De Mof in Leusden
- Kinderstoel aanwezig en verschoontafel
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij en suikervrij
- Voorzieningen
- Catering, high-tea, terras en honden toegestaan
- Prijzen
- Personeel
- Chef: Dhr Hamer
- Eigenaar: Familie van der Weide
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Mar
N.a.v. ons wat licht tegenvallende bezoek van 16 juli jl. werden wij door de eigenaar uitgenodigd om nog eens terug te komen om ons daarna alsnog als tevreden klanten naar huis te kunnen laten gaan. Een en ander geheel op zijn kosten uiteraard, een genereus en verleidelijk aanbod. Vrijdag 20 juli jl. zijn we weer geweest en evenals de vorige keer was de ontvangst en bediening uiterst vriendelijk. De restaurateur stelde voor ons het Proeverij menu aan te bieden, zodat wij een goed beeld zouden kunnen krijgen van de kwaliteit van de gerechten. Wat volgde was een keur aan kleine heerlijkheden, verspreidt over 3 gangen. De gerechten waren allen, zonder uitzondering, met zorg en oog voor detail toebereid en tongstrelend van aard. De wachttijden tussen de gangen was precies goed genoeg, terwijl de zaak toch behoorlijk gevuld was. Afgesloten werd met koffie en een assortiment bonbons, teveel om alles te proberen. Na afloop onderschreef de eigenaar nogmaals dat klanttevredenheid bij hem voorop staat en dat dat los staat van het wel of niet krijgen van een goede recensie. Vanwege deze dienstverlenende instelling, een eigenschap die je helaas niet altijd meer tegenkomt, én de culinair zeer geslaagde avond is het duidelijk dat wij nu wél (zeer) tevreden en voldaan naar huis gingen. Missie geslaagd. En natuurlijk schrijven we ook nu een recensie.