Recensies van restaurants in Lemiers, Limburg
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Lemiers. Gegeten bij een restaurant in Lemiers? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Lemiers verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Lemiers over tijd.
Baeten Celest - Wassenberg Emilie
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Wij komen graag in 'De Oude Stroopkokerij' om er een hapje te eten en bijzonder te genieten van de overheerlijke Limburgse vlaai. Als het weer wat beter (minder koud) wordt zullen wij er weer graag zijn.
Groeten uit As (België)Henk
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Gisteren na een wandeling van zo'n 20 km hier wezen eten.
Het eten was perfect en de sfeer was ook fantastisch.
Een echte aanrader.jasper
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Top restaurant! Ouderwets goed eten in een gezellige ambiance; zeer hartelijke bediening. Wij zijn hier al vele keren geweest: constant hoge kwaliteit!
J.v.d.Heiden
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
20-12-2012: Zeer goede gastheer, en zeer goede bediening & goed eten. Vrienden en kennissen komen daar heel graag.
Met vriendelijke groet,
Jacob van der Heiden namens Familie van der Heiden uit Strijen, Zuid-Holland.
Fam. Peters
Een prachtig pand, smaakvolle inrichting, zeer vriendelijk personeel en het diner was van a tot z van top kwaliteit!
Hier word met passie gekookt, de opmaak, de smaken en de hoeveelheid was super! De levels geven een knus, gezellig en warm gevoel. De kerstversiering ziet er geweldig uit en die kerst-stal past er perfect bij.
Een ''gewoon grand cafe restaurant" nou.... hier kunnen dan veel anderen een voorbeeld aan nemen. Ga zo door!!Raymond Bulles
Afgelopen vrijdagavond voor het eerst gaan eten bij het moment.
Hadden een speciale avond met een band en zangeres Dorona Alberti (zangeres van Gare du Nord).
Sfeer was super, heerlijk genoten van een 4-gangen diner. Was een avondvullend programma.
Bediening vriendelijk, eten heerlijk en verrassend.
Kortom superavond gehad en komen zeker nog eens terug.Els v/d Meer, Ben Janssen
Toch maar stoute schoenen aangetrokken naar een slechte recensie van gasten voor ons in het momentje .
Bij binnenkomst worden wij ontvangen door een vriendelijke dame die ons meteen naar tafel begeleid ondanks dat wij hebben besloten eerst eens een drankje te drinken .
Antwoord van haar was dat is geen enkel probleem .We voelden ons meteen op ons gemak in deze huiselijke sfeer
Nadat wij enge tijd het restaurant hebben geobserveerd besluiten wij om toch maar naar de menu kaart te vragen .
De eigenaar Martin legt ons zijn specialiteit van restaurant uit en legt ons tevens een en ander uit over het prachtige verbouwde pand .
Voorgerecht nemen wij een carpaccio met huis gemaakt brood , we hebben er van genoten zelf een gepocheerd eitje erop en met veel zorg besteede opmaak.
Hoofdgerecht confit de canard eend wat een verrassing heerlijk met een top sausje sinaasappelsmaak .
Mijn hartsvriendin nam een tournedos rood met een pepersaus in een woord top.
Tijdens het diner zagen wij enkele mensen een crème brulee veroveren deze werd aan tafel gekarimeliseerd .
Wij namen echter samen een kwark taartje uit eigen keuken super.
Wat de sfeer betreft in dit nog nieuwe restaurant kan ik alleen maar van zeggen dat zij een 11 verdienen , ik heb nog maar zelden
zo een smaakvol ingericht pand gecombineerd met oude en moderne facetten gezien ..
Ben blij dat wij toch maar hebben besloten een kijkje en hapje te nemen in het moment een aanwinst voor zuid Limburg .
Ga zo door!!Tot Ziens Els v/d Meer, Ben Janssen.
ed rutten
wat een teleurstellende ervaring in alle opzichten! jassen worden niet aangenomen, tafelopstelling waardeloos ( 6 personen in hoefijzervorm) geen wijnkennis ( jaartallen kloppen niet, temperatuur klopt niet, wit en rood in zelfde glas!!) brood: een kwart broodje per persoon afgemeten ( zuiniger kan niet) koffie alsof je bij de chinees zit en ga zo maar door. Hoofdgerecht zeer matig, nagerecht echt geen tarte tatin. bij verlaten restaurant zit de gerant te sms-en en heeft echt geen oog voor de gasten. Zal heel wat moeten gebeuren om terug te gaan. Jammer.
JT van Rijsbergen
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Zeer sfeervol restaurant waar we al diverse keren heerlijk hebben gegeten.
Je krijgt waar voor je geld; een bord vol, van een uitstekende kwaliteit.
'T is dat we zo ver wonen andere gingen we hier veel vaker naar toe !Pootjes
Goed eten leuke kaart alleen een beetje jammer dat er naast het hoofdgerecht de bijgerechten wat gewoon zijn. Misschien wat meer spannende groenten of iets leuks met aardappelen doen. De wijn was erg goed, desert misten wij want onze dochter werd ziek dus moesten wij vroegtijdig weg. Een beetje meer aandacht en dit restaurant verdient dan al gauw negens en tienen!
Pootjes
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Tweede dag dat wij in Vaals waren hebben wij hier gegeten met de kinderen, super eten, erg leuke kaart en goede bediening door een ervaren gastvrouw,ook de wijn was erg goed.de kinderen vonden het ook geweldig! Wij hebben in vele restaurants gegeten maar deze komt zeker in de top tien.
Aanrader voor diegenen die van lekker eten houden....Philomeentje
We hebben een heerlijke avond gehad in Het Mo'ment. Alles klopte, van de prachtige inrichting die recht doet aan het karakter van het pand en toch hedendaags is, de vriendelijke en attente bediening, de heerlijke wijnen en natuurlijk het eten, want daar gaat het tenslotte om: Het Mo'ment heeft een mooie uitgebalanceerde kaart met voor elk wat wils, en de gerechten worden met liefde en vakmanschap bereid. We hebben genoten en komen zeker terug.
Frans
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Eindelijk weer eens in Limburg. 't Klukske is en blijft ons favoriete restaurant.
Esther
Een geweldige aanwinst voor Zuid Limburg dit restaurant. Een mooie vakwerkboerderij omgebouwd tot een geweldig restaurant! Een zeer sfeervolle sfeer, uitstekend gegeten en goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, een echte aanrader voor iedereen een gezellig avondje uit willen, met super eten!
Rob en Els
Woensdag 29-08-2012 even de lekkere honger stillen op het terras, want het weer was perfect. We namen beide een lekker gekoelde temparanillo (wijnklimaatkast) die uitstekend bij de spareribs matchte maar ook bij de pasta met ossehaaspuntjes met truffelsaus. De hoeveelheid ossehaaspuntjes is alleen al een compliment op zich waard. We hebben genoten van de smaken van deze 2 gerechten. De spareribs hadden een lekkere marinade gehad en ze hadden voldoende vlees op de ribben.
rob
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
De ligging en ook wel het interieur nodigen uit om met dit restaurant opnieuw kennis te maken, zeker gezien wat mindere beoordelingen willen we het zelf ontdekken. Ontvangst is lauw, de kok zit in het restaurant en blijft ook zitten. Zoek maar een plaatsje, we zijn zeker te vroeg. Het verrassingsmenu van 4-gangen heeft onze voorkeur van 34,-. (Men heeft ook een zomermenu van 3 gangen 20,- en laat het hoofdgerecht nu precies hetzelfde zijn als in ons menu). Het veschil van 14,- is de rest zeker niet waard. Amuse, is hapje lauwe zoute champignonsoep, brok zalm, en minuscuul stukje ondefinieerbaar spek.
Voorgerecht bestaat uit blikchampignons met geraspte wortels op een stukje gebakken oud witbrood, met daarop 2 stukjes "ham ?"
Groentesoep met vet. Mandje brood wordt te laat gebracht, en de boter erbij in een plastic kuipje blijkt gesmolten.
Hoofdgerecht te vet gebakken vis (Dorada) ,met daarbij twee garnalen in bierdeegbeslag, ook weer heel vet. De twee scampi's proef je amper. Alles ligt op een bedje van slappe brocoli en chinese kool hetgeen erg klef oogt. Frietjes erbij ook erg vet. Fish and chips in de eerste beste Fish and Chip shop in GB is stukken beter.
Desert een lachertje, op een gloeiend warm bord dat zo uit de vaatwasmachine komt, ligt een bolletje ijs te smelten, toefje slagroom, dotje chocolademouse, en een potje met wat stukjes koud, smaakloos fruit. Nee we zijn niet enthousiast. Daarbij drijven er kristallen in mijn glas witte wijn.
Als we gekozen hadden voor het goedkopere zomermenu hadden we ons niet zo bekocht gevoeld. Zijn dus met andere boordelaars eens dat prijs kwaliteitverhouding niet klopt.
In dit leuke plaatsje gaan we de volgende keer wel ergens anders naartoe.Piet Loven
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Altijd weer fijn om in de Oude stroopkokerij te zijn. Heerlijk lunchen maar ook een diner is zeer aan te bevelen. Originele gerechten uit een eerlijke keuken. Gelukkig geen massaproductie, maar elk gerecht wordt met zorg bereid. Dat je hierdoor soms wat langer moet wachten als het druk is, moet geen probleem zijn. Je krijgt er kwaliteit voor terug!! De bediening is aardig en adequaat, de prijs/kwaliteit is dik in orde. Kortom; een aanrader!!
Paul Suijlen
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Een gezellig restaurant, met een fijne bediening, en een overheerlijke keuken, van gebak tot diner, perfect en met zorg gemaakt. Wij komen er heel erg graag!
Thea3
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Het gezellig restaurant waar het eten nog vers en met zorg bereid wordt. Geen snelle hap. Even wachten op een lekkere maaltijd vind ik geen probleem. De bediening is attent en correct. Een restaurant waar ik graag naar toe ga, niet alleen voor de sfeer maar ook voor de verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Fam.Diederen
We hebben er lekker gegeten afgelopen weekend.
Bij binnen komst netjes ontvangen en zowel nog een rondleiding gekregen van de eigenaar zelf.
Het menu moment 3 gangen genomen voor 29,50 dat ons werd verteld aan tafel door de spontane gastheer
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Goede porties en een zeer lekkere huiswijn voor een schappelijke prijs.
Goede en vriendelijke bediening.Restaurant Het Mo''MENT is een aanwinst voor Gemeente Vaals en omstreken
We komen hier snel weer terug
Vijlerhof
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Altijd heerlijk gegeten hier , vriendelijk personeel en hartelijke eigenaren. Vooral de decoraties van de eigenaresse laten zien hoe betrokken dat men in. Een echt Limburgs restaurant met lekker eten !
Vijlerhof
Prachtig verbouwd pand , heerlijke keuken . We geven onze collega's Mitch en Marcel graag complimenten. Ze hebben in korte tijd echt iets neergezet waar ze trots op mogen zijn ! Aanraders : Carpaccio met een lekker gepocheerd eitje er bovenop , de huisgemarineerde zalm en de geconfijte eendebout. Zelf nog niet gegeten , maar nu al beroemd in Lemiers en omstreken de chocolade mousse van Mitch :-)
Vos
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Zeer teleurstellend. Reserveren heeft geen nut, houdt het restaurant toch geen rekening mee. Laten je vervolgens staand wachten, zonder aanbieden van drankje oid. Eenmaal aan tafel kan je ook lang wachten op je drankjes en het eten. Meer dan een uur tussen voopgerecht en hoofdgerecht is echt wat veel. Hebben maar geen dessert meer genomen. Geen enkele coulance voor de slechte service en het zeer lange wachten. Bij thuiskomst bleek ook nog te veel (drankjes) op de rekening te staan. Kortom, bij een beetje drukte is alle klantgerichtheid en klantvriendelijkheid ver te zoeken. Een afrader!!
Wolter Haveman
In de Oude Stroopkokerij in Lemiers
Wij zijn daar 6-12-2011 gaan lunchen.
Alles was geweldig, interieur, bediening en vooral ook het eten.
Mijn vrouw heeft een rundvleessoep genomen en die was voortreffelijk, echt zoals uit grootmoeders tijd.
Zelf heb ik een kippastijtje gegeten waar je -tje vanaf kunt laten. Kompleet met een heerlijke salade en zelfgemaakte frittes was dit geen lunch maar een echte maaltijd.
Ons cijfer is een dikke tien.Wij troffen er gasten uit Utrecht en die komen hier al vanaf de opening in 2007. Hun reactie was, als je hier een keer gegeten hebt wil je nergens anders meer heen. En daar zijn wij het mee eens.
Wolter Haveman
Danny
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Tijdens een geocache wandeling hier onlangs een uitgebreide lunchpauze gehouden.
Voor Heuvellandse begrippen een goede keuken tegen een redelijke prijs en een leuke/zorgzame bediening.
Boven verwachting.
frans wolders
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Op eerste kerstdag bij jullie komen eten en top, top, to.
We komen snel met vrienden terug, groetjes Frans en familie.Corine Huntjens
Eetcafé Restaurant 't Klukske in Lemiers
Geweldig super kerstdiner. Heel gezellige ambiance. Voor herhaling vatbaar.
- Vorige pagina
- 1