Contactgegevens
- Website
- www.bavoort.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
In het decor van landgoed Den Treek, langs de provinciale weg N226, de Arnhemseweg, tussen Amersfoort en
Woudenberg, ligt aan de Treekerweg, Restaurant Bavoort nieuwe stijl.
In ons restaurant zijn verschillende locaties gecreeerd, met elk een geheel eigen
ambiance, het restaurant, de lounge, de brasserie en onze irish Pub. En wat ook niet ongenoemd mag blijven, dat
zijn de zonninge en fantastisch verlichtte terrassen.
Onze menukaart biedt een variatie aan gerechten en menus´s, die maandelijks aangepast worden aan wat het seizoen
te bieden heeft.
Daarnaast verzorgen wij vanaf 20 personen barbecues, buffetten, high teas en partijen.
Andere mogelijkheden die wij u in ons restaurant bieden zijn speciaal naar uw
wensen samengestelde diners, bruiloften, vergaderingen, seminars, recepties.
Menukaarten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Gratis.
- Omgeving
- Bij het bos en landelijk
- Ambiance
- Romantisch, rustig, zakelijk en gezellig
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en halal
- Voorzieningen
- Personeel
- Chef: H. Maachi
- Eigenaar: P. Donkervoort
67 recensies voor Restaurant Bavoort
Het eindcijfer is 7.1. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,4
- Sfeer
7,2
- Service
6,4
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Sanne
Echt wat een geweldig restaurant. Sinds tijden niet zo goed meer gegeten. We hadden via Groupon bonnen gekocht en het was werkelijk fantastisch. Goede bediening, erg vriendelijk! Klant is hier echt koning! En wat een ambiance, sfeer is ontzettend goed.
Van de week weer nieuwe bonnen gekocht voor het asperge menu! Ik laat me weer verrassen! Wij hebben er zin in en tot snel!
Een echte aanrader!
9,2 op schaal 1-10
Bob
Afgelopen zaterdag 27 april hebben wij met z'n vijven bij Bavoort gegeten. De hartelijkheid van zowel de bediening als van de eigenaar gaven ons het gevoel alsof wij thuis waren. Het eten was daarbij ronduit geweldig: het voorgerecht werd door de chefkok zelf aan tafel geserveerd, het hoofdgerecht, een botermalse tournedos was echt genieten. Mijn zuster en zwager zeiden dat ze nog nooit zo lekker gegeten hadden. En dan de ambiance: knus modern. Er zijn nisjes waar je kan zitten maar ook barkrukken, "gewone" tafeltjes, knusse zaaltjes en een gezellig terras, alles goed onderhouden.
Voor een geslaagd avondje uit is dit volgens mij het adres. Kortom een aanrader!- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Chantal Bavelaar
Bavoort: wat een super zaak! We hebben lekker gegeten, meneer Donkervoort (de eigenaar) was hartstikke aardig en de bediening vriendelijk. Eten, drinken en sfeer ook super, kortom een top avondje.
We komen snel nog een keertje wat nuttigen in Bavoort.
Met vriendelijke groet, Chantal Bavelaar.
7,5 op schaal 1-10
Hans van Voorst
Wat een ambiance, wat een sfeer en gezelligheid. Bovendien bijzonder genoten van een overheerlijke Grouponmenu! We hebben al verschillende restaurants op deze manier bezocht, maar deze is zeker zeer de moeite waard.. en dat voor deze prijs.. onmogelijk eigenlijk.
Super bedankt.. en we komen zeer zeker terug.- Eten / drinken 9
9,4 op schaal 1-10
fam. van de Groep
We hebben met 14 mensen met een groupon het 5 gangen verrassingsmenu een geweldige avond gehad.
Wij waren verrast door de prachtige plaats die voor ons gereserveerd was.Het menu was heerlijk en verrassend. Bij elke gang uitleg van het personeel wat het was,Niets was hen teveel.Zelfs werd er gevraagd of er iemand iets niet lustte, hij kreeg iets anders voorgeschoteld.Iemand vroeg om warme chocolademelk in plaats van het likeurtje, geen probleem.. Ook de afrekening was een aangename verrassing. Kortom Bavoort is top!!- Eten / drinken 8
8,5 op schaal 1-10
De Boggels
Vorig jaar oktober via groupon met zijn zessen bijzonder verrast door het heerlijke eten! Ontzettend gezellige ambiance, vriendelijk personeel, compliment aan de kok (mochten hem met ons zessen zelf bedanken in de keuken, erg leuk). Toen ik de meiden vroeg waar ze nu heen wilden was het unaniem, dus 21 maart gaan we voor het 5 gangen menu! We genieten nu al van de voorpret! Wij raden het iedereen aan!
de vries
Wij hebben hier met een groupon gegeten. Direct na aankomst werd deze ingenomen, waarna we een geplastificeerd kaartje kregen met het menu. Helaas geen wijnkaart, wij konden kiezen uit rood of wit. Dit werd overigens eerst 2 maal vergeten, daarna klopte het. De karaf water kostte zoals vermeld 2,50 euro. De toast was slap en nat, het vlees kwam een kleine 10 minuten voor de gebakken aardappeltjes, de bestelde frites kwamen daarna. Na het afrekenen zijn we maar weg gegaan, niemand die goedendag zei of ons naar de uitgang begeleidde. Kortom; geen aanrader.
