Klein Fornuis in Leidschendam

Hotels in de buurt »
Omgeving
Aan het water
Ambiance
Gezellig, huiselijk, zakelijk en rustig
Diëten
Suikervrij, vegetarisch, biologisch en lactosevrij
Voorzieningen
  • Gastheer/vrouw: George Longhitano
  • Sommelier: George Longhitano
  • Eigenaar: George Longhitano
Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Er zijn 3 recensies geschreven voor Klein Fornuis.

Het eindcijfer is 6.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Joris Verhoeven

Eindcijfer 7,5 op schaal 1-10

Tijdje geleden met z'n tweeen hier voor de eerste keer gegeten. Gastheer George geeft ons meteen een warm welkom en neemt de tijd voor praatje. We krijgen onverwachts een lekkere amuse en tijdens het voorgerecht heerlijke broodjes. We genieten van de verrassende combinaties en de bijpassende lekkere wijn. Na een gezellige avond waarbij we echt in tijden weer lekker hebben gegeten voor een redelijke prijs gaan we tevreden weer naar huis.
    Het restaurant mag van ons wel iets 'aangekleder' (wat kaal). Veel succes

2. caroline hendriks

Eindcijfer 3,6 op schaal 1-10

Met 4 personen het 5 gangen menu met (voor 3 personen) bijpassende wijnen genomen. Geen van de gerechten was verrassend of bijzonder smaakvol. Naar ons idee werd er ter plekke niets klaargemaakt en werd alles opgewarmd. De geserveerde wijnen waren niet bijzonder (inkoop rond de 6 euro per fles). De verschillende witte wijnen smaakten zo'n beetje hetzelfde alleen de rode geserveerd bij het vlees smaakte goed en de dessertwijn was lekker. De bediening was aardig en behulpzaam maar echt cachet ontbrak.
    Om voor deze kwaliteit eten en wijn 370 euro in rekening te brengen vind ik buiten proportie. Er zijn restaurants waar ik dit bedrag graag uitgeef en dan ook lekker en goed eet.

3. Hans P. van Weeren

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Afgelopen zaterdag met culinaire zoon Loïc van bijna 12 bij Klein Fornuis gegeten. Peter van der Wilk samen met zijn leermeester de Belgische twee sterren chefkok Roger Souvereyns achter de kachel - en aan tafel voor de uitleg -. Allebei hadden hadden we absoluut nog nooit zo lekker gegeten en enige ervaring met (meer)sterrenretaurants hebben we zeker. Wijnarrangement van George Longhitano met deskundige uitleg en zeer royaal uitgeschonken was perfect in balans. Gaaf, af en niets meer te wensen. Behalve een herhaling.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt