Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Vlakbij op de Eewal, parkeergarages nabij.
- OV
Plm. 10 minuten lopen vanaf het CS station.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Luxe, rustig en gezellig
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Toegankelijkheid
- Personeel
- Gastheer/vrouw: Tony
- Eigenaar: B. Sekerdag
32 recensies voor Spiezz restaurant
Het eindcijfer is 8.4. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
9,1
- Prijs / kwaliteit
8,4
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Valentina
The service was really good. The waiter used a prefect approach at the entrance, he kindly asked for our coats and let us choose where to sit. We were asked several time during the dinner if everything was going well, and even the chef came out to ask how the food was. We asked for a refill of the side dishes, and that was done without any hesitation. Gezellig!
8,6 op schaal 1-10
lhh
Gisteravond met iemand hier gegeten. Ontvangst was hartelijk. Jassen werden bij binnenkomst aangenomen. Amuse van het huis vooraf. Duidelijke uitleg van het bedienend personeel. Vooraf geitenkaas pasteitje en de runderlende. Top! Als hoofdgerecht hadden we de lamsrack en de tournedos. Heerlijk mals vlees en goed gebraden. Zefgemaakte friet, salade en brocolli, bloemkool en wortels werd erbij geserveerd. Als nagerecht hadden we de proeverij van allerlei zoete nagerechten. Alles werd keurig gepresenteerd. Vooral viel mij het enthousiaste personeel op. Klasse! Kortom : een hele nette zaak waar je ongedwongen heerlijk kunt eten. Ik kom daar zeker weer!
8,6 op schaal 1-10
Chirly en Chris
Voor de 2e keer gegeten bij SpieZz. In 1 woord: TOP!
8,1 op schaal 1-10
Maarten Goudzwaard
Afgelopen weekend bij Spiezz echt heerlijk gegeten. Lekker stokbrood met tapas vooraf, daarna als voorgerecht een goed stuk tonijn. Brood lekker vers, tapas op smaak en aan de tonijn was niet teveel gesleuteld zodat de smaak van de tonijn goed naar voren kwam. Voor het hoofdgerecht had ik een spies besteld, vlees was goed in orde en de frieten lekker knapperig. Fijn dat je niet hoeft te vragen om mayonaise, maar het gewoon krijgt. Tony is natuurlijk een geboren gastheer geeft je een welkom gevoel. Twee jonge dames in de bediening, maar die deden het ook uitstekend ondanks hun leeftijd. Tijdig het drinken aanvullen, vragen of het gesmaakt heeft etc. Normaliter geef ik niet snel een hoog cijfer, maar Spiezz heeft echt goed werk geleverd! Complimenten aan Tony en zijn team!
Dennis
Heerlijk gegeten! Vriendelijke en gastvrije bediening en een leuke ontspannen sfeer. De prijzen zijn ook prima!
Ik vind het een echte aanrader, wij komen zeker een keer terug.- Eten / drinken 8
Mischa
Fantastisch gegeten. Als voorgerecht de runderlede. Jammer dat dit geen hoofdgerecht is, zo lekker. Ook de haloumi is een aanrader. Als hoofdgerecht een Thai spies gehad. Heerlijk mals met super lekkere saus. De wijn past er goed bij en de gastheer heeft er verstand van. Ze weten wat ze serveren.
In Leeuwarden is het moeilijk een leuk restaurant te vinden waar je voor een redelijke prijs kwalitatief goed eten kan krijgen en eens een andere variatie op de menukaart hebt. Dit verslaat menig restaurant.
Een goed bewaard geheim in Leeuwarden dat meer mensen moeten ontdekken. Wij zijn fan.
10 op schaal 1-10
AvP
Amuse van het huis : zelf gebakken broodje met garnalensalade, boter en tapenade. Erg prima, een pesto doet het misschien beter bij het grotere publiek..
Voorgerecht van lende verraste ons, erg mooi vlees, zeer mals.
Spareribs waren echt P E R F E C T, ook de stoof van lam was prima!
Bijgerechten : heerlijk gekruide, goed gebakken frites, mooie droge rijst, salade goed op smaak met dressing. Tevens nog erwtjes en wortel, zoals je dat bijv. Ook in Griekenland tegenkomt..
Bediening: heerlijk, zo correct maar toch spontaan zie je niet veel meer!
Voor ons de ontdekking in Leeuwarden.. Wij komen terug!
Geertje
Vorige week met een vriendin uit eten geweest bij Spiezz. Werkelijk verrukkelijk eten (de rode tonijnsteak is fantastisch) en wijn. Ook de bediening en bedrijfsleider zijn ontzettend vriendelijk en klantgericht. Wij kwamen erg laat binnen en bleven als laatste zitten (tot na elven) en werden als prinsessen op onze wenken bedient. Ik ga graaaaaag nog een keer terug naar Spiezz. Yum yum yum! Of op z'n Liwadders: genot!