3,9 op schaal 1-10
Robert
Vorig jaar een slechte service ervaring gehad met een Groupon-actie en gehoopt dat het een eenmalige misstap was maar helaas. Van de week gelunched en geholpen door de eigenaresse met wederom een slechte service.
Waar het bij de Groupon ervaring een kwestie was van desinteresse van het personeel, was het dit keer een onvriendelijke houding van de eigenaresse.
Als ik met klanten in pak kom dan is de klant koning maar als je met een Groupon voucher komt of voor een 'gewone lunch' dan is het maar lastig om vriendelijk te zijn. Later werden we nog geholpen door een jonge man die wel vriendelijk was en de slechte ervaring nog een beetje wist te redden.
Wel raar dat een tafel achter ons een personeelslid het geld zat te tellen.Het eten was overheerlijk; de garnalen kroketjes zijn een echte aanrader. Ik hoop alleen dat het management zich snel klantvriendelijk gaat gedragen want zij geven het slechte voorbeeld.
6,8 op schaal 1-10
Ronald
Gisteravond met grouponbon 5 gangendiner gegeten. Hadden bon voor 4 personen maar met de extra eter werd zeer flexibel om gegaan.
Kwaliteit van het menu was uitstekend net als de bediening !
Kregen erg mooie gerechten geserveerd en hebben de hele avond kunnen genieten in dit sfeervolle restaurant.Wat ons betreft echt een aanrader en ook zonder Groupon het geld waard !!!!
H Mulder
Wij hebben hier de afgelopen zomer 2012 gegeten op advies van familie in Leusden.
We hebben er spare ribs mild gegeten. Het was een koninklijke maaltijd, prima verzorgd.
De eigenaar heeft ons er een persoonlijke begeleiding gegeven.
Nadien hebben we wel vaker spareribs gegeten maar niet zo heerlijk als bij Bavoort, we hopen er vaker
te komen ( door omstandigheden hadden we niet eerder gereageerd) Bij deze bedankt en hopelijk tot ziens.
Groeten fa. Mulder uit Rouveen gem. Staphorst- Eten / drinken 10
9,6 op schaal 1-10
P. van Es
Via Groupon met z'n zessen gegeten. We werden niet op de mooiste plek neergezet (in de hoek achter een muur), maar het restaurant zag er verder sfeervol uit.
Het eten was prima. Prima garnalencocktail en maaltijdsalade!
Bediening was uitstekend, ze voelde goed aan hoe een gezelschap is en zeer vriendelijk. Prima tijdspan tussen de verschillende gangen.Drankjes waren wellicht een beetje prijzig, maar icm het Grouponmenu prima te doen.
Mariska
Gisteren met 5 personen gegeten met een grouponbon.
De bestelling van de drankjes werd op een papiertje op de tafel geschreven!!
2 hoofdgerechten kwamen later, dus we konden niet tegelijk eten.
Drankjes bestellen lukte ook niet, de dame in de bediening zat bijna de hele avond te kletsen met klanten/kennisen bij een tafel verderop.
Ik zal hier dan ook niet meer uit eten gaan.- Eten / drinken 5
4,3 op schaal 1-10
Frans van der Beek
Jammer dat zaak er prachtig ingericht uitziet en de gerechten mooi worden opgediend, maar dat de kwaliteit van het eten achterblijft. Met 5 personen hebben er gegeten, 3 van hen klaagden over taai vlees (ossehaaspuntjes en een entrecote). Voor 1 van ons was het te gortig, die heeft een gedeelte laten staan en geklaagd bij de bediening. Kijk, dat vlees soms minder van kwaliteit is, kan gebeuren. Maar dat na een klacht niemand van het personeel er meer op terugkomt, is gewoon triest. Bavoort: niet meer dus.
Henk Mulder
Wij hebben hier de afgelopen 2 maanden 2 maal gegeten.
De 2 obers, wij kunnen niet anders zeggen, verstonden hun vak uitstekend.
Er werd rustig de tijd genomen tussen het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
Het restaurant heeft een warme uitstraling.
De maaltijden waren goed verzorgd en vooral smaakvol.
Voor ons zeker niet de laatste keer!!!
