Recensies bij Cnossen Leekstermeer in Nietap
voor Cnossen Leekstermeer Door
Up en Aly Blaauwwiekel Leuke ontvangst, gezellige sfeer, goede bediening, heel mooi uitzicht.
Eindcijfer 9,1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 24/01/2010 door Up en Aly Blaauwwiekel
voor Cnossen Leekstermeer Door
Sieger Vriendelijke mensen, bijzonder en prettig geprijsde kaart. Ooit eens zand in de salade gehad, werd keurig opgelost. Akoustiek is soms wat storend, met name boven in het restaurant. Een tafel op het terras, op een zonnige zomeravond is het summum.
Eindcijfer 7,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 7 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 8 30/12/2009 door Sieger
voor Cnossen Leekstermeer Door
sietze Goed eten en werd goed verzorgd.
Eindcijfer 8,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 8 05/11/2009 door sietze
voor Cnossen Leekstermeer Door
Petra Erg slechte bediening. Eten middelmatig.
Klacht over een véél te zout voorgerecht werd afgehandeld met: "dit hoort zo, dan had je het maar niet moeten bestellen."
Niet opgegeten, wel moeten betalen. Nooit weer, foei wat een schandelijke behandeling.
Eindcijfer 3,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 2 Service 2 Sfeer 6 Prijs / kwaliteit 4 26/08/2009 door Petra
voor Cnossen Leekstermeer Door
Edwin Vanmiddag even een drankje en een hapje genuttigd.
Leffe en espresso ok. Bitterballen, met 7 stuks voor €5,25 aan de (erg) dure kant, geeft niet hebben we zelf voor gekozen. En er kan wat mis gaan bij het bestellen, zodat het iets langer duurt. Ook begrip voor, kan gebeuren, het is nog enigszins vroeg in het seizoen en iedereen moet nog warm draaien zullen we maar denken. Wat echter alles slaat, zijn de 7 kleine stukjes stokbrood. Gewoon 7 armetierige stukjes stokbrood in een plastic mandje, zonder iets erbij. Staat op de bon als "Brood\n tapenade\n". Prijs: €4,25
Ik weet dat de horeca het moeilijk heeft. Na zulke prijzen begrijp ik het ook.
Eindcijfer 2,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 2 Service 4 Sfeer 6 Prijs / kwaliteit 2 25/06/2009 door Edwin
voor Cnossen Leekstermeer Door
Nienke Het eten is heerlijk, het personeel is geweldig (ook met kleine kinderen) en het restaurant ligt heel mooi aan het Leekstermeer.
We hadden gereserveerd, een beetje vroeg i.v.m. ons zoontje van 10 maanden. Toen we aankwamen stond de kinderstoel al aan onze tafel en lag er zelfs een klein bestekje klaar! Omdat het heerlijk weer was wilden we buiten eten en meteen werd de kinderstoel meegenomen en neergezet bij het tafeltje buiten.
Het eten was echt heel lekker en viel ons enorm mee qua prijs.
Kortom: een aanrader!
P.S. De camping van de familie Cnossen (vlak achter het restaurant) is ook zeer aan te raden.
Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 10 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 10 15/06/2009 door Nienke
voor Cnossen Leekstermeer Door
Margreet Leuek ambiance aan het vertrouwde leekstermeer. Eten is heerlijk, met meer vers dan je zou denken. Bediening is bij Cnossen altijd leuk. Goed dat ze in de winter ook open blijven!
Eindcijfer 7,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 6 12/12/2008 door Margreet
voor Cnossen Leekstermeer Door
Wim Ravensbergen Een restaurant met een hele goede ambiance, fraai uitzicht op het Leestermeer met een prima keuken. Goede prijs/kwaliteitsverhouding!!
Eindcijfer 7,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 6 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 7 12/04/2008 door Wim Ravensbergen