9,8 op schaal 1-10
sylvia
Onlangs met collega's hier heerlijk gegeten, en de ontvangst was heel erg hartelijk. Het heerlijke verse brood met tappenade en kruidenboter vooraf was van het huis. Als voorgerecht heb ik het geitenkaastaartje gekozen en deze was verrukkelijk, het hoofdgerecht lamsvlees was om te zuigen en volgens mijn collega's waren ook de spiezen heerlijk. Er was ruim voldoende voor iedereen samen met de bijgerechten. Het dessert kaneelijs was om je vingers bij op te eten. Wij zaten bij het raam, maar hebben gezien dat achterin bij het vuur het nog veel gezelliger is. Ik heb mijn schoonzoon voor zijn verjaardag dinerbonnen van Spiezz gegeven en hij en mijn dochter hebben inmiddels op mijn aanraden bij het vuur ook gesmuld van het heerlijke menu. Echt een aanrader, en voor mij zeker niet de laatste keer dat ik hier heb gegeten, maar dan wel bij het vuur. De open keuken is ook fijn, zodat je kunt zien wat er met je eten gebeurd. Complimeten aan de koks.
Als enig minpuntje wil ik toch de prijs van de wijn aangeven, 3.50 per glas vind ik erg veel, verder zijn de prijzen zeer redelijk voor de kwaliteit die je krijgt.- Eten / drinken 8
8 op schaal 1-10
Arnold Oldenburger
Wij hebben hier 25 feb 2012 met zijn vieren gegeten. De bediening was goed, maar het eten viel erg tegen. Het stoorde me al dat de manager constant het keuken personeel liep af te blaffen bij de uitgave. De jonge man die ons ontving deed dit keurig en onze verwachting was dan ook hoog.
Ruime plaats om te zitten tegen over de open keuken.
De wijn was redelijk maar voor €22,95 overgewaardeerd.
Het brood vooraf was smaakloos. Of het zo uit de vriezer kwam. Ook de bijbehorende Tapas waren fantasieloos qua smaak. De gegrilde lende vooraf flauw en vet.
Het hoofdgerecht de Argentijnse spiez was een karig stukje vlees op een stalen spiez. Ook weinig Argentijnse passie uit te proeven. Mijn zoon van 8 vroeg heel treffend na de Mexicaanse spiez, is dit alles papa?
De gestoomde boontjes en wortel smakeloos.
Uit de vriezer en dood gestoomd. De rijst is opgekrikt met droge ui uit een potje. Zinloos geweld vond ik het voor €110 euro. De toetjes zijn we niet meer aangeweest.
Die hebben we ergens anders gegeten .
Nogmaals het bedienend personeel is vriendelijk.
Daar is dan ook alles mee gezegd.....- Eten / drinken 2
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
3 op schaal 1-10
Glenn
Op aanraden van eet.nu zijn we hier met z'n tweeen gaan eten. Zowel de eigenaar als het personeel is onwijs vriendelijk bij Spiezz. Het eten is erg smaakvol, de hoeveelheid is voldoende (niet uitzonderlijk veel). De prijs valt reuze mee, zeker gezien de kwaliteit. Tip: probeer met reserveren een tafel achterin het restaurant te krijgen, hier is het erg sfeervol dankzij het haardje midden in de ruimte. Kortom, moderne en romantische ambiance met prima eten voor een leuke prijs.
Lisa
Wij hebben hier afgelopen zomer met zijn drieën gegeten. De bediening was goed, maar het eten viel erg tegen. We aten er met zijn drieën en hebben allemaal ons bord niet leeggegeten. De spareribs waren smaakloos: geen kruiden en geen saus. De vleesspies daarentegen zwom in de saus: je proefde enkel de saus nog. En het vlees was koud en taai. Wij komen hier niet meer terug!
- Eten / drinken 4
4,5 op schaal 1-10
Kramer & de Graaf
Prima kennismaking, heerlijk gegeten, eerlijke en zuivere smaken, verse producten. Een echte aanrader. Uitstekende bediening, goede timing. Vooral een keer ervaren.
9,3 op schaal 1-10
Anneke
Het is duidelijk te merken dat de medewerkers plezier in hun werk hebben. De chefkok spreekt gepassioneerd over zijn gerechten en neemt de tijd voor de gasten. Het eten is heerlijk en ook betaalbaar. We hebben een heel leuke avond gehad! Dit was de eerste keer voor ons in dit restaurant en het voelde als een bijzondere ontdekking! We komen zeker nog eens terug.
Familie Mulder
Erg lekker vlees, goede wijn en gezellige sfeer. Er stonden zo veel lekkere gerechten op de kaart dat we moeite hadden om te kiezen. Een verbeterpunt: de bediening was wat onhandig, maar dat mocht de pret verder niet drukken.