Gr.Henk Mulder- Eten / drinken 9
9,1 op schaal 1-10
Koeiman
Onze bruiloft was een geweldig succes dankzij de goede inzet van Bavoort. Zeer goede bediening, amicaal personeel maar bovenal heerlijk eten!
Eenieder moet dat zelf beleven.- Eten / drinken 9
8,7 op schaal 1-10
jolanda
Gisteravond, 10 november, hebben wij met zes personen heerlijk gegeten bij Bavoort in Leusden. Wij hadden een Groupon bon voor een 3-gangen keuzemenu voor 14,50 euro p.p. exclusief drank. Wij konden kiezen uit drie voor- en hoofdgerechten en een Dame Blanch of koffie met likeurtjes toe.
Wij hebben allen erg lekker gegeten en een bijzonder leuke avond gehad. Bij vertrek kregen wij een tegoedbon voor een flesje wijs als wij de volgende keer weer komen eten! Dus wat ons betreft: niks mis met Bavoort!- Eten / drinken 8
8,8 op schaal 1-10
Eric
Met vrienden gezellig een avondje eten, gereserveerd voor 20.00 uur op zaterdagavond. Bij aankomst krijgen we gelijk al te horen dat we erg laat zijn, meeste gasten komen eerder. Om 21.30 verzoek of we na het eten nog koffie willen? Want ze willen de koffie machine graag reinigen! Dan bijna alle lampen uit en personeel maakt alles met machines etc schoon, lekker gezellig. Klacht over ingediend naderhand, geen reactie of tegemoetkoming. Absoluut geen aanrader als je gezellig uit eten wilt door de slechte service
4,9 op schaal 1-10
H.D. de Groot
Met ons bedrijf hebben we een borrel gehad en daarna wat eten. De wijn was lekker en de hapjes waren bijzonder, geen bitterballen niveau maar gamba's aan een stokje etc. Ook het eten was heerlijk. De gastheer dacht met ons mee. We hebben een heerlijke dag gehad.
Hans
Wat een heerlijke sfeer heeft het restaurant, de haard maakt het plaatje compleet. De bediening is zeer behulpzaam en het eten is werkelijk heerlijk. We hebben ons laten verrassen door de kok. Complimenten aan de kok. De oosterse tappa's waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
8,3 op schaal 1-10
Susan
Een heel mooi resteurant op een hele mooie plek. We hebben heerlijke vissalade gegeven met veel variatie. Vriendelijke personeel. Kortom, we komen zeker nog een keer terug!
Koster
Helaas een slechte ervaring.
Na het bestellen van een Irish Coffie kreeg ik een overgelopen beker, dus overgestroomd op het bordje. En ik rook en proefde het al: enorm bedorven slagroom. Dat men dat niet zelf door heeft als men zoiets klaarmaakt.
Na het kenbaar gemaakt te hebben was de reactie: goed hoor, ik maak wel een nieuwe. Geen excuses of gewoon 'wat vervelend', niks van dat alles.
Daarna kreeg ik wel een goede (en deze was lekker), maar geen lepel en geen suiker erbij.
Dezelfde dag kwamen we na een wandeling terug en wilden nog wat drinken. Maar toen mochten we niet aan het tafeltje zitten, waar we wilden, ook al was dit niet gereserveerd.
Helaas, ik kom hier niet meer. Slechte service, bediening moet je om vragen.
Had het ook al van anderen gehoord. Erg jammer, want de locatie is mooi.- Eten / drinken 1
1,3 op schaal 1-10
Margot Regtien
We hebben heerlijk gegeten, lekkere wijn, prima sfeer. We komen zeker terug!
8,8 op schaal 1-10
Rina
Onlangs via een grouponbon kennis gemaakt met rest. de Bavoort nieuwe stijl.
Zowel de ambiance als de bediening als het diner, hebben wij met groot genoegen ervaren, zeker gezien de prijs, kwaliteit verhouding.
Ondanks onze talrijke ervaringen met div. restaurants, komt de Bavoort beslist in aanmerking voor herhaling.- Eten / drinken 8
Saskia
We gaan vaak uit eten (zowel sterrenrestaurants als eetcafé's) en hebben al meermalen over Bavoort getwijfeld. Door de groupon hebben we nu eindelijk de stap gezet. Maar het was eens en nooit meer :(. De groupon suggereerde het 3 gangen menu van de kaart. Helaas bij aankomst bleek het om een aparte groupon menu en behandeling te gaan. Er werd dus ook bij binnenkomst al direct gevraagd of je een groupon had en naar de tafeltjes geleid met nog geen 20 cm ten opzichte van de tafel van de buren. De bediening zette het drinken gewoon maar ergens op tafel (ipv bij de gene die het had besteld). Het eten zag er leuk uit, maar zat weinig smaak aan. De dame blanche was nog het meest smaakvolle, maar dat kan ik thuis ook wel zo maken.
