Recensies van restaurants in Nibbixwoud, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Nibbixwoud. Gegeten bij een restaurant in Nibbixwoud? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Nibbixwoud verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Nibbixwoud over tijd.
Mark
Restaurant Palace in Nibbixwoud
Kost 22 euro voor 2,5 uur onbeperkt eten en drinken. Zelfs een vleesbakker op bakplaat met lamsvlees en nog veel meer van hoge kwaliteit (wel ietsje vet, smaak zeer goed). Zeer veel keuze wokdingen, vleesplaat-dingen, eten dat al warm- en koud klaar staat, snacks, groente. Ik ben een zeer kritische eter met als vreemde liefhebberij "onbeperkt wokken". Dit is het allerbeste wokrestaurant waar ik ooit gegeten heb. Het ijs valt wel wat tegen in verhouding met de rest van de goede volle smaken. Dit is eten wat je blij maakt. Jammer dat ik niet in de buurt woon, maar ik rij er met plezier een uur heen en een uur terug voor. Zoek je een zeer goed restaurant en geen zorgen over de portomonee, dan is dit wat je zoekt. Je kijkt niet zuur of zuinig bij het afrekenen (en daar heb ik negen van de tien keer wel last van!). Toppertje voor de hele familie (ook voor die vervelende schoonmoeder, betweterige oom en verwende kinderen!). Er is zelfs een kinderhoek met lego ofzo en Disney-films (ik heb geen kinderen, maar dit had ik vroeger wel geinig gevonden).
Judith
Restaurant Palace in Nibbixwoud
We zijn hier al meerdere keren geweest, altijd verse produkten. ook met drukte ( wat veel gebeurd, zo goed is het) geen lange wachttijden, neem het arrangement all in, dat is 2 1/2 uur heerlijk eten, inclusief drinken. Is je glas leeg, zo weer vol. Een dikke aanrader.
Wendy
Restaurant Palace in Nibbixwoud
Voor dit geld is het top!
Kwaliteit is goed, voldoende drankjes, vlotte bediening. Ik ga zeker gauw weer terug!!Annie Boos
Restaurant Palace in Nibbixwoud
Wij zijn al meerdere keren daar gaan eten met familie vanwege de kwaliteit en de bediening en de sfeer.
Binnenkort gaan we er weer heen om met enkele van de fam. te eten, als een verrassing voor hun.willem
Halen regelmatig patat met alle soorten snacks of Chinees eten en alle smaakt echt perfekt! Kleinzoon krijgt altijd wat lekkers van deze lieve mensen. Ik wou dat wij hier in Hoorn zoiets dicht bij de deur hadden!
Henk
Restaurant Palace in Nibbixwoud
Wij dachten na de zoveelste keer hier te hebben gegeten, kom wij gaan eens elders kijken en wat zijn wij hard afgestraft.
Een verademing is het in Nibbixwoud, een enorme keuze aan koude en warme gerechten, een zeer correcte en snelle bediening.
Prima, een 9 op de schaal van Henk.
thijs koning
Restaurant Palace in Nibbixwoud
Ik woon vlak bij dit restaurant.
Het loopt onwijs goed. Het eten is lekker en er is veel keus. Bediening is jong en niet zo goed maar wel snel.
Je mag 2 uur wokken. De prijs kwaliteits verhouding is ook goed.
Erg sfeervol.
peter
Restaurant Palace in Nibbixwoud
De algehele opzet van het restaurant is uitstekend, veel keuze uit diverse ingredienten.
Bediening is correct.Enige minpunten moet ik wel vermelden.
Tijdens ons bezoek erg veel last van bromvliegen. Dit was bijzonder onsmakelijk en storend.
Diverse muren bevuild met vlekken en meubilair maakte ook een wat afgetrapte indruk.Party Palace, dit kan beter!
van der Horst
Restaurant Palace in Nibbixwoud
Erg lekker eten, snelle bediening en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader!