Recensies van restaurants in Merkelbeek, Limburg
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Merkelbeek. Gegeten bij een restaurant in Merkelbeek? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Merkelbeek verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Merkelbeek over tijd.
Teun
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Afgelopen week wederom heerlijk gegeten.
Coquilles vooraf en bief van eigen weide als hoofdgerecht.
Het eten was super en alles was schitterend opgemaakt. Er was een jongen in de bediening in een bomvol restaurant, maar bleef zeer vriendelijk en gastvrij.Wij komen zeker terug!
frans
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Super avond gehad, alles top!
De vitello was overheerlijk net als de bief en het grote asortiment kaas.De bediening zeer attent en vriendelijk
Kortom een top avond!!
Ardin
ik vind de friet bij frituur huub erg lekker en huub is ook erg aardig. hij maakt ook vaak een praatje met je. een dikke pluim en hopen dat hij nog jaren zo doorgaat
monique
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Veel gebler en weinig wol.
Voorgerecht smakeloos, hoofdgerecht, compleet doorbakken en dus taaie kalfsoester, nagerecht drie bollen ijs die bijna helemaal gesmolten waren.
Sommelier? Had waarschijnlijk een vrije dag, als we aan het begin van het diner niet voor een karaf water gevraagd hadden, hadden we niet veel te drinken gehad. Laat staan uitstekend bij de gerechten passende wijnen...
Absoluut niet voor herhaling vatbaarPiet
Ik kom al enkele jaren regelmatig bij Huub in Merkelbeek een frietje eten en dat doe ik nog altijd met veel plezier. De frieten zijn erg lekker, zoals het hoort, knapperig van buiten en lekker zacht van binnen. De kwaliteit van de snacks is zeer goed.
Huub is altijd in een goede bui en zingt er graag op los en ik vind het leuk dat hij ook een praatje met je maakt (als het niet te druk is natuurlijk) Het is een echte dorps friture. De prijs is misschien iets aan de hoge kant maar dat is dan ook het enige kleine minpuntje dat ik kan bedenken. Ik hoop dat ie nog jaren doorgaat.Hub
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Gisteravond met 5 personen lekker diner in het restaurant gehad vanwege een slagingsfeetje. Het eten was - zoals gewoonlijk - perfect. Goed verzorgd en mooi opgediend. De bediening was prima.
Zeker een aanrader voor een lekker en mooi diner.
Hub.
Kevin
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Super feestje gehad in het cafe:D.
Hoe kan het ook anders,,:)
Was gezellig alles was dik in orde;)
Het eten een dikke 10!
Bravo voor de service....
Het altijd weer geweldig om bij smeets iets te organiseren,
Nogmaals matheo, marionette en het team BEDANKT!
Groetjes kevin.
Patrick
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Vandaag gegeten bij eetcafe Smeets, bij binnen komst kregen we van de zes menu kaarten al twee verschillende.
Bediening er op attent gemaakt maar was geen probleem. Bief was er toch. Keuze door gegeven.
Vijf van de zes waren klaar met het voorgerecht en de borden werden al gewoon weggehaald.
En bij het hoofdgerecht ging het natuurlijk mis, ze hadden geen hert, stond wel in het menu maar dat was helaas een oude kaart waar we de bediening in het begin al op hadden gewezen. Na een hele discussie dat wij ons dan toch vergist zouden hebben kreeg ik dus gewoon kalfsoester. Die trouwens wel goed bereid was. Daarn bediening niet meer gezien. Niet voor drank of om te vragen of alles naar wens is zeer slecht. Al bij al keuken redelijk en bediening moet nog heel veel leren over gastvrijheid. Normen en waarden.
Ralf Jansen
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Gisteren met Valentijnsdag gegeten. Diner was super, keuze uitstekend. Mooi verzorgd en lekker!
Steeds weer een genot om er te eten.
Fam. Krans
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Wij hebben alleen de beste ervaring. Altijd heerlijk gegeten. De bediening zeer gastvrij. Alleen maar lof.
John Buitenhuis
Bij friture Huub kun je genieten van lekkere ambachtelijke frieten zoals het hoort. Frieten van verse aardappelen smaken toch altijd beter dan diepvriesfrieten, die veel fritures hebben. Ook heeft Huub een ruime keuze aan snacks en worden er af en toe, als er nieuwe snacks op de markt komen, deze aan zijn assortiment toegevoegd. Ben slechts 11 jaar vaste klant en kom er nog steeds. Huub, een dikke pluim.
willem de zwijger
Gastronomie Smeets / Restaurant "Au Jardin des Charpentiers" in Merkelbeek
Heerlijk gegeten, eerlijke grondstoffen en produkten.
Shappelijke prijs, 3 gangen 25,--
Mooie gerechten, luxe huiselijke sfeer.Service perfect! Een aanrader, reserveren is een must.