5,2 op schaal 1-10
jules
Onze tweede ervaring was niet veel beter dan de eerste twee maanden geleden in eerste instantie. De ontvangst was slecht en het restaurant oogde slordig met veel vieze tafels. Het placeren duurde ook even en moesten lang op onze drankjes wachten. Blij verrast waren we wel naar de nieuwe kaart waar meer toegankelijkere gerechten op staan die ook mooier gepresenteerd waren. Ondanks dat het eten beter en lekkerder was, hebben wij steeds om drank moeten vragen. De keuken lijkt een nieuwe weg ingeslagen, nu de bediening nog...
6,6 op schaal 1-10
sjoerd
Na aankomst voor de lunch bleek een vrij jonge dame alleen de gasten te moeten voorzien van het eten en drinken dus de start was vrij traag.. Na dat we ons drinken geserveerd kregen en moesten vragen om de kaart en kregen we deze aangeven. Ik bestelde voor mijn wederhelft kruidenboter voor bij het "brood" wat bij haar kipsalade geserveerd werd maar het brood was geen brood te noemen en de kruideboter gewoonweg ranzig.. Na dit aan te geven bij de bediening komt de eigenaar dr bij die het vervolgens bij de kok neer legt en weg loopt terwijl de kok vol houd dat de kruidenboter de dag er voor is bereid en er onmogelijk iets mis mee kan zijn, de kok is zo overtuigd van zijn gelijk dat hij er boos van word.. De jonge dame van de bediening bied haar excuus aan voor het gedrag van de kok en de eigenaar laat zich niet meer zien.. Ook de rekening was was niet om over naar huis te schrijven.. Voor ons dus geen bavoort nieuwe stijl meer!
- Eten / drinken 1
1,8 op schaal 1-10
Saskia
Omdat wij 1 jaar getrouwd waren en tijdens ons huwelijk een dinnercheque gekregen hadden besloten we deze te verzilveren bij Restaurtant Bavoort en ook daar te reserveren.
We hebben een kindje van bijna 1 jaar en konden pas om 20.00 in het restaurant zijn. Dit was voor ons de eerste keer dat we haar alleen thuis lieten met de oppas. We hadden dan ook enorm uitgekeken naar deze avond.
Bij binnenkomst zakte de moed ons al gelijk in de schoenen. Het was dat we niet zomaar rechtsomkeert konden maken gezien de oppas anders had ik dit normaliter wel gedaan.
We moesten redelijk lang wachten tot we een plaatsje kregen, waarbij we een snauw kregen dat we te laat waren (we waren er om 20.00 maar ik zag dat ze achter onze naam tussen 19.30 en 20.00 hadden geschreven). Terwijl we toch echt de reservering op 20.00 hadden gezet.
Vervolgens een snauw dat we niet moesten denken dat we buiten mochten zitten want iedereen kwam toch weer naar binnen want het was te koud.
Ook was de tafel een hoge bartafel, niet de romantische tafel die we voor ogen hadden als wanneer je een reservering plaatst.
Het was erg druk in het restaurant en om ons heen zaten veel mensen met lege borden te wachten tot het werd opgeruimd. Tegens moesten wij ook zo een 15-20 minuten wachten totdat we de kaart te zien kregen. Vervolgens werden we geholpen door een zeer onervaren jongen. Toen we ons voorgerecht ophadden en de borden nog op tafel stonden kregen we ons hoofdgerecht.... en werd er nog ff gezegd dat dit kwam omdat we zo laat waren???
We hebben desondanks een mooie romantische avond gehad want deze avond had voor ons veel betekenis en wilde we niet laten verpesten. Gelukkig was het eten lekker. Maar kom er nooit meer en baal er enorm van dat deze avond voor ons zo is gelopen. Wij gaan nu eenmaal niet elke week uiteten!- Eten / drinken 6
5,5 op schaal 1-10
jolande
Kom op een zondagmiddag langs met man en kind om iets te drinken en misschien iets anders te nuttigen. Gaan zitten en we worden zonder begroet te worden geholpen door een jonge man. We bestellen iets en krijgen direct de mededeling direct af te rekenen?? Mijn man is maar gelijk meegelopen. Toen ik naar het toilet moest heb ik er toch iets van gezegd. Mijn zoon had nog graag een ijsje gewild maar die halen we maar ergens anders. Het maakte hem niets uit het moest van de baas. Bleek het later volgens een ander personeelslid niet zo te zijn. Heel merkwaardig allemaal. Later vroeg ik me af of het iets te maken had dat we op de motor waren. Ik ben een niet crimminele moeder met baan die toevallig motor rijdt. Zie er niet afwijkend uit. Mijn man en kind trouwens ook niet. Ons zien ze daar niet meer.
