- Adres
- Rolstoeltoegang
- Voorzieningen
- Bezorgen, catering en terras
18 recensies voor Het Oude Posthuys
Het eindcijfer is 7.3. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,3
- Sfeer
- Service
7,2
- Prijs / kwaliteit
7,2
Middelkoop
Genoten van een heerlijk kerstdiner. De opmaak van de borden ziet er uitstekend uit. De verschillende gerechten smaken bijzonder lekker.
Er word door het uiterst vriendelijke personeel prima uitgeleg gegeven wat er geserveerd word.
Gezellige en warme aankleding van het restaurant.
Een zeer goed restaurant met uitstekend personeel.
Zeker een aanrader, en komen zeker terug.
Een zeer gezellige avond gehad.- Eten / drinken 9
van Dijk
Heerlijk gegeten. Gerechten zien er voortreffelijk uit, goede smaak combinatie.De Chef maakt er echt werk van. Bediening zeer attent, goede uitleg over de gerechten. Je bent hier echt een avondje uit. Super mooie zaak, gezellig aangekleed voor de kerstdagen.
8,5 op schaal 1-10
spee
Nog nooit zo slecht gegeten, een hoop geld en na afloop broodje shoarma gehaald.
Bedieningng niet goed ze staan achter je om te vragen of je wat wil drinken en leggen dan elke keer hun hand op je schouder, houd ik niet van. Gerechten rommelig en weinig.- Eten / drinken 3
3,7 op schaal 1-10
vd giessen
Niet geschikt voor oude mensen vanwege een te lange zit.Het duurde te lang voor er iets werd opgediend. Met drinken waren ze wel heel snel. We hebben van 7 tot 11 gezeten. toen we uiteindelijk klaar waren en moesten wachten tot de auto werd voor gezet werd er gevraagd,wachten jullie op iemand? Waardoor we sterk het gevoel kregen dat ze eigenlijk zeiden,nu opzouten. we hadden de keuze tussen iets van de kaart of sjef kok menu en mochten dus wel zeggen wat we absoluut niet wilden. We kozen voor de sjef kok zonder vis. wat kregen we? vis!toen we uiteindelijk het goede kregen lieten sommige gerechten te wensen over. Na het toetje bestelden we een kopje koffie waar we een schaaltje bonbons en koekjes bij kregen die snel op waren. Wij dachten dat die er bij hoorden. niets is minder waar,want die moesten wel betaald worden. al met al hebben we veel laten liggen en hebben denk ik voor nog geen 10 euro op!
- Eten / drinken 5
5,2 op schaal 1-10
Willem en Ingrid
Ze deden het weer! Na lang aarzelen toch maar weer gaan eten bij het Posthuys! Voor het eten en de sfeer. Dit keer met z'n vieren. Was een aanbiedingsmenu. 4 gangen voor 25,= p.p. Na afloop 2 koffie besteld. Stond weer 10 euro op de rekening. Bij navraag de volgende dag zeiden ze "bij menu's serveren wij alleen maar koffie complet en geen "gewone" koffie! Nadat ik verontwaardigd had opgemerkt dat ze dit horen te vermelden bij bestellen wilde ze de volgende keer een fles huiswijn aanbieden......
Ik heb er even genoeg van en niet om die 10 euro maar om het principe. Jammer, maar van klantenbinding hebben ze daar niet gehoord.- Eten / drinken 7
6,1 op schaal 1-10
Edward van Dalen
Meerdere keren in dit resturant gegeten.Zeer vriendelijke bediening. Eten wordt goed/mooi opgediend. De kok probeert wat extra aan het eten toe te voegen, wat geslaagd genoemd kan worden. Hij leunt hierbij wat te nadrukkelijk op de aspecten van haute cuisine. Persoonlijk ben ik wat uitgekeken op "de bedjes van..." enz. Voor mij mag er meer "eerlijk "gekookt worden, met vooral voldoende groente. Entourage is chic en ongedwongen.