Jorrit
Fantastische soepen hier. Echt overheerlijk! Zeer verzorgd aankleding en prima chef. Top!
Jeroen
Gister weer gegeten bij restaurant Spiezz. Heerlijk uit eten daar! Zit bij ons om de hoek dus ons favoriete restaurant in Leeuwarden. Ze hebben een nieuw zomermenu met werkelijk waar heerlijke nieuwe gerechten die net zo lekker zijn als de vertrouwde gerechten die er eerst op stonden.
9,2 op schaal 1-10
Annie
Een beetje laat misschien, maar we hebben op 5-11-2010 een familie-reunie gehad bij dit restaurant.
De familie bestaat enkel uit 6 personen, maar 4 ervan hebben hier ooit gewoond.
We kregen een gastvrije ontvangst, een rondleiding door het pand en de eigenaar had ter inzage een fotoboek van voor en tijdens de verbouwing.
Vreselijk leuk.
Daarbij komt ook nog dat het eten geweldig was!
Smaakvol en prachtig geserveerd.
Vriendelijke en kundige bediening.
Kortom, we hebben genoten en komen zeker terug.
Judith
Heerlijk gegeten en prima bediend! Een aanrader! Mooie sfeervolle inrichting, vooral achterin bij het vuur (romantisch!). Ook helemaal niet duur!
8,9 op schaal 1-10
Ruud Sweers
Lekker uit geweest met een vijtal collega's. Heerlijk gegeten.
Een aanrader.
Wim en Marieke
Blij verrast met het heerlijke eten wat goed gebalanceerd is met veel gebruik van verse producten.
Oog voor detail.
Absoluut een aanrader!
s
Voor het eerst als westerling in Leeuwarden gegeten, zomaar op de gok binnengelopen. Zeer goede gok: heerlijk gegeten. Het augustusmenu. Uit de kunst. Niet te veel, uitgebalanceerd, verse produkten. Zeer gastvrije bediening. Keuze uit karaf kraanwater of fles water, waar vind je dat nog tegenwoordig. Als we weer ooit in Leeuwarden zijn, weten we waar we gaan eten!
8,9 op schaal 1-10
D
Heerlijk gegeten, echt perfect! Verder vriendelijke en gastvrije bediening en een gezellige sfeer. Echt een aanrader!
9,9 op schaal 1-10
Wilma
Wij hebben hier echt super lekker gegeten. We hadden aleebei gekozen voor de specialiteit van het huis en dus een spiezz. Het vlees was heerlijk gekruid en super mals. De bediening was ook heel goed net als de sfeer van het restaurant. Een dikke pluim voor de koks!
Tom van Rooijen
Sfeervol ingericht, goede bediening en vers goed eten.
Kom hier zeker nog een keer terug!
8 op schaal 1-10
Sabine
Nu 2 keer gegeten: heerlijk!
Bediening is zoals je het niet vaak meer ziet: echt gastvrij. Niet zoals je in andere restaurants wel meemaakt dat het lijkt of je een last bent ipv een gast!
Prijs/kwaliteit verhouding prima!
Karin Nuiver
We werden als echte gasten onthaald en bediend, iets wat we op deze manier niet meer zo vaak tegenkomen oftewel anders... Je voelde je gewoon gast! Dat was al een heerlijke ervaring, maar wat net zo geweldig was, was het eten en de extra's! Heel vers en super van smaak. We komen mochten we weer een x in Leeuwarden zijn zeker nog een keer terug.
9,9 op schaal 1-10
Marc Jacobs
Ook wij probeerden dit nieuwe restaurant van Moshe. Het viel niet tegen. Alle gasten waren enthousiast over de kwaliteit van het vlees. Prima lamsrack, goeie spiesjes en drinkbare huiswijn (dit uit de tweede hand). De bediening was erg goed en zeer plezierig in de omgang. Hier willen we best vaker heen! Goed gedaan, Moshe!
Frans van Westering
Hallo allemaal.
Afgelopen dinsdag 13-10-09, hier heerlijk gegeten.
Wij waren één van de eersten die mochten kiezen uit de "winterkaart"van Spiezz. Zowel, voor-, hoofd- als nagerechten waren met gevoel voor detail en goede smaak klaar gemaakt. Als de winterkaart tekenend is voor de andere seizoenen, dan zullen wij des te meer reden hebben om vanuit het Zuiden in andere jaargetijden, Leeuwarden te bezoeken.Ook de zeer prettige en attente bediening maakte deze avond zeer geslaagd, waarvoor dank.
Frans en Nelleke van Westering.
Ilse Katz
Heerlijk gegeten in een sfeervolle entourage, voor herhaling vatbaar!
maaike venema
Aantal keren prima gegeten.
Je proeft de verse ingrediënten, er is over nagedacht qua menu en de Nederlandse smaak (buitenlandse kok).
Heerlijke wijnen en goede ambiance.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
8,3 op schaal 1-10