Recensies bij Mazzel in Leek
voor Mazzel Door
a. Schluter Super eettent! De lekkerste pizza's die ik ooit heb geproefd! Maar ook de andere gerechten zijn heerlijk! Echt een aanrader!
Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 21/05/2010 door a. Schluter
voor Mazzel Door
Schransie Saai en simpel ingericht. Eten is nog net voldoende, veel gerechten smaken hetzelfde. Het is eigenlijk gewoon een mislukte shoarma tent. Whatever sells verkopen ze hier.
Eindcijfer 5,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 6 Service 5 Sfeer 2 Prijs / kwaliteit 6 14/01/2010 door Schransie
voor Mazzel Door
Sieger Niet vaak zulke lekkere spareribs gehad. Top!
Eindcijfer 7,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 7 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 8 30/12/2009 door Sieger
voor Mazzel Door
R Douma De Mazzel is een plaats waar ik elke dag wel eten weg wil hebben!
De pizza's zijn altijd weer super lekker om je echt bij vol te eten!
Top tent met top personeel en top eten.
De Mazzel komt bij mij nog altijd op nummer 1.
Verder is de sfeer er goed en altijd tijd om praatje te maken, is altijd leuk.
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 29/12/2009 door R Douma
Appie Heerlijk eten.
Als ik in de buurt ben wip ik hier altijd even aan.
De shoarma is heerlijk mals, niet van die harde stukken vlees.
De spare-ribs zijn de beste die ook ooit heb gehad. ( een aanrader )
Ook een zeer vriendelijke bediening, die ook graag even een praatje met je wil maken.
Kortom een aanrader voor iedereen.
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 12/11/2009 door Appie
K. Wagenaar Gezellig restaurant en vriendelijke bediening, maar bovenal:
we hebben er heerlijk gegeten. We komen zeker terug!
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 19/08/2009 door K. Wagenaar
voor Mazzel Door
sandra Leuk gezellig restaurantje.
Je kan er erg lekker eten, en er is veel keus.
De bediening is vriendelijk, en snel.
Kortom, echt een aanrader voor een gezellig avondje uit eten!
Eindcijfer 8,9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 03/05/2009 door sandra
voor Mazzel Door
s.vonk Het smaakt vies en niet lekker,hebben ze geen enkel benul van wat lekker eten is,duffe tent!
Eindcijfer 2,3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 2 Service 2 Sfeer 1 Prijs / kwaliteit 3 03/12/2008 door s.vonk
Arjen Het beste restaurant in Leek en omstreken
Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 04/09/2008 door Arjen
voor Mazzel Door
CBS Van panhuys We hebben er als team heerlijk gegeten en ook op ons pleinfeest genoten van hun pizza's.
Afgelopen donderdag zijn we met 4 personen wezen eten.Het was voortreffelijk! We komen gauw eens weer.Eindcijfer 8,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 10 23/12/2007 door CBS Van panhuys
voor Mazzel Door
Wim verreweg het beste grillroom in de buurt !!
Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 10 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 8 08/03/2007 door Wim
voor Mazzel Door
mark Prima eten voor weinig geld.
21/08/2006 door mark