Recensies bij Wegrestaurant in de Klaver in Niebert Reviews RSS

Plaats een recensie »

1. voor Wegrestaurant in de Klaver Door ruben

Kom hier bijna elke zondag.

Eten is altijd goed, kom altijd propvol weg.

Eindcijfer 9,8 op schaal 1 - 10
  2. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Iep, Bea en oma

Tweede Kerstdag (26-12-2009!) zijn wij hier geweest en wij vonden het geweldig!

Hadden als voorgerecht carpaccio, heerlijk.

Daarna nog een soepje, en het hoofdgerecht werd 20 min later geserveerd, al met al heerlijk gegeten.

Ook de kinderen vonden het super, er was zelfs een kerstman.

In het weekend komen wij ook geregeld en moet zeggen dat zoals het er nu uitzag, qua verlichting en versiering, ze er volgens ons veel werk aan hebben besteed om er zo'n leuke sfeer van te maken.

Voor ons is het zeker dat wij volgend jaar weer reserveren voor de kerstdagen.

Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10
  3. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Johan K.

2e kerstdag 2009 (27-12-2009) hier gegeten met de familie.

Wat je wilde eten moest je van tevoren aangeven.

Het eerst kwam de carpaccio, hier zat kaas op, wat ik niet lekker vind. Dus ik vraag of ik het ook zonder kaas kon krijgen: krijg ik een botte 'nee, dat kan niet' te horen. Met stomheid geslagen!

Dus ik met de mobiel op internet (waar wij vanaf hebben moeten bestellen) en ik zie geen kaas staan bij de carpaccio. Dus ik weer iemand van de bediening aangesproken (helaas niet dezelfde persoon!) en de jongeman was heel netjes, heeft het nogmaals aan de kok gevraagd, en kwam met het antwoord dat het niet kon, ok dan, was in ieder geval netjes.

Daarna een mosterdsoep gehad. Die was op zich prima.

Vervolgens (het ging in rap tempo) kwam de bediening aan met een enorme schaal vlees, en verdeelde het over de tafel. Ik had een biefstuk, was prima te eten.

De steak echter van mijn zwager, bijzonder taai. Hij werd er zo zat van dat hij niet meer hoefde. Heb ik ook een stuk geprobeerd, conclusie: steak was erg slecht.

Het ijs was verder prima bereid en lekker.

Entourage was in mijn ogen verder goed. Kinderen konden spelen in een aparte hoek.

Voor de grootte en drukte van het geheel, vond ik dat het prima geregeld was.

Als ik een cijfer moet geven;

Eten: een 5,5 (matig/voldoende)

Door entourage het geheel een 6,5 (tussen voldoende en ruim voldoende in)

Eindcijfer 6 op schaal 1 - 10
  4. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Frans Bos

Jammer hoor, wij komen al vele jaren in de Klaver. Maar zo matig hebben we het nog niet gehad.

Er is gekozen voor kwantiteit en de kwaliteit is verdwenen.

Steak was niet door te snijden, wel een nieuwe gekregen die iets beter was. Bediening sloeg echt nergens op, vlees op grote schalen gebracht en nog net niet op je bord gesmeten. Wel behoorlijk aan de prijs op deze manier, voor ons geen De Klaver meer.

Eindcijfer 4,8 op schaal 1 - 10
  5. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Martha Posthumus

Gisteren 2e kerstdag voor verjaardag van mijn vader (83 jaar geworden) gegeten met de hele familie (9 mensen).
    De bediening was prima, vriendelijke jonge mensen en alles stond vlot op tafel, dit ook omdat er van tevoren door gegeven moest worden wat we wilden eten. Het is een erg groot restaurant, waar veel mensen tegelijk kunnen eten, het licht was ongezellig. Er was vervelende krasserige kerstmuziek te horen, wat vervelend is voor mensen met een gehoorapparaat en voor contact met anderen aan de tafel, dus slecht voor de sfeer. Het eten was niet slecht, maar ook niet een culinair hoogstandje, maar dat is normaal als men voor een vreetschuur kiest. Ik zou het niet kiezen om heen te gaan voor kerst of een gezellig etentje met familie.

Eindcijfer 6,2 op schaal 1 - 10
  6. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Albert,Fokje,en kids.

Als je lekker wil eten dan moet je naar de Klaver. Onze mening is dat het het beste restaurant van Groningen en omstreken is. Alles is mooi, netjes, schoon en de stoelen zitten perfect.
    Erg sfeervol en het eten is echt geweldig. Prijs kwaliteit is goed tot zeer goed!

Eindcijfer 9,3 op schaal 1 - 10
  7. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Hans Roosjen

Wij komen er al jaren (zondag's) en zijn altijd goed te spreken, zowel over het eten als de bediening etc. De laatste tijd eten we ook wel door de week daar, maar dan meer aan het chauffeursgedeelte, ook gezellig sinds de verbouwing. Helaas kregen we vorige week (donderdag) een serveerster met een heel kort lontje. Liep ons al tegen het lijf toen we binnen kwamen, was kortaf aan de tafel voor de bestelling en het dagmenu (die mijn vrouw op aanraden van andere serveersters al verschillende malen eerder had genuttigd) was alleen maar voor de chauffeurs. Ze heeft het uiteindelijk wel gekregen via een andere serveerster maar het geeft ons toch wel een stempel op de toch altijd wel gezellige sfeer en het lekker eten. Het heeft ons aan het denken gezet....

Eindcijfer 7,9 op schaal 1 - 10
  8. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Petra

Prima! Gisteravond wezen eten en ondanks de drukte een hele vlotte bediening.

Diner was perfect, heerlijke schnitzels...

Het café ziet er heel sfeervol uit, wij komen dan ook zeker weer om te zien hoe alles eruit ziet als de verbouwing afgerond is.

En een goed excuus natuurlijk om weer van die heerlijke schnitzels te bestellen.

Kortom, onze complimenten!

Groetjes Petra.

Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10
  9. voor Wegrestaurant in de Klaver Door ikke

Ik kom graag bij In de Klaver en het is altijd prima! De prijs kwaliteits verhouding is super en het is er altijd druk! Dat zegt genoeg, dacht ik!

Mvg, een graag geziene gast.

Eindcijfer 9,3 op schaal 1 - 10
  10. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Sjoukje Heida

Gisteravond met ons gezin (2 volwassen en 2 kinderen) bij In de Klaver gegeten, zijn hier vele malen vaker geweest, altijd prima. Echter gisteravond 1 grote domper, we arriveerden om half zeven, hebben toen drinken besteld (volgens de bon van de ober was dit pas om 18.55, daar hebben wij onze bedenkingen bij).

Toen ook meteen een hoofdgerecht besteld, hoewel er soep bij inbegrepen was, hebben we aangegeven deze niet te hoeven, (daar voor in plaats kregen we stokbrood) omdat we niet wilden dat de kinderen daar op moesten wachten.

Hoewel de mensen om ons heen, welke later kwamen, allemaal al aten, sommigen waren zelfs al klaar, ontvingen wij om 19.55 ons hoofdgerecht, waarbij de gebakken aardappeltjes en de sperziebonen koud waren. Er werd ons smakelijk eten gewenst, maar 1 van de kinderen had nog helemaal geen eten, dus hier naar gevraagd, dit werd uitgezocht. Men had per ongeluk een gewone frikandel gemaakt i.p.v. een speciale.... Tja hoe moeilijk kan het zijn en hoe lang moet het duren om van een gewone een speciale te maken.

Ondergetekende had het vistrio, kreeg drie verschillende stukjes gefrituurde! vis en dat voor € 23,--

U begrijpt dat wij niet tevreden waren, dit meerdere malen, zowel aan tafel als bij het betalen kenbaar gemaakt, er is ons niet een keer een excuus aangeboden! Jammer!

Dus als u toch uit eten wilt, dan zou ik toch voor een ander restaurant gaan.

Eindcijfer 3 op schaal 1 - 10
  11. voor Wegrestaurant in de Klaver Door John

Paar keer geweest en ik vind het meer een vreetschuur. Veel eten voor weinig, en dat is wat veel mensen aanspreekt. Wat betreft kwantiteit zit je hier dus inderdaad goed. Als er een schaaltje leeg is wordt het heel attent op tijd aangevuld.
    Goede service, maar totaal geen gezellige sfeer...

Eindcijfer 5,6 op schaal 1 - 10
  12. voor Wegrestaurant in de Klaver Door gast

Het is lekker eten, maar het duurt even voor dat het er is!

Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10
  13. voor Wegrestaurant in de Klaver Door Reintsje Sijbrigje

Superrrrrrrrrr

Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10
  14. voor Wegrestaurant in de Klaver Door gasten

gewoon super

Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10
  15. voor Wegrestaurant in de Klaver Door tevreden man

Je kunt hier lekker eten. Goedkoop en veel!

Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10

Plaats een recensie

Recensie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.
Beoordeling nvt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurants in provincie