- Prijs / kwaliteit -
1 op schaal 1-10
mees otten
Ik heb met mijn vriendin een fantastische avond gehad bij dit karakteristieke restaurant. Na een warm welkom van de jonge enthousiaste kelner werden we naar onze tafel gebracht. We hebben een groupon actie gebruikt om de sfeer te proeven. Mijn verwachting was dat we een karige portie zouden krijgen maar niets hiervan was waar. Bij elke gang kregen we een heerlijk gerecht. Bij het hoofdgerecht een van de beste salades die ik ooit heb gehad. Het nagerecht was ook heerlijk en we kregen nog een heerlijk likeurtje van het huis. De service was uitstekend . We hebben ervan genoten en we komen graag terug
Gerard
Wat een geweldig ontvangst, vriendelijke bediening en erg lekker gegeten. "mosselpannetje" super vers.
De wijn bij dit gerecht door de dames van de bediening aanbevolen, super.. Ga hier veel vaker voor de lunch naar toe, een echte aanrader. -
Mirjam van den Burg
Vanavond heerlijk gegeten in dit mooie restaurant. Flesje maandwijn erbij....de ober schenkt de glazen bij, één van onze gasten krijgt maar een matig glaasje als de ober de fles leeg schenkt. Heel aardig komt hij, ongevraagd, wat bij schenken. De zure nasmaak komt wanneer we thuis de rekening nog eens bekijken. Het halve glas extra wijn is gewoon vol gerekend.
7,3 op schaal 1-10
arienne wakkee
Heb afgelopen vrijdag 6 juli met z'n vieren gegeten.
Bediening was belachelijk slecht!! 2 pubers (ene jongen was 17 jaar), die serveerden. Op zich is dat niet erg, maar deze 2 waren zeer onervaren! Alles ging verkeerd, wat fout kon gaan. Weinig kennis van de kaart. De kurk ging kapot uit de fles, glas kapot, alles werd hardhandig op tafel gezet, zodat de spare-ribs van m'n vriendin bijna van haar bord afgleden, (kon ze nog net tegenhouden, anders had ze haar kleding kunnen stomen...). Drankjes die besteld waren vergeten....
Betalen ging verkeerd; door onze oplettenheid hadden we anders veel te veel betaald....!
Kortom voor zo'n restaurant, wat redelijk chique is en niet goedkoop, eerst het personeel gedegen opleiden ipv vanuit de schoolbanken deze pubers laten serveren!!- Eten / drinken 6
5,8 op schaal 1-10
Alwin
Afgelopen donderdag gegeten bij Bavoort. De omgeving is prachtig en dat hoopten we ook van het eten en de bediening. Maar dit viel heel erg tegen, het was lekker weer en de bediening vond het maar vervelend dat we buiten wilden zitten, want het kon misschien wel gaan regenen. De bediening was langzaam en erg onervaren en er werd veel vergeten. Verder was het eten van en hele matige kwaliteit. Gelukkig hielden onze kinderen het goed vol, want na uiteindelijk 3 uur daar te hebben gezeten konden we naar huis. Voorlopig gaan we hier ook zeker niet meer heen.
5,8 op schaal 1-10
Jan Ladage
Het ging al mis bij een poging om telefonisch een tafel te reserveren. Toen mijn vrouw aangaf dat ze in een rolstoel zit was de reactie: "Nee, we hebben alleen nog plaats voor gewone mensen."
- Sfeer -
- Prijs / kwaliteit -
1 op schaal 1-10
Fenna
Gisteren hier gegeten met een Groupon voucher. Van te voren waren we wat bang dat de kwaliteit van het eten niet zo goed zou zijn of dat we niet veel zouden krijgen maar niets van dat alles. We hebben heerlijk gegeten en kregen ruim voldoende van alles. Ook het personeel was vriendelijk en deed hun best het ons naar de zin te maken. Aanrader!
9,3 op schaal 1-10
Restaurant Liefhebber
Het pand ligt op een leuke plek. De inrichting is modern, licht en sfeervol. De bediening is leuk. Het eten is heerlijk. De gerechten leken erg standaard, maar zijn op een bijzondere, anders dan anders manier opgediend. Dit was verrassend.
Uit alles blijkt dat men de zaken goed onder controle heeft.
Horeca, zoals horeca zijn moet.- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Rianne
Restaurant Bavoort is echt een aanrader! Hebben weer heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. Bediening is erg vriendelijk en de eigenaar is zeer gastvrij. Prijs/kwaliteit is helemaal goed! Je kunt hier gewoon heerlijk dineren!
Brigiet
Heerlijk gegeten!
Hadden wat slechte berichten gehoord de laatste tijd maar sinds er een nieuwe chef kok is, is het eten echt super! Bediening wat aan de jonge kant maar doen hard hun best! Erg gezellig en vooral heerlijk gegeten.Echte aanrader!
8,9 op schaal 1-10
dion van dijk
Zijn wezen eten bij bavoort nieuwe stijl.
Wij zijn heel wat gewend geen 10 maar wel een 9.5
Top! Ga zo door echt een aanrader.
8,4 op schaal 1-10
Richard&Sylvia
Onlangs heerlijk gegeten.
Gastronomisch verrassingsmenu met wijnarragement.
Eten zeer verzorgd gepresenteerd met liefde voor het vak.
Chef kok die begin dit jaar begonnen is kwam zelfs aan het eind van het nagerecht vragen of alles naar wens was.
Dat was het zeker!
9,5 op schaal 1-10
Peter en Riet
Met 4 personen naar Bavoort geweest en het heeft ons nog meer verrast dan verwacht. Door een misverstand van ons zaten we in de brasserie maar wilden wel graag a la carte eten en dat kon. De ambiance is prachtig en verzorgd.
Het eten was meer dan verrukkelijk, niets dan lof voor de keuken en de bediening! Echt een aanrader. We hebben er zeer van genoten en komen zeker terug.
Mandy
Echt een aanrader. Heerlijk gegeten en het duurde niet zo lang voordat het eten kwam, had spareribs besteld en kreeg twee grote stukken. Eet normaal wel alles op, maar was echt veel! Maar beter te veel dan te weinig. Bediening was heel aardig!
7,8 op schaal 1-10
Roelie
Zaterdag jl. heerlijk gewandeld in de Treek.
In Bavoort koffie gedronken. Perfect!
Omdat ik niet genoeg geld bij me had bestelden we één appelgebak.
Het werd geserveerd met twee servetten. Twee mesjes en twee vorkjes.
Fijne ervaring.
tevreden klant
Wij hebben hier een aantal weken geleden gegeten. De kwaliteit van het eten is lekker, smaakvol en prachtig opgemaakte borden. De bediening prima, voorkomend, vriendelijk en servicegericht. Kortom wij komen zeker terug!
8,2 op schaal 1-10
Greetje
Ik ben tot nu toe 5 maal in de Bavoort nieuwe stijl wezen eten. Het eten dat wij kregen was erg lekker. De borden werden prachtig opgemaakt en de smaak van het eten was voortreffelijk. De producten zijn ook van hoge kwaliteit. Erg vers. Een aanrader dus wat mij betreft.
7,9 op schaal 1-10
Marian
Voordat ik bij Bavoort ging reserveren kwam ik per toeval op deze site terecht, ik schrok van de recensies. Maar op aanraden van mijn zus ben ik toch gegaan samen met mijn man.
Wij hebben overheerlijk gegeten. Niets dan lof super lekker, de presentatie van het eten zag er gezellig en uitnodigend uit.
Vriendelijk personeel vlot en attent. Wij gaan zeker vaker eten bij Bavoort en zullen andere het aanraden.
Dan nog iets, ben je ergens niet tevreden over doe dan je verhaal bij het personeel van Bavoort en doe dat niet op internet, zodat het personeel van Bavoort er iets mee kan doen.
7,5 op schaal 1-10
Familie Lingen
We hadden 11 juli een geweldig feest. Het weer was na een regenbui geweldig op het zonnige terras. De bediening prima, er was eerst koffie, thee, gebak, later gevolgd door borrel/frisdranken en nog later een koud en warm buffet en dessertbuffet!
We waren met ruim vijftig mensen en iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad en roemde het lekkere eten. We gingen allemaal voldaan naar huis.
15 July 2010
Lotte
Gewoonweg slecht! Eten was wel goed, maar veel te duur voor prijs kwalititeit verhouding.
Veel te lang moeten wachten. Een uur op voorgerecht en vervolgens een uur op hoofdgerecht. Hier een opmerking over gemaakt, tot twee maal aan toe, maar werd niks mee gedaan. We moesten de volgende keer maar melden als we haast hadden?
Wij komen hier nooit meer terug.
4,1 op schaal 1-10
anno
Wat een aanfluiting voor zo een schitterend pand.
Geen enkel goed woord over voor de bediening.
Keuken voor een groot deel pakjes werk en diepvriesfood.
Helaas nu 3 keer geweest en ze een kans gegeven.
Maar helemaal niks, ze hadden een tijdje een kok die kon geweldig koken, helaas van zo een tent.- Eten / drinken 3
3,9 op schaal 1-10
Meer eters
Voor het eerst hier bij Bavoort gegeten en ook voor het laatst.
Mooi interieur, maar daar blijft het dan ook bij.
Verkeerde bestelling geleverd.
Dingen die op de kaart staan (extra sausjes, chutney), maar niet op je bord terechtkomen.
Weinig garnituur bij het hoofdgerecht (alleen patat en vrij kale sla).
Vragen om een glas wijn, en het niet krijgen.
Personeel die de soorten kaas nog niet kunnen uitspreken, maar ook geen moeite doen om een spiekbriefje te gebruiken of een ander te halen.
