Restaurant Scherp in Middelburg
- Website
- www.restaurantscherp.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
In het historisch centrum van Middelburg, schuin achter het laatgotische stadhuis en grenzend aan parkeerterrein Bodenplaats bevindt zich in de Wijngaardstraat restaurant “Scherp”.
Na een stadswandeling langs vele historische monumenten en schilderachtige steegjes kan men hier genieten van een heerlijke lunch of diner.(lunch uitsluitend op reservering 24 uur van te voren)
Het pand is opgesplitst in 3 sfeervolle restaurantruimtes, waardoor er al vlug een gezellige sfeer ontstaat. In de zomermaanden is het zelfs mogelijk te dineren op een klein en intiem terras. Het is ook mogelijk met een groep één van de ruimtes te reserveren b.v. om te vergaderen, private dining of om iets te vieren. De kookstijl is verfijnd en smaakvol met een bijzonder oog voor details. De menukaart wisselt met de seizoenen, waarbij er veel aandacht is voor verse vis en streekproducten. Met o.a: Zeebaars, zeetong, noordzeekrab, Grevelingen oesters, Oosterschelde kreeft, asperges ,aardbeien, lamsoren en zeekraal.
Ook voor vleesliefhebbers staat er voldoende keuze op de kaart.
Betaald parkeren betaald van 08.00u tot 20.00u recht tegenover restaurant Scherp op het Bodenplein.
- Lunch Dinner
- Hotels in de buurt »
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Hip, kindvriendelijk, luxe, romantisch, rustig en zakelijk
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, biologisch, lactosevrij en suikervrij
- Voorzieningen
- Terras, honden toegestaan en Wi-Fi
- Betalen
scherp
Beste Jan Willem,
We vinden het heel spijtig dat u geen goede ervaring had in ons restaurant.
We hebben het vermoeden dat uw recensie verband heeft met het onbegrip wat u duidelijk toonde toen u te horen kreeg dat uw gastheer met ons een menu had afgesproken. U wenste ala carte te eten. U heeft van ons aanmogen geven wat u niet lust/mag hebben.
Uw vrouw heeft een aantal kleine ingredienten niet gehad die zij volgens haar dieetwensen echt niet mocht hebben.
De wasabi bij het voorgerecht en bij het tussen gerecht was het krokante spekje weggelaten.
Verder heeft uw vrouw alles mogen eten,we hebben zelfs kosteloos een ander hoofdgerecht voor haar opnieuw gemaakt terwijl het al op tafel stond, omdat zij toch liever geen hert wenste.
Ook het glutenvrije brood hebben we speciaal iets later afgebakken en niet tesamen met het andere brood dit brood kwam uiteindelijk 30 seconden later.
Heel vervelend vinden we dan ook te horen dat u suggereerd dat mijn vrouw zich gemengt zou hebben in uw gesprek,dit is nooit gebeurt.
Wel verheugd zijn we dat alle andere gasten die avond wel zeer tevreden waren.
Wij zijn altijd bereid om dit met u in een persoonlijk gesprek
toe te lichten.Vriendelijke groet,
Mart Scherp