennep
Uitstekend restaurant met fantastisch bereidde gerechten.
Niet goedkoop maar dan moet je een andere keuze maken in de omgeving en genoegen nemen met minder kwaliteit.
Een restaurant waar veel internationale gasten voortreffelijk dineren.
Een echte aanrader.Nina Jongejan
Oh, Oh Mama Mia in Nieuw vennep
Ik vind de mama mia echt lekker!
Lekkere broodjes en kind vriendelijk!
Mijn dochtertjes mocht er zelf haar broodje bakken, erg leuk!
Ook aardige mensen, ik ben zeer tevreden.Groetjes Nina Jongejan
Fam. van Dijk
De Rustende Jager in Nieuw vennep
Wij hebben hier ons huwelijk gevierd. :-(
Weinig bedienend personeel bij ons diner met 28 personen. (lees 2 obers) waardoor we niet tegelijkertijd konden eten. Vlees zat vol met vette randjes en spiertjes. De zalm had zwarte randen. Bot bestek. Tot overmaat van ramp liet 1 van de obers een bord eten vallen op het witte pak van onze zoon.
Ontbijt 's ochtends om 09:30 was grotendeels op... Onze zoon wilde wat yoghurt, maar dat was volgens het personeel niet geleverd.
De zalen zijn erg mooi en het personeel is heel vriendelijk.
Schriftelijk klacht ingediend, maar men neemt niet de moeite om een reactie te geven.
Elly
Vitaria Eeterij Family in Nieuw vennep
voor mij geen top ervaring. ik bestelde kipschnitzel met roerbakgroenten. Na een half uur, kwam onze bestelling. Verstopt onder mijn kipschnitzel zaten 3 stronkjes rauwe broccoli, en 4 rauwe worteltjes. Hoezo roerbakgroenten. Met een half bordje friet erbij. De serveerster aangesproken. Alle lof voor haar, zij begreep het probleem en ging meer friet en roerbakgroenten bestellen. Dat duurde weer een half uur, mijn schnitzel was inmiddels kaal opgegeten. Dus ik at de nu wel smakelijk bereidde roerbakgroenten apart. Al met al geen prettige maaltijd. De serveerster heeft het goed gemaakt. Maar ik ga er niet meer eten.