Gelukje voor ons, dat uiteindelijk ook de rekening niet in orde was.
4,8 op schaal 1-10
Eters
Hier voor de eerste keer gegeten sinds de nieuwe stijl.... Maar dit was ook gelijk de laatste keer. Wat een onbeschoft personeel, totaal niet serieus en geinteresseerd wat de klanten willen. Weinig kennis van de producten die worden geserveerd, en absoluut niet vriendelijk. Om nog maar niet te spreken over de manager die erbij loopt alsof hij met vriendjes in de kroeg zit. Absoluut geen aanrader.
5,6 op schaal 1-10
Lisa
Hebben met 3 personen gegeten. Forse prijzen en gemiddelde kwaliteit. Water met ijs gevraagd maar niet gekregen.
De manager is bepaald geen representatieve verschijning. Hij is gekleed in houthakkersshirt en shabby spijkerbroek. Hierdoor waan je je bij een werkervaringsproject!
Jammer.
4,8 op schaal 1-10
Simon
Met groep van 13 pers gegeten, bediening beneden peil en niet attent, gewoon water gevraagd maar ca 50 euro berekend.
Voorgerecht prima, vlees hoofdgerecht goed maar groentengarnituur was compleet rauw, frites slecht en vies,
Naam nagerecht (preuvenement) maakte de verwachting niet na.
Zeer karige portie's.
5,1 op schaal 1-10
Anneke
Belachelijk om 7,50 voor 2 glaasjes wijn te betalen terwijl de glazen vies zijn en de wijn nog niet eens de naam sloeberwijn mag dragen. Het bar personeel onverzorgd en koks die alleen maar aan het kletsen waren. Vooral de bedrijfsmanager erg onbeschoft en chagrijnig.
Een hele vieze tafel. Eten te weinig voor het geld dat je ervoor betaald. Nee, voor mij nooit meer! Echt een afgang dit restaurant.- Eten / drinken 1
1,4 op schaal 1-10
Irene Volhuis
Wij hebben met z'n 4-en gegeten. Ik had 'n opmerking over de coquilles die smaakten raar, maar we werden niet serieus genomen, want die waren vandaag toch vers binnen gekomen? Enfin, de bediening is ongeïntreseerd op een dame na. Het bestek zag er vies uit niet opgepoetst! Nee, hier kom ik zeker niet nog een keer.
- Eten / drinken 4
4 op schaal 1-10
genieters
Vandaag heerlijk gegeten in Bavoort. Ik had het restaurant nieuwe stijl nog niet eerder gezien, maar ik was blij verrast! Heerlijk eten, prima bediening. Dus: zeker een reden om nog een keer terug te komen!
koning
Wij hebben hier gegeten in februari. Het eten was prima hoewel we de porties wel klein vonden in verhouding tot de prijs.
6,6 op schaal 1-10
arno de geus
Op 16 maart lekker gegeten met 6 personen ambience en sfeervolle inrichting droegen bij aan een mooie avond, eten werd mooi opgediend, feestelijk gevoel!
Van den Hout
Hoewel de oude Bavoort wat ouderwets was, had dat restaurant sfeer. En was het beter qua kwaliteit, zowel van het eten als van de bediening. Bavoort nieuwe stijl is aan de buitenkant flink opgefrist, maar echte schoonheid zit toch echt aan de binnenkant. En op dit restaurant ben je na een paar keer uitgekeken (onpersoonlijk, geen constante kwaliteit voedsel, ongeinteresseerde bediening (op de enkele welwillende na), lawaai).
- Eten / drinken 2
2,1 op schaal 1-10
Maaike
Zaterdag 14 februari heerlijk gegeten in Bavoort Nieuwe Style. Waren benieuwd wat de nieuwe stijl zou inhouden. Zeker een prachtige ambiance, stukken beter dan de oude Bavoort.
Naar aanleiding van Valentijnsdag was er een erg leuk Valentijnsmenu van 7 gangen, helaas zijn wij niet zulke grote eters, vandaar dat wij gekozen hadden voor gerechten van de Brasil kaart.
De bediening was zeer attent en zelfs de eigenaar kwam nog een kijkje nemen en vragen of alles naar wens was. Genoten van 3 heerlijke gangen en een flesje Italiaanse huiswijn. We kregen te horen dat er binnenkort een totaal vernieuwde kaart zou komen, dan komen we zeker nog een keer terug.
We hebben een ontzettend leuke en gezellige valentijnsavond gehad!
8,5 op schaal 1-10
flora scheepers
Ik vond het een zeer goede ervaring! Ze vroegen ons eerst wat we wilden eten, zodat we op de goede plek werden neergezet. Anders hadden we waarschijnlijk maar één kaart gekregen. Er werd regelmatig gevraagd of we nog een wijntje wilden en hebben er heerlijk gegeten! Dit was voor ons een topavond.
7,7 op schaal 1-10
Petra
Donderdag 27 novenber wezen eten en het verbaast mij echt dat er zoveel slechte recensies op deze site staan.
Mijn tafelgenoot en ik hebben prima gegeten, vooraf beide de coquilles, die helemaat goed bereid waren en vol van smaak. Als hoofdgerecht een stukje kalfsvlees, niet al te groot portie, dat moet wel gezegd worden maar smaak en kwaliteit was prima.Flesje Italiaans rood erbij en heerlijk een paar uurtjes gezeten.
Bediening was geen top maar zeker niet zo slecht als hier boven geschreven. Voor ons dus waarschijnlijk wel een volgende keer.- Eten / drinken 8
7 op schaal 1-10
Hardeboom
Maandagavond 21-10 geweest. Eerste indruk was dat de boel wel goed opgeknapt is in vergelijking met de oude Bavoort. Helaas was de bediening minder "new style" We kozen voor het maandmenu. Helaas zag het er op de kaart lekkerder uit als wat geserveerd werd. Voorgerecht en soep wel aardig. Bij het afruimen van de overtollige wijnglazen gingen deze naast de tafel over de grond. Hoofdgerecht was matig. Het hertenvlees had weinig smaak en er lagen wat prutjes naast. De aardappelen werden er ter vulling van de maag gelukkig later nog even bijgezet. De bediening was inmiddels tot het vriespunt gedaald.
Het toetje was werkelijk een slechte smaakcombinatie kwark met geconfijt fruit. Een van onze tafelgenoten had een steentje in de kwark zitten!
Dit 4-gangen menu werd in een record tempo van een uur uitgeserveerd. Nog nooit zo snel klaar geweest met eten.
Dronken zijn we er ook niet geworden. We kregen welgeteld één wijntje geserveerd. Lege glazen werden niet bijgevuld.
We zijn na het toetje maar weggegaan om even verderop nog lekker koffie te drinken en een afzakkertje te nemen. Kortom, gewoon waardeloos en we gaan hier niet meer naar toe!!- Eten / drinken 5
3,8 op schaal 1-10
Siets denton
eens maar nooit meer gegeten op een zondagavond. We kregen maar 1 kaart te zien terwijl er 2 waren.
De spinaziesoep was een waterige groene substantie met op de boden van de wel erg diepe kom een paar flintertjes zalm? creme fraiche niet gevonden.
Hoofdgerecht tortelini spinazie ricotta met tomaatjes??? er lag 1 mini tomaatje en een klein bakje met warm gemaakte tapenade pasta veel te gaar zout vergeten. Aardappelwedges van vriendin glommen van het vet, de vis op haar bord klein,droog en grote berg tagliatelle.
Trek in nagerecht was al lang zoek dus maar koffie, geen koekje geen chocolaatje een kaal kopje koffie.
Mijn glas wijn was het lekkerste van de avond.
Sorry Bavoort nieuwe stijl prijs/kwaliteitverhouding ver te zoeken.- Eten / drinken 1
1,5 op schaal 1-10
F. Lenting
Het "echte Belgische garnaalkroketten" kwamen kant en klaar van de groothandel. De meloen was niet rijp. We moesten ruim 45 minuten wachten op ons hoofdgerecht. De sate was smakeloos en de hamburger Brasil was niet gaar. Ook de gebakken aardappeltjes waren niet gaar.
Zeer slecht gegeten. We gaan hier zeker nooit meer naar toe.- Eten / drinken 1
1,3 op schaal 1-10
K. de vries
wij hebben 10 minuten aan een tafel gewacht en niemand verscheen. Vervolgens opgestaan en ook dat merkte niemand op. Blijkbaar hebben zij ons als gasten niet nodig!
F. Heuberger
Als appetizer een lekker stukje brood alleen jammer dat dit erd geserveerd met ijskoude, niet smeerbare boter en wat gedroogde italiaanse kruiden uit een potje.
Het voorgerecht bestond uit een niet onaardige pate van eendelever en voor mijn partner bevroren(!) heilbot/zalm, hoogstwaarschijnlijk uit een pakje.
Als hoofdgerecht kreeg ik een mooi stukje struisvogelsteak met een helaas sufgekookte groene asperge + wortel.
Mijn partner werd getrakteerd op een lekker lamssteakje maar de asperges smaakten naar zeepsop!! Na vermelding kreeg zij een nieuwe portie en weer smaakte deze naas zeepsop.. Het dieptepunt was de lola rossa salade waar zand in zat, diep triest dus.
De tiramisu was wat flauw van smaak en het kwarkijsje was wederom bikkelhard.
Voor ons dus de eerste en laatste keer.- Eten / drinken 2
2,4 op schaal 1-10