Recensies bij Eetcafe De Buren in Leek
voor Eetcafe De Buren Door
Kees Mijn ervaring is goed.
Leuke namen voor de gerechten en smaak is goed.
Vriendelijk en snel.
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 02/08/2010 door Kees
voor Eetcafe De Buren Door
T.Manenschijn Persoonlijk vond ik de vegetarische gerechten waaruit ik kon kiezen wat gewoontjes, dingen die ik thuis ook kan maken.
Alles mocht iets warmer en iets meer smaak hebben.
Bediening was goed maar kon ook iets vriendelijker.
Redelijke ervaring maar zou niet weer terugkomen.
Eindcijfer 6,1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 6 Service 6 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 6 25/07/2010 door T.Manenschijn
voor Eetcafe De Buren Door
Johanna Lekkere spareribs gegeten, ook de bijgerechten waren top, verse spinazie, rabarber en salade onder andere.
Het personeel was gezellig en spontaan. Mijn man en ik hebben een zeer fijne avond gehad!
Eindcijfer 8,1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 11/05/2010 door Johanna
voor Eetcafe De Buren Door
L Eekhout Slechte service en verschrikkelijk eten, patatjes bij het hoofdgerecht en doorgekookte groente. Kortom één maal en nooit meer.
Eindcijfer 3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 3 Service 3 Sfeer 3 Prijs / kwaliteit 3 22/02/2010 door L Eekhout
voor Eetcafe De Buren Door
Anne Heerlijk gegeten hier, afgelopen weekend, en wat een originele namen op de kaart. Leuke bediening die ook goed op kinderen inspeelt. Ga vooral voor de kabouterhuisjes, gefrituurde champignons, heeeerlijk. Van de bijgerechten kan ook altijd zonder gezeur wat extra worden gevraagd, wordt niet in rekening gebracht. Goede prijs-kwalititeit verhouding, absoluut een aanrader onder de eetcafe's.
Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 26/01/2010 door Anne
voor Eetcafe De Buren Door
Schransie Super gezellig ingericht, met een echt Leek thema. Het is een eetcafe, maar met restaurant prijzen. Service is goed en ook aardig snel.
Aan de voorkant hebben ze ook nog een cafetaria. Die is ook goed maar prijzig.
Eindcijfer 6,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 7 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 5 14/01/2010 door Schransie
voor Eetcafe De Buren Door
Martin Mijn vrouw en ik hebben op 9 januari 2010 een koffie en een chocomel met slagroom en twee saucijsenbroodjes besteld.
Vrij snel kwam de koffie en de chocomel en tot onze verbazing ook de saucijsenbroodjes. Mijn vrouw startte als eerste met haar broodje.
Deze bleek niet erg warm te zijn en ze ging vervolgens met haar eigen en mijn broodje verhaal halen aan de bar.
Er werd voorgesteld om de broodjes opnieuw te verwarmen.Dit heeft mijn vrouw geweigerd, aangezien ze al misselijk werd van de gedachte dat dit dan de derde baksessie van de broodjes zou worden. Bij navraag bleek dat de broodjes snel even verwarmd waren in de magnetron.
Een lekkere sauzijsenbroodje hoort 10 min bij 170 graden in een heteluchtoven verwarmd te worden.
We hebben daarom maar gekozen voor een tosti. Daar kan toch niemand wat aan verprutsen.
Tosties opgegeten en daarna snel afrekenen.
Wat mag zoiets kosten? Rond de 10 Euro is redelijk toch?
Afgerekend € 12,80. Bij navraag bleek dat mijn sauijsenbroodje gewoon betaald moest worden volgens de uitbaatster en dat er met mijn saucijsenbroodje niks mis was gweest.
Hier komen we dus echt nooit weer. Schande!
Eindcijfer 1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 1 Service 1 Sfeer - Prijs / kwaliteit 1 10/01/2010 door Martin
voor Eetcafe De Buren Door
Sieger Prettige tent, erg vriendelijk personeel. Regelmatig wisselend menu met bijzondere gerechten. Goede pizza's. Nieuwe koks met plezier in het koken, geen plate-service meer. Kom er al een aantal jaren en raak steeds enthousiaster. Altijd wel een bijzonder biertje op de tap. Zaak ziet er ook gezellig uit, beetje grand café-achtig, maar dan met een laag plafond. Staat niet op de kaart, maar bestel als dessert eens een chocolade-monchou taart (niet altijd mogelijk), gruwelijk lekker. Snackbar in het voorste gedeelte is ook goed, heerlijk softijs. Had ik al gezegd dat het personeel zo vriendelijk is.
Eindcijfer 8,1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 30/12/2009 door Sieger