Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
21 recensies voor Café Loetje
Het eindcijfer is 7.4. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,8
- Sfeer
- Service
6,9
- Prijs / kwaliteit
7,3
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
charlotte montijn
Alle serveersters zeggen je gedag als je binnenkomt. Dan gebeurt er een hele tijd niets. Wij wenken de dames en er wordt niet gereageerd. Wij zitten aan een vieze tafel en daar moeten we niet op moeilijk over doen.
Slechte bediening. Eten prima.
Wij komen veel in overveen en amsterdam en daar gebeuren deze dingen niet. -
Casper
Na 3 kansloze restaurants eindelijk een topper op het Plein in Laren: berucht en gevaarlijk lekkere biefstuk en Sticky Toffee als nagerecht zijn geweldig. Koffie met "hemel op aarde" als uitsmijter... Record op terras is 5 uur, een aanrader voor iedereen in t Gooi ( en ver daarbuiten!)
8,6 op schaal 1-10
Ernst Voogd
Het was er door het mooie weer zeer druk. Opvallend was de opgewektheid van de bediening. Buiten zitten kon, maar er moest dan gewacht worden, middels een wachtlijst, goed georganiseerd,
Wij kozen voor een plekje binnen. Zeer pronte bediening en in no-time een drankje. Ook het eten werd snel, maar niet vervelend, opgediend,
Compliment voor de keuken-brigade dat snel, maar zonder verlies van kwaliteit heerlijk eten bereidde.- Eten / drinken 10
8,8 op schaal 1-10
Kaatje
Ik eet regelmatig bij Loetje Laren. Nadeel is dat je niet kunt reserveren wanneer je niet met minimaal 6 pers. Komt waardoor je vaak lang moet wachten. Laatste keer kreeg ik wijn in een vies glas. Toen ik daar wat van zij kreeg ik het verzoek zelf even naar de bar te lopen... Daar overigens weer vriendelijk geholpen en keurig een nieuwe wijn gekregen. Eten is top! Daar komen we ook voor. Service lekker snel, niet iedereen kan helaas de druk aan. Toch blijf ik gaan, de biefstuk is fantastisch en daar gaat het om!
8,2 op schaal 1-10
Duikboot
24 februari.2012.
Was bij Loetje Heel druk, maar plaats genoeg.
Dat gaat de hele avond door, wel 6 shifts.
Mag niet te lang blijven zitten.
Geen leuk idee, maar tijd genoeg.
Bediening pico bello.
De biefstukken 1é klas.Trouwens ook de voorgerechten.
Reviews zijn niet zo goed,altijd een moment opname.
Ging met mijn broer,die had ons uitgenodigd dus helemaal geen klachten.
Goeie,gezellige tent.Lekker druk.- Eten / drinken 8
7,9 op schaal 1-10
Patrick
Op de zondag avond naar Loetje geweest in Laren.
Sfeervolle ambiance, Heerlijk eten, de biefstuk bali was aardig gekruid maar desondanks heerlijk, de kalfslever met spek was zeer smaakvol, 20min. wachttijd welke direct vermeld werd bij binnenkomst(prima), een drankje aan de bar genomen en binnen 10/15min. werd er een tafel toegewezen. Weinig minpuntjes te vermelden. Het publiek om je heen heb je nooit te kiezen natuurlijk, dit mag dan ook geen factor zijn waar over gevallen mag worden. Verder weinig op of aanmerking. Top tent die zijn status over de biefstuk meer dan waar maakt.Mvg.
- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Boudewijn
Regelmatige bezoeker. En verbaas me over de slechte recensies. natuurlijk is het weleens te druk. Maar ik ben altijd goed geholpen. Snel concept. Niet voor een avondje uit, wel voor lekker eten en snel weer naar huis!
Super formule!
8,9 op schaal 1-10
Frederike Simonides
Ik heb hier nu een aantal keer gegeten, en de biefstuk blijft heerlijk. Wat mij wel opviel de laatste keer dat de jus erg vet was. En wat betreft de bediening, vlot prima hoort bij het concept! Pas wel op dat je dat niet overdrijft, horeca blijft wel een vak. Mayonaise zou ik zelf niet al over de frites doen! Voor de rest prima. maar Laren haalt het nog niet bij Amsterdam, misschien ligt daar nog een uitdaging. Tot de volgende keer.
7,4 op schaal 1-10
Henk van den hul
Wat kunnen mensen toch zeuren. Ik heb al langer ervaring met Loetje in Amsterdam. Prima, maar ook hier in Laren. Vlot bediend door voorkomend personeel ondanks flinke drukte.Lekker gegeten en zeer betaalbaar. Prima witte huiswijn ! Sommige mensen zijn ongeschikt voor bepaalde restaurants. Oplossing: niet naar toe gaan, Loetje zal het niet zoveel uitmaken, het zit er bijna altijd vol.
9 op schaal 1-10
erik bakker
Met een groep hier gegeten, van 6-8pm. Om 19.40 uur kwam er iemand aan om te melden dat we weg moesten... Ja, maar tot 8pm???? Nee, tafel moest nog worden opgedekt. Vreetschuur, slechte service en slechte akoestiek, jammer. Rekening gevraagd en vertrokken. Nooit meer.
- Eten / drinken 3
3,1 op schaal 1-10
gerard
ben er 18-9-2011 even wezen proeven met mijn vrouw van een waanzinnig lekkere biefstuk helemaal top was rond 18.00 uur we werden gastvrij ontvangen ondanks de erorme drukte ons in ziens was de bediening vriendelijk en zeker niet ongeintresseerd alleen de druk voor het personeel ligt hoog vandaar misschien de opmerkingen van onze voorgangers oke als je op nivo wil eten ga dan in ons geval naar een restaurant in Den Haag waar je kunt natafelen.
Voor een goede snelle dis gaan wij zeker nog eens terug [zeer binnenkort].- Eten / drinken 8
7 op schaal 1-10
Hoekstra
Gisteren met mijn vriendin iets gedronken bij Loetje.
Omdat wij graag aan een tafeltje wilden zitten waar we naast elkaar zaten werden we op zo'n arrogante manier (door oudere lange ober) aangekeken dat we er van schrokken. Vervolgens werd er door hem (iets te luid en voor ons hoorbaar) Oh, daar heb je weer zo;n stel....Toen ik tegen mijn vriendin dit herhaalde en hij dit hoorde riep hij: Ze zit mij gewoon na te praten!
Zeer slechte en arrogante service. Het was dat we besteld hadden anders waren we weggelopen. Ook bij het naastgelegen tafeltje ging hij in discussie en zette de klant voor joker. Jammer van deze ober want verder zit het daar heerlijk. Ook jammer dat er geen gastenboek op de site is....
5,3 op schaal 1-10
Henriëtte
Bediening was erg slecht. Hadden er duidelijk geen zin in. Toen ik vroeg wat de 'dagsoep' was, gaf men aan dat het tomatensoep was, eenmaal gekregen bleek het tomaten-groentensoep te zijn. Volgens mij toch echt wat anders. Er kon ook geen enkel stukje stokbrood vanaf (zat helemaal niets bij). Bij het serveren van de drankjes kwam niet de vraag wie wat had. Wijn werd bij mij neergezet en een frisdrank bij mijn partner. Dit moest anders om zijn. Al met al geen leuke ervaring die dag.
5,8 op schaal 1-10
Patrick Kuyp
Ik zit op dit moment 21:03 28/06/2011 bij Cafe Loetje met mijn neef en nicht. En de bediening stelt ons een beetje teleur. Oke het is druk maar de serveerster vroeg ons niet eens hoe we onze biefstuk wilden hebben. Toen wij haar daarop aanspraken en zeiden: we willen onze biefstuk graag medium, antwoordde zij: oke en liep verder. Dus conclusie. Ze kunnen geen drukte aan, kom hier als het rustig is want dan word je correct behandeld?
7,5 op schaal 1-10
ede
1e Pinksterdag geweest. We vonden zowel het eten als de bediening geweldig! Een aanrader en we komen zeker terug. Bij elk restaurant gaan wel dingen niet goed bij topdrukte. En altijd worden de slechte dingen genoemd. Wij hebben ze niet kunnen ontdekken en vinden het gewoon een goed restaurant.
8 op schaal 1-10
Maureen Wouters
Ontvangst slecht! We hadden voor 6 pers gereserveerd, maar 1 had afgezegd wegens ziekte. Vervolgens werden we gewoonweg onbeschoft te woord gestaan, alsof we zaten te liegen over de reservering. Kipsate en sate saus smakeloos. Bij onze vraag om opscheplepels voor friet en salade werd gereageerd alsof we om iets belachelijks vroegen. En een schoon bord voor de salade, omdat je niet in de jus van het vlees je salade wilde eten, was ook maar raar. Wat een waardeloze tent.
- Eten / drinken 4
4 op schaal 1-10
peter willemsen
Ervaring in Laren is slecht. Hoewel ik ook het Amsterdamse principe dat je niet kunt reserveren onwaarschijnlijk klantonvriendelijk vind, is het in Laren ook nog eens een echte vreetfabriek. Veel lawaai en gerechten werden ook nog eens niet tegelijkertijd geserveerd. Ik vond het een deceptie.
5,8 op schaal 1-10
Henk
Helemaal geweldige tent, wat een succes dat je elke dag van de week vol zit met je 168 (?) stoelen.
Biefstukken zijn ongeëvenaard, andere gerechten mogen er ook zijn, maar alleen als je geen biefstuk lust!
Akoestiek is alleen matig, ik probeer altijd ergens te zitten waar het goed is.
Bediening inderdaad wisselend maar over het algemeen prima, zeker als je weet dat ik vroeger vaak door de echte Loetje 'toegesproken' werd..."(wat moet jij, hangjas?)".
8,9 op schaal 1-10
Vince
Ivm trouwdag ouders dachten we: probeer eens wat anders, ga eens naar Loetje in Laren.
Dat deden wij op 5 september 2010. En dat doen wij nooit meer!
Vantevoren gereserveerd, dat was verder geen probleem.
Het was bijzonder druk (zondag) en de keuken kon het duidelijk niet aan. Na het voorgerecht, wat redelijk snel werd geserveerd was het 1 uur (!) wachten op het hoofdgerecht. Enkelen van ons groepje hadden biefstuk (was goed), een ander nam vis, maar degene die kalfslever had besteld kwam bedrogen uit.
Pas bij het serveren van de biefstukken e.d. werd verteld dat er geen kalfslever was. Op de vraag of ze dat een uur eerder of tijdens het opgeven van het hoofdgerecht niet wisten werd geantwoord "miscommunicatie in de keuken". Ja, da's makkelijk.
Ik plofte zowat! Natuurlijk, de serveerster kon het niet helpen en wist zich ook geen raad met de situatie. Of ik dan iets anders wilde bestellen (mijn disgenoten hadden inmiddels hun eten al), ik kon dan wel vis krijgen. Nou ja uiteindelijk maar overstag gegaan voor een lullig tongetje -ik moest toch wat eten nietwaar? En ik lust geen biefstuk. Ik mocht dat tongetje voor de prijs van de lever.
We kregen nog wel gratis koffie (als 'goedmakertje').
Als je van biefstuk houdt kom je hier vast wel aan je trekken (ze worden met tientallen tegelijk gebakken(!).
Wij komen hier in elk geval nooit meer en zullen dit ook aan anderen vertellen!
- Eten / drinken 2
2 op schaal 1-10
Cornelie
Bediening ongeintereseerd. Lawaaierig. Eten niet geweldig.
Vlekken op tafel. Bij het verlaten van het restaurant zeiden wij netjes goedendag en niemand die iets terug zei.
Kortom hier gaan wij niet meer naar toe.
5,1 op schaal 1-10
Hans
Ben er 1 keer geweest en dat vond ik een straf.
Allereerst, het personeel loopt door elkaar heen en weer te hollen,maar je ziet geen werk uit hun handen komen.
De stoelen in het restaurant moeten een koopje zijn geweest want het zit voor geen meter. De tafels zijn van onbehandeld teakhout en gemorste jus van een voorganger is dan ook duidelijk in het hout te zien, erg onsmakelijk.
Wij waren met meerdere personen en bestelden vlees en ook vis.
Toen de serveerster het na een 45 minuten kwam brengen, zaten er geen groenten en aardappelen bij......
Op de vraag waarom niet, kreeg ik als antwoord: u heeft die ook niet besteld......!?
We zeiden dat we die toch wel erg graag wilde hebben en toen die na 25 minuten werden gebracht was de vis verpieterd en het vlees lag er wel heel erg zielig bij.....
Toen ik daar over klaagde gaf de serveerster daar als antwoord op dat het bij alle goede restaurants zo geregeld was......
Waarschijnlijk zelf nog nooit een goed restaurant kunnen vinden, denk ik dan maar!
Al met al een domper en niet leuk om te gaan eten.
- Eten / drinken 5
3,2 op schaal 1-10