8,2 op schaal 1-10
Manon
Wat een geweldig restaurant! We hebben gisteren voor de tweede keer heerlijk gegeten, zijn er zelfs voor omgereden. Goede prijs/kwaliteitverhouding, vriendelijke bediening, mooie inrichting. Jammer dat we niet iets meer in de buurt wonen.
Ingrid en Willem
Aten hier regelmatig, van grote klasse! Sinds kerst 2010 een grote teleurstelling! Prosecco werd aangeboden bij binnenkomst, stond 10 euro op de rekening, leek van het huis! Kregen zoetigheden bij de koffie op het eind. Stond 15 euro op de rekening! Leek ook van het huis. Heb email contact gehad met de eigenaar, beaamde de fout maar kwam niets tegemoet! Met z'n tweetjes 165,= euro en dan zo behandeld! Nooit geen Posthuys meer voor ons, jammer.....wij zijn teleurgesteld...
8 op schaal 1-10
Wesley de Vries
Aan het eten zat geen smaak. Dit was wel jammer. Het eten werd mooi gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld op leisteen, maar het gebrek aan smaak was jammer. Tevens was het eten erg vet. De aankleding is wel leuk. Het was wel vervelend dat de bediening mij (volwassene) als 'je' betitelde en de rest van het gezelschap wel 'u' (ook volwassenen) noemde. Dit kwam onbeschoft over op mij. Jammer, want ze waren wel aardig. De aankleding van het restaurant is ook netjes en het ligt op een mooie locatie.
- Eten / drinken 5
5,7 op schaal 1-10
Sander
Heerlijke livar en ossehaas gegeten. Gezellig restaurant met leuke bediening. Echt een aanrader! En vergeet het dessert niet.
8 op schaal 1-10
Piet en Elly
Woensdag 30 maart hier gegeten. Voor de woensdagavond was het goed bezet. We hebben heerlijk gegeten, met dank aan de kok. We kozen voor een 4-gangen verrassingsmenu. De bediening is vriendelijk en het restaurant sfeervol en schoon. Alleen maar positief. Ga zo door.
gonda
Heerlijk gegeten onder het genot van live gezongen easy listening en piano muziek. Zeer geslaagde avond, volgende keer zijn wij zeker weer van de partij.
8,1 op schaal 1-10
Kristal
In één woord, perfect!
- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
Saskia
Fantastisch asperges gegeten. Zeer goed restaurant, vriendelijke bediening. Kortom, top.
Manon
Een geweldig restaurant met heerlijk en eerlijk eten. Je ziet dat de kok het eten bereidt met liefde en oog voor detail!
Ze hebben ook leuke Events gepland staan. Jammer dat wij zo ver weg wonen. Ik beveel het restaurant ten harte aan.
- Eten / drinken 10
9,3 op schaal 1-10
Ton vd Boomgaard
Wat zal ik zeggen, eigenlijk maar 1 woord, toprestaurant.
Afgelopen kerst een voortreffelijke maaltijd genoten van hoog niveau.- Eten / drinken 9
8,6 op schaal 1-10
Karel en Rita Woudenberg
Door een tip van vrienden die met een groepsuitje bij dit restaurant hadden gegeten, zijn wij bij het Oude Posthuys gaan eten. Wij werden prettig verrast door de gastvrije, vriendelijke bediening, het heerlijke eten en de goede wijn.
Inmiddels zijn we al verschillende keren terug geweest en steeds weer genieten van dit restaurant. De laatste keer op een mooie zomeravond op het terras was ook zeer aangenaam!
9,1 op schaal 1-10
Tineke, Janny, Rob en Bert
Heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving, waar op uitmuntende wijze rekening was gehouden met de dieetvoorschriften. Vriendelijke bediening en een kok die na afloop van dit feestelijk samenzijn zich persoonlijk kwam voorstellen en informeerde of alles naar wens was verlopen. Niets dan lof voor dit team. Daarom een dikke pluim voor restaurant Het Oude Posthuys. Een verrijking voor Leerdam.
9